2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynı evdemi yaşıyorsunuz cnm ?

bnm dr um hiçbir zaman magnezyum vermedi bana,en başından beri hep kansızdım kan hapım var gyno foren ve decavit vitamin hapım var,sadece bu ikisini kullanıyorum

biz kızımla sabah gittik çalışabilir raporumuzu aldık... tam 32. haftamızda da görünüyormuşuz.. bakalım allah kolaylık versin bize

bu çalışabilir ile çalışamaz raporu arasındaki fark ne anlamıyorum,mesala ben 32 de çalışamaz raporu alırsam daha erken ev iznine ayrılmış oluyorum,daha erken işe dönmüş oluyorum sanırım bunun dışında maddi olarak ssk dan alınacak ücretlerde erken yada geç almayı kapsıyormu bu konu ???

bu arada o yeleklerede uyuz oluyorum hiç sağlıklı değilller,içi polyester dolu o ipliklerin,banada geçen hiç gerek yok örmeye neler var hazır ne güzl modeller var dıyen kadın 5 tane örmüş,uaynır uyanmaz giydirirsin diye,hiçde girdiremem,onlar varken giydririm,yokken incecik giydircem ,bebekler sıcağı çok fazla sevmezmiş,annemi dinliycem hep :) o öyle söylüyor :)

ayy çok güldüm tövbe estağfurullah daha neler artık makinalar a enerji,kurutma makinası günlük çalıştırman 1-2 lira anca yansır faturaya,afedersiniz ama eski kafa halen devam ediyorlar valla ya :)))

kaçta randevun :)) bende yrn saat 3 randevum var 3 e çeyrek kala ordayım bakalım karşılaşacakmıyız :)

bu arada eltim doğum yaptı orda
odalar tek kişilik
oda içinde lavabo duş var
bide kapı süsü yapmışlardı
burcu hanım kapının önünden kaçamaklı nasılsın diye sorup iyi cevabını aldıktan sonra basıp kaçıyodu
en azından tavrı böyleydi
çok pratik bi doktor

:))) yapar ,eseriklimi denir öylesine :)) çok detaycı değil evet pratik ,acaba normal doğuma odaklanıyormu beni o kısmı düşündürüyor,hemen kesip umarım sezeryan deyip atmaz,ben hayırlısıyla çok istiyorum normal doğumu,aa şeyi unuttum kapı süsü hastanemi takmış benmi yanlış anladım

evet canım bütün kapılara asmışlardı
kızların pembe, erkeklerin mavi
güzeldide yani
valla hiç bilmiyorum normal doğumu tesvik ediyomu
ama sunu söyliym günümüzün doktorları tamamen sezeryancı
cünkü sezeryan planlı programlı pratik
eltimi günü gectiği için normal doğuma almamış sezeryan oldu oda

gerçi doğru söyüyosun kabullenen bi şekilde kabullenir yani mesela benimiçin onun da huyu böyle onu da bu şekilde kabul edelim filan diyebilirlerdi ama kendi kalıplarına uydurmaya çalıştılar sonuç olarak bizi kaçırdılar

bence en iyisi iki aileye de uzak olmak arada bi görüşünce tatlı oluyor

Ben gyno ferro sanol ve imom kullanıyorum kan ve vitamin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…