- 29 Kasım 2014
- 26
- 0
- 86
- 45
ortadoğu hastanesinde doktor arzu doruk hanımı tanıyormusunuz bende o hastaneyi düşünüyorum anestezı uzmanıda ıyıymış yalnız arzu doruk hanımı tanımıyorum onu bırı tavsıye etti dogumuma 3 hafta kaldı acıll yardım lutfen.Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara
inş herkese güzel musmutlu sağlıklı bir yıl getirsin 2015Yine beeen
Evet inş sağlıkla gelir 1 Aralık kontrol günüydü..
Heracım Sıkma canını, Eflalim de bizi bırakıp gidemez konu sahibi ve tecrübelimiz o sayılıyor artık :) bizi bırakamaz..
Allah sağlıkla ve kolaylıkla Bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.. Hakkında Hayırlısı olsun, dediğin gibi sonrası teferruat..
Canım Netten Sipariş ver ya da toplu alışveriş yerlerine bak mesela bir pijama için Eminönü ne kadar gitme ya da bebek alışverişini vs toplu yap Kurtul.. Allah kolaylık versin..
Ben de üşümez donarım:) inş bebeğimi kendime değil de Babasına benzetirim :))
Normal almışsın canım kış bebekleri olacakları için uzun kollu body patikli pantolon üstüne tulum giydireceğiz ve yelek kundak eldiven Çorap vs:) ben de hep öyle aldım..
Hehehe sezincim ben de hep ayrıntıyla geliyorum sana :)) vallahi ben de o kadar hevesliydim bebek alış-verişine ama artık pembe renginden taçlardan prenses şeylerinden öyle sıkıldım ki hepsi para tuzağı geliyor yoruldum.. Seni çok iyi Anlıyorum.. Fiyatı uygunsa anı olarak kalır, bir de bebek hastane fotolarına için gidiyorsa da öyle karar ver.. Ben aman evde nereye koyacağım diye düşünüyorum düğün Nişan vs bir Sürü Albüm var yeter diyorum.. Hamilelikten evvel her ay göbişimi çekme hayalim vardı ona bile Halim olmadı. Gönlün varsa yaptırırsın önemli olan Bebeğin ihtiyaçları ve sonra sizin mutluluğunuz:) gerisi boş..
Canım bebek giydirmeyi bilmediğim için iki doktoruma da sordum şöyle tarif ettiler.
Uzun kollu body altına ayaklı pantolon-0-3 ay arası AYAKLI olabilir sıkıntı yok, sonra hareketleri engellemesin diye ayaksız.
Çorap ve üstüne Penye tulumlar ya da alttlı üstü Takım'lar.
Uyku sonrası vs yelek
Kundak
Eldiven ve şapka, iki doktorum da şapkayı bebek saçlıysa takmamamı söyledi ve de bir diğer doktorum doğduğu gün de şapka yapma başını kokla annelik hormonun salgılanır dedi:)
Bunlar ısısı normal bir evde giysileri.. Yani tek kat Penye ile üşür..
Dışarı çıkarken de astronot vs Tarzı şeylerin içine koyup battaniye atabilirsin. Kadife tulumlar vs alabilirsin.
Ayy ayy ayy yerim onun Odası'nı ben hepsi çok güzel sağlıkla gelsin oynasın inş :)
Şu yabancıların christmas ruhu dedikleri şeyi çok seviyorum ve bu sene ben de ayrı bir mutluluk içindeyim nedense) yeni sene bize güzellikler getirecek inş..
Rabbim ferahlık sağlık huzur versin çok zor.. Benim de 4 aylık kaybım olmuştu çok zor.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlat nasip etsin inş..
Beni dee️
Canım Bebeğin nasıl geleceğini bilir sağlıkla kolaylıkla gelsin öndmli olan o Dediğin gibi..
Ben de bebişine bir an önce kavuşmak istiyorum amma velakin Aralık çocuğu. Olmasınındanistemiyorım benim ailem de hep aralık doğumlu çok çektiler bu konudan:))
arkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
ben de internetten bakmıştım bunlara. çok kararsız kalmıştım senin gibi. en son pijama dünyası sitesinden 2 tane aldım. sana fikir olsun diye resimlerini yükledim. biri 55 diğeri 65 tl civarı birşeydi. dün geldiler. çok memnun kaldım.arkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
ben de çok araştırdım ama bunu hiç duymadım açıkçası bana bepanthol önerdiler onu aldım. göğüs çatlaklarına da sürülebiliyormuşKizlarrr sormayi unuttum yaa pisik kremi olarak sudocrem duyan kullanan veya kullancak olan varmi aranizda ....
kırmızı sipariş ettim.. :)kesinlikle kırmızı diyorum çok begendim...
lacivert tozu tüyü çok belli ediyor
bunlar da güzelmiş ama önden düğmeli olanlar kullanışlı olmuyo dedi arkadaşlarım..ben de internetten bakmıştım bunlara. çok kararsız kalmıştım senin gibi. en son pijama dünyası sitesinden 2 tane aldım. sana fikir olsun diye resimlerini yükledim. biri 55 diğeri 65 tl civarı birşeydi. dün geldiler. çok memnun kaldım.
çok zevkli ve çok yorucu bir işGünaydın herkese bir sürü is beni bekliyor bebisimin kıyafetlerini yıkamistim ama utulememistim bugün ütüsünü yapıcam hem seviniyorum hem de gözümde büyüyor minicik minicik onlarca sey nasil utulersem
Günaydın herkese bir sürü is beni bekliyor bebisimin kıyafetlerini yıkamistim ama utulememistim bugün ütüsünü yapıcam hem seviniyorum hem de gözümde büyüyor minicik minicik onlarca sey nasil utulersem
olmaz cnm bende oyle yapcm ıkı ınce penye kat sonuctabizim hastane çıkış setleri hep uzun kollu body üstüne tulum şeklinde. tek katla bacakları üşür mü acaba dedim dün ayrıca uygun renklerde patikli pantolon aldım gerekirse tulumun içine giydiririm. çok mu abartı olur ?
Günaydın herkese bir sürü is beni bekliyor bebisimin kıyafetlerini yıkamistim ama utulememistim bugün ütüsünü yapıcam hem seviniyorum hem de gözümde büyüyor minicik minicik onlarca sey nasil utulersem
çok zevkli ve çok yorucu bir işminik bir sürü şey ama insanın çok hoşuna gidiyor ben 2 makina çamaşır ütüsünü 4 günde anca bitirmiştim
Kesinlikle cok harika birsey katiliyorum hepinize bende utu sevmem ama kizimin cicilerini utulemek bi zevkçok hoş oluyo ütülemek
ev bebek kokuyo kokuyu aldıkça ütü için enerji geliyo sana
bana öyle olmuştu
valla koklaya koklaya cicileri seve seve ütü yapmıştım
Canım sezeryan derse başka bi doktora daha görün.Ancak her iki doktorda normal doğum yapamazsın derse bu konuda ısrarcı olma benceCevremdekiler benim doktorun sezeryan yanlisi.olduğunu söylüyor
Bende normal.istiyorum
Ne yapsam bilemiyorum
ya canım sen bizim burda herşeyimizsin sen gidersen bu forumakimse girmez emin ol benim demek istediğim burda herkesin huyu suyu farklı o yüzden öyle kabul edelim ki üzülmeyelim sen çok özverili bir insan olduğun için böyle düşünüyorsun sen gidersen buralar terkedilmiş köy gibi olur gitmeisim verdim kimse üstüne alınmasın diye, mevzu beni beğenmesi değil sorduğu soruya cevap veriyoruz cevabı gördü mü görmedi mi mevzusu anlayamadıysan diyecek bir şeyim yok, ayrıca sen neden bu kadar üstüne alındın anlam veremiyorum
sağol canım haber verdiğin için
korkma canım ya illa acı oluyor dayanılmaz acılar değil bunlar acısız desek yalan olur
maşaallah canım
beğen butonuna bas dememin sebebi puan toplamak değil sorumun cevabını aldım manasını gelir diye yazdım, ben kimi soğutmuşum bugüne kadar çok üzüldüm
demek ki paylaşamazmışız, çok üzüldüm aynı kişi mi bilmiyorum ama daha önce bir çok kişi aynı tepkiyi verdi kendisine
kendi adına söylemiş olmadın canım sağol insan olmadığımı anladm
canım kilo konusu düzelir bazen oluyor öyle, bende devlete kontrole gittim ama özelde yapıcam doğumu özel oda için haklısın yani
hepside çok güzel canım güle güle kullanın
bizim de çoğu kira kredi mutfak masrafı filan onlara gidiyor şimdi bi de bebek çıktı ama kıyamem benimeşim de düşüncelidir bana cimri muamelesi yapma derNerdeeee eşim haftalık mutfak parası verir haftasonuda gezdirir haftasonuna kadar para istemek yok maaşı olduğu gibi borçlara gidiyo ama 10 yıllık evliliğimde bir kaç kez ve bayramöncesi alışveriş için para vermiştir ama hep söyler borçlarım bitince harçlık vericem sana diye.
çok haklısın cnm bunlara dikkat edicm bilgilendrmen için tesekkur ederm .Benim de evin altı boş ama merkezi sistem bizimki o yüzden termometre alıcam ve oda sıcaklığı çok yüksek olursa havalandırarak düşürcem bebeğin sağlığı için genelde doktorlarin çoğu oda sıcaklığının 20 -22 dereceyi aşaması gerektiğini söylüyorlar çünkü daha yüksek ısıda odanın nem oranı artar ve bebeğin savunma sistemi zarar görür bebek üşürse oda sıcaklığını artırmak yerine doğru olan daha kalın giysiler giydirmek battaniye falan mutlaka dikkat edicem yüksek sicaklikta nem artar ve odada gözle görülmeyen bakteriler oluşur duvarda ve tavanda özellikle bunlarda hasta eder odayı havalandırmayi ihmal etmeyelim önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?