- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
bualamadım canım ya önden düğmeli bişey arıyorum ve loğusa pjaması gibi olmıcak çok kısa da olmıcak ama bulamadm yaa
Hayırlı sabahlarr hanimlar, 2 sabahtır aynı saatte adet olacakmisim gibi sanciyla uyanıyorum, bakalım nereye kadar böyle olacak, bebişim iyice sabırsızlanıyor sanırım, gelmesi cok yakin, hissediyorum :) Burada kar yok ama çok soğuk bir hava var dışarıda, iyiden iyiye kış geldi
Canım biberonu sadece kaynatman yeterli olur. Istersen biberon deterjankarı da var kimisi karbonat sirke kullanıyor ama kaynamış su yeterli. Zamanla süt mama artıkları yapışınca fırça ile yıkasan kaynar suda bekletsen ilk günkü gibi oluyor zaten Pırıl pırıl. Benim ablam kaynar suda bekletiyor arada da fırça ile yıkıyor, Pırıl pırıl biberon... Ben de bineron emzik be emzik kabını kaynar suda bekletip yıkadım.Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
Geldi canım 3-4 günlük işi Bıraktı ama Yanımda 17 saat kaldı, malum yol Sürüyor diye dün gece de geri döndü. Onu görmek bile yetti çok şükür :))amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
kızlar düzelttim bakalım görecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/
Teşekkürler cevaplarınız için. Ben daha ziyade kullandıktan sonra neyle temizleyeceğimi düşünüyorum aslında. Sütlü olacağı için mutlaka deterjan kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Normal bulaşık deterjanı olmaz herhalde. Yıkadıktan sonra sterilize edeceğim ama kalıntı bırakmayan bir deterjan olması lazım. Marka önerebilir misiniz?
Valla ilk anneler Gününü unutmaz herhalde :))vallaha o zaman bebişim yoktu ama bu yıl kutlamazsa beynini yerim heralde
ayy bizimki şey modunda --hadi gel ne istiyosan alalım --diyor hemen . ben de diyorum ki bi gün sürpriz yap bişey al gel ozaman da-- sen beğenmezsin - diyor.
Doğum tarihlerimiz aynı:) benim de BDT 8 Ocak ama daha erken gelebilir bizimki:) Hayırlısı olsun inş canım..Merhaba anneler, kilolardan bahsedilmiş, bizde dün 15 günlük kontrolümüze gittik. 2000 gr olmuşuz ama doktorumuz dün bebeğin resmini çekmekle uğraştı kilosundan ziyade ).. Formundaydı oğlum, ne pozlar ne pozlar :)..Nst de herşey yolunda, ters dönmüş..ama epidural sezeryana karar verdim ve günümüzü aldık.. Bir sürpriz yapmazsa 8 Ocak.. bir sonraki kontrolümüz 15 gün sonra, ondan sonra haftalığa ineceğini söyledi kontrollerin...Kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle dönerler..
Canım bence almamasından önemsememesindense alması çok daha güzel:) sen annene anlatma bile eğer laf edip sihirini bozuyorsa.. Benimkiler de bana yeter diyor ama 2-3 YAŞ montu ve bikini mayo aldım kızçeme de ondan :)) HAKLI sayılırlar.. Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş:)Kızlar bu erkek milleti gerçekten odun ama benim annişimde de var biraz odunlukdün kv bebeğe uyku seti ve 10lu hastane çıkışı aldı annem niye uyku srti aldırdın kenarda duracak şeylere para veriyosun ne gerek var filan bi ton şaf söyledi onun yeri e kendime nevresim alsaymışım mapim ben nevresimi var zaten annemin sülalesi bebeğe alınan şeyleri fuzuli olsrak görüyor hastane çıkışını da söylemedim vardı filan dicek ama yoktu bi tane 5li vardı sölemicem de zaten
Aman sinirlerini bozmak için yapıyorsa sen de onu sevindirme canım :) ama benim de astımım var ve evin içine çamaşır sermem, kokusu keser beni. Öyle çocuklar da Alerjik olabiliyor kullanmadığınız odaya ser aklında olsun :)Kayinvalidem kadar sinir bozucu bi insan daha tanimiyorum.. makinaya camasir atmama bile karışıyor ya. Neymis hava kotuymus bu havada makine calistirilmazmis. Sanki cok gereklimiydi calistirdin diyo bana ya. Diyoymki anne iceride camasir askiligina sercem zaten yookk efendim deterjan kokusu nefesini kesiyormus.. sinirlerim suan o kadar bozukki.. kKışın kimse camasir yikamiyo dimi..
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bayanlar ben ilk 3 ay folik asit sonra decavit .gyno ferro .calciday vr magnezyum kullaniyorum. Gecen gittigim bir doktor decavit e grrek yok artik dedi ama acil bir durum icin.gitmistim.tanimadan. cok da guvenmedim acikcasi size bir sormak istedim kendi doktoruma cuma gidecegim de.
Canım sen Çalışınca evde boş boş oturmayınca kolayca verirsin kiloları iş hayatı insanın yemek düzenini sağlıyor:) korkma geldiği gibi gidecekler :)Yemekhaneye ayaklarımı sürüye sürüye geldim, listedeki hiç bişeyi canım çekmemişti. Gelince de bütün yemeklere saldırdım offf.
Nasıl gidecek bu kilolar?
Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.
Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah :))kızlar eşim gönlümü almak için yemeğe geldi
sen ayram yap ben bişiler alıcam gelicem dedi alıp gelmiş öküzüm kıyamam yaa bakmayın bana siz o benim herşeyim
annem babam kv dem kayınbabam arkadaşm ablam sırdaşm herşeyimi bilir ve anlayışlıdır kv me kızarım ona söylerim anneme kızarım ona söylerm içimde hiç bişe tutmam tutamam
evde hep yardım eder neden yemek yapmadın demez mutfağa girer birlikte yapar yeriz benden ayrı dışarı çıkmaz sadece araba yıkamaya ve traş olmaya gider
yapışık ikiz gibiyiz iyiki onu tanıdım 8 yıl dolacak 1 aralıkta ama onu ilk günkü gibi seviyorum
Canım siz nasıl istiyorsanız öyle yap. Ama bence bebek dua sırasında ortaya çıkınca kimse Kalkıp öpemiyor mıncıklayamıyor:)) benim de korkum bebek odasına yatak odama toplanacaklar bebek görme bahanesi ile.. dua sırasında çıkar bir gösterir kaçırırım diyorum..ya kızlar kv dedi ki mevlütte herkes bebeği kucağına alıp kıbleye doğru sallıyormuş bunedir ya ben böyle birşey yaptırmak istemiyorum minicik çocuk kucaktan kucağa gezermi
babası da yaptırma diyor gösterip kaçıracağım bebeği valla odasına bende varmı böyle adetleri olan
Valla hiç şikayet etme:) benim kv maddi durumu çok iyi OLMASINA ve örgü bilmesine rağmen ne bir ihtiyacınız var mı dedi ne bi yelek ördü:)) bu heves ettiğinin göstergesi ne güzel bekliyorlar işte benimki de ilk torun ama zırnık yok ağrıma gidiyorkızlar benim kv de de şaşırmış
bana bebeğe kıyafet alma yeter diyen kadın ki o zaman daha bebeğin 4 takımı vardı neye yetecekse artık
şimdi durup durup yeelek alıyor örüyor kafayı yemiş evde de 10 a yakın hırka yelek var birde hepsini o yapmış
yelek her zaman değişecek birşey değilki kıyafet gibi şimdi çocuğum kıyafetten çok yeleği var boşa yani
sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyor
Canım bolbol dinlen zaten bir ayın kalmış sayılır geriye, inş sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri:)Aminn canım inşaallah, aynen dediğin gibi mümkün olduğu kadar kalmasını istiyorum ama sağlıkla gelsinde onu artık düşünmüyorum
benimde kayınvalidem içer sigara ilk kızıma çalışınca o bakacaktı . ama söz vermişti bırakıcam diye .hastaneden eve geldik balkona sigara içti daha dumanı ağzında içeri girip daha 1 günlük olmayan bebeği kucağına aldı yarabbi o ne koku ben duramadım yanında yavrum ne yapsın . altına bakayım bahanesi ile aldım kucağından anladı tabi . kıyametler koptu evde. ah ah. başka şeyleri de mevzu etti ben bakmam dedi çıktı işin içinden Allah da biliyor ya beni ona muhtaç etmedi. ben çok ağladım ne yapacam diye annem çok üzüldü ben memleketten gelip 3 yaşına kadar bakarım söz dedi ki hasta babamda var ona rağmen baktı kızıma . kaynanamda her evine gittiğim de gerine gerine inada inat içti sigaraları . sigarama karıştırmam ben diye konuşmuş durmuş içene karşı değilim de el kadar bebeği de elini ağzını yıkamadan da alma öpme ya..
belki bu yaşadıklarımdan dolayı sigara konusunda hassasım . içen arkadaşlar varsa alınmasın lütfen
Kızlar beşiğimiz geldi şimdi uyku setimiz kaldı tek :)
Yok canım giden erkek gene gider hiç öyle düşünme.. Ilişkiden sonra Kalkıp yine gider analarını bırakamıyor suçluluk hissediyorlar herhalde.. O kadar hastanede yattım istanbul aktarmalı gelmiş kocişko ailesini görmek için :)) kendini suçlama bebek sonrası koşa koşa size gelir inş..Bilmiyorum onu ihmal mi ediyorum ilişki olayına ara verdim diye böyle olmuş olabilir mi acaba?
Canım ev elbisesi gibi çok lohusalık formunda değil ama çok da güzel değil bence.. Ucuzsa al..kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
En Güzeli o canım sen tenezzül etmeyeceksin o da huzur bozmasın yeter.. Benim kv istese altından yatak yaptırır ama değer vermiyor. İneğinden sağdığı sütü getirse yeter maksat değer verdiğini göstermek ama çok şükür Muhtaç Değilim öyle teselli ediyorum ben de kendimi :))Allah kayın validesi cadı olanlara sabır versinbenm iyidir saolsun karısmaz zaaten inekleri var köyde cokta gelemiyoe dogumda bi kac gunlugune gelir annemde olunca annem yapar isimi zaten yaslı o bişeyypamaz ..bende kırmam esim istediginde gideriz haftasonu köye saolsunlar evlenirken bişey yapamadılar ztaen esimle herseyi yaptık kızıma iki ceyrek taktı bi patik aman elinden gelen o yeterli napıyım annem yapmıstı herseyi saolsun bundada bız aldık saolsunlar varlıkları yeter yeterki kimse kimsenin huzurunu bozmasın
Bizde kv ile sorun şu onlar çok gelenekselci ben yurtdışında büyümüşüm ayıp ama adet anane bilmem şuraya geleli 10sene olmuş amerikaya dönüş planları yapıyorum arama sorma huyum yoktur ama özğmde saf insanımdır onlar bunu kaldıramadılar bana yemek yap sana gelelim. Filan garipsedim o yapıp beni çağırsa çok sevinirdim oğlunu da çok kıskandııı ben de şehri terkettim ama yavaştan alışıyor
Quenncim aynı Ağrı Sancı bende de var. Riskimiz de var malum, kendini sıcak tutmaya, üşütmemeye çalış. Ben cıbıl cıbıl geziyorum malesef( bir de spinal hareketlerden kalça hareketlerinsen kaçınıp dinlen Güzelce. Çok geçmiş olsun..
Canım biberonu sadece kaynatman yeterli olur. Istersen biberon deterjankarı da var kimisi karbonat sirke kullanıyor ama kaynamış su yeterli. Zamanla süt mama artıkları yapışınca fırça ile yıkasan kaynar suda bekletsen ilk günkü gibi oluyor zaten Pırıl pırıl. Benim ablam kaynar suda bekletiyor arada da fırça ile yıkıyor, Pırıl pırıl biberon... Ben de bineron emzik be emzik kabını kaynar suda bekletip yıkadım.
Geldi canım 3-4 günlük işi Bıraktı ama Yanımda 17 saat kaldı, malum yol Sürüyor diye dün gece de geri döndü. Onu görmek bile yetti çok şükür :))
Annecimmm bu Göbek değil ki oğluşunun minik topu gibi maşallah sana ve bebeğine:))
Normal Bulaşık deterjanı olmaz canım. Biberon deterjanları vs var ama ona gerek kalmıyor kullanırken de kaynatıp fırça ile temizlesen Pırıl ğırıl oluyor. Ablam friendly organik almış Amerikan bayraklı olan diğeri taklidi olandan değil ama kullanmaya kıyamadı bana verdi:) onun için iyi diyorlar..
Valla ilk anneler Gününü unutmaz herhalde :))
Doğum tarihlerimiz aynı:) benim de BDT 8 Ocak ama daha erken gelebilir bizimki:) Hayırlısı olsun inş canım..
Canım bence almamasından önemsememesindense alması çok daha güzel:) sen annene anlatma bile eğer laf edip sihirini bozuyorsa.. Benimkiler de bana yeter diyor ama 2-3 YAŞ montu ve bikini mayo aldım kızçeme de ondan :)) HAKLI sayılırlar.. Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş:)
Aman sinirlerini bozmak için yapıyorsa sen de onu sevindirme canım :) ama benim de astımım var ve evin içine çamaşır sermem, kokusu keser beni. Öyle çocuklar da Alerjik olabiliyor kullanmadığınız odaya ser aklında olsun :)
Benim doktorum tüm ilaçları kesti ve Demir yerine her gün bir kaşık pekmez ye dedi tüm ihyasını Karşılar dedi benim de içime geldi çünkü hap tutamıyorum artık.. Ondan önce balık yok Demir vitamin ve magnezyum alıyordum bıraktırdı erken doğum riski olunca..
Canım sen Çalışınca evde boş boş oturmayınca kolayca verirsin kiloları iş hayatı insanın yemek düzenini sağlıyor:) korkma geldiği gibi gidecekler :)
Benim de bildiğim benek dua sırasında portbebe gibi bir süslü şeyle elden elden gezdirilir sadece çocuğu olmayanlar kucağında iki Sn daha uzun tutar :)) ayy çok kocakarı işi gibi anlattım ama bizde Mevlüt ritüeli bu :) böylece herkes Bebeğin başına toplanmaz öpmez vs dua sırasında görür geçerler..
Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah :))
Canım siz nasıl istiyorsanız öyle yap. Ama bence bebek dua sırasında ortaya çıkınca kimse Kalkıp öpemiyor mıncıklayamıyor:)) benim de korkum bebek odasına yatak odama toplanacaklar bebek görme bahanesi ile.. dua sırasında çıkar bir gösterir kaçırırım diyorum..
Valla hiç şikayet etme:) benim kv maddi durumu çok iyi OLMASINA ve örgü bilmesine rağmen ne bir ihtiyacınız var mı dedi ne bi yelek ördü:)) bu heves ettiğinin göstergesi ne güzel bekliyorlar işte benimki de ilk torun ama zırnık yok ağrıma gidiyorçok şükür hiçbir leye ihtiyacım yok tek başına her şeyin âlâsını Yaparım ama insan Önemsenmek istiyor seninki ne güzel abartmış bence sevinsen yeridir:) yelek de uyku sonrası vs çok işe yarıyor :))
Canım bolbol dinlen zaten bir ayın kalmış sayılır geriye, inş sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri:)
Ben de sigara içenlerden nefret ediyorum( gittiğim hastanede hemşire içiyordu istifra edip durdum cam açmaktan başka bir şey yapmadı (( benim eşim de günde 3-4 paket içer bırakacağım diyor ama bırakamaz ne yapacağız bilmem.. (
Onun kokusu bile beni rahatsız ediyor hemen boğazların sanki kendim içmiş gibi şişiyor of of..
Çok güzel sağlıkla kullanın inş:)
Yok canım giden erkek gene gider hiç öyle düşünme.. Ilişkiden sonra Kalkıp yine gider analarını bırakamıyor suçluluk hissediyorlar herhalde.. O kadar hastanede yattım istanbul aktarmalı gelmiş kocişko ailesini görmek için :)) kendini suçlama bebek sonrası koşa koşa size gelir inş..
Canım ev elbisesi gibi çok lohusalık formunda değil ama çok da güzel değil bence.. Ucuzsa al..
En Güzeli o canım sen tenezzül etmeyeceksin o da huzur bozmasın yeter.. Benim kv istese altından yatak yaptırır ama değer vermiyor. İneğinden sağdığı sütü getirse yeter maksat değer verdiğini göstermek ama çok şükür Muhtaç Değilim öyle teselli ediyorum ben de kendimi :))
Kızlar merhaba, bugün dr kontolüm vardı, lokumu'mu gördüm, 2 420 olmuşuz : )) 15 gün sonra doğum tarihimiz belli olucak. Hamileliğin bu son zamanları geçmek bilmicek galiba : )))
Bu arada toplamda 16 kilo almışım : (
Ben de bazen şehir değiştirmeyi düşünüyorum ama peşimizden gelir diye vazgeçiyorum.Ahhh bu kvlerle napıcaz bilmiyorum ben kvden uzaktayım çok rahatım elh. Doğumda da gelir torununu görğr biraz kalır gider inşallah aynı apartmandayken çıldırmak üzereydim şehir değiştirdim rahatladımmmm
Allah kayın validesi cadı olanlara sabır versinbenm iyidir saolsun karısmaz zaaten inekleri var köyde cokta gelemiyoe dogumda bi kac gunlugune gelir annemde olunca annem yapar isimi zaten yaslı o bişeyypamaz ..bende kırmam esim istediginde gideriz haftasonu köye saolsunlar evlenirken bişey yapamadılar ztaen esimle herseyi yaptık kızıma iki ceyrek taktı bi patik aman elinden gelen o yeterli napıyım annem yapmıstı herseyi saolsun bundada bız aldık saolsunlar varlıkları yeter yeterki kimse kimsenin huzurunu bozmasın
Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
kolları biraz daha açık olsun damar yolu açıyorlar ya,,, bazen elin üstünden değil dirsekden açıyorlar damar yolu,,,kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
Ben de bazen şehir değiştirmeyi düşünüyorum ama peşimizden gelir diye vazgeçiyorum.
doktor çagırmaz niye çagırmadı bu doktor beni. Çagırır niye çagırdı acaba bi seymi oldu aaaahh ahh .Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
kolları biraz daha açık olsun damar yolu açıyorlar ya,,, bazen elin üstünden değil dirsekden açıyorlar damar yolu,,,
benimde 31+1 de 2200gr dı bana da çok gelmişti kilosuMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)
Eflalim süsünden doğuma kadar her şey gönlünce kolay ve huzur dolu olur inş.. :)
Canım ben halılarımı gönderdim gelince de açmayacağım. doğum yaptığım zaman eve gelen biri açar artık. Zaten astımım, halı temizliğini baştan garanti olsun diye yaptırdım:) temizliğe gelince eğer yakınında bir tanıdık vs varsa sen hastanede iken evin temizlense çok güzel olur ya da 37. Haftada vs yaptırabilirsin. Benim temizlik işi kaldı malesef..
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)
Canım bi arkadaş akıl vermiş geleni gideni kontrol edemeyiz annen söylesin sen bebeği odana al ablamda TOKİ evlerinde o da makyaj masasını diğer odaya taşıyıp bebeği yanına Aldı kimse de yatak odasına girmedi kendi istemedikten sonra..
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..
Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..
Lilicim insanlar hep negatif..: sezaryan doğuracam ben normalden korkuyorum desen bu sefer de sezaryan ameliyat demek derler vs vs.. En iyisi Netten pozitif doğum hikayelerini okumak.. Bir şey olacaksa her türlü olur ..
hayır hayır.aklına kotu bıse getırme.doktordan doktora fark var.benım doktorum 15 gune dusurmedı.gerek gormedı.zaten hareket etmesı dursa bıse olsa hemen gıderım.Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
Haklısın canım ikimizinde riski var, dikkat etmeliyiz, ben kendimi sicak tutmaya calisiyorum ama sende kendine dikkat et, üşütursen sancın daha da artar Allah korusun. Inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.Quenncim aynı Ağrı Sancı bende de var. Riskimiz de var malum, kendini sıcak tutmaya, üşütmemeye çalış. Ben cıbıl cıbıl geziyorum malesef( bir de spinal hareketlerden kalça hareketlerinsen kaçınıp dinlen Güzelce. Çok geçmiş olsun..
Canım biberonu sadece kaynatman yeterli olur. Istersen biberon deterjankarı da var kimisi karbonat sirke kullanıyor ama kaynamış su yeterli. Zamanla süt mama artıkları yapışınca fırça ile yıkasan kaynar suda bekletsen ilk günkü gibi oluyor zaten Pırıl pırıl. Benim ablam kaynar suda bekletiyor arada da fırça ile yıkıyor, Pırıl pırıl biberon... Ben de bineron emzik be emzik kabını kaynar suda bekletip yıkadım.
Geldi canım 3-4 günlük işi Bıraktı ama Yanımda 17 saat kaldı, malum yol Sürüyor diye dün gece de geri döndü. Onu görmek bile yetti çok şükür :))
Annecimmm bu Göbek değil ki oğluşunun minik topu gibi maşallah sana ve bebeğine:))
Normal Bulaşık deterjanı olmaz canım. Biberon deterjanları vs var ama ona gerek kalmıyor kullanırken de kaynatıp fırça ile temizlesen Pırıl ğırıl oluyor. Ablam friendly organik almış Amerikan bayraklı olan diğeri taklidi olandan değil ama kullanmaya kıyamadı bana verdi:) onun için iyi diyorlar..
Doğum tarihlerimiz aynı:) benim de BDT 8 Ocak ama daha erken gelebilir bizimki:) Hayırlısı olsun inş canım..
Canım bence almamasından önemsememesindense alması çok daha güzel:) sen annene anlatma bile eğer laf edip sihirini bozuyorsa.. Benimkiler de bana yeter diyor ama 2-3 YAŞ montu ve bikini mayo aldım kızçeme de ondan :)) HAKLI sayılırlar.. Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş:)
Aman sinirlerini bozmak için yapıyorsa sen de onu sevindirme canım :) ama benim de astımım var ve evin içine çamaşır sermem, kokusu keser beni. Öyle çocuklar da Alerjik olabiliyor kullanmadığınız odaya ser aklında olsun :)
Benim doktorum tüm ilaçları kesti ve Demir yerine her gün bir kaşık pekmez ye dedi tüm ihyasını Karşılar dedi benim de içime geldi çünkü hap tutamıyorum artık.. Ondan önce balık yok Demir vitamin ve magnezyum alıyordum bıraktırdı erken doğum riski olunca..
Canım sen Çalışınca evde boş boş oturmayınca kolayca verirsin kiloları iş hayatı insanın yemek düzenini sağlıyor:) korkma geldiği gibi gidecekler :)
Benim de bildiğim benek dua sırasında portbebe gibi bir süslü şeyle elden elden gezdirilir sadece çocuğu olmayanlar kucağında iki Sn daha uzun tutar :)) ayy çok kocakarı işi gibi anlattım ama bizde Mevlüt ritüeli bu :) böylece herkes Bebeğin başına toplanmaz öpmez vs dua sırasında görür geçerler..
Canım siz nasıl istiyorsanız öyle yap. Ama bence bebek dua sırasında ortaya çıkınca kimse Kalkıp öpemiyor mıncıklayamıyor:)) benim de korkum bebek odasına yatak odama toplanacaklar bebek görme bahanesi ile.. dua sırasında çıkar bir gösterir kaçırırım diyorum..
Valla hiç şikayet etme:) benim kv maddi durumu çok iyi OLMASINA ve örgü bilmesine rağmen ne bir ihtiyacınız var mı dedi ne bi yelek ördü:)) bu heves ettiğinin göstergesi ne güzel bekliyorlar işte benimki de ilk torun ama zırnık yok ağrıma gidiyorçok şükür hiçbir leye ihtiyacım yok tek başına her şeyin âlâsını Yaparım ama insan Önemsenmek istiyor seninki ne güzel abartmış bence sevinsen yeridir:) yelek de uyku sonrası vs çok işe yarıyor :))
Canım bolbol dinlen zaten bir ayın kalmış sayılır geriye, inş sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri:)
Ben de sigara içenlerden nefret ediyorum( gittiğim hastanede hemşire içiyordu istifra edip durdum cam açmaktan başka bir şey yapmadı (( benim eşim de günde 3-4 paket içer bırakacağım diyor ama bırakamaz ne yapacağız bilmem.. (
Onun kokusu bile beni rahatsız ediyor hemen boğazların sanki kendim içmiş gibi şişiyor of of..
Yok canım giden erkek gene gider hiç öyle düşünme.. Ilişkiden sonra Kalkıp yine gider analarını bırakamıyor suçluluk hissediyorlar herhalde.. O kadar hastanede yattım istanbul aktarmalı gelmiş kocişko ailesini görmek için :)) kendini suçlama bebek sonrası koşa koşa size gelir inş..
Canım ev elbisesi gibi çok lohusalık formunda değil ama çok da güzel değil bence.. Ucuzsa al..
En Güzeli o canım sen tenezzül etmeyeceksin o da huzur bozmasın yeter.. Benim kv istese altından yatak yaptırır ama değer vermiyor. İneğinden sağdığı sütü getirse yeter maksat değer verdiğini göstermek ama çok şükür Muhtaç Değilim öyle teselli ediyorum ben de kendimi :))
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.Evet kan değerlerim o an bakılacak anormallesme yoksa öyle epidural olucak..
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4000)
yarın kontrolüm var 2000-2300 arası bişe olması lazım dedi doktorum kilosuna
durmadan bişeler yiyorum
inş kilo almıştır bebeğim
Benim de kayınvalide alışveriş edicekmiş ama Aralık sonu. Bikaç kıyafet alcakmış. Ailem herşeyimi alıyorlar sağolsun. Aralık sonunu beklicek değilim.Quenncim aynı Ağrı Sancı bende de var. Riskimiz de var malum, kendini sıcak tutmaya, üşütmemeye çalış. Ben cıbıl cıbıl geziyorum malesef( bir de spinal hareketlerden kalça hareketlerinsen kaçınıp dinlen Güzelce. Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?