beğenmenize cok sevindimmmm ya heryıl kurarım ağacımı ama buyıl pek bi heveslendşmmmm oğlummm heycanlandırıyo benibebegim odanız harika.. Masallah subhanallah.. Cok hızurlu bi oda olcak kesin.. Ahh kesel bnmde evim müsait olsa... Cok özendim... Avizenize bayıldım bayıldımmmmm
Cok üzüldüm hiç böyle bir rahatızlık duymamıstım...Maşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için
Canim tecrubelisin bebek usuyor mu cabuk anlarsin zaten ona gore uygularsinaynen canim derece ile olçup ona gore ayarlcm inş. Ama su bebek gydrme konusunda kafam karışık oglumda ilk bbgm oldugu için çok sıkı gydirip her yerinde sıcaktan sivilce çikmasına neden olmuştum. Ustunude çok sıkı ortuyordum kundak battaniye yorgan hangi kafaya hzmet ettysem te Allahm ya bazen akılma gelirde uzulurum çocuk iyiki havale geçirmemiş sıcaktn Allah korusun. Şimdi altına bir çıtçıtlı sıfır kol atlet ve tek alt ustunede altlı ustlu zıbın takımı gydrsem bu seferde uşurmuki ama kundakta sarılı olcak surekli
Canim ben kirmizisini almistimarkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
Ay benim minikte arada hickiriyorEvet suanda bebegimi hiçkirik tutmuş bulunuyor tık tık tık ayy vi hoş oldum :)
Canim benim doğum günüm 25 aralikÇok şükür kızlar tüm geçmişi okudum . Tam 382 sayfa Her gün girip azar azar okudum . Geçmişi okumadan yorum yazmak istemedim . Son sayfalara yaklaştıkça çok heyecanlandım şükür hepsini okudum .
Ilk bebisimiz doğmuş Rabbim sağlık versin annesine ve bebegine. Okuduguma göre durumları iyiymiş çok şükür . Rabbim bizlere zamanında sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin inş .
Soru sorup cikanlar icin acilan konu da ortam biraz gerilmis cani sikilan uzulen arkadaslarim olmus lutfen uzulmeyin Kızlar hamilelik döneminde hepimiz fazlası ile alınganiz lütfen birbirinizi uzmeyin bu konular yüzünden .
Biz salı günü doktora gittik canım kızımı gördüm doğum pozisyonun da inş dönmez. Çok hareketli maşallah . 34 +1 de gittik doktora bebeğim maşallah 2900 gr 46 cm olmuş biraz önde gidiyor gelişimi boyle giderse normal doğum yapamazsın falan dedi doktor canım sıkıldı biraz . Ben çok dikkat etmiyorum yediklerime aslında meyve falan hiç yemiyorum neredeyse . 2 öğün yemek yiyorum mesela ama maşallah bebek alıyor demekki kilo . Bu arada ben de 7.5 kg almışım doktorum doğuma kadar anca 1 kg alırsın toplamda 8.5 -9 kilo ile bitirirsin hamileliği dedi .
Beklenilen doğum tarihi için de 22 ARALIK 5 ocak arası dedi . Eğer sezaryen olursa 24 aralık eşimin doğum günü o gün doğum yapmak istiyorum . Keske normal olsa tarih hic önemli değil ama sezaryen olursa o gün olsun eşim de o gün olursa çok sevinir .
Bir de yeni yılda doğması mi iyi erken doğması mi bilemedim bu konu kafamı karıştırıyor
Amma uzun yazdım haa 380 sayfanın acısını çıkardım
Hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler
Evet inş sağlıkla gelir 1 Aralık kontrol günüydü..aynen ya Larkini bnde merak ediyorum. Forumda him gozukmuyr bu aralar. Gelsede iki resm eklesede baksak . Gozum gonlm açilir :))
eflalim gerçekten çok üzgünüm. ben sadece çok uzun zamandır dikkatimi çeken ama her seferinde bir şey dememek için kendimi tuttuğum bir durumdan bahsetmek istemiştim. niye bu kadar uzadı anlamadım. bence abartılı tepkiler verdi bazı arkadaşlar.
bana tepki vermelerine çok üzülmem de sırf benim bahsini açtığım bir konu yüzünden senin bu duruma gelmene gerçekten çok üzüldüm. asıl sen hakkını helal et, herkese teker teker alıntı yapıp cevap veriyorsun haftalardır. ne desem bilemedim. özür dilerim seni bu şekilde olaya dahil ettiğim için.
teşekkür ederim merve. ben gelmeye devam edeceğim. fikrimi belirttim, herkes katılmak zorunda değildi zaten. tepkiler biraz fazla kaçtı ama ne yapalım, herkesin kendi bileceği iş.. ben eflalim adına çok üzgünüm. durduk yere onun kalbi kırılmış oldu.
teşekkür ederim, yazdıklarımı okuyup tepkimin sebebini anlamaya çalıştığın için.
Maşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için
Bugun kendime pijama camasir falan almaya gittim cooook yoruldummmm yaaa anneler erkenden hazirlayin demislerdi sonra zor oluyor diye haklilarmis mahfoldummm
Ben de üşümez donarım:) inş bebeğimi kendime değil de Babasına benzetirim :))Ben çok üşüyen biriyim. Millet ince triko giyerken ben kazak artı hırka giyerim. O yüzden kendimi baz almam doğru olmaz herhalde
Normal almışsın canım kış bebekleri olacakları için uzun kollu body patikli pantolon üstüne tulum giydireceğiz ve yelek kundak eldiven Çorap vs:) ben de hep öyle aldım..Ben hep uzun kollu aldım.
Hehehe sezincim ben de hep ayrıntıyla geliyorum sana :)) vallahi ben de o kadar hevesliydim bebek alış-verişine ama artık pembe renginden taçlardan prenses şeylerinden öyle sıkıldım ki hepsi para tuzağı geliyor yoruldum.. Seni çok iyi Anlıyorum.. Fiyatı uygunsa anı olarak kalır, bir de bebek hastane fotolarına için gidiyorsa da öyle karar ver.. Ben aman evde nereye koyacağım diye düşünüyorum düğün Nişan vs bir Sürü Albüm var yeter diyorum.. Hamilelikten evvel her ay göbişimi çekme hayalim vardı ona bile Halim olmadı. Gönlün varsa yaptırırsın önemli olan Bebeğin ihtiyaçları ve sonra sizin mutluluğunuz:) gerisi boş..selam herkese
telefonumu servise verdiğim için pek giremiyorum. işyerindeki bilgisayarımda internet yok, internet bilgisayarına da her zaman girilmiyor. Girsem de maşallah konu almış başını gitmiş oluyor yetişemiyorum.
hastanede fotoğraf çekimi konusunda sormuştum en son, teşekkürler cevaplarınız için. eğer uygun ve rahat bir elbiseye denk gelirsem alabilirim yoksa gecelikle çekiliriz artık.Pinking Tree 'ın anlattığı çerkez kızını okurken bile yoruldum, düğün dernekleri de ayrı tabi. ben pek süsten püsten organizasyondan anlamam, mühendis olmamla da alakalı olabilir, sosyal&sanatsal tarafım kuvvetli değil. açıkçası sadeliği tercih ediyorum. kına gecesi bile istemedim, hiç de aklım kalmadı. bohça falan da yapmadık ne bileyim bazı şeyler adet diye yapılıyor bana çok anlamlı gelmiyor tercih meselesi.
fotoğrafçı konusunda da çok emin olamıyorum, gereksiz masraf mıdır diye. artık alışveriş yapmaktan da para harcamaktan da sıkıldım sanırım. :)
Canım bebek giydirmeyi bilmediğim için iki doktoruma da sordum şöyle tarif ettiler.bizim hastane çıkış setleri hep uzun kollu body üstüne tulum şeklinde. tek katla bacakları üşür mü acaba dedim dün ayrıca uygun renklerde patikli pantolon aldım gerekirse tulumun içine giydiririm. çok mu abartı olur ?
Ayy ayy ayy yerim onun Odası'nı ben hepsi çok güzel sağlıkla gelsin oynasın inş :)oğlumunnnnn teyzeleri odamız bittiiiii perdecimiz astı artık oğluş için hiçbir hazırlık kalmadı rabbime cok şükür hallettim ve son olarakta çam ağacımıda kurdummm yorgunluktan öldüm bu yeni yıl çok heycanlıyım oğlum geleceği içinnn rabbim bi an önce evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepinizi çok seviyorum iyi geceler güzel anneler
Rabbim ferahlık sağlık huzur versin çok zor.. Benim de 4 aylık kaybım olmuştu çok zor.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlat nasip etsin inş..Hayırlı gecelerr, yarın kontrolü olan arkadaşlar varmış, insaallah cok güzel haberlerle gelirsiniz, benim de yarın kontrolüm var 11 de inşaallah normalde çok heyecanlı olurdum ama buruk ve üzgünüm, esimin arkadaşının hanımı birden suyu gelince 4 aylık bebegini doğmak zorunda kaldi ve sonuç malum. Onlara dua edermisiniz güzel anneler, zor bir süreçteler, inşaallah bir an önce atlatırlar.
beğenmenize cok sevindimmmm ya heryıl kurarım ağacımı ama buyıl pek bi heveslendşmmmm oğlummm heycanlandırıyo beni
Çok şükür kızlar tüm geçmişi okudum . Tam 382 sayfa Her gün girip azar azar okudum . Geçmişi okumadan yorum yazmak istemedim . Son sayfalara yaklaştıkça çok heyecanlandım şükür hepsini okudum .
Ilk bebisimiz doğmuş Rabbim sağlık versin annesine ve bebegine. Okuduguma göre durumları iyiymiş çok şükür . Rabbim bizlere zamanında sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin inş .
Soru sorup cikanlar icin acilan konu da ortam biraz gerilmis cani sikilan uzulen arkadaslarim olmus lutfen uzulmeyin Kızlar hamilelik döneminde hepimiz fazlası ile alınganiz lütfen birbirinizi uzmeyin bu konular yüzünden .
Biz salı günü doktora gittik canım kızımı gördüm doğum pozisyonun da inş dönmez. Çok hareketli maşallah . 34 +1 de gittik doktora bebeğim maşallah 2900 gr 46 cm olmuş biraz önde gidiyor gelişimi boyle giderse normal doğum yapamazsın falan dedi doktor canım sıkıldı biraz . Ben çok dikkat etmiyorum yediklerime aslında meyve falan hiç yemiyorum neredeyse . 2 öğün yemek yiyorum mesela ama maşallah bebek alıyor demekki kilo . Bu arada ben de 7.5 kg almışım doktorum doğuma kadar anca 1 kg alırsın toplamda 8.5 -9 kilo ile bitirirsin hamileliği dedi .
Beklenilen doğum tarihi için de 22 ARALIK 5 ocak arası dedi . Eğer sezaryen olursa 24 aralık eşimin doğum günü o gün doğum yapmak istiyorum . Keske normal olsa tarih hic önemli değil ama sezaryen olursa o gün olsun eşim de o gün olursa çok sevinir .
Bir de yeni yılda doğması mi iyi erken doğması mi bilemedim bu konu kafamı karıştırıyor
Benim de evin altı boş ama merkezi sistem bizimki o yüzden termometre alıcam ve oda sıcaklığı çok yüksek olursa havalandırarak düşürcem bebeğin sağlığı için genelde doktorlarin çoğu oda sıcaklığının 20 -22 dereceyi aşaması gerektiğini söylüyorlar çünkü daha yüksek ısıda odanın nem oranı artar ve bebeğin savunma sistemi zarar görür bebek üşürse oda sıcaklığını artırmak yerine doğru olan daha kalın giysiler giydirmek battaniye falan mutlaka dikkat edicem yüksek sicaklikta nem artar ve odada gözle görülmeyen bakteriler oluşur duvarda ve tavanda özellikle bunlarda hasta eder odayı havalandırmayi ihmal etmeyelim önemliKızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?
Çok teşekkürler cok faydali bilgiler var
Çok güzelmiş çok beğendim kararsizim renk konusunda iki rengi de güzel kırmızı daha bi akbenili sankiarkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
Maşallah bebişin odası çok güzel olmuş hersey çok uyumlu bayıldımoğlumunnnnn teyzeleri odamız bittiiiii perdecimiz astı artık oğluş için hiçbir hazırlık kalmadı rabbime cok şükür hallettim ve son olarakta çam ağacımıda kurdummm yorgunluktan öldüm bu yeni yıl çok heycanlıyım oğlum geleceği içinnn rabbim bi an önce evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepinizi çok seviyorum iyi geceler güzel anneler
Hadi ya.. Nerden almıştın? Bu bana pahalıya maloldu desene..Canim ben kirmizisini almistim
Sabahliksiz 65 TL
Kalitesi harika çok guzel
Ama ben santelli bir model. İstediğim için değiştirdi m
Güle güle kullan
Ay Allahim ya 4 aylik bebek miHayırlı gecelerr, yarın kontrolü olan arkadaşlar varmış, insaallah cok güzel haberlerle gelirsiniz, benim de yarın kontrolüm var 11 de inşaallah normalde çok heyecanlı olurdum ama buruk ve üzgünüm, esimin arkadaşının hanımı birden suyu gelince 4 aylık bebegini doğmak zorunda kaldi ve sonuç malum. Onlara dua edermisiniz güzel anneler, zor bir süreçteler, inşaallah bir an önce atlatırlar.
Bebisine maasallah Cnim sahsen bende aralıkta olmasini isterim tabi ama esine sorabilirsin en yakin aralik son hafta dogumlu o var o ne der.zorluk yasadiysa sene kaybi olarak o yardimci olurÇok şükür kızlar tüm geçmişi okudum . Tam 382 sayfa Her gün girip azar azar okudum . Geçmişi okumadan yorum yazmak istemedim . Son sayfalara yaklaştıkça çok heyecanlandım şükür hepsini okudum .
Annem küçük kardeşimde kullanmıştı çok iyi diyip duruyodu. Ama bi gün kendimde denedim benim için pek faydalı olmdıKizlarrr sormayi unuttum yaa pisik kremi olarak sudocrem duyan kullanan veya kullancak olan varmi aranizda ....
Ya benim ablmda yigenimde kullanmis onun bi kac arkadasida kullaniyo cok iyiymis diyolar da birde sizlerin fikirlerini almak istedim.Annem küçük kardeşimde kullanmıştı çok iyi diyip duruyodu. Ama bi gün kendimde denedim benim için pek faydalı olmdı
:) bi tane al denersin. her çocugun cildi bir olmuyor. kardeşim için dr önermişti. zaten ufacık bişiy. olmadı diğerlerini denersin..Ya benim ablmda yigenimde kullanmis onun bi kac arkadasida kullaniyo cok iyiymis diyolar da birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Onlarda Ebru Şallidan duymuslr o kullaniyomus suan almakla almammak arasindayim nivea alcaktim ama kararsiz kaldim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?