2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde kv ile sorun şu onlar çok gelenekselci ben yurtdışında büyümüşüm ayıp ama adet anane bilmem şuraya geleli 10sene olmuş amerikaya dönüş planları yapıyorum arama sorma huyum yoktur ama özğmde saf insanımdır onlar bunu kaldıramadılar bana yemek yap sana gelelim. Filan garipsedim o yapıp beni çağırsa çok sevinirdim oğlunu da çok kıskandııı ben de şehri terkettim ama yavaştan alışıyor

Quenncim aynı Ağrı Sancı bende de var. Riskimiz de var malum, kendini sıcak tutmaya, üşütmemeye çalış. Ben cıbıl cıbıl geziyorum malesef( bir de spinal hareketlerden kalça hareketlerinsen kaçınıp dinlen Güzelce. Çok geçmiş olsun..

Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
Canım biberonu sadece kaynatman yeterli olur. Istersen biberon deterjankarı da var kimisi karbonat sirke kullanıyor ama kaynamış su yeterli. Zamanla süt mama artıkları yapışınca fırça ile yıkasan kaynar suda bekletsen ilk günkü gibi oluyor zaten Pırıl pırıl. Benim ablam kaynar suda bekletiyor arada da fırça ile yıkıyor, Pırıl pırıl biberon... Ben de bineron emzik be emzik kabını kaynar suda bekletip yıkadım.

amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
Geldi canım 3-4 günlük işi Bıraktı ama Yanımda 17 saat kaldı, malum yol Sürüyor diye dün gece de geri döndü. Onu görmek bile yetti çok şükür :))

Annecimmm bu Göbek değil ki oğluşunun minik topu gibi maşallah sana ve bebeğine:))

Normal Bulaşık deterjanı olmaz canım. Biberon deterjanları vs var ama ona gerek kalmıyor kullanırken de kaynatıp fırça ile temizlesen Pırıl ğırıl oluyor. Ablam friendly organik almış Amerikan bayraklı olan diğeri taklidi olandan değil ama kullanmaya kıyamadı bana verdi:) onun için iyi diyorlar..

Valla ilk anneler Gününü unutmaz herhalde :))

Doğum tarihlerimiz aynı:) benim de BDT 8 Ocak ama daha erken gelebilir bizimki:) Hayırlısı olsun inş canım..

Canım bence almamasından önemsememesindense alması çok daha güzel:) sen annene anlatma bile eğer laf edip sihirini bozuyorsa.. Benimkiler de bana yeter diyor ama 2-3 YAŞ montu ve bikini mayo aldım kızçeme de ondan :)) HAKLI sayılırlar.. Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin inş:)

Aman sinirlerini bozmak için yapıyorsa sen de onu sevindirme canım :) ama benim de astımım var ve evin içine çamaşır sermem, kokusu keser beni. Öyle çocuklar da Alerjik olabiliyor kullanmadığınız odaya ser aklında olsun :)

Benim doktorum tüm ilaçları kesti ve Demir yerine her gün bir kaşık pekmez ye dedi tüm ihyasını Karşılar dedi benim de içime geldi çünkü hap tutamıyorum artık.. Ondan önce balık yok Demir vitamin ve magnezyum alıyordum bıraktırdı erken doğum riski olunca..

Yemekhaneye ayaklarımı sürüye sürüye geldim, listedeki hiç bişeyi canım çekmemişti. Gelince de bütün yemeklere saldırdım offf.
Nasıl gidecek bu kilolar?
Canım sen Çalışınca evde boş boş oturmayınca kolayca verirsin kiloları iş hayatı insanın yemek düzenini sağlıyor:) korkma geldiği gibi gidecekler :)

Mevlütlerde gördüğüm duanın bi yerinde bebek gelir herkese gösterilir ama kucağa vermeden duası yapılırsonra bebek geri içeri götürülür hep misafir yanında durmaz.

Benim de bildiğim benek dua sırasında portbebe gibi bir süslü şeyle elden elden gezdirilir sadece çocuğu olmayanlar kucağında iki Sn daha uzun tutar :)) ayy çok kocakarı işi gibi anlattım ama bizde Mevlüt ritüeli bu :) böylece herkes Bebeğin başına toplanmaz öpmez vs dua sırasında görür geçerler..

Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah :))

Canım siz nasıl istiyorsanız öyle yap. Ama bence bebek dua sırasında ortaya çıkınca kimse Kalkıp öpemiyor mıncıklayamıyor:)) benim de korkum bebek odasına yatak odama toplanacaklar bebek görme bahanesi ile.. dua sırasında çıkar bir gösterir kaçırırım diyorum..

Valla hiç şikayet etme:) benim kv maddi durumu çok iyi OLMASINA ve örgü bilmesine rağmen ne bir ihtiyacınız var mı dedi ne bi yelek ördü:)) bu heves ettiğinin göstergesi ne güzel bekliyorlar işte benimki de ilk torun ama zırnık yok ağrıma gidiyor çok şükür hiçbir leye ihtiyacım yok tek başına her şeyin âlâsını Yaparım ama insan Önemsenmek istiyor seninki ne güzel abartmış bence sevinsen yeridir:) yelek de uyku sonrası vs çok işe yarıyor :))

Aminn canım inşaallah, aynen dediğin gibi mümkün olduğu kadar kalmasını istiyorum ama sağlıkla gelsinde onu artık düşünmüyorum
Canım bolbol dinlen zaten bir ayın kalmış sayılır geriye, inş sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri:)

Ben de sigara içenlerden nefret ediyorum( gittiğim hastanede hemşire içiyordu istifra edip durdum cam açmaktan başka bir şey yapmadı (( benim eşim de günde 3-4 paket içer bırakacağım diyor ama bırakamaz ne yapacağız bilmem..(
Onun kokusu bile beni rahatsız ediyor hemen boğazların sanki kendim içmiş gibi şişiyor of of..

Kızlar beşiğimiz geldi şimdi uyku setimiz kaldı tek :)

Çok güzel sağlıkla kullanın inş:)

Bilmiyorum onu ihmal mi ediyorum ilişki olayına ara verdim diye böyle olmuş olabilir mi acaba?
Yok canım giden erkek gene gider hiç öyle düşünme.. Ilişkiden sonra Kalkıp yine gider analarını bırakamıyor suçluluk hissediyorlar herhalde.. O kadar hastanede yattım istanbul aktarmalı gelmiş kocişko ailesini görmek için :)) kendini suçlama bebek sonrası koşa koşa size gelir inş..

kızlar bu nasıl sizce bir gecelik beğenemedim
Canım ev elbisesi gibi çok lohusalık formunda değil ama çok da güzel değil bence.. Ucuzsa al..

En Güzeli o canım sen tenezzül etmeyeceksin o da huzur bozmasın yeter.. Benim kv istese altından yatak yaptırır ama değer vermiyor. İneğinden sağdığı sütü getirse yeter maksat değer verdiğini göstermek ama çok şükür Muhtaç Değilim öyle teselli ediyorum ben de kendimi :))

Hepsi bahane canım ya sahiplenmek istese sahiplenirdi, bizde de durumlar aynı. 9 ay boyunca bir kere gelmedi nasılsın demedi vs meğer bana küsmüş Amerika'da doğum yapacağım için :)) sanki 9 aydır belliydi burada doğum yapacağım da vs.. benim de arama sorma huyum yok çünkü aratınca hep şikayet hep şikayet :))
Yani sevmeye gönlü olmayan bir şeyi bahane ediyor ne geleneksel aileler var yabancı kendi dilini bilmeyen gelinlere kucak açıyorlar

bak bunu ben 37tl ye aldım
gecelik olanını

Eki Görüntüle 1314205

güzelmiş canım buda düşüneyim bunu da fiyatı da iyi

amin canm :)

bende bir gösteririm dua sırasında o kadar
ama bebek odasına gelip yığılacaklar iki iki dört odayı görmek amaçlı

kvlere gelince hepsi ayrı telden ötüyor
hepsinin ortak noktası oğullarını bizden kıskanması
ben kv kıskanmasın diye onun yanında eşime dokunmoyorum bile
kıskandıkça diş bilicek üstüme yürücek amaan rabbim korusun

oh canm maşallah gözün aydın :)
sezeryan olucan sanırım

Ben de bazen şehir değiştirmeyi düşünüyorum ama peşimizden gelir diye vazgeçiyorum.

Ne güzel maşallah. kv ismini verdik kızımıza iki çeyrek nerdeeee bir harf bike takmadı bişeyler dikti sadece.şuandada hiç hevesli gözükmüyo valla annem daha istekli torun sevmeye.

Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi

Cnm artık doğuma yaklaşıyorsun kontroller o yüzden artıyo

Cokk sagoll ya bide iki haftada bir cagirdi 36.haftaya kadar 36.haftadan sonra haftada bir dedi neden acaba bir sikinti oldugu icin mi
doktor çagırmaz niye çagırmadı bu doktor beni. Çagırır niye çagırdı acaba bi seymi oldu aaaahh ahh .

Ayyyy işteyken pek bakamıyorum şimdi toptan okudum, bütün gün kayınvalidelerin kulaklarını çınlatmışsınız kızlaaar!
Ben kendi halime şükretsem mi dedim, oturup düşüneyim dertlenecek bişey mi bulayım dedim. Sıkıntılarınızı küçümsüyorum sanmayın sakın.
Herhalde en iyisi ailelerle çok içli dışlı olmamak, imkan varsa tabi. Beni çoğu zaman kendi ailemin tutumu daha çok rahatsız ediyor ama ne yapalım herkesin doğruları farklı işte.
Bir an önce ocak gelsin de bebişlerimiz oyalasın bizi artık :)

Bende aynen canım ... Çok sorunlar yaşadım bende..

hayır hayır.aklına kotu bıse getırme.doktordan doktora fark var.benım doktorum 15 gune dusurmedı.gerek gormedı.zaten hareket etmesı dursa bıse olsa hemen gıderım.

Haklısın canım ikimizinde riski var, dikkat etmeliyiz, ben kendimi sicak tutmaya calisiyorum ama sende kendine dikkat et, üşütursen sancın daha da artar Allah korusun. Inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.

kaçta randevun :)) bende yrn saat 3 randevum var 3 e çeyrek kala ordayım bakalım karşılaşacakmıyız :)

Benim de kayınvalide alışveriş edicekmiş ama Aralık sonu. Bikaç kıyafet alcakmış. Ailem herşeyimi alıyorlar sağolsun. Aralık sonunu beklicek değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…