2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar kv konu açılmış dayanamadım B'nde yazayım dedim bzmde kontrol vardı gecen gün bebeği sorcak sözde bzm yavşak nasıl Dio yavşak nedemek yaa snrm bozuldu iyi dedim milletin yannda bide terslicektm ses çıkarmadım yne saçma sapan seyler bide mevlitte ne giyeceğini düşünüo bzm düğünde dikindiği elbiseyi gycekmiş pulu pullu gece gece cok sinirlendm yaa kusura bkmyn uzun oldu pek dertlendm

Saka mi bunlar yaa?? Kiskaniolar dicem uygun olmicak yavsak ne dmk yaa bi kere yavsak bit yavrusu demek insam kendi torununa oyle hitap eder mi ya? Keske cvp verseydin bu insan annecim senin dogurdugundan dgl deseydin ay cok sinirlendim

Saka mi bunlar yaa?? Kiskaniolar dicem uygun olmicak yavsak ne dmk yaa bi kere yavsak bit yavrusu demek insam kendi torununa oyle hitap eder mi ya? Keske cvp verseydin bu insan annecim senin dogurdugundan dgl deseydin ay cok sinirlendim
Sorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boş

Kızımda gelıp gelıp göbüsümü opuyor kardesımı cok sevıyorum anne dıyo ılk zamanlarda cok acıtırdı karnımı sımdı sevgı selıne dondu olay bakalım dogunca ne olacak :)

Teşekkür ederim cnm hepimiz inşaallah :)

Merhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
İnternetten baktım 32. hafta için bebeğin kilosu 1700 civari olmalı diyor o yüzden gayet normal bebeğinin kilosu fazlası var eksiği yok içini rahat tut zaten eksik olsa kilosu doktorun uyarır ben de perşembe gidicem 32 hafta oluyor o zaman bende kilosunu yazarım inş benim oğluşum da 1800 olmuştur

Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
Sıkıntı olduğundan değil artık kontrollerin siklasmasi gereken haftalardayiz hepimiz bu şekilde gidicez bende 2 haftada bir gitmeye basladım daha sonra haftada bir olacak normal yani olması gereken bu zaten

Bisey sorucam kizlar. Olurda sezaryen olursak dusuk bel pente kulot giymeye devam edebilir miyim yani dikis yerine deger mi ki? Hamile kulodu mu alsam yoksa cunku hic kullanmadim henuz hamile kulodu. O daha cok acitmaz mi? Bi de hastane cikisi bebek icin tulumlu olan mi tercih edilmeli yoksa iki parca olan mi? Bebisin gobek bagina zarar vermez mi o patolonlarin lastigi? Ehehe ilk bebegim de bilgim yok

Happy16 kayınvalıdene ınanamıyorum bunu soyledıgıne nasıl ınsan ya melek onlar utanmaz hadslz kadın sevıyesız

Sorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boş

Tovbe yarabbim ya cins kadin bildigin seni kiskanmis canim baska aciklamasi o. Bit kendisi !! Ay sinir oldum ya fiseklio gbi oldum seni afedersin ama o tabiri asiri sinir etti beni

bebekler sıcagı sevmezler diye hasta etmede kişin ortada bebiii :) . Her ip aynı degil canim oren biri olarak soyluyorum parasına gore ip var yuzde yuz yun olanlarda var bn onlardan oruyorum. Hazır yeleklerde daha çok polyester var .

herkeze iyi akşamlar güzel anneler ya dustan yorulan varmı allah aşkına duşa girdim çıktım öldüm yorgunluktan yaaa
ben ben. Bugun bi duş aldım aman Allahım ustume bi yorgunluk çoktu elimi kaldıramiyorum gozlerimden uyku dokuluyor . Niye boyle oldum anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…