Günaydın herkese, benimde bugün dr randevum var ilk kez gidicem çok heyecanlıyım bebeğim benimle mi çok merak ediyorum
Canım sebebi belli mi kaybının tedbir alındı mı bu gebeliğinde?Canımm valla ıkı tane kayıp oldu ondan tedrgınım işte...
habersiz bırakma bizi canım
Kızlar rezıl oldum doktordan geldim şimdi 5+6 da gittim öncesı de sadece ıdrarda gördüm kan tahlili yaptırmamıştım neyse gittim doktora anlattım bı ultrasobda bakalım dedi baktı kese var 2 hafta sonra gel kalp duyarız dedi tmm dedim neyse dıyo ku halen doktora kan degerine bakılmadı o dıyokı kan degerlerin iyi hemoglabın falan iyi dıyo onları ama bebeğin degeri dıyom doktor güldü kese gözüktükten sonra degere gerek kalmazli dedi((( ne cahillik kendime gülüyorum sabah belli
ayyy bizde haftaya duyacaz kısmetse. bak buda benim kesem net çıkmadı çünkü benim rahmim içe yatıkmış tersmiş oyüzden bağısaklar rahimi kapatıyormuş
idrara sıkışınca anca gözüktü Eki Görüntüle 1122137
Canım sebebi belli mi kaybının tedbir alındı mı bu gebeliğinde?
İnşaallah canım eve gelirsem yazarım yoksa akşama kalır:)
Ewet canım pıhtılasma varmıs kan sulandırıcı ıgne vuruyorum her gün 9 ay bole vurcam...
ahh benı dinlemiyonuzz siz. benım doktorum geveze herşeyi anlatır daha önceki posttada yazmıştım kese varsa degere gerek yok kendini deldirmeye amma meraklısınız demisti ...
tamam canım hiç endişelenme Allah'ın izniyle bir şey olmaz yavruna tedbirinizi almışsınız, ateş ölçme sayfasında bir sürü arkadaşım kullanıyor bu iğneden biri doğum yaptı bile
Ewet canım pıhtılasma varmıs kan sulandırıcı ıgne vuruyorum her gün 9 ay bole vurcam...
Tabi canım faydası var, ben güzel memleketimden bir yerdenİnşallah cnm allahın izniyle bakalım bnde cok kişiden duyuyorum gem riski buyuk ama trdbiri alındıgında sıkıntı olmayacak bi rahatsızlıkmıs bakalım sen nerdensin?
Bendede pıhtılaşma var hergün göbekten iğne oluyorum
9 ay boyunca iğneye devem demekki :85:
Bendede pıhtılaşma var hergün göbekten iğne oluyorum
9 ay boyunca iğneye devem demekki :85:
Canım 12. haftadan sonra pek risk kalmıyor doktoruna da sorarsınkızlar gebeliğin 15 inci haftasından sonra (Allah kısmet ederde gebelik devam ederse) tatile gitmek sakıncalı olabilir mi malum yaz tatili geliyor ..
Günaydın kızlar. Sizlerden güzel haberler aldıkça içimde umutlar yeşeriyor inşallah bende duyarım kalp sesini bu cumartesi için randevum var.
Ben de şimdi tüp bebek tedavisine başladım. Yarın opu var. Tutarsa galiba ocak annesi olacam
İnşallah.
merhaba ben de geldim :)))) inşallah ben de anneyim http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
Tabi canım faydası var, ben güzel memleketimden bir yerden
canım doğuma yakın kesiliyor iğne
kızlar gebeliğin 15 inci haftasından sonra (Allah kısmet ederde gebelik devam ederse) tatile gitmek sakıncalı olabilir mi malum yaz tatili geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?