2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynı valla bizde 4 yıl bekledik eşim istanbuldaydı önce herşey iyiydi. tayin diyarbakıra çıkınca bizim aile çok karşı çıktı istemeye geldiler vermediler falan epey çektirdiler bize hatta ayrıldık epey sonra barıştık sonra tam 1 yıl bekledik. en son kaçacaktım yani uçak biletlerini aldık o sıra annemleri pes ettirdim hemen sözü taktık öbür günü nikah işlemini başlattık diğer gün nikahı kıydık 1 ay sonra da düğün :) iyi ki evlenmişiz <3 onunla dünyanın öbür ucuna bile giderim .

8,5 aldım canım en son 32. haftada tartıldım
canım kesinlikle beklentiyi azltınca daha az üzülüyor insan ama işte hamilelikte duygusallık olunca beklenti artıyor sanırım
canım öyle şeylere hiç inanma mesela ben ilk oğluma hamileyken nara dokunmamıştım vücudunda leke olur diye sonuç yine oldu:) kırmızı doğum lekesi bir kaç yerinde hem de
canım soğanın çiğ sürüldüğünü biliyorum sadece onun dışından ne kadar duaracak bilmiyorum, kalan vs kullanmadım ben mamissol krem kullandım, sadece ucunu vermeyip kahverengi yerle tutturunca meme ucu çok fazla tahriş olmuyor

tahinin yağı, ayva çekirdğiyle yapılan jel, sütün kaymağı duyduğumu şeyler
Günaydın arkadaşlar. Faranjit olmuşum boğazım ağrıyor kbb Dr u antibiyotik Largopen ve andorex gargara verdi. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
çok geçmiş olsun

maşaallah canım bende asker yolu bekledim evliyken çok sıkıntılar çektim ama bazı erkekler odun işte:)

Ah canım benim yaa..Allah bundan sonra inşallah daha iyileriniversin sana çok şükür varmış şimdi ama.
amin canım sağol hala al al bitmiyor 7 sene oldu:) ilgin için de teşekkür ederim
canım iki erkek annesi olarak hiç merak etme şimdiden iş yaptırıyorum oğluma:)
kesinlikle doğru canım
şu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı

80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693
çok güzel canım
kızlar face grubunda birinin azıcık kanaması olmuş açılmasıda varmış ama serumla durdurmuşlar sanırım bizim burdada kayıtlımıydı acaba bileniniz var mı
facem yok bilmiyorum hiç canım adı ne acaba
yuhhh asıl o hayvanmış kusura bakma ne hadsizlik ya
canım bende heraya katıldığım için yazıyorum, sorulan sorulara sonuna kadar cevap vermeye çalışan biriyim az çok bile biliyor ama cevabı alan kişinin en azından okuduğuna dair bir imare görmemek hoş olmuyor ki havaya mı konuşuyorum diyorsun ben artık o kişiye cevap vermiyorum çünkü artık ciddi olarak sinir oldum, soru sorup çıkanlara değil tabi gerçi soru sorarken nasılsınız diye sormak ta görgü kuralı değil mi?

canım sen ne diye üstüne alınıyorsun sadece soru sorun yazmıyorsun ki sen hem verilen cevaba yorum yapıyorsun o kişi başka biri

Slm arkadaşlar iyisiniz inşallah bende iyiyim şükür bel ağrıları ve gece nefes darlıkları dışında daha hastane çantası hazırlamadım alışverşlerimi tamamlamadım.iki günde 50 sayfa birikmiş okuyamadım yemek yapmam lazım kızım okuldan gelince kurt gibi acıkmış oluyo görüşmek üzere

Kızlar şu soru sorma konusuna açıklık getirmek istiyorum kimse zan altında kalmasın kimse de alınmasın evet herkes muhabbete katılmaya bilir ama sorduğu sorunun cevabına teşekkür edemez mi, bir beğen butonuna basamaz mı en azından, cevap vermesinden geçtim yani, ben kendi adıma herkese faydam olsun istiyorum ama böyle yapanlardan da hoşlanmıyorum, duvara mı konuşuyorum ki ben diyorum

Hayrunisa arkadaşımızdan bahsediyorum ben, alınmasın gücenmesin, herkes görmüyor mu kızlar sadece soru soruyor gidiyor sorunun cevabına bir yorum bile yapmıyor, adını söylemek istemezdim kimse üstüne alınmasın diye yazdım ismini

ben 4 kilo dogurduktan sonra sizde dogurursunuz hem iri çocuk daha kolay dogar. Belkide doktorun yanliş olçuyordur ne biliym yada sezeryan ypmk istyrdur olamazmi istersen baska bi doktora daha git bakalım o ne diyecek bebegn kilosuna

canım bende hep duydum iri bebek daha kolay doğarmış sende yaşayan biri olarak yazdığına göre doğru sanırım:) zayıf bebek kuvvetsiz olduğu için geç doğarmış

Kizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
canım bir tane büyük koy ne olur ne olmaz, yeni doğan üşür canım hastane ortamı çok sıcak ama adapte olma durumu var
kızlar bakın Kasım annelerinden çaldım

http://pi.web.tr/kadir-tugcu/

canım kadir tuğcu takip ettiğim bir dr, hatat bir sitede sorulara bıkmadan cevap veriyor, ilaç yanlısı değil ben çok soru sordum oğlumla ilgili

şu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı

80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693
bence şık bir kasenin(gümüş tarzı) etrafını süsleyip içine markasını kalitesini bildiğin güzel çikolatalardan drajelerden lokumlardan alıp koyabilrisin . sonuçta bu kağıtlı çikolatayı açacaklar ve bebeğinin adı yazılan kağıdı da atacaklar gönderecekleri çikolatanın kalitesini de bilmiyorsun. en azından dolu dolu iyisinden ikram yaparsın diye düşünüyorum.

tabiki canim bna suni sanci verildgi için çok sanci çektim ama bebegin kafası doguma geldigi anda sancim kesildi ve 5 dakika snra dogdu çok kolay bi dogum oldu bnde inanamadım bu kadar erkn dogduguna darısı tekrardan bna ve sizlere inş

canım bende senin gibi düşündüm atacaklar o kağıdı yazık diye:) renkli draje mantıklı geldi, hastane ortamında ağzı açık olmaz diye kapaklı bir kutuyu kapladım satenle ağzı kapalı olacak

ah canım bana da verildi suni sancı zor da gelmemişti ama olmadı normal doğumu çok merak ediyorum ama nasip olmayacak sağlıklı olsunlarda ne yapayım çekicem o dikiş acısını bu daha kolay olur canım merak etme hep öyle diyorlar

kim olduklarını hatırlamiyorum grip sadece soru sorup çiktikları için ama var boyle bir kaç kişi hatta bnde cevap yazanlardanim ama karşi cevabi yazmiyorlar cevabi okuyup gidiyorlar dedgn gbi insan bi begenme butonuna basar en azından oda yok .

hikayelerimiz çok benziyo. biz balıkesirde tanııştık o zamanlar sıkıntı yoktu hatta annem okul bitince nişan takarsınız falan diyodu okul bitti beni istemek için işte izin falan aldı babam bu defa yok olmaz askere kız vermem diye tutturdu bizim plan iptal oldu izin boşa gitti 2 ay uğraştım ikna etmek için beş karış surat evde :) gönülsüz tamam dediler geldiler hemen nişan taktık iki ay sonra nikah yaptık bu defa dedem rahatsızlandı rahmetli oldu nikahtan sonraki 5 6 aylık dönemde düğün kaldı bizim haliyle. bu defa bizimkiler ayrıl diye tutturdu eşimin tayini diyarbakıra çıkmıştı o esnada bi imza nolcak dediler nikahlı halimizle düğünü bi buçuk yıl sonra zor yapabildik az daha direnselerdi nikahlı kocama kaçcaktım bende ama allaha bin şükür bi kere pişman olmadım aksine bizimkiler bizi gördükçe çektirdiklerine pişman oldular bende dünyanın diğer ucuna giderim yanımda başımda olsun yeter

kendimden örnek veriym
nasılsın diye sormuş sormamış bakmam ben, soruyu cevaplarım
yada teşekkür beklemem cevabıma
bu benim kendi kişisel düşüncem.
yolda bi tanıdıgımı görsem selam vermeze nasılsın demese üzülürüm alınırım ama
burda kimseyi kişisel olarak tanımıyorum ve tanımadıgım bi insandan nasılsın diye bişeyde beklemiyorum
dediğin gibi hoşlanmıyorsan bi daha o kişiye cevap vermez görmezden gelirsin
ama yargılamak, sinir olabilirsin ama bunu dile getirmek falan bunlar doğru değil, ben bu konuda size katılmıyorum.
isteyen istediği gibi kullansın formu

hayırlısı olsun cnm ilk dogumun ustunde bi sekiz on yıl geçmiş olsaydı dene derdim ama uç yıl olmuş riske atma canim sezeryanda bir dogum şekli saglikla kucagımıza alalimda en onemlisi o .

Yaa aynen valla askerin işi her alanda zor Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
kısmetse 2016da bitecek d.bakır

kişisel olarak tanımıyoruz ama her gün konuşuyoruz, cevap vermiyorum zaten artık, sen yargılamamızı hoş bulmayabilirsin ama bende düşündüklerimi yazıyorum canım, sinir oluyorsam söylerim bu da benim yapım
hayırlısı olsun cnm ilk dogumun ustunde bi sekiz on yıl geçmiş olsaydı dene derdim ama uç yıl olmuş riske atma canim sezeryanda bir dogum şekli saglikla kucagımıza alalimda en onemlisi o .

öyle canım amin sağlıkla alalım yeter ki

maşaallah canım ne mutlu ,aşk hikayeleride bir başka:)

Yaa aynen valla askerin işi her alanda zor Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
kısmetse 2016da bitecek d.bakır
bizde 2018e kadar kalalım diyoduk ama lojmandan şehit verince yok dedik bu yıl isticez kısmetse gidicez burdan. sizinde mutluluğunnuz daim olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…