- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
ben de eşimin eşofmanlarından giyiyorum. eşofman üstü bana rahat oluyor... oh miss :))ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)
aynı valla bizde 4 yıl bekledik eşim istanbuldaydı önce herşey iyiydi. tayin diyarbakıra çıkınca bizim aile çok karşı çıktı istemeye geldiler vermediler falan epey çektirdiler bize hatta ayrıldık epey sonra barıştık sonra tam 1 yıl bekledik. en son kaçacaktım yani uçak biletlerini aldık o sıra annemleri pes ettirdim hemen sözü taktık öbür günü nikah işlemini başlattık diğer gün nikahı kıydık 1 ay sonra da düğünbizde kavuşana kadar çok çektik sizin kadar uzun görüşmedik 2,5 sene evlendik ama benim ailem diyarbakırda yaşıcaz asker diye istemedi ayrılalım diye çok baskı yaptılar ama direndik evlendik iyiki de evlenmişim dünyaya bi daha gelsem gene onla evlenirim bende sevgi pıtırcığı oldum bak şimdiailemle de arası iyi artık onlarda mutluluğumuzu gördükçe seviniyo kızımızda yolda hayırlısıyla daha ne isterim allahtan başımdan eksik etmesin
8,5 aldım canım en son 32. haftada tartıldımkızlar kaç kilo aldınız benimki 12 te sabitlendi 2 haftadır dikkat etmiyorum iyi beslenmiyorum sanırım
bakalım kaç kilo alacağız son ayımızda hayırlısı olsun inş
tartımda bozuldu bu arada uyuz oluyorum 40 tane rakam gösteriyor
canım kesinlikle beklentiyi azltınca daha az üzülüyor insan ama işte hamilelikte duygusallık olunca beklenti artıyor sanırımHayırlı cumalar arkadaşlar ..hepimize güzel bir gün olur inşallah...yazılanları okudum herkesin derdi başka başka ,en başta evdeki huzur bence, eşimin ve benim babamız yok evlenirken a dan z ye herşeyimizi kendimiz aldık aileler sadece evi dizdikten n sonra kurulu evi görmeye geldiler...evlilik zor iş 6 senelik evliyim zamanla insan bazı şeyleri konuşmaktan söylemek den yoruluyor en azından ben öyle oldum artık...ikimizde çalışıyoruz ama evde de bütün yük benim omzumda kendisi kılını kıpırdatmaz hiç bir şey için ..kaç gündür çok hastayım kolumu kaldırcak halim yok ama bu halde bile çocukla kendimle evle gene ben ilgileniyorum adamın umrunda degil...işin özü kendi keyfine ve uykusuna çok düşkün ..o adar uzun ki anlatmakla bitmez...ben artık beklentilerimi o adar azaltım ki aynı orantıda hayal kırıklıklarım da azaldı...Allah bana güç kuvvet versin ve kimseye muhtaç etmesin tek dilegim o.....o yüzden kendinizi üzmeyin strese sokmayın ben varsam herkes var ben yoksam hiç kimse yok...ve kendimden başkasının bana faydası yok
canım öyle şeylere hiç inanma mesela ben ilk oğluma hamileyken nara dokunmamıştım vücudunda leke olur diye sonuç yine oldu:) kırmızı doğum lekesi bir kaç yerinde hem deşimdi aklıma bir konu daha geldi arkadaşlar bi arkadaş kivinin faydalı olduğunu yazmıştı da ben de hiç yemiyorum neden derseniz belki biraz batıl gelebilir ama inanıyorum kiviyi çok yiyyen bi arkadaşın kızı sırtı kolları bile o kadar tüylü ki bazı şeyleri meyvelerden biliyoruz ya hani öyle söylemişti sonrasında ben de etkilendim yemiyorum çok sevmememe karşı bir de nara dokunmuyorum kaşıkla eşim çıkardıktan sonra yiyorum yine bi tanıdığımızın kızının elleri kıpkırmızı lekeliydi sorduğumda narın suyunun aktığını söyledi ay hep benim etrafımda mı var bilmiyorum ne düşünürsünüz ama söylemeden geçemedim
canım soğanın çiğ sürüldüğünü biliyorum sadece onun dışından ne kadar duaracak bilmiyorum, kalan vs kullanmadım ben mamissol krem kullandım, sadece ucunu vermeyip kahverengi yerle tutturunca meme ucu çok fazla tahriş olmuyorKIZLAR ŞU MESAJDAKİ SORULARIN CEVABINI BİLEN BİR CEVAP VERSİN LÜTFEN DÜN YAZMIŞTIM KİMSE CEVAPLAMAMIŞ AMA KAYNAMASIN HATIRLATAYIM.
şu göğüse soğan işi tam olarak nasıl oluyor tekrar net şekilde konuşalım
bir başka duyduğum etkili yöntemde anne sütünün antiseptik ve koruyucu özellikte olması. Saklama poşetlerini kare kesip göğüs pedi yerine veya üzerine yerleştirip göğsü ilk olarak sütle ıslatıp sonra bu naylonu üzerine kaparsak göğüs nemlenip korunuyormuş.
- soğan çiğ mi olacak yoksa közlenmiş mi?
- doğumdan sonra emzirmeden önce sadece 1 kere mi sürülecek?
- sürüldükten sonra göğüste ne kadar kalacak?
- bebek emmeden önce silinecek mi yoksa o şekil mi emecek?
- soğan kürünü ilk emzirmeden başka da uygulamamız gerekli mi yoksa 1 kere yeterli mi?
Bir başka yöntem ise göğüs kalkanı(göğüs bir şeyi ama kalkanı olmayabilir) mı ne var ya onun içine biraz süt sağıp akşamları 2-3 saat göğüs uclarını onun içinde bekleterek onarımını sağlamakmış.
3ü de bana mantıklı geldi.
Birde doğuma 20 gün kala göğüs ucu kremi iyi bir markadan kullanmayı düşünüyorum veya aynı şekilde saf zeytinyağının da faydalı olacağına inanıyorum.
çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar. Faranjit olmuşum boğazım ağrıyor kbb Dr u antibiyotik Largopen ve andorex gargara verdi. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
Ay kızlar benim eşim maaşını falan hep bana verir sen madur olma ben erkeğim başımın çaresine bakarım der harçlık alır kendine gerisi bende artırmaya çalışırım lazım olunca çıkarırım veririm ona çok hoşuna gider çok aşığım ben ona bitanem benim o allahım hep korusun onu biz kavuşana kadar neler çektik9 sene bekledik kavuşmak için bu 9 seneye neler sığdi 2 yıl askerlik üniversite hazırlık iş kıskançlık aksiyon babamdan gizli Buluşmalar sırf meraktan düğünümuze gelenler oldu oooo bitmez şimdi bebeğimiz olucak nasıl severiz onu diyo aşkım benim çok duygusal oldum ben ama
amin canım sağol hala al al bitmiyor 7 sene oldu:) ilgin için de teşekkür ederimAh canım benim yaa..Allah bundan sonra inşallah daha iyileriniversin sana çok şükür varmış şimdi ama.
canım iki erkek annesi olarak hiç merak etme şimdiden iş yaptırıyorum oğluma:)Kizlar alıntı yapamiyorum ama bu esler konusunda benim de diyeceklerim var. Aslinda sonuc olarak butun erkekler kucuk bir çocuk gibiler. Duz mantik gidiyorlar. Yağlayip ballayip he canim diyip istedigini yaptirabiliyirsun. Bunu basarabilmrm kolay oldu mu hyr. Boşanmayi bile dusundum hatta okdr kotuydum ki yurtdisina annemlere düşünmeye gitmistim. Annem dedi ki seviorsan bu adami sahip cikicaksin evliligine. Cocuk buyutur gbi buyutceksin olgunluk bekleme ondan dedi. Sorunumuz neydi; istanbula dugunum icn geldim haziranda evlendim agustosta ise baslamistim ama esim bi turlu memnun olmuodu. Surekli assagilama kazandgm parayi kucumseme.. ki ben ekonomi mezunu 3 dil konusan biriyim turkuyede ne teklifler geliodu bana 4.500 tl maas+ ozel sigoeta vs bunlarada esim izin vermiodu ki suan bin pisman engel oldugu icin. Cok cektim psikolojik baskisindan. Iskence gbiydi inanin. Uzatmicam aldim bunu karsima guzel guzel anlattim. Dvm ederse ben yokum hayatinda vs dedim. Yani calismadgm zamanlarda atiyorum zar zor para birakir gerekmedikce harcama diyen bi tipti dusunun sacmaligi. Isleye isleye kaba olcak ama egittim onu. Cok degisti. Simdi maasallah taniyamiyorum onu.
Biz kadinlara cok is dusuo maalesef. Ozellikle erkek bebek bekleyen anneler ki benim de oglum olucak, farkli buyutmeliyiz ogullarimizi. Kadinlara saygili olgun bireyler sart bu topluma. Anne olarak gorev ustlendim bunu. Asla istemem birinin kizinin canini yaksin.. eslerimiz de cocuk gbiler iste maaleswf huyuna suyuna gitmek zorundayiz oyle oyle onlar farketmeden yontuyoruz bu oduncuklari :)
kesinlikle doğru canımMaaş konusu çok sıkıntılı, ben de hamilelikten önce çalışıyodum ve maasimi alinca esime veriyordum ama eşim hic karismadi maasima, direk bankaya yatiriyordu, onun maasiyla geciniyoduk, arttirabilirse oda bankaya yatiriyordu, bana da harclik olarak sürekli kendisi veriyordu, hiç magdur etmedi beni Allah razı olsun, böylece iyi bir birikim yaptik araba aldik, dogum masraflarini karşılayacak kadar paramizda var bankada ancak baslarda tereddüt etmedim degil, bizden borc isteyen akrabalari falan oldu, esimin ailesinde para işleri biraz karışık o yüzden bana sorunca ben vermek istemedim oda saygı gösterdi sağolsun. Bende senin gibi düşünüyorum, yani kadının ben kazandım istediğim gibi harcarım demesinede karşıyım, erkeğin parayı alıp kadını mağdur etmesinede karşıyım. Evlilik iki tarafta verici olmaya çalışınca güzel, öteki türlü kadınlar üzülüyor ne yazık ki. Birde bizde bastan konusulmuyor bazı şeyler, genelde erkek egemen ailelerden geldiğimiz icin hemen kabul ediyoruz eşimizin isteklerini, halbuki oturup konuşsak, ortak bir yol belirlesek kadınlarda daha mutlu olacak.
Bilmem katılır mısınız ama erkek çocuğu olan danışanlarıma hep söylüyorum, oğlunuza dünyanın merkeziymis hissini yasatip o ne isterse olması farzmış gibi davranmayın, sonra kadınları ezmek haklarıymıs gibi düşünüyorlar.
Kız cocuğu olan danışanlarim da eğer sıkıntılı bir evlilik gećiriyorlarsa baştan uyarıyorum kızınızı erkek düsmanı olarak yetiştirmeyin, sürekli eslerinin istegine karsi muhalefet olan hanimlarda mutsuz.
çok güzel canımşu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı
80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693
facem yok bilmiyorum hiç canım adı ne acabakızlar face grubunda birinin azıcık kanaması olmuş açılmasıda varmış ama serumla durdurmuşlar sanırım bizim burdada kayıtlımıydı acaba bileniniz var mı
yuhhh asıl o hayvanmış kusura bakma ne hadsizlik yaMerhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
canım bende heraya katıldığım için yazıyorum, sorulan sorulara sonuna kadar cevap vermeye çalışan biriyim az çok bile biliyor ama cevabı alan kişinin en azından okuduğuna dair bir imare görmemek hoş olmuyor ki havaya mı konuşuyorum diyorsun ben artık o kişiye cevap vermiyorum çünkü artık ciddi olarak sinir oldum, soru sorup çıkanlara değil tabi gerçi soru sorarken nasılsınız diye sormak ta görgü kuralı değil mi?(minionecim bu arada yanlışlıkla senden de alıntı yapmışım söylemlerim hera arkadaşımıza)
valla heracım ben bu konuda seni eleştiriyorum kusura bakma
bu sitenin amacı karşılıklı bilgi alışverişi, bazen sırf muhabbet bazende dertleşmek
hepimiz bilgilenmek için birbirimize soru sormak için girmiyormuyuz zaten siteye
kimsenin burda sürekli sosyalleşmek gibi bi durumu olamaz cünkü sosyalleşmek isteyen kendi birebir cevresini kullanır
herkesin hayatı bu formdan ibaret değil
herkesin işi var gücü var bi hayatı var yani sonucta
ben o yüzden sırf soru sormak için forma girenleri yadırgamıyorum
hele sinir olmak aklımın ucuna gelmez
bilgilenmek için birisi soru sormuş, varsın sırf soru sorsun ne olmuş yani
birilerine faydam oluyorsa valla, birilerinin bi sorusuna bilmediği bi şeye cevap olabiliyosam eger ben bunla gurur duyarım valla hep sorsunlar bildiğim bişeyse hepte cevaplarım
canım çok güzel yazmışsın sağol . açıkçası ben yazılanı görünce direk üstüme alındım üzüldüm . çünkü her zaman yazamaya bilirim ben işten giriyorum ne cepte ne evde internetim yok . ama geçmişi atlamadan tam tamına okurum her olayı bilirim . arada da yazarım . geçmişte de yazdım .kaldı ki hiç yazmamış da olabilirdim . sıkıntımı paylaştım ve o gün bana verilen cevaplar beni o kadar rahatlattı ki anlatamam . yazılanları ağlayarak okudum...
ben 4 kilo dogurduktan sonra sizde dogurursunuz hem iri çocuk daha kolay dogar. Belkide doktorun yanliş olçuyordur ne biliym yada sezeryan ypmk istyrdur olamazmi istersen baska bi doktora daha git bakalım o ne diyecek bebegn kilosuna
canım bir tane büyük koy ne olur ne olmaz, yeni doğan üşür canım hastane ortamı çok sıcak ama adapte olma durumu varKizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
bence şık bir kasenin(gümüş tarzı) etrafını süsleyip içine markasını kalitesini bildiğin güzel çikolatalardan drajelerden lokumlardan alıp koyabilrisin . sonuçta bu kağıtlı çikolatayı açacaklar ve bebeğinin adı yazılan kağıdı da atacaklar gönderecekleri çikolatanın kalitesini de bilmiyorsun. en azından dolu dolu iyisinden ikram yaparsın diye düşünüyorum.şu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı
80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693
tabiki canim bna suni sanci verildgi için çok sanci çektim ama bebegin kafası doguma geldigi anda sancim kesildi ve 5 dakika snra dogdu çok kolay bi dogum oldu bnde inanamadım bu kadar erkn dogduguna darısı tekrardan bna ve sizlere inşcanım bende hep duydum iri bebek daha kolay doğarmış sende yaşayan biri olarak yazdığına göre doğru sanırım:) zayıf bebek kuvvetsiz olduğu için geç doğarmış
canım bir tane büyük koy ne olur ne olmaz, yeni doğan üşür canım hastane ortamı çok sıcak ama adapte olma durumu var
canım kadir tuğcu takip ettiğim bir dr, hatat bir sitede sorulara bıkmadan cevap veriyor, ilaç yanlısı değil ben çok soru sordum oğlumla ilgili
canım bende senin gibi düşündüm atacaklar o kağıdı yazık diye:) renkli draje mantıklı geldi, hastane ortamında ağzı açık olmaz diye kapaklı bir kutuyu kapladım satenle ağzı kapalı olacakbence şık bir kasenin(gümüş tarzı) etrafını süsleyip içine markasını kalitesini bildiğin güzel çikolatalardan drajelerden lokumlardan alıp koyabilrisin . sonuçta bu kağıtlı çikolatayı açacaklar ve bebeğinin adı yazılan kağıdı da atacaklar gönderecekleri çikolatanın kalitesini de bilmiyorsun. en azından dolu dolu iyisinden ikram yaparsın diye düşünüyorum.
ah canım bana da verildi suni sancı zor da gelmemişti ama olmadı normal doğumu çok merak ediyorum ama nasip olmayacaktabiki canim bna suni sanci verildgi için çok sanci çektim ama bebegin kafası doguma geldigi anda sancim kesildi ve 5 dakika snra dogdu çok kolay bi dogum oldu bnde inanamadım bu kadar erkn dogduguna darısı tekrardan bna ve sizlere inş
kim olduklarını hatırlamiyorum grip sadece soru sorup çiktikları için ama var boyle bir kaç kişi hatta bnde cevap yazanlardanim ama karşi cevabi yazmiyorlar cevabi okuyup gidiyorlar dedgn gbi insan bi begenme butonuna basar en azından oda yok .Kızlar şu soru sorma konusuna açıklık getirmek istiyorum kimse zan altında kalmasın kimse de alınmasın evet herkes muhabbete katılmaya bilir ama sorduğu sorunun cevabına teşekkür edemez mi, bir beğen butonuna basamaz mı en azından, cevap vermesinden geçtim yani, ben kendi adıma herkese faydam olsun istiyorum ama böyle yapanlardan da hoşlanmıyorum, duvara mı konuşuyorum ki ben diyorum
Hayrunisa arkadaşımızdan bahsediyorum ben, alınmasın gücenmesin, herkes görmüyor mu kızlar sadece soru soruyor gidiyor sorunun cevabına bir yorum bile yapmıyor, adını söylemek istemezdim kimse üstüne alınmasın diye yazdım ismini
hikayelerimiz çok benziyo. biz balıkesirde tanııştık o zamanlar sıkıntı yoktu hatta annem okul bitince nişan takarsınız falan diyodu okul bitti beni istemek için işte izin falan aldı babam bu defa yok olmaz askere kız vermem diye tutturdu bizim plan iptal oldu izin boşa gitti 2 ay uğraştım ikna etmek için beş karış surat evde :) gönülsüz tamam dediler geldiler hemen nişan taktık iki ay sonra nikah yaptık bu defa dedem rahatsızlandı rahmetli oldu nikahtan sonraki 5 6 aylık dönemde düğün kaldı bizim haliyle. bu defa bizimkiler ayrıl diye tutturdu eşimin tayini diyarbakıra çıkmıştı o esnada bi imza nolcak dediler nikahlı halimizle düğünü bi buçuk yıl sonra zor yapabildik az daha direnselerdi nikahlı kocama kaçcaktım bendeaynı valla bizde 4 yıl bekledik eşim istanbuldaydı önce herşey iyiydi. tayin diyarbakıra çıkınca bizim aile çok karşı çıktı istemeye geldiler vermediler falan epey çektirdiler bize hatta ayrıldık epey sonra barıştık sonra tam 1 yıl bekledik. en son kaçacaktım yani uçak biletlerini aldık o sıra annemleri pes ettirdim hemen sözü taktık öbür günü nikah işlemini başlattık diğer gün nikahı kıydık 1 ay sonra da düğün:) iyi ki evlenmişiz <3 onunla dünyanın öbür ucuna bile giderim .
8,5 aldım canım en son 32. haftada tartıldım
canım kesinlikle beklentiyi azltınca daha az üzülüyor insan ama işte hamilelikte duygusallık olunca beklenti artıyor sanırım
canım öyle şeylere hiç inanma mesela ben ilk oğluma hamileyken nara dokunmamıştım vücudunda leke olur diye sonuç yine oldu:) kırmızı doğum lekesi bir kaç yerinde hem de
canım soğanın çiğ sürüldüğünü biliyorum sadece onun dışından ne kadar duaracak bilmiyorum, kalan vs kullanmadım ben mamissol krem kullandım, sadece ucunu vermeyip kahverengi yerle tutturunca meme ucu çok fazla tahriş olmuyor
tahinin yağı, ayva çekirdğiyle yapılan jel, sütün kaymağı duyduğumu şeyler
çok geçmiş olsun
maşaallah canım bende asker yolu bekledim evliyken çok sıkıntılar çektim ama bazı erkekler odun işte:)
amin canım sağol hala al al bitmiyor 7 sene oldu:) ilgin için de teşekkür ederim
canım iki erkek annesi olarak hiç merak etme şimdiden iş yaptırıyorum oğluma:)
kesinlikle doğru canım
çok güzel canım
facem yok bilmiyorum hiç canım adı ne acaba
yuhhh asıl o hayvanmış kusura bakma ne hadsizlik ya
canım bende heraya katıldığım için yazıyorum, sorulan sorulara sonuna kadar cevap vermeye çalışan biriyim az çok bile biliyor ama cevabı alan kişinin en azından okuduğuna dair bir imare görmemek hoş olmuyor ki havaya mı konuşuyorum diyorsun ben artık o kişiye cevap vermiyorum çünkü artık ciddi olarak sinir oldum, soru sorup çıkanlara değil tabi gerçi soru sorarken nasılsınız diye sormak ta görgü kuralı değil mi?
canım sen ne diye üstüne alınıyorsun sadece soru sorun yazmıyorsun ki sen hem verilen cevaba yorum yapıyorsun o kişi başka biri
hayırlısı olsun cnm ilk dogumun ustunde bi sekiz on yıl geçmiş olsaydı dene derdim ama uç yıl olmuş riske atma canim sezeryanda bir dogum şekli saglikla kucagımıza alalimda en onemlisi o .ah canım bana da verildi suni sancı zor da gelmemişti ama olmadı normal doğumu çok merak ediyorum ama nasip olmayacaksağlıklı olsunlarda ne yapayım çekicem o dikiş acısını bu daha kolay olur canım merak etme hep öyle diyorlar
Yaa aynen valla askerin işi her alanda zorhikayelerimiz çok benziyo. biz balıkesirde tanııştık o zamanlar sıkıntı yoktu hatta annem okul bitince nişan takarsınız falan diyodu okul bitti beni istemek için işte izin falan aldı babam bu defa yok olmaz askere kız vermem diye tutturdu bizim plan iptal oldu izin boşa gitti 2 ay uğraştım ikna etmek için beş karış surat evde :) gönülsüz tamam dediler geldiler hemen nişan taktık iki ay sonra nikah yaptık bu defa dedem rahatsızlandı rahmetli oldu nikahtan sonraki 5 6 aylık dönemde düğün kaldı bizim haliyle. bu defa bizimkiler ayrıl diye tutturdu eşimin tayini diyarbakıra çıkmıştı o esnada bi imza nolcak dediler nikahlı halimizle düğünü bi buçuk yıl sonra zor yapabildik az daha direnselerdi nikahlı kocama kaçcaktım bendeama allaha bin şükür bi kere pişman olmadım aksine bizimkiler bizi gördükçe çektirdiklerine pişman oldular bende dünyanın diğer ucuna giderim yanımda başımda olsun yeter
kişisel olarak tanımıyoruz ama her gün konuşuyoruz, cevap vermiyorum zaten artık, sen yargılamamızı hoş bulmayabilirsin ama bende düşündüklerimi yazıyorum canım, sinir oluyorsam söylerim bu da benim yapımkendimden örnek veriym
nasılsın diye sormuş sormamış bakmam ben, soruyu cevaplarım
yada teşekkür beklemem cevabıma
bu benim kendi kişisel düşüncem.
yolda bi tanıdıgımı görsem selam vermeze nasılsın demese üzülürüm alınırım ama
burda kimseyi kişisel olarak tanımıyorum ve tanımadıgım bi insandan nasılsın diye bişeyde beklemiyorum
dediğin gibi hoşlanmıyorsan bi daha o kişiye cevap vermez görmezden gelirsin
ama yargılamak, sinir olabilirsin ama bunu dile getirmek falan bunlar doğru değil, ben bu konuda size katılmıyorum.
isteyen istediği gibi kullansın formu
hayırlısı olsun cnm ilk dogumun ustunde bi sekiz on yıl geçmiş olsaydı dene derdim ama uç yıl olmuş riske atma canim sezeryanda bir dogum şekli saglikla kucagımıza alalimda en onemlisi o .
n monunu çık umursama .. önemli olan üşütmemen ..göbeğimizi iyice kapatmamız mı gerekiyor?
benim montum kapanmıyor, şalla biraz kapatmaya çalışıyorum
maşaallah canım ne mutlu ,aşk hikayeleride bir başka:)hikayelerimiz çok benziyo. biz balıkesirde tanııştık o zamanlar sıkıntı yoktu hatta annem okul bitince nişan takarsınız falan diyodu okul bitti beni istemek için işte izin falan aldı babam bu defa yok olmaz askere kız vermem diye tutturdu bizim plan iptal oldu izin boşa gitti 2 ay uğraştım ikna etmek için beş karış surat evde :) gönülsüz tamam dediler geldiler hemen nişan taktık iki ay sonra nikah yaptık bu defa dedem rahatsızlandı rahmetli oldu nikahtan sonraki 5 6 aylık dönemde düğün kaldı bizim haliyle. bu defa bizimkiler ayrıl diye tutturdu eşimin tayini diyarbakıra çıkmıştı o esnada bi imza nolcak dediler nikahlı halimizle düğünü bi buçuk yıl sonra zor yapabildik az daha direnselerdi nikahlı kocama kaçcaktım bendeama allaha bin şükür bi kere pişman olmadım aksine bizimkiler bizi gördükçe çektirdiklerine pişman oldular bende dünyanın diğer ucuna giderim yanımda başımda olsun yeter
bizde 2018e kadar kalalım diyoduk ama lojmandan şehit verince yok dedik bu yıl isticez kısmetse gidicez burdan. sizinde mutluluğunnuz daim olsun canımYaa aynen valla askerin işi her alanda zorAllah mutluluğunuzu daim etsin canım
kısmetse 2016da bitecek d.bakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?