perinotolog olqn doktor hemen perintolog ünvanının isminden önce koyuyor zaten,,, çünkü olması zahmetli ve sayıları çok fazla değil,,, hastanenin web sites,ne bakabilirsin veyahut eniyihekim.com amaşallah canım valla sana
ben kv leri yemeğe bile almıyorum, geldilermi çaya değil yemeğe gelir benmkiler
o alsın beni banane bu halimle onları mı ağırlacm, yardım eder bana ama en son aldığımdan beri 1 ayı geçti o gün çok ağır olmamama ragmen pert olmuştum
canım ayrıntılı için kendi dr uma gittim yine 250 tl verdik ama her yerine baktı
başka dr a gitmedim
sadece bir akşam acile gitmiştim kasığım batıyordu başka dr gördü kız mı falan dedi cinsiyet öğrendiğimiz zamanlardı o kadar
en iyisi biz bu hafta sonu gidelim bir dr a benimki perintolog mu bilmiyorum nasıl anlaşılır
Kızlar şu soru sorma konusuna açıklık getirmek istiyorum kimse zan altında kalmasın kimse de alınmasın evet herkes muhabbete katılmaya bilir ama sorduğu sorunun cevabına teşekkür edemez mi, bir beğen butonuna basamaz mı en azından, cevap vermesinden geçtim yani, ben kendi adıma herkese faydam olsun istiyorum ama böyle yapanlardan da hoşlanmıyorum, duvara mı konuşuyorum ki ben diyorum
Hayrunisa arkadaşımızdan bahsediyorum ben, alınmasın gücenmesin, herkes görmüyor mu kızlar sadece soru soruyor gidiyor sorunun cevabına bir yorum bile yapmıyor, adını söylemek istemezdim kimse üstüne alınmasın diye yazdım ismini
Kızlar şu soru sorma konusuna açıklık getirmek istiyorum kimse zan altında kalmasın kimse de alınmasın evet herkes muhabbete katılmaya bilir ama sorduğu sorunun cevabına teşekkür edemez mi, bir beğen butonuna basamaz mı en azından, cevap vermesinden geçtim yani, ben kendi adıma herkese faydam olsun istiyorum ama böyle yapanlardan da hoşlanmıyorum, duvara mı konuşuyorum ki ben diyorum
Hayrunisa arkadaşımızdan bahsediyorum ben, alınmasın gücenmesin, herkes görmüyor mu kızlar sadece soru soruyor gidiyor sorunun cevabına bir yorum bile yapmıyor, adını söylemek istemezdim kimse üstüne alınmasın diye yazdım ismini
Canim kremi 20 gün kala.bende baslayacagimKIZLAR ŞU MESAJDAKİ SORULARIN CEVABINI BİLEN BİR CEVAP VERSİN LÜTFEN DÜN YAZMIŞTIM KİMSE CEVAPLAMAMIŞ AMA KAYNAMASIN HATIRLATAYIM.
şu göğüse soğan işi tam olarak nasıl oluyor tekrar net şekilde konuşalım
bir başka duyduğum etkili yöntemde anne sütünün antiseptik ve koruyucu özellikte olması. Saklama poşetlerini kare kesip göğüs pedi yerine veya üzerine yerleştirip göğsü ilk olarak sütle ıslatıp sonra bu naylonu üzerine kaparsak göğüs nemlenip korunuyormuş.
- soğan çiğ mi olacak yoksa közlenmiş mi?
- doğumdan sonra emzirmeden önce sadece 1 kere mi sürülecek?
- sürüldükten sonra göğüste ne kadar kalacak?
- bebek emmeden önce silinecek mi yoksa o şekil mi emecek?
- soğan kürünü ilk emzirmeden başka da uygulamamız gerekli mi yoksa 1 kere yeterli mi?
Bir başka yöntem ise göğüs kalkanı(göğüs bir şeyi ama kalkanı olmayabilir) mı ne var ya onun içine biraz süt sağıp akşamları 2-3 saat göğüs uclarını onun içinde bekleterek onarımını sağlamakmış.
3ü de bana mantıklı geldi.
Birde doğuma 20 gün kala göğüs ucu kremi iyi bir markadan kullanmayı düşünüyorum veya aynı şekilde saf zeytinyağının da faydalı olacağına inanıyorum.
ben batikden bir kaban aldım düğmesi fermuarı yok, doğumdn sonrada giyilebilicek şık bir şey,,,, kalçalarıma kadar,,,ayy kızlar kaban aldınız mı ben dün eve gelirken tüm soğuk içime girdiboğazlarım şiş gibi şimdi de
göbeğim örtülmüyor ama sevdiğim kabanım da olmuyor göğüslerim büyüdüğü için ve tabiki karnım olduğu için omuzları da dar geliyor
bu demek oluyor ki doğumdan sonra da olmucak göğüsler yüzünden o yüzden bana kaban lazım
montum var o oluyor ama artık mont her yere giyilmiyor alışverişe falan giderken giyiyorum eşimle gezerken falan
okul staj işlerinde olmuyor
bugün defactoya bakıcam bir iki şey takıldı gözüme birini beğenir alırım inş
B
u Bence herkes burdan devqm etse daha guzel olurdu yaa niye face grubu actilarki..
8,5 aldım canım en son 32. haftada tartıldım
canım kesinlikle beklentiyi azltınca daha az üzülüyor insan ama işte hamilelikte duygusallık olunca beklenti artıyor sanırım
canım öyle şeylere hiç inanma mesela ben ilk oğluma hamileyken nara dokunmamıştım vücudunda leke olur diye sonuç yine oldu:) kırmızı doğum lekesi bir kaç yerinde hem de
canım soğanın çiğ sürüldüğünü biliyorum sadece onun dışından ne kadar duaracak bilmiyorum, kalan vs kullanmadım ben mamissol krem kullandım, sadece ucunu vermeyip kahverengi yerle tutturunca meme ucu çok fazla tahriş olmuyor
tahinin yağı, ayva çekirdğiyle yapılan jel, sütün kaymağı duyduğumu şeyler
çok geçmiş olsun
maşaallah canım bende asker yolu bekledim evliyken çok sıkıntılar çektim ama bazı erkekler odun işte:)
amin canım sağol hala al al bitmiyor 7 sene oldu:) ilgin için de teşekkür ederim
canım iki erkek annesi olarak hiç merak etme şimdiden iş yaptırıyorum oğluma:)
kesinlikle doğru canım
çok güzel canım
facem yok bilmiyorum hiç canım adı ne acaba
yuhhh asıl o hayvanmış kusura bakma ne hadsizlik ya
canım bende heraya katıldığım için yazıyorum, sorulan sorulara sonuna kadar cevap vermeye çalışan biriyim az çok bile biliyor ama cevabı alan kişinin en azından okuduğuna dair bir imare görmemek hoş olmuyor ki havaya mı konuşuyorum diyorsun ben artık o kişiye cevap vermiyorum çünkü artık ciddi olarak sinir oldum, soru sorup çıkanlara değil tabi gerçi soru sorarken nasılsınız diye sormak ta görgü kuralı değil mi?
canım sen ne diye üstüne alınıyorsun sadece soru sorun yazmıyorsun ki sen hem verilen cevaba yorum yapıyorsun o kişi başka biri
ay bunlar ne tatlıymış yaşu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı
80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
terbiyesiz ya yuh yaniMerhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
hastane odaları çok sıcak oluyo
bebegin üşüyecegini zannetmiyorum, zaten illaki battaniyesi vardır onu kullanırsın
lohusa teri diye bişeyden bahseder hep doğum yapanlar
onun için ben geceliklerimi de kısa kollu aldım
terbiyesiz ya yuh yani
ah canım bana da verildi suni sancı zor da gelmemişti ama olmadı normal doğumu çok merak ediyorum ama nasip olmayacaksağlıklı olsunlarda ne yapayım çekicem o dikiş acısını bu daha kolay olur canım merak etme hep öyle diyorlar
aynı valla bizde 4 yıl bekledik eşim istanbuldaydı önce herşey iyiydi. tayin diyarbakıra çıkınca bizim aile çok karşı çıktı istemeye geldiler vermediler falan epey çektirdiler bize hatta ayrıldık epey sonra barıştık sonra tam 1 yıl bekledik. en son kaçacaktım yani uçak biletlerini aldık o sıra annemleri pes ettirdim hemen sözü taktık öbür günü nikah işlemini başlattık diğer gün nikahı kıydık 1 ay sonra da düğün:) iyi ki evlenmişiz <3 onunla dünyanın öbür ucuna bile giderim .
Ben evliyken askerlik falan beklemedim ama hiç farkı yoktu benim için özlem hasret çok kötü mevlam ayrılık vermesin :) benim aşkım hiç odun değil ama8,5 aldım canım en son 32. haftada tartıldım
canım kesinlikle beklentiyi azltınca daha az üzülüyor insan ama işte hamilelikte duygusallık olunca beklenti artıyor sanırım
canım öyle şeylere hiç inanma mesela ben ilk oğluma hamileyken nara dokunmamıştım vücudunda leke olur diye sonuç yine oldu:) kırmızı doğum lekesi bir kaç yerinde hem de
canım soğanın çiğ sürüldüğünü biliyorum sadece onun dışından ne kadar duaracak bilmiyorum, kalan vs kullanmadım ben mamissol krem kullandım, sadece ucunu vermeyip kahverengi yerle tutturunca meme ucu çok fazla tahriş olmuyor
tahinin yağı, ayva çekirdğiyle yapılan jel, sütün kaymağı duyduğumu şeyler
çok geçmiş olsun
maşaallah canım bende asker yolu bekledim evliyken çok sıkıntılar çektim ama bazı erkekler odun işte:)
amin canım sağol hala al al bitmiyor 7 sene oldu:) ilgin için de teşekkür ederim
canım iki erkek annesi olarak hiç merak etme şimdiden iş yaptırıyorum oğluma:)
kesinlikle doğru canım
çok güzel canım
facem yok bilmiyorum hiç canım adı ne acaba
yuhhh asıl o hayvanmış kusura bakma ne hadsizlik ya
canım bende heraya katıldığım için yazıyorum, sorulan sorulara sonuna kadar cevap vermeye çalışan biriyim az çok bile biliyor ama cevabı alan kişinin en azından okuduğuna dair bir imare görmemek hoş olmuyor ki havaya mı konuşuyorum diyorsun ben artık o kişiye cevap vermiyorum çünkü artık ciddi olarak sinir oldum, soru sorup çıkanlara değil tabi gerçi soru sorarken nasılsınız diye sormak ta görgü kuralı değil mi?
canım sen ne diye üstüne alınıyorsun sadece soru sorun yazmıyorsun ki sen hem verilen cevaba yorum yapıyorsun o kişi başka biri
iyide burası bilgi alıp vermek için olan bir platform,,,Kızlar şu soru sorma konusuna açıklık getirmek istiyorum kimse zan altında kalmasın kimse de alınmasın evet herkes muhabbete katılmaya bilir ama sorduğu sorunun cevabına teşekkür edemez mi, bir beğen butonuna basamaz mı en azından, cevap vermesinden geçtim yani, ben kendi adıma herkese faydam olsun istiyorum ama böyle yapanlardan da hoşlanmıyorum, duvara mı konuşuyorum ki ben diyorum
bende tırsıyorum yavaş yavaş,, geçen gün acile giittik,, suyum geldi sandım,,,suyumun gelip gelmediğine bakmak için test yaptılar aman ne canım acıdı,,, ayyy dedim ben nasıl doğuracağım aceb ?????Aaaayyy bu dikis acisi vs diosunuz ya acayip korkuyorum.. nasil dogurcam ben yaa
bende tırsıyorum yavaş yavaş,, geçen gün acile giittik,, suyum geldi sandım,,,suyumun gelip gelmediğine bakmak için test yaptılar aman ne canım acıdı,,, ayyy dedim ben nasıl doğuracağım aceb ?????
ama öyle oldu mu pozitif düşünüyorum herkes doğurmuş ben niye doğuramayım diyorum,,,
anneme daha da bağlanıyorum,,, tuhaf duygular
ama yapıcağız :)
Evet cnm ya herkesin ev durumu farklı sürekli giremeyebilir yazamayabilir ne biliyim ruh hali farklıdır işi gücü olan olur herşey mümkün ben bazen yazmaya Üşeniyorum mesela halsiz oluyorum çünkü hamileyiz sonuçta bilgi ve tecrübe paylaşımı mutluluk paylaşımı başka ne olcak burda teşekkür olsa ne olmasa ne bence yani :)iyide burası bilgi alıp vermek için olan bir platform,,,
sorularımız olur,,, beğern butonuna bassa ne olur basmasa ne olur?????
hepimiz hamileyiz,,,, hepimizin aklı karışık,,,
bence böyle atıflarda bulunup, insanları soğutmayın buradan,,,
birbirimmize daha çok ihtiyacımız olucak doğum zamanı bebek doğunca,,,
bebekler olunca burada bu kadar vakit geçiremeyeceğiz,, belki sadece soru sormak için gireceğiz,,,
kasım 2014 annelerini okuyun,,,
bunda kesin doğru olan bir şey yok,,, ben sezeryan olmak istemiyorum çünkü doğumdan sonra bana bakabilecek kişi yok,, rezil olurum diye korkuyorum, yani birde bana normal daha sağlıklı geliyor,,,Bilmiyorum cnm illa bi sekilde dogacaklar ama cidden korkuyorum. Dr bi arkadasima da sordum bugun hic yorma kendinin sezaryen ol bitsin dedi estetik cerrah kendisi. Karisina da sezaryen yaptirdi. Okdr karisik ki kafam
(minionecim bu arada yanlışlıkla senden de alıntı yapmışım söylemlerim hera arkadaşımıza)
valla heracım ben bu konuda seni eleştiriyorum kusura bakma
bu sitenin amacı karşılıklı bilgi alışverişi, bazen sırf muhabbet bazende dertleşmek
hepimiz bilgilenmek için birbirimize soru sormak için girmiyormuyuz zaten siteye
kimsenin burda sürekli sosyalleşmek gibi bi durumu olamaz cünkü sosyalleşmek isteyen kendi birebir cevresini kullanır
herkesin hayatı bu formdan ibaret değil
herkesin işi var gücü var bi hayatı var yani sonucta
ben o yüzden sırf soru sormak için forma girenleri yadırgamıyorum
hele sinir olmak aklımın ucuna gelmez
bilgilenmek için birisi soru sormuş, varsın sırf soru sorsun ne olmuş yani
birilerine faydam oluyorsa valla, birilerinin bi sorusuna bilmediği bi şeye cevap olabiliyosam eger ben bunla gurur duyarım valla hep sorsunlar bildiğim bişeyse hepte cevaplarım
kendimden örnek veriym
nasılsın diye sormuş sormamış bakmam ben, soruyu cevaplarım
yada teşekkür beklemem cevabıma
bu benim kendi kişisel düşüncem.
yolda bi tanıdıgımı görsem selam vermeze nasılsın demese üzülürüm alınırım ama
burda kimseyi kişisel olarak tanımıyorum ve tanımadıgım bi insandan nasılsın diye bişeyde beklemiyorum
dediğin gibi hoşlanmıyorsan bi daha o kişiye cevap vermez görmezden gelirsin
ama yargılamak, sinir olabilirsin ama bunu dile getirmek falan bunlar doğru değil, ben bu konuda size katılmıyorum.
isteyen istediği gibi kullansın formu
bide isim vermişsin
sinir oluyorsam söylerim demişsin
insanları hatalarından dolayı utandırmak, yada deşifre etmek doğru değil
özel kısımdan mesaj atsaydın ona keşke.
egolarımız o kadar büyük ki kendimizi o kadar umursuyoruz ki illa yaptığımız herşeye karşılık bekliyoruz
bu forma o kadar girer cıkarım hiçte farkında olmam kim teşekkür etmiş kim begenmemiş
ki bu nasıl bir potansiyeldir ki tanımadıgınız bi insana bu kadar sinir olma kapasitesi taşıyorsunuz
ve sırf size teşekkür etmedi yada begenmedi diye o kişiye yükleniyorsunuz.
bu konuyla ilgili son söyleyeceğim bu.
bi daha yorum yapmıycam!
canım çok güzel yazmışsın sağol . açıkçası ben yazılanı görünce direk üstüme alındım üzüldüm . çünkü her zaman yazamaya bilirim ben işten giriyorum ne cepte ne evde internetim yok . ama geçmişi atlamadan tam tamına okurum her olayı bilirim . arada da yazarım . geçmişte de yazdım .kaldı ki hiç yazmamış da olabilirdim . sıkıntımı paylaştım ve o gün bana verilen cevaplar beni o kadar rahatlattı ki anlatamam . yazılanları ağlayarak okudum...
iyide burası bilgi alıp vermek için olan bir platform,,,
sorularımız olur,,, beğern butonuna bassa ne olur basmasa ne olur?????
hepimiz hamileyiz,,,, hepimizin aklı karışık,,,
bence böyle atıflarda bulunup, insanları soğutmayın buradan,,,
birbirimmize daha çok ihtiyacımız olucak doğum zamanı bebek doğunca,,,
bebekler olunca burada bu kadar vakit geçiremeyeceğiz,, belki sadece soru sormak için gireceğiz,,,
kasım 2014 annelerini okuyun,,,
Evet cnm ya herkesin ev durumu farklı sürekli giremeyebilir yazamayabilir ne biliyim ruh hali farklıdır işi gücü olan olur herşey mümkün ben bazen yazmaya Üşeniyorum mesela halsiz oluyorum çünkü hamileyiz sonuçta bilgi ve tecrübe paylaşımı mutluluk paylaşımı başka ne olcak burda teşekkür olsa ne olmasa ne bence yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?