Aynen cnm allah mutlulugumuzu bozmasın inşallah.ailemde seviyo artık dediğin gibi :) bebişler de yolda allah yardımcımız olsun inşallah daha ne olsun :)bizde kavuşana kadar çok çektik sizin kadar uzun görüşmedik 2,5 sene evlendik ama benim ailem diyarbakırda yaşıcaz asker diye istemedi ayrılalım diye çok baskı yaptılar ama direndik evlendik iyiki de evlenmişim dünyaya bi daha gelsem gene onla evlenirim bende sevgi pıtırcığı oldum bak şimdiailemle de arası iyi artık onlarda mutluluğumuzu gördükçe seviniyo kızımızda yolda hayırlısıyla daha ne isterim allahtan başımdan eksik etmesin
canım çok güzel yazmışsın sağol . açıkçası ben yazılanı görünce direk üstüme alındım üzüldüm . çünkü her zaman yazamaya bilirim ben işten giriyorum ne cepte ne evde internetim yok . ama geçmişi atlamadan tam tamına okurum her olayı bilirim . arada da yazarım . geçmişte de yazdım .kaldı ki hiç yazmamış da olabilirdim . sıkıntımı paylaştım ve o gün bana verilen cevaplar beni o kadar rahatlattı ki anlatamam . yazılanları ağlayarak okudum...(minionecim bu arada yanlışlıkla senden de alıntı yapmışım söylemlerim hera arkadaşımıza)
valla heracım ben bu konuda seni eleştiriyorum kusura bakma
bu sitenin amacı karşılıklı bilgi alışverişi, bazen sırf muhabbet bazende dertleşmek
hepimiz bilgilenmek için birbirimize soru sormak için girmiyormuyuz zaten siteye
kimsenin burda sürekli sosyalleşmek gibi bi durumu olamaz cünkü sosyalleşmek isteyen kendi birebir cevresini kullanır
herkesin hayatı bu formdan ibaret değil
herkesin işi var gücü var bi hayatı var yani sonucta
ben o yüzden sırf soru sormak için forma girenleri yadırgamıyorum
hele sinir olmak aklımın ucuna gelmez
bilgilenmek için birisi soru sormuş, varsın sırf soru sorsun ne olmuş yani
birilerine faydam oluyorsa valla, birilerinin bi sorusuna bilmediği bi şeye cevap olabiliyosam eger ben bunla gurur duyarım valla hep sorsunlar bildiğim bişeyse hepte cevaplarım
içinde kalmış kıyamam. bazen dediğin gibi bir laf soğutuyor. umarım bir daha böyle şeyler söylemez. söylese de onun ayıbı sen üzüleceğine oğlu üzülsün benim annem neden böyle diyeMerhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
ben 4 kilo dogurduktan sonra sizde dogurursunuz hem iri çocuk daha kolay dogar. Belkide doktorun yanliş olçuyordur ne biliym yada sezeryan ypmk istyrdur olamazmi istersen baska bi doktora daha git bakalım o ne diyecek bebegn kilosunainşalah cnm,sorun zaten bebeğimin kilosunda değil artık bnm dr umun senınkı gibi ben onu doğurturum gibi lafları yok teselli edemiyor,her muayenede tombik tombik lafları beni geriyor,gerçi ağzından böyle giderse sezeryan olur demedi hiç,doğum şeklinden hiç bahsetmedik ama yine de endişeliyim bakalım ilerleyen haftalarda tepkisi ne olacak.
u Bence herkes burdan devqm etse daha guzel olurdu yaa niye face grubu actilarki..kızlar face grubunda birinin azıcık kanaması olmuş açılmasıda varmış ama serumla durdurmuşlar sanırım bizim burdada kayıtlımıydı acaba bileniniz var mı
ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)aynen canm hasta olursak daha fenabenimde şuan 12 ama daha da alırım 1.5 ay var neredeyse
ağzına sağlık(minionecim bu arada yanlışlıkla senden de alıntı yapmışım söylemlerim hera arkadaşımıza)
valla heracım ben bu konuda seni eleştiriyorum kusura bakma
bu sitenin amacı karşılıklı bilgi alışverişi, bazen sırf muhabbet bazende dertleşmek
hepimiz bilgilenmek için birbirimize soru sormak için girmiyormuyuz zaten siteye
kimsenin burda sürekli sosyalleşmek gibi bi durumu olamaz cünkü sosyalleşmek isteyen kendi birebir cevresini kullanır
herkesin hayatı bu formdan ibaret değil
herkesin işi var gücü var bi hayatı var yani sonucta
ben o yüzden sırf soru sormak için forma girenleri yadırgamıyorum
hele sinir olmak aklımın ucuna gelmez
bilgilenmek için birisi soru sormuş, varsın sırf soru sorsun ne olmuş yani
birilerine faydam oluyorsa valla, birilerinin bi sorusuna bilmediği bi şeye cevap olabiliyosam eger ben bunla gurur duyarım valla hep sorsunlar bildiğim bişeyse hepte cevaplarım
uç takım kuçuk beden koyma cnm en azından birisi 0-3 ay arası olsun yedekte doktorunda iri demş ztn. İçine giydrmeyede yedekte 0-3 ay pjama takımı yada çitçitli body ve tek alt koyabilirsin tulum gobek bagı için zor olabilir takım iyi bnce.Kizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
göbeğimizi iyice kapatmamız mı gerekiyor?ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)
ben yenidoğan gruplarından 1 tane 56cm aldım diğer yenidoğan takımlarını 62 cm aldım. eşimde bende uzunuz . herkes sizin çocuk 54-56 cm arası doğar ufak alma dediler. hatta bazı yeni doğanlar 50 cm minnacık bişeKizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
magnet, tac, şeker, oda takımı ... :)Slm kızlar bugun son mudur yard. Raporunu mıllı egıtıme verdık dedı bende son hafta acıkta kalıyor hastalık raporu getrıcem tamam hocam olur dedı sorun cıkacagını sanmıyorum arkadasım yaptı hastalık ıznı gecxen dogurdu ıkı haftaya kadar baska bolumden aldıgı ızın aktarılmıs artık olsa da olur olmasa da benım dort haftam cepte deneme yapıcam mudur yard. Sorun olmaz dedı bakalım ... Ayy cok az kaldı bu arada bebek magnetlerımı tacımı aldım bugun fotoyu aksam eklemeye calısırtım optm sızı
uç takım kuçuk beden koyma cnm en azından birisi 0-3 ay arası olsun yedekte doktorunda iri demş ztn. İçine giydrmeyede yedekte 0-3 ay pjama takımı yada çitçitli body ve tek alt koyabilirsin tulum gobek bagı için zor olabilir takım iyi bnce.
benimde olmuyor cnm sırtı kasıyr genşledgm içşn onu kapanmıyor dişardan ewe gelnce sırtıma biçak gbi bçy saplanıyr soguktan kayserinin soguguda çok sert oluyor erciyesten estigi için . Bir kaban almk şşart aslında deri uzun cekette var ama eşek olusu gbi agırayy kızlar kaban aldınız mı ben dün eve gelirken tüm soğuk içime girdiboğazlarım şiş gibi şimdi de
göbeğim örtülmüyor ama sevdiğim kabanım da olmuyor göğüslerim büyüdüğü için ve tabiki karnım olduğu için omuzları da dar geliyor
bu demek oluyor ki doğumdan sonra da olmucak göğüsler yüzünden o yüzden bana kaban lazım
montum var o oluyor ama artık mont her yere giyilmiyor alışverişe falan giderken giyiyorum eşimle gezerken falan
okul staj işlerinde olmuyor
bugün defactoya bakıcam bir iki şey takıldı gözüme birini beğenir alırım inş
Kizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?