2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ahh benı dinlemiyonuzz siz . benım doktorum geveze herşeyi anlatır daha önceki posttada yazmıştım kese varsa degere gerek yok kendini deldirmeye amma meraklısınız demisti...

Cnm gözün Aydın kac cm kesen bende yeni geldim doktordan bende 2 hafta sonra kalp artısına gel dedi nasıl geçecek zaman

Ewet canım pıhtılasma varmıs kan sulandırıcı ıgne vuruyorum her gün 9 ay bole vurcam...

tamam canım hiç endişelenme Allah'ın izniyle bir şey olmaz yavruna tedbirinizi almışsınız, ateş ölçme sayfasında bir sürü arkadaşım kullanıyor bu iğneden biri doğum yaptı bile

ahh benı dinlemiyonuzz siz . benım doktorum geveze herşeyi anlatır daha önceki posttada yazmıştım kese varsa degere gerek yok kendini deldirmeye amma meraklısınız demisti...

:))) aynen illa kan alıcaklar sanki karında gözüktü kandakjnın ne önemi var:)))

tamam canım hiç endişelenme Allah'ın izniyle bir şey olmaz yavruna tedbirinizi almışsınız, ateş ölçme sayfasında bir sürü arkadaşım kullanıyor bu iğneden biri doğum yaptı bile

İnşallah cnm allahın izniyle bakalım bnde cok kişiden duyuyorum gem riski buyuk ama trdbiri alındıgında sıkıntı olmayacak bi rahatsızlıkmıs bakalım sen nerdensin?

kızlar gebeliğin 15 inci haftasından sonra (Allah kısmet ederde gebelik devam ederse) tatile gitmek sakıncalı olabilir mi malum yaz tatili geliyor ..

Günaydın kızlar. Sizlerden güzel haberler aldıkça içimde umutlar yeşeriyor inşallah bende duyarım kalp sesini bu cumartesi için randevum var.

İnşallah cnm allahın izniyle bakalım bnde cok kişiden duyuyorum gem riski buyuk ama trdbiri alındıgında sıkıntı olmayacak bi rahatsızlıkmıs bakalım sen nerdensin?
Tabi canım faydası var, ben güzel memleketimden bir yerden
Bendede pıhtılaşma var hergün göbekten iğne oluyorum
9 ay boyunca iğneye devem demekki :85:

canım doğuma yakın kesiliyor iğne

kızlar gebeliğin 15 inci haftasından sonra (Allah kısmet ederde gebelik devam ederse) tatile gitmek sakıncalı olabilir mi malum yaz tatili geliyor ..
Canım 12. haftadan sonra pek risk kalmıyor doktoruna da sorarsın
Günaydın kızlar. Sizlerden güzel haberler aldıkça içimde umutlar yeşeriyor inşallah bende duyarım kalp sesini bu cumartesi için randevum var.

Günaydın canım, inşaalllah sırayla duyucaz o kalp atışlarını

Kızlar günaydın haberlerinizi takip ediyorum ne güzel keseler görülmüş kalp atısları duyulmuş :) herkese hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Dün felaket bir gün geçirdim sabah kahverengi hafif bir kanama oldu kasık ağrısından duramadım doktora gittim. Baktı keseyi göremiyorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi o doktorun kapısından nasıl ağlaya ağlaya çıktım sonra tahlile yolladi b-hcg 1340 çıktı. Değerin sınırda daha bişey belli değil perşembe gel dedi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Zaten 1340da görülmez kese değil mi. Başka bir doktora randevu aldım cuma ona gidicem inşaallah. Dua edin kızlar inşaallah bu doktorun dediği gibi bir durum yoktur.

12-01-2015 ♥

o konu da da doktorumla konustuk. imkan olurda gitmezseniz eşşeklik edersiniz dedi. D vitamınını alacak bebek dedi.. havuz yasak deniz okey. öğlen sıcagında dışarı cıkılmayacak su bol tüketilecek bence sızın ıcın kacırılmaz fırsat demişti..
bende gidecegim adrasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…