Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
biz kızımla sabah gittik çalışabilir raporumuzu aldık... tam 32. haftamızda da görünüyormuşuz.. bakalım allah kolaylık versin bize
kızlar benim kv de de şaşırmış
bana bebeğe kıyafet alma yeter diyen kadın ki o zaman daha bebeğin 4 takımı vardı neye yetecekse artık
şimdi durup durup yeelek alıyor örüyor kafayı yemiş evde de 10 a yakın hırka yelek var birde hepsini o yapmış
yelek her zaman değişecek birşey değilki kıyafet gibi şimdi çocuğum kıyafetten çok yeleği var boşa yani
sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyor
kaçta randevun :)) bende yrn saat 3 randevum var 3 e çeyrek kala ordayım bakalım karşılaşacakmıyız :)
ayy çok güldüm tövbe estağfurullah daha neler artık makinalar a enerji,kurutma makinası günlük çalıştırman 1-2 lira anca yansır faturaya,afedersiniz ama eski kafa halen devam ediyorlar valla ya :)))Ay guldurdun beni canim ya kv hepsi oyle bi nevi cinsler :) cok biliolar herseyi. Ben de kurutma makinesi aldim dha dgrusuvannem hediye etti, kv bana dioki sana lazimdi kurutma arkamdan ogluna dioki cok elektrik ceker cok çalıştırma. Dun bunu bi dedi esim bana bak dedim annenin dedigi hersey dgru dgl sunu kafana sok sus diye alinmadi bu. Bebegin kiyafetleri yikandi kurudu bi gunde ayrca artik makineler tasarruflu ! Ya gicik oluyorum bende.
kaçta randevun :)) bende yrn saat 3 randevum var 3 e çeyrek kala ordayım bakalım karşılaşacakmıyız :)
:))) yapar ,eseriklimi denir öylesine :)) çok detaycı değil evet pratik ,acaba normal doğuma odaklanıyormu beni o kısmı düşündürüyor,hemen kesip umarım sezeryan deyip atmaz,ben hayırlısıyla çok istiyorum normal doğumu,aa şeyi unuttum kapı süsü hastanemi takmış benmi yanlış anladımbu arada eltim doğum yaptı orda
odalar tek kişilik
oda içinde lavabo duş var
bide kapı süsü yapmışlardı
burcu hanım kapının önünden kaçamaklı nasılsın diye sorup iyi cevabını aldıktan sonra basıp kaçıyodu
en azından tavrı böyleydi
çok pratik bi doktor
:))) yapar ,eseriklimi denir öylesine :)) çok detaycı değil evet pratik ,acaba normal doğuma odaklanıyormu beni o kısmı düşündürüyor,hemen kesip umarım sezeryan deyip atmaz,ben hayırlısıyla çok istiyorum normal doğumu,aa şeyi unuttum kapı süsü hastanemi takmış benmi yanlış anladım
bende yrn gidicem yazarım kılosunu haftamız aynıMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
yok kız memleketini bırakıp nereye gelsinBen de bazen şehir değiştirmeyi düşünüyorum ama peşimizden gelir diye vazgeçiyorum.
gerçi doğru söyüyosun kabullenen bi şekilde kabullenir yani mesela benimiçin onun da huyu böyle onu da bu şekilde kabul edelim filan diyebilirlerdi ama kendi kalıplarına uydurmaya çalıştılar sonuç olarak bizi kaçırdılarHepsi bahane canım ya sahiplenmek istese sahiplenirdi, bizde de durumlar aynı. 9 ay boyunca bir kere gelmedi nasılsın demedi vs meğer bana küsmüş Amerika'da doğum yapacağım için :)) sanki 9 aydır belliydi burada doğum yapacağım da vs.. benim de arama sorma huyum yok çünkü aratınca hep şikayet hep şikayet :))
Yani sevmeye gönlü olmayan bir şeyi bahane ediyor ne geleneksel aileler var yabancı kendi dilini bilmeyen gelinlere kucak açıyorlar
bence en iyisi iki aileye de uzak olmak arada bi görüşünce tatlı oluyorAyyyy işteyken pek bakamıyorum şimdi toptan okudum, bütün gün kayınvalidelerin kulaklarını çınlatmışsınız kızlaaar!
Ben kendi halime şükretsem mi dedim, oturup düşüneyim dertlenecek bişey mi bulayım dedim. Sıkıntılarınızı küçümsüyorum sanmayın sakın.
Herhalde en iyisi ailelerle çok içli dışlı olmamak, imkan varsa tabi. Beni çoğu zaman kendi ailemin tutumu daha çok rahatsız ediyor ama ne yapalım herkesin doğruları farklı işte.
Bir an önce ocak gelsin de bebişlerimiz oyalasın bizi artık :)
ben bennnn tabure ayarladım bitane ona oturarak yıkanıormherkeze iyi akşamlar güzel anneler ya dustan yorulan varmı allah aşkına duşa girdim çıktım öldüm yorgunluktan yaaa
valla bnde tabure aldımben bennnn tabure ayarladım bitane ona oturarak yıkanıorm
işte bende aynı durumdayım 8 gün önce 1700 olan bebem 8 gün sonra gene 1700 cıktı ultrasonda[/QUOT
bende idrarda protein çıkmıştı ve doktor gelişim geriliği demişmiydik size deyip gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlıktan şüphelenmişti her şey yolundaydı ama şimdi aldığı bu kilo azlığı beni rahatsız etti o yüzdende hem korkuyorum hem endişeleniyorum
hayırlı olsunbiz kızımla sabah gittik çalışabilir raporumuzu aldık... tam 32. haftamızda da görünüyormuşuz.. bakalım allah kolaylık versin bize
Ben gyno ferro sanol ve imom kullanıyorum kan ve vitamin yaniHangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?