2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nereye canım yaa? Burada senin kadar tek tek alıntı yapıp cevap verenini nadir gördüm.Hem begeni alıp puan toplasan neolacak KK sana maaş falanmı baglayacak.Lütfen bu konu kapansın artık,evet sorusuna cevap alanlarda bir begene dokunsalar bir şey olmaz sanırım.

Atlet olarak uzun kollu body düşündüm üzerine tulum. Hiç kolsuz almadım.
bizim hastane çıkış setleri hep uzun kollu body üstüne tulum şeklinde. tek katla bacakları üşür mü acaba dedim dün ayrıca uygun renklerde patikli pantolon aldım gerekirse tulumun içine giydiririm. çok mu abartı olur ?

Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Awah arkadaşımız erken doğum mu yaptı?
Evet canım.. Suan kerem bebek küvezde...
Annesi bebişinin yanına gidip geliyo.. İnş ikisde iyi olcak
arkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
Canım kırmzı dogumdan sonra renkte getiri.. Bn cevap verebe kadar sipariş verilmiş ama...

Ben elimi bikini bolgesine koydugumda şişlik var harekette oluyor ust taraflardada kaburgalarimin altindada hareketlilik devam ediyor donmusmudur acba
canm bnm döndügü zamandan beri aynı yerde hareketler var..
Dönmüş olabilir..
Kızlar birde uçuzlerimz vardı onların cinsiyetleri ne bilen varmi aklıma geldide merak ettim
kı canım üçüde bildigim kadarıyla

Canım ailenizden prof makınası olan varsa o ceksin.. Maksat hatıra olsun bilmiyorum calısyosun masraf olup olöasısna tabiki sen kara vericekain canım bebim.. Ama ailenizden biride cekeilir..

Bence altina gerekiyor bi kat daha ama patiksiz ve corapli daha iyi olmazmi ikiside patikli pant. Zor olur sanki

Bitanm
üşüyebilir.. Havalar malum.. Nerde oturuyosun bilmiyorum ama heryer soguk yani bu degişmez bi gercek..
Evde tek kat giydirirsin ilk bir ay sürekli hastaneye gitme durumları oluyo.. Sarılıktı topuk kanıydı asısıysı suydı buydu o zamnlar iki kat giydirisin.. Hiçte abartı degil.. Drlar bebekleri yetişkinlerden birkat daha fazla giydirişmesi gerektigin isöyler hep..

Tecrübe ettigimden söle diyebilirim patıklıler kullanıssız oluyo .. Yani hön küçülüncr dhada giyilmiyo.. Ama patıkaız olan pijamalar giydireviliyosun ve rahat oluyo.. Cocuklar cok esner vücüdü yanı.. Uyanırlwn falan ayakları uzatırlar böle eller havaya o zamanlar patıklı gıymıs olursa kasıyo bacakları .. Biraz büyük giydirilebilir..

mervecim fotoğrafçı istememin bir sebebi doğumda eşim fotoğraf çekmekle uğraşmasın anı yaşasın diye, ikincisi tabi daha güzel resimler olsun ama öyle çok fantastik olmasına gerek yok, üçüncüsü de yakın bir arkadaşımın kuzeni bu işe başlamış daha çok profesyonel değil ve bize uygun fiyat verir diye düşünüyorum.
aileden başka kimsenin doğuma girmesini istemem sanırım.

Bence altina gerekiyor bi kat daha ama patiksiz ve corapli daha iyi olmazmi ikiside patikli pant. Zor olur sanki
aldım amaaaa... bir ara herkes patikli tek alt çok kullanışlı diyordu ben de hiç almadım diye kafaya takmıştım.

canım nasıl bilmiyorsun her fırsatta ankaradayım diyorum. valla 10 dakika yürüyünce buz kesiyorum.

neyse sadece 2 tane aldım o da hastane setleri için ne yapalım bir iki kere giyiversin bari.

oğlumunnnnn teyzeleri odamız bittiiiii perdecimiz astı artık oğluş için hiçbir hazırlık kalmadı rabbime cok şükür hallettim ve son olarakta çam ağacımıda kurdummm yorgunluktan öldüm bu yeni yıl çok heycanlıyım oğlum geleceği içinnn rabbim bi an önce evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepinizi çok seviyorum iyi geceler güzel anneler

Eklentiler

• image.webp
    101,5 KB · Görüntüleme: 177
  • image.webp
    155,1 KB · Görüntüleme: 162
bnde ilk bebegmdn tecrube ettgm için patiksz tek alt aldım bir zıbın takımlarım hep patikli zaten onlar oyle oluyor . Altına patiksz tek alt çorap ve ustunede takımını gydrcem . Bebekler çok çabuk buyudgu için patikli olanlar kasıyor doktrlar onermiyor bu yuzden ama 0-3 ay arası zıbn takımları neredeyse hp patikli bn trk alt olarak butik bebeden aldım takip ederek buldum çunku orda satılnlarda hep patikliydi. Ayagını kasmadıgı surece gydrebilirsn sorun olmaz ust uste patikli oldugu . 3-6 ay arası alsan daha uzun gyer ve kasmz bacagnı bn tulumlarını hep 3-6 arası aldm

Hmn ozaman kuzeni kap derimm.. Soucta önmli birsey...
Ayy bacım haklson şimdi dank etti ankarda oldugun...
Canım iki tane cok degil zaten kafana takma

neyse canım giyebildiği kadar artık ne yapalım, üşümesin de :)

bebegim odanız harika.. Masallah subhanallah.. Cok hızurlu bi oda olcak kesin.. Ahh kesel bnmde evim müsait olsa... Cok özendim... Avizenize bayıldım bayıldımmmmm

Yarın cok işim var.. Mutfakım duruyozz bulasıkları koydum kenara çöpünü akıtıp.. Camasorlarımı astıydım anca kuıdu ama katlamadım.. Ütülencek affffff... Pazar günü tertemiz olsun istiyorum evi.. Eşim evdeykn iş yapmamı pek istemiyo halkı olarak.. Affff cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…