2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
perinotolog olqn doktor hemen perintolog ünvanının isminden önce koyuyor zaten,,, çünkü olması zahmetli ve sayıları çok fazla değil,,, hastanenin web sites,ne bakabilirsin veyahut eniyihekim.com a

bide isim vermişsin
sinir oluyorsam söylerim demişsin
insanları hatalarından dolayı utandırmak, yada deşifre etmek doğru değil
özel kısımdan mesaj atsaydın ona keşke.
egolarımız o kadar büyük ki kendimizi o kadar umursuyoruz ki illa yaptığımız herşeye karşılık bekliyoruz
bu forma o kadar girer cıkarım hiçte farkında olmam kim teşekkür etmiş kim begenmemiş
ki bu nasıl bir potansiyeldir ki tanımadıgınız bi insana bu kadar sinir olma kapasitesi taşıyorsunuz
ve sırf size teşekkür etmedi yada begenmedi diye o kişiye yükleniyorsunuz.
bu konuyla ilgili son söyleyeceğim bu.
bi daha yorum yapmıycam!

Canim kremi 20 gün kala.bende baslayacagim
Simdi her banyodan sonra yağ duruyorum
Soğan ise hastane cantama koyup emzirmeden 2 dk önce surecegim.
Benim de soğanla ilgili net bilgim yok ama.boyle yapacagim
Göğüs kalkani aldim gogusumu kendi sütüyle nemli tutmasi için birde
Ayva çekirdeğini JEL yapacagim. Krem olarak kullanacağım bu da bazilarina iyi gelmiş.

ben batikden bir kaban aldım düğmesi fermuarı yok, doğumdn sonrada giyilebilicek şık bir şey,,,, kalçalarıma kadar,,,
eğer o pahalı gelirse,, kumaşcıdan kaşe kumaş al,, pelerin diktirt,,,,

B

u Bence herkes burdan devqm etse daha guzel olurdu yaa niye face grubu actilarki..

Bilmiyorum ki bende öyle arada bakıyorum oraya belki haber alacağımız birileri olur diye

Eflalim adı orda Zeynep Gökhan ama burda hiç varmıydı bilmiyorum

terbiyesiz ya yuh yani

Hmm yani aslinda bana da atlet bodybustune bsey daha giydirmek fazla gelcek gbi gelio bebise. Uzun kollu body ve pantolonu bide battanye yeter gbi. Sagol cnm

Aaaayyy bu dikis acisi vs diosunuz ya acayip korkuyorum.. nasil dogurcam ben yaa

allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Ben evliyken askerlik falan beklemedim ama hiç farkı yoktu benim için özlem hasret çok kötü mevlam ayrılık vermesin :) benim aşkım hiç odun değil ama

iyide burası bilgi alıp vermek için olan bir platform,,,
sorularımız olur,,, beğern butonuna bassa ne olur basmasa ne olur?????
hepimiz hamileyiz,,,, hepimizin aklı karışık,,,
bence böyle atıflarda bulunup, insanları soğutmayın buradan,,,
birbirimmize daha çok ihtiyacımız olucak doğum zamanı bebek doğunca,,,
bebekler olunca burada bu kadar vakit geçiremeyeceğiz,, belki sadece soru sormak için gireceğiz,,,
kasım 2014 annelerini okuyun,,,

Aaaayyy bu dikis acisi vs diosunuz ya acayip korkuyorum.. nasil dogurcam ben yaa
bende tırsıyorum yavaş yavaş,, geçen gün acile giittik,, suyum geldi sandım,,,suyumun gelip gelmediğine bakmak için test yaptılar aman ne canım acıdı,,, ayyy dedim ben nasıl doğuracağım aceb ?????
ama öyle oldu mu pozitif düşünüyorum herkes doğurmuş ben niye doğuramayım diyorum,,,
anneme daha da bağlanıyorum,,, tuhaf duygular
ama yapıcağız :)

Bilmiyorum cnm illa bi sekilde dogacaklar ama cidden korkuyorum. Dr bi arkadasima da sordum bugun hic yorma kendinin sezaryen ol bitsin dedi estetik cerrah kendisi. Karisina da sezaryen yaptirdi. Okdr karisik ki kafam

Evet cnm ya herkesin ev durumu farklı sürekli giremeyebilir yazamayabilir ne biliyim ruh hali farklıdır işi gücü olan olur herşey mümkün ben bazen yazmaya Üşeniyorum mesela halsiz oluyorum çünkü hamileyiz sonuçta bilgi ve tecrübe paylaşımı mutluluk paylaşımı başka ne olcak burda teşekkür olsa ne olmasa ne bence yani :)

Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi

Bilmiyorum cnm illa bi sekilde dogacaklar ama cidden korkuyorum. Dr bi arkadasima da sordum bugun hic yorma kendinin sezaryen ol bitsin dedi estetik cerrah kendisi. Karisina da sezaryen yaptirdi. Okdr karisik ki kafam
bunda kesin doğru olan bir şey yok,,, ben sezeryan olmak istemiyorum çünkü doğumdan sonra bana bakabilecek kişi yok,, rezil olurum diye korkuyorum, yani birde bana normal daha sağlıklı geliyor,,,
bence kafana çok takma,, her şey olacağına varır,,,
benim arkadaşım normal doğum istemişdi sonra doktorlara yalvarmış kesin bunu alın diye, genel anestesi sezeryan oldu,,,,
aynı şekilde sezeryan diyen normal doğurup çıkıyor,,,
kuzenim doğumhanenşn önüne gelince ben vazgeçiyorum deyip kaçmaya kalkmış,,,
daha neler neler,,,
kalbini ferah tut,,, sezeryanla yada normal bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız,,,

ne kadar uzamış konu, üzüldüm.. elbette buraya hepimiz bir şeyler öğrenmek için, yeri geldiğinde aklımıza takılan en saçma noktaları bile rahat rahat sorabilmek için geliyoruz. ben bahsettiğim arkadaşı yadırgamamın asıl sebebini söyleyeyim. facebook grubu açıldığında ilk üye olanlardandım. grupta bu arkadaşımız forumla ilgili ileri geri konuşmuştu. facebook'tan devam etmenin daha kolay ve daha faydalı olacağını savunmuştu. bir iki kişi daha vardı bunu savunan ama onlar gerçekten buraya gelmiyorlar artık sanırım. neyse, ben zaten bu konuşmaları gördükten sonra iki gün bile durmadan çıktım ordaki gruptan. ama bu arkadaşın hiçbir muhabbete dahil olmayıp (ki olmak zorunda değil), kimseye hiçbir şekilde cevap da vermeyip kendi derdiyle sıkıntısıyla ilgili soruyu sorup, tekrar bir sıkıntısı oluşana kadar yine hiç ses vermiyor oluşu sinirlerimi bozuyor evet. ve sorduğu soruların çoğunun cevabıyla ilgili olarak daha öncesinden sayfalarca konuşulmuş oluyor çoğu zaman. geçmişi sayfa sayfa okumak zor geliyor olabilir evet ama iki dakika araştırıp bakılsa bulunur zaten.
ben bunu hoş karşılamıyorum. sinirlerimin bozulduğunu söyledim. @eflalim de bana katıldığını belirtmiş. madem forum herkes için var, madem bu durum size çok normal geliyor ve fikrinizi söyleyebiliyorsunuz, ben de bu durumu hoş karşılamadığımı paylaşabilirim sanırım burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…