Çok teşekkür ederim bende beyazı severim saflık temizlik :)sağlıcakla kullanın canım beyaz her zaman favorim :)
Çok güzelmis elbise gibi duruyokızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
Slm kızlar kv konu açılmış dayanamadım B'nde yazayım dedim bzmde kontrol vardı gecen gün bebeği sorcak sözde bzm yavşak nasıl Dio yavşak nedemek yaa snrm bozuldu iyi dedim milletin yannda bide terslicektm ses çıkarmadım yne saçma sapan seyler bide mevlitte ne giyeceğini düşünüo bzm düğünde dikindiği elbiseyi gycekmiş pulu pullu gece gece cok sinirlendm yaa kusura bkmyn uzun oldu pek dertlendm
İnternettenMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
Sorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boşSaka mi bunlar yaa?? Kiskaniolar dicem uygun olmicak yavsak ne dmk yaa bi kere yavsak bit yavrusu demek insam kendi torununa oyle hitap eder mi ya? Keske cvp verseydin bu insan annecim senin dogurdugundan dgl deseydin ay cok sinirlendim
Teşekkür ederim cnm hepimiz inşaallah :)Quenncim aynı Ağrı Sancı bende de var. Riskimiz de var malum, kendini sıcak tutmaya, üşütmemeye çalış. Ben cıbıl cıbıl geziyorum malesef( bir de spinal hareketlerden kalça hareketlerinsen kaçınıp dinlen Güzelce. Çok geçmiş olsun..
Canım biberonu sadece kaynatman yeterli olur. Istersen biberon deterjankarı da var kimisi karbonat sirke kullanıyor ama kaynamış su yeterli. Zamanla süt mama artıkları yapışınca fırça ile yıkasan kaynar suda bekletsen ilk günkü gibi oluyor zaten Pırıl pırıl. Benim ablam kaynar suda bekletiyor arada da fırça ile yıkıyor, Pırıl pırıl biberon... Ben de bineron emzik be emzik kabını kaynar suda bekletip yıkadım.
Geldi canım 3-4 günlük işi Bıraktı ama Yanımda 17 saat kaldı, malum yol Sürüyor diye dün gece de geri döndü. Onu görmek bile yetti çok şükür :))
Annecimmm bu Göbek değil ki oğluşunun minik topu gibi maşallah sana ve bebeğine:))
Normal Bulaşık deterjanı olmaz canım. Biberon deterjanları vs var ama ona gerek kalmıyor kullanırken de kaynatıp fırça ile temizlesen Pırıl ğırıl oluyor. Ablam friendly organik almış Amerikan bayraklı olan diğeri taklidi olandan değil ama kullanmaya kıyamadı bana verdi:) onun için iyi diyorlar..
Valla ilk anneler Gününü unutmaz herhalde :))
Doğum tarihlerimiz aynı:) benim de BDT 8 Ocak ama daha erken gelebilir bizimki:) Hayırlısı olsun inş canım..
Canım bence almamasından önemsememesindense alması çok daha güzel:) sen annene anlatma bile eğer laf edip sihirini bozuyorsa.. Benimkiler de bana yeter diyor ama 2-3 YAŞ montu ve bikini mayo aldım kızçeme de ondan :)) HAKLI sayılırlar.. Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş:)
Aman sinirlerini bozmak için yapıyorsa sen de onu sevindirme canım :) ama benim de astımım var ve evin içine çamaşır sermem, kokusu keser beni. Öyle çocuklar da Alerjik olabiliyor kullanmadığınız odaya ser aklında olsun :)
Benim doktorum tüm ilaçları kesti ve Demir yerine her gün bir kaşık pekmez ye dedi tüm ihyasını Karşılar dedi benim de içime geldi çünkü hap tutamıyorum artık.. Ondan önce balık yok Demir vitamin ve magnezyum alıyordum bıraktırdı erken doğum riski olunca..
Canım sen Çalışınca evde boş boş oturmayınca kolayca verirsin kiloları iş hayatı insanın yemek düzenini sağlıyor:) korkma geldiği gibi gidecekler :)
Benim de bildiğim benek dua sırasında portbebe gibi bir süslü şeyle elden elden gezdirilir sadece çocuğu olmayanlar kucağında iki Sn daha uzun tutar :)) ayy çok kocakarı işi gibi anlattım ama bizde Mevlüt ritüeli bu :) böylece herkes Bebeğin başına toplanmaz öpmez vs dua sırasında görür geçerler..
Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah :))
Canım siz nasıl istiyorsanız öyle yap. Ama bence bebek dua sırasında ortaya çıkınca kimse Kalkıp öpemiyor mıncıklayamıyor:)) benim de korkum bebek odasına yatak odama toplanacaklar bebek görme bahanesi ile.. dua sırasında çıkar bir gösterir kaçırırım diyorum..
Valla hiç şikayet etme:) benim kv maddi durumu çok iyi OLMASINA ve örgü bilmesine rağmen ne bir ihtiyacınız var mı dedi ne bi yelek ördü:)) bu heves ettiğinin göstergesi ne güzel bekliyorlar işte benimki de ilk torun ama zırnık yok ağrıma gidiyorçok şükür hiçbir leye ihtiyacım yok tek başına her şeyin âlâsını Yaparım ama insan Önemsenmek istiyor seninki ne güzel abartmış bence sevinsen yeridir:) yelek de uyku sonrası vs çok işe yarıyor :))
Canım bolbol dinlen zaten bir ayın kalmış sayılır geriye, inş sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri:)
Ben de sigara içenlerden nefret ediyorum( gittiğim hastanede hemşire içiyordu istifra edip durdum cam açmaktan başka bir şey yapmadı (( benim eşim de günde 3-4 paket içer bırakacağım diyor ama bırakamaz ne yapacağız bilmem.. (
Onun kokusu bile beni rahatsız ediyor hemen boğazların sanki kendim içmiş gibi şişiyor of of..
Çok güzel sağlıkla kullanın inş:)
Yok canım giden erkek gene gider hiç öyle düşünme.. Ilişkiden sonra Kalkıp yine gider analarını bırakamıyor suçluluk hissediyorlar herhalde.. O kadar hastanede yattım istanbul aktarmalı gelmiş kocişko ailesini görmek için :)) kendini suçlama bebek sonrası koşa koşa size gelir inş..
Canım ev elbisesi gibi çok lohusalık formunda değil ama çok da güzel değil bence.. Ucuzsa al..
En Güzeli o canım sen tenezzül etmeyeceksin o da huzur bozmasın yeter.. Benim kv istese altından yatak yaptırır ama değer vermiyor. İneğinden sağdığı sütü getirse yeter maksat değer verdiğini göstermek ama çok şükür Muhtaç Değilim öyle teselli ediyorum ben de kendimi :))
İnternetten baktım 32. hafta için bebeğin kilosu 1700 civari olmalı diyor o yüzden gayet normal bebeğinin kilosu fazlası var eksiği yok içini rahat tut zaten eksik olsa kilosu doktorun uyarır ben de perşembe gidicem 32 hafta oluyor o zaman bende kilosunu yazarım inş benim oğluşum da 1800 olmuşturMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
Çok güzelmis elbise gibi duruyo
Sıkıntı olduğundan değil artık kontrollerin siklasmasi gereken haftalardayiz hepimiz bu şekilde gidicez bende 2 haftada bir gitmeye basladım daha sonra haftada bir olacak normal yani olması gereken bu zatenCokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
Sorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boş
bebekler sıcagı sevmezler diye hasta etmede kişin ortada bebiii :) . Her ip aynı degil canim oren biri olarak soyluyorum parasına gore ip var yuzde yuz yun olanlarda var bn onlardan oruyorum. Hazır yeleklerde daha çok polyester var .bu arada o yeleklerede uyuz oluyorum hiç sağlıklı değilller,içi polyester dolu o ipliklerin,banada geçen hiç gerek yok örmeye neler var hazır ne güzl modeller var dıyen kadın 5 tane örmüş,uaynır uyanmaz giydirirsin diye,hiçde girdiremem,onlar varken giydririm,yokken incecik giydircem ,bebekler sıcağı çok fazla sevmezmiş,annemi dinliycem hep :) o öyle söylüyor :)
Bisey sorucam kizlar. Olurda sezaryen olursak dusuk bel pente kulot giymeye devam edebilir miyim yani dikis yerine deger mi ki? Hamile kulodu mu alsam yoksa cunku hic kullanmadim henuz hamile kulodu. O daha cok acitmaz mi? Bi de hastane cikisi bebek icin tulumlu olan mi tercih edilmeli yoksa iki parca olan mi? Bebisin gobek bagina zarar vermez mi o patolonlarin lastigi? Ehehe ilk bebegim de bilgim yok
ben ben. Bugun bi duş aldım aman Allahım ustume bi yorgunluk çoktu elimi kaldıramiyorum gozlerimden uyku dokuluyor . Niye boyle oldum anlamadım.herkeze iyi akşamlar güzel anneler ya dustan yorulan varmı allah aşkına duşa girdim çıktım öldüm yorgunluktan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?