2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar face grubunda birinin azıcık kanaması olmuş açılmasıda varmış ama serumla durdurmuşlar sanırım bizim burdada kayıtlımıydı acaba bileniniz var mı

canım ben geçen ay H&M den aldım işe gidip geliyorum üşüyodum şimdi iyi hatta doğumdan sonrada giyebilirim sanki

çikolatanın kalitesini bilmiyorum ama çok uygun geldi bana.. Melodinin toptancısından alacağız biz eşimin arkadaşı.. KG su 50 tl ye geliyor dışarda 90-100.. Kg başına 25 adet düşüyor

Ben 65 le hamile kaldım canım şu an 68,5 kiloyum. İlk aylarda 62 ye düştüm.

Bilen biri söylese güzel olur tam da merak ettiğim sorulardı

canım ben geçen ay H&M den aldım işe gidip geliyorum üşüyodum şimdi iyi hatta doğumdan sonrada giyebilirim sanki

en iysini yapmışsın canım

çikolatanın kalitesini bilmiyorum ama çok uygun geldi bana.. Melodinin toptancısından alacağız biz eşimin arkadaşı.. KG su 50 tl ye geliyor dışarda 90-100.. Kg başına 25 adet düşüyor

inş kalitesi de iyidir

Ben 65 le hamile kaldım canım şu an 68,5 kiloyum. İlk aylarda 62 ye düştüm.

Bilen biri söylese güzel olur tam da merak ettiğim sorulardı

maşallah canım ne güzel doğm sonrası hiç zorlanmıcaksın

Merhabalar güzel annişler... geçmişi okuyorumda hızınıza yetişmek ne mümküm. Kv ile ilgili mesqjları göörünce benim kv dediği gldi aklıma yine sinirlendim ilk doğumum biraz zordu sebebi ise ilaç allerjimin olması. Tamamen doğal bir doğumdu. Ağrı kesici bile yapılmadı. Kv aynı hayvanlar gibi doğurdun dedi bana. Hayvanlarada müdahqle edilmiyormuş ya. O şokla cevap bile veremedim. Hala hatırladıkça boğazımda bişey düüümleniyor. Onun üstüne ne yaparsa yapsın isterse melek olsun soğudum bir kere.

Soğan olayını çok ayrıntılı bilmemekle birlikte ilk bebeğimde biraz göğüs yaram olunca denemiştim. Ortadan yarıya kesip soğanı göğüs ucuna bastırıyosun. Bir süre bekliyo öyle açıkta kumaş bişeyle temas etmeden. Göğüs kalkanı da takılabilir üzerine sadece hava alsın ama kapalı dursun diye. Onun haricinde bişey yapmamıştım. Emzirirken de zaten önce göğsünden biraz süt sıkıyosun onunla ucunu temizleyip emziriyosun.

Soğan olayını bilymiyoırum ama ayva çekirdeği baya faydalı oluyor aklınızda olsun. Deneyenler hep memnun kalmıştı benim arkadaşlardan. Ben de dahil. Doğuma bi kaç gün kala ayvanın çekirdeklerini bir kahve fincanına koycaksınız, üzerine biraz su ekliceksiniz. Bekliycek üç günde jel kıvamına geliyo zaten. Göğse bunu sürüp kapatıyosun. İyi geliyo baya.

şu yeni gelmiş hatta aklım buna yattı

80 adet çikolata 210 gr draje varmış nasıl sizce
Eki Görüntüle 1317693

Canım bu benim de baya hoşuma gitti nerde satılıyor?

eskiden ilaç mı vardı sanki sen nasıl doğurdun demek lazmmış onainsanlık dışı birşey yaptığı
ilaçsız müdahalesiz doğurmak için hergün dua ediyoruz biz hayret kaldm

hacışerif canm internette bak

Yuh diyorum, sen niye üzülüyosun canım kv den lafını bilmiyormuş

(minionecim bu arada yanlışlıkla senden de alıntı yapmışım söylemlerim hera arkadaşımıza)
valla heracım ben bu konuda seni eleştiriyorum kusura bakma
bu sitenin amacı karşılıklı bilgi alışverişi, bazen sırf muhabbet bazende dertleşmek
hepimiz bilgilenmek için birbirimize soru sormak için girmiyormuyuz zaten siteye
kimsenin burda sürekli sosyalleşmek gibi bi durumu olamaz cünkü sosyalleşmek isteyen kendi birebir cevresini kullanır
herkesin hayatı bu formdan ibaret değil
herkesin işi var gücü var bi hayatı var yani sonucta
ben o yüzden sırf soru sormak için forma girenleri yadırgamıyorum
hele sinir olmak aklımın ucuna gelmez
bilgilenmek için birisi soru sormuş, varsın sırf soru sorsun ne olmuş yani
birilerine faydam oluyorsa valla, birilerinin bi sorusuna bilmediği bi şeye cevap olabiliyosam eger ben bunla gurur duyarım valla hep sorsunlar bildiğim bişeyse hepte cevaplarım

bizde kavuşana kadar çok çektik sizin kadar uzun görüşmedik 2,5 sene evlendik ama benim ailem diyarbakırda yaşıcaz asker diye istemedi ayrılalım diye çok baskı yaptılar ama direndik evlendik iyiki de evlenmişim dünyaya bi daha gelsem gene onla evlenirim bende sevgi pıtırcığı oldum bak şimdi ailemle de arası iyi artık onlarda mutluluğumuzu gördükçe seviniyo kızımızda yolda hayırlısıyla daha ne isterim allahtan başımdan eksik etmesin

Bazi kvlerin gelinlerini yerme çabalarını anlamıyorum, hele de böyle laflar ettikten sonra nasıl rahat uyuyorlar onu hiccc anlamiyorum.
Birine hoşgörülü, anlayışlı olmak icin illa evladimiz mi olmasi lazim, insan olmasi yeterli degil miii, hele de torunumuzun annesi olacaksa..
Sen kendini üzme canım, asıl bu kadar düşüncesiz olduğu için ona acı. Allah islah etsin.

kesinlikle katılıyorum sana. evlilik bi paylaşım kadın da erkek de üzerine düşeni bilmeli tek taraflı fedakarlıkla olacak iş değil. çocuklarımız da doyumsuz bencil olmamalı asla yoksa daha 3 4 yaşından itibaren mutsuz bireyler oluyolar çünkü elde edecek onları mutlu edecek hedefleri kalmıyo küçücük yaşta. topluma açıldıklarında da herkes annesi babası gibi davranmıyo diye de bocalıyolar aile gerçekten çok ince ayrıntılarla yönetilmesi gereken bi kurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…