2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara
ortadoğu hastanesinde doktor arzu doruk hanımı tanıyormusunuz bende o hastaneyi düşünüyorum anestezı uzmanıda ıyıymış yalnız arzu doruk hanımı tanımıyorum onu bırı tavsıye etti dogumuma 3 hafta kaldı acıll yardım lutfen.

ortadoğu hastanesinde doktor arzu doruk hanımı tanıyormusunuz bende o hastaneyi düşünüyorum anestezı uzmanıda ıyıymış yalnız arzu doruk hanımı tanımıyorum onu bırı tavsıye etti dogumuma 3 hafta kaldı acıll yardım lutfen.

inş herkese güzel musmutlu sağlıklı bir yıl getirsin 2015

arkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
ben de internetten bakmıştım bunlara. çok kararsız kalmıştım senin gibi. en son pijama dünyası sitesinden 2 tane aldım. sana fikir olsun diye resimlerini yükledim. biri 55 diğeri 65 tl civarı birşeydi. dün geldiler. çok memnun kaldım.

Eklentiler

• 20141017155529_cats.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 116
  • 201411411401_cats.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 112
kesinlikle kırmızı diyorum çok begendim...
lacivert tozu tüyü çok belli ediyor
kırmızı sipariş ettim.. :)
bunlar da güzelmiş ama önden düğmeli olanlar kullanışlı olmuyo dedi arkadaşlarım..

ubirol, post: 38038695, member: 236938"]Ya benim ablmda yigenimde kullanmis onun bi kac arkadasida kullaniyo cok iyiymis diyolar da birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Onlarda Ebru Şallidan duymuslr o kullaniyomus suan almakla almammak arasindayim nivea alcaktim ama kararsiz kaldim simdi [/QUOTE]
Bende cihicco nunkini kullanmistim kizimin poposundaki pisige cok iyi gelmisti ama bu sefer uni bayb nin urunlerini aldim

günaydın güzel anneler herkeze güzel haftasonları dilerim bugun azcık ev süpürüyümmmm sonrada gene buraya gelip gezinirim herkeze kolay gelsinnnnnn

Günaydın herkese bir sürü is beni bekliyor bebisimin kıyafetlerini yıkamistim ama utulememistim bugün ütüsünü yapıcam hem seviniyorum hem de gözümde büyüyor minicik minicik onlarca sey nasil utulersem
çok zevkli ve çok yorucu bir iş minik bir sürü şey ama insanın çok hoşuna gidiyor ben 2 makina çamaşır ütüsünü 4 günde anca bitirmiştim

Günaydın herkese bir sürü is beni bekliyor bebisimin kıyafetlerini yıkamistim ama utulememistim bugün ütüsünü yapıcam hem seviniyorum hem de gözümde büyüyor minicik minicik onlarca sey nasil utulersem

çok hoş oluyo ütülemek
ev bebek kokuyo kokuyu aldıkça ütü için enerji geliyo sana
bana öyle olmuştu
valla koklaya koklaya cicileri seve seve ütü yapmıştım

olmaz cnm bende oyle yapcm ıkı ınce penye kat sonucta

çok zevkli ve çok yorucu bir iş minik bir sürü şey ama insanın çok hoşuna gidiyor ben 2 makina çamaşır ütüsünü 4 günde anca bitirmiştim

çok hoş oluyo ütülemek
ev bebek kokuyo kokuyu aldıkça ütü için enerji geliyo sana
bana öyle olmuştu
valla koklaya koklaya cicileri seve seve ütü yapmıştım
Kesinlikle cok harika birsey katiliyorum hepinize bende utu sevmem ama kizimin cicilerini utulemek bi zevk ben aslinda yapmak istememistim isim bitti bak simdi yapcak biseyim kalmadi ama eve donunce ortulerini yerlestiricem kiyafetleri posetli koymustum dolaba dizicem simdi asil dizme baslicak

ya canım sen bizim burda herşeyimizsin sen gidersen bu forumakimse girmez emin ol benim demek istediğim burda herkesin huyu suyu farklı o yüzden öyle kabul edelim ki üzülmeyelim sen çok özverili bir insan olduğun için böyle düşünüyorsun sen gidersen buralar terkedilmiş köy gibi olur gitme

bizim de çoğu kira kredi mutfak masrafı filan onlara gidiyor şimdi bi de bebek çıktı ama kıyamem benimeşim de düşüncelidir bana cimri muamelesi yapma der çikin şeyy yaaaaaaaaaa ama azıcık cimriliği var aman duymasın

çok haklısın cnm bunlara dikkat edicm bilgilendrmen için tesekkur ederm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…