saol canım veririz inş hep birlikte kiloları ben 67 kilo ile hamile kaldım 79 çıkıyorum bakalım kaç kilo ile kapatacağız boyum 171 boydan kurtarıyorum bende
Amin amin insallah canım. Boylarimiz ayni :) ben de 56 kiloyla hamile kaldim 76 ydim 2 hfta once :) hizli gidiosun dedi dr.. artik batti balik yan gider takmicam oglum saglikli olsun da.. sen de illaki verirsin
şu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı
80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693
Eki Görüntüle 1317693
fiyatı nasıl ?
ayy kızlar kaban aldınız mı ben dün eve gelirken tüm soğuk içime girdiboğazlarım şiş gibi şimdi de
göbeğim örtülmüyor ama sevdiğim kabanım da olmuyor göğüslerim büyüdüğü için ve tabiki karnım olduğu için omuzları da dar geliyor
bu demek oluyor ki doğumdan sonra da olmucak göğüsler yüzünden o yüzden bana kaban lazım
montum var o oluyor ama artık mont her yere giyilmiyor alışverişe falan giderken giyiyorum eşimle gezerken falan
okul staj işlerinde olmuyor
bugün defactoya bakıcam bir iki şey takıldı gözüme birini beğenir alırım inş
Ben 65 le hamile kaldım canım şu an 68,5 kiloyum. İlk aylarda 62 ye düştüm.kızlar kaç kilo aldınız benimki 12 te sabitlendi 2 haftadır dikkat etmiyorum iyi beslenmiyorum sanırım
bakalım kaç kilo alacağız son ayımızda hayırlısı olsun inş
tartımda bozuldu bu arada uyuz oluyorum 40 tane rakam gösteriyor
Bilen biri söylese güzel olur tam da merak ettiğim sorulardıKIZLAR ŞU MESAJDAKİ SORULARIN CEVABINI BİLEN BİR CEVAP VERSİN LÜTFEN DÜN YAZMIŞTIM KİMSE CEVAPLAMAMIŞ AMA KAYNAMASIN HATIRLATAYIM.
şu göğüse soğan işi tam olarak nasıl oluyor tekrar net şekilde konuşalım
bir başka duyduğum etkili yöntemde anne sütünün antiseptik ve koruyucu özellikte olması. Saklama poşetlerini kare kesip göğüs pedi yerine veya üzerine yerleştirip göğsü ilk olarak sütle ıslatıp sonra bu naylonu üzerine kaparsak göğüs nemlenip korunuyormuş.
- soğan çiğ mi olacak yoksa közlenmiş mi?
- doğumdan sonra emzirmeden önce sadece 1 kere mi sürülecek?
- sürüldükten sonra göğüste ne kadar kalacak?
- bebek emmeden önce silinecek mi yoksa o şekil mi emecek?
- soğan kürünü ilk emzirmeden başka da uygulamamız gerekli mi yoksa 1 kere yeterli mi?
Bir başka yöntem ise göğüs kalkanı(göğüs bir şeyi ama kalkanı olmayabilir) mı ne var ya onun içine biraz süt sağıp akşamları 2-3 saat göğüs uclarını onun içinde bekleterek onarımını sağlamakmış.
3ü de bana mantıklı geldi.
Birde doğuma 20 gün kala göğüs ucu kremi iyi bir markadan kullanmayı düşünüyorum veya aynı şekilde saf zeytinyağının da faydalı olacağına inanıyorum.
canım ben geçen ay H&M den aldım işe gidip geliyorum üşüyodum şimdi iyi hatta doğumdan sonrada giyebilirim sanki
çikolatanın kalitesini bilmiyorum ama çok uygun geldi bana.. Melodinin toptancısından alacağız biz eşimin arkadaşı.. KG su 50 tl ye geliyor dışarda 90-100.. Kg başına 25 adet düşüyor
Ben 65 le hamile kaldım canım şu an 68,5 kiloyum. İlk aylarda 62 ye düştüm.
Bilen biri söylese güzel olur tam da merak ettiğim sorulardı
İnşallah canım daha 2 ay var ama birden fırlarsa diye korkuyorumen iysini yapmışsın canım
inş kalitesi de iyidir
maşallah canım ne güzel doğm sonrası hiç zorlanmıcaksın
Eki Görüntüle 1317693
Merhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
Soğan olayını çok ayrıntılı bilmemekle birlikte ilk bebeğimde biraz göğüs yaram olunca denemiştim. Ortadan yarıya kesip soğanı göğüs ucuna bastırıyosun. Bir süre bekliyo öyle açıkta kumaş bişeyle temas etmeden. Göğüs kalkanı da takılabilir üzerine sadece hava alsın ama kapalı dursun diye. Onun haricinde bişey yapmamıştım. Emzirirken de zaten önce göğsünden biraz süt sıkıyosun onunla ucunu temizleyip emziriyosun.
Soğan olayını bilymiyoırum ama ayva çekirdeği baya faydalı oluyor aklınızda olsun. Deneyenler hep memnun kalmıştı benim arkadaşlardan. Ben de dahil. Doğuma bi kaç gün kala ayvanın çekirdeklerini bir kahve fincanına koycaksınız, üzerine biraz su ekliceksiniz. Bekliycek üç günde jel kıvamına geliyo zaten. Göğse bunu sürüp kapatıyosun. İyi geliyo baya.
Canım bu benim de baya hoşuma gitti nerde satılıyor?
Yuh diyorum, sen niye üzülüyosun canım kv den lafını bilmiyormuşMerhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
aslında şartlandırmadım hakkımızda hayırlısı ablam 22 yaşında sezeryanla anne olmuştu,anneme kalsa o bile sezeryanla kestir al kurtul zihniyetinde,adı üstünde normal yani ,normal olmasında bir sakınca yokken sezeryana alınırım korkusu oluştu dünden beri,senin başına gelenler,dr un tutumu,gerçi kadının ağzından sezeryan falan daha çıkmadı,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah,ben sadece atıyorum 36.haftada yok işte bu bebek çok şişko yok doğuramazsın sezeryan şart mart gibi bir duyumlar olursa x bir dr a giderim mutlaka anlamında dedim,herşey nasip kısmet tabi,ben 9 ocak doğumluyum,19 ocak gözükuyor gebelık takvımınde ama belki nasip sezeryandır 9 ocakta oluruz belkide :) hakkımızda hayırlısı artık,iyiki yine aynı hastane ve aynı dr a gidiyor olmamız bile bir şans bence ,fikir alıp vermiş oluyoruz ne güze
oyy üç tatlı bebek daha geliyor demekAllah üçünü de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, çarçabuk toparlanırlar inşallah.
yok günüm belli değil. doktorum aslında normal doğum yanlısı ama maalesef bu durumda normal doğumun uygun olmayacağını söyledi. bebek sürpriz yapmazsa en erken 39u bekleme taraftarı olduğunu söyledi, hemencik alalımcı doktorlardan değil yani :)
konuyu okumayla ilgili söylediklerimi yanlış mı anladın bilmiyorum ama özellikle gözüme batan bir kişi var ki sinirlerimi zıplatıyor yani her seferinde.. girip sorusunu soruyor, kaybolup gidiyor sonra. aç da geçmişe bir bak diyesi geliyor insanınaman neyse..
evet normali çok istemiştim, kuzum da ne güzel pozisyonunu almış bekliyor ama nasip değilmiş.. yaa evet gıcık oluyormuşsun, aklın yolu bir.. çok sinir bozucu.
ay güzel şeyler varmış çok teşekkürhacışerif canm internette bak
bizde kavuşana kadar çok çektik sizin kadar uzun görüşmedik 2,5 sene evlendik ama benim ailem diyarbakırda yaşıcaz asker diye istemedi ayrılalım diye çok baskı yaptılar ama direndik evlendik iyiki de evlenmişim dünyaya bi daha gelsem gene onla evlenirim bende sevgi pıtırcığı oldum bak şimdiAy kızlar benim eşim maaşını falan hep bana verir sen madur olma ben erkeğim başımın çaresine bakarım der harçlık alır kendine gerisi bende artırmaya çalışırım lazım olunca çıkarırım veririm ona çok hoşuna gider çok aşığım ben ona bitanem benim o allahım hep korusun onu biz kavuşana kadar neler çektik9 sene bekledik kavuşmak için bu 9 seneye neler sığdi 2 yıl askerlik üniversite hazırlık iş kıskançlık aksiyon babamdan gizli Buluşmalar sırf meraktan düğünümuze gelenler oldu oooo bitmez şimdi bebeğimiz olucak nasıl severiz onu diyo aşkım benim çok duygusal oldum ben ama
Bazi kvlerin gelinlerini yerme çabalarını anlamıyorum,Merhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendimilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.
kesinlikle katılıyorum sana. evlilik bi paylaşım kadın da erkek de üzerine düşeni bilmeli tek taraflı fedakarlıkla olacak iş değil. çocuklarımız da doyumsuz bencil olmamalı asla yoksa daha 3 4 yaşından itibaren mutsuz bireyler oluyolar çünkü elde edecek onları mutlu edecek hedefleri kalmıyo küçücük yaşta. topluma açıldıklarında da herkes annesi babası gibi davranmıyo diye de bocalıyolar aile gerçekten çok ince ayrıntılarla yönetilmesi gereken bi kurumMaaş konusu çok sıkıntılı, ben de hamilelikten önce çalışıyodum ve maasimi alinca esime veriyordum ama eşim hic karismadi maasima, direk bankaya yatiriyordu, onun maasiyla geciniyoduk, arttirabilirse oda bankaya yatiriyordu, bana da harclik olarak sürekli kendisi veriyordu, hiç magdur etmedi beni Allah razı olsun, böylece iyi bir birikim yaptik araba aldik, dogum masraflarini karşılayacak kadar paramizda var bankada ancak baslarda tereddüt etmedim degil, bizden borc isteyen akrabalari falan oldu, esimin ailesinde para işleri biraz karışık o yüzden bana sorunca ben vermek istemedim oda saygı gösterdi sağolsun. Bende senin gibi düşünüyorum, yani kadının ben kazandım istediğim gibi harcarım demesinede karşıyım, erkeğin parayı alıp kadını mağdur etmesinede karşıyım. Evlilik iki tarafta verici olmaya çalışınca güzel, öteki türlü kadınlar üzülüyor ne yazık ki. Birde bizde bastan konusulmuyor bazı şeyler, genelde erkek egemen ailelerden geldiğimiz icin hemen kabul ediyoruz eşimizin isteklerini, halbuki oturup konuşsak, ortak bir yol belirlesek kadınlarda daha mutlu olacak.
Bilmem katılır mısınız ama erkek çocuğu olan danışanlarıma hep söylüyorum, oğlunuza dünyanın merkeziymis hissini yasatip o ne isterse olması farzmış gibi davranmayın, sonra kadınları ezmek haklarıymıs gibi düşünüyorlar.
Kız cocuğu olan danışanlarim da eğer sıkıntılı bir evlilik gećiriyorlarsa baştan uyarıyorum kızınızı erkek düsmanı olarak yetiştirmeyin, sürekli eslerinin istegine karsi muhalefet olan hanimlarda mutsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?