2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen cnm allah mutlulugumuzu bozmasın inşallah.ailemde seviyo artık dediğin gibi :) bebişler de yolda allah yardımcımız olsun inşallah daha ne olsun :)

canım çok güzel yazmışsın sağol . açıkçası ben yazılanı görünce direk üstüme alındım üzüldüm . çünkü her zaman yazamaya bilirim ben işten giriyorum ne cepte ne evde internetim yok . ama geçmişi atlamadan tam tamına okurum her olayı bilirim . arada da yazarım . geçmişte de yazdım .kaldı ki hiç yazmamış da olabilirdim . sıkıntımı paylaştım ve o gün bana verilen cevaplar beni o kadar rahatlattı ki anlatamam . yazılanları ağlayarak okudum...

içinde kalmış kıyamam. bazen dediğin gibi bir laf soğutuyor. umarım bir daha böyle şeyler söylemez. söylese de onun ayıbı sen üzüleceğine oğlu üzülsün benim annem neden böyle diye

ben 4 kilo dogurduktan sonra sizde dogurursunuz hem iri çocuk daha kolay dogar. Belkide doktorun yanliş olçuyordur ne biliym yada sezeryan ypmk istyrdur olamazmi istersen baska bi doktora daha git bakalım o ne diyecek bebegn kilosuna

ağzına sağlık
gönlüne sağlık

Kizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
uç takım kuçuk beden koyma cnm en azından birisi 0-3 ay arası olsun yedekte doktorunda iri demş ztn. İçine giydrmeyede yedekte 0-3 ay pjama takımı yada çitçitli body ve tek alt koyabilirsin tulum gobek bagı için zor olabilir takım iyi bnce.

Gittikçe işler zorlaşıyor uyku yok, rahat yok ama az kaldı hayırlısıyla ve kolayca gelir meleklerimiz inşallah. İlk bebeğim 36+5 de doğumuştu bu da öyle olursa bir ayım var Ama 40 haftayı beklemek isterse iki ayım var. Çok merak ediyorum 40 haftayı bekleyecek mi.

Slm kızlar bugun son mudur yard. Raporunu mıllı egıtıme verdık dedı bende son hafta acıkta kalıyor hastalık raporu getrıcem tamam hocam olur dedı sorun cıkacagını sanmıyorum arkadasım yaptı hastalık ıznı gecxen dogurdu ıkı haftaya kadar baska bolumden aldıgı ızın aktarılmıs artık olsa da olur olmasa da benım dort haftam cepte deneme yapıcam mudur yard. Sorun olmaz dedı bakalım ... Ayy cok az kaldı bu arada bebek magnetlerımı tacımı aldım bugun fotoyu aksam eklemeye calısırtım optm sızı

Kizlar hastane cikislari cok minik gorunuo gozume. Dr iri dogabilir demisti 3 takim hastane cikisi kotdum valize de acaba buyuk tulumlar koysammi. Bide hastanede usur mu bebek sadece body ve pantolonla
ben yenidoğan gruplarından 1 tane 56cm aldım diğer yenidoğan takımlarını 62 cm aldım. eşimde bende uzunuz . herkes sizin çocuk 54-56 cm arası doğar ufak alma dediler. hatta bazı yeni doğanlar 50 cm minnacık bişe

magnet, tac, şeker, oda takımı ... :)
aldıklarınızı okuyunca çok geç kalmışım gibi geliyor
inşallah öyle değildir

Teşekkür ederim canim o zmn bavulu bi elden gecirim

benimde olmuyor cnm sırtı kasıyr genşledgm içşn onu kapanmıyor dişardan ewe gelnce sırtıma biçak gbi bçy saplanıyr soguktan kayserinin soguguda çok sert oluyor erciyesten estigi için . Bir kaban almk şşart aslında deri uzun cekette var ama eşek olusu gbi agır

hastane odaları çok sıcak oluyo
bebegin üşüyecegini zannetmiyorum, zaten illaki battaniyesi vardır onu kullanırsın
lohusa teri diye bişeyden bahseder hep doğum yapanlar
onun için ben geceliklerimi de kısa kollu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…