2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kafası asadan yukarı çıkmiş galiba. Tam sol tarafımda in geliyor hıçkırık sesleri dmk ki dogum kanalina grmemiş daha bi grseydii ordan kolay kolay donemezdi bi daha :)))

Hayırlı gecelerr, yarın kontrolü olan arkadaşlar varmış, insaallah cok güzel haberlerle gelirsiniz, benim de yarın kontrolüm var 11 de inşaallah normalde çok heyecanlı olurdum ama buruk ve üzgünüm, esimin arkadaşının hanımı birden suyu gelince 4 aylık bebegini doğmak zorunda kaldi ve sonuç malum. Onlara dua edermisiniz güzel anneler, zor bir süreçteler, inşaallah bir an önce atlatırlar.

Çok şükür kızlar tüm geçmişi okudum . Tam 382 sayfa Her gün girip azar azar okudum . Geçmişi okumadan yorum yazmak istemedim . Son sayfalara yaklaştıkça çok heyecanlandım şükür hepsini okudum .

Ilk bebisimiz doğmuş Rabbim sağlık versin annesine ve bebegine. Okuduguma göre durumları iyiymiş çok şükür . Rabbim bizlere zamanında sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin inş .

Soru sorup cikanlar icin acilan konu da ortam biraz gerilmis cani sikilan uzulen arkadaslarim olmus lutfen uzulmeyin Kızlar hamilelik döneminde hepimiz fazlası ile alınganiz lütfen birbirinizi uzmeyin bu konular yüzünden .

Biz salı günü doktora gittik canım kızımı gördüm doğum pozisyonun da inş dönmez. Çok hareketli maşallah . 34 +1 de gittik doktora bebeğim maşallah 2900 gr 46 cm olmuş biraz önde gidiyor gelişimi boyle giderse normal doğum yapamazsın falan dedi doktor canım sıkıldı biraz . Ben çok dikkat etmiyorum yediklerime aslında meyve falan hiç yemiyorum neredeyse . 2 öğün yemek yiyorum mesela ama maşallah bebek alıyor demekki kilo . Bu arada ben de 7.5 kg almışım doktorum doğuma kadar anca 1 kg alırsın toplamda 8.5 -9 kilo ile bitirirsin hamileliği dedi .

Beklenilen doğum tarihi için de 22 ARALIK 5 ocak arası dedi . Eğer sezaryen olursa 24 aralık eşimin doğum günü o gün doğum yapmak istiyorum . Keske normal olsa tarih hic önemli değil ama sezaryen olursa o gün olsun eşim de o gün olursa çok sevinir .

Bir de yeni yılda doğması mi iyi erken doğması mi bilemedim bu konu kafamı karıştırıyor

Amma uzun yazdım haa 380 sayfanın acısını çıkardım

Hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler

Cok üzüldüm hiç böyle bir rahatızlık duymamıstım... işallah rahat bir şekilde sağlıkla kucagınızaalırsınız bebişinizi...

Canim tecrubelisin bebek usuyor mu cabuk anlarsin zaten ona gore uygularsin
Ablamin 1 aylik bebegi var penye kundaktan cikinca hapauruyor minigim hemen
arkadaşlar sizce güzel mi? ve hangi rengi daha iyi?
Canim ben kirmizisini almistim
Sabahliksiz 65 TL
Kalitesi harika çok guzel
Ama ben santelli bir model. İstediğim için değiştirdi m
Güle güle kullan

Evet suanda bebegimi hiçkirik tutmuş bulunuyor tık tık tık ayy vi hoş oldum :)
Ay benim minikte arada hickiriyor
Tam rahmimin üstünde
Benimki doğum.kanalina girmiş oradan hissediyorum
İnşallah değişmez posizyonu
Canim benim doğum günüm 25 aralik
Ondan dolayı 1 yas fazla hesaplaniyor hep
Soranla 85 doğumluyum diyorum 5 gün için yasim 1 yas fazla hesaplaniyor
Eğer sezeryan olursan ocagi bekle derim
Ama.tabi hayirli zamanda normal.doğar insallah

Yine beeen

aynen ya Larkini bnde merak ediyorum. Forumda him gozukmuyr bu aralar. Gelsede iki resm eklesede baksak . Gozum gonlm açilir :))
Evet inş sağlıkla gelir 1 Aralık kontrol günüydü..

Heracım Sıkma canını, Eflalim de bizi bırakıp gidemez konu sahibi ve tecrübelimiz o sayılıyor artık :) bizi bırakamaz..

Allah sağlıkla ve kolaylıkla Bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.. Hakkında Hayırlısı olsun, dediğin gibi sonrası teferruat..

Bugun kendime pijama camasir falan almaya gittim cooook yoruldummmm yaaa anneler erkenden hazirlayin demislerdi sonra zor oluyor diye haklilarmis mahfoldummm

Canım Netten Sipariş ver ya da toplu alışveriş yerlerine bak mesela bir pijama için Eminönü ne kadar gitme ya da bebek alışverişini vs toplu yap Kurtul.. Allah kolaylık versin..

Ben çok üşüyen biriyim. Millet ince triko giyerken ben kazak artı hırka giyerim. O yüzden kendimi baz almam doğru olmaz herhalde
Ben de üşümez donarım:) inş bebeğimi kendime değil de Babasına benzetirim :))

Ben hep uzun kollu aldım.
Normal almışsın canım kış bebekleri olacakları için uzun kollu body patikli pantolon üstüne tulum giydireceğiz ve yelek kundak eldiven Çorap vs:) ben de hep öyle aldım..

Hehehe sezincim ben de hep ayrıntıyla geliyorum sana :)) vallahi ben de o kadar hevesliydim bebek alış-verişine ama artık pembe renginden taçlardan prenses şeylerinden öyle sıkıldım ki hepsi para tuzağı geliyor yoruldum.. Seni çok iyi Anlıyorum.. Fiyatı uygunsa anı olarak kalır, bir de bebek hastane fotolarına için gidiyorsa da öyle karar ver.. Ben aman evde nereye koyacağım diye düşünüyorum düğün Nişan vs bir Sürü Albüm var yeter diyorum.. Hamilelikten evvel her ay göbişimi çekme hayalim vardı ona bile Halim olmadı. Gönlün varsa yaptırırsın önemli olan Bebeğin ihtiyaçları ve sonra sizin mutluluğunuz:) gerisi boş..

Canım bebek giydirmeyi bilmediğim için iki doktoruma da sordum şöyle tarif ettiler.
Uzun kollu body altına ayaklı pantolon-0-3 ay arası AYAKLI olabilir sıkıntı yok, sonra hareketleri engellemesin diye ayaksız.
Çorap ve üstüne Penye tulumlar ya da alttlı üstü Takım'lar.
Uyku sonrası vs yelek
Kundak
Eldiven ve şapka, iki doktorum da şapkayı bebek saçlıysa takmamamı söyledi ve de bir diğer doktorum doğduğu gün de şapka yapma başını kokla annelik hormonun salgılanır dedi:)

Bunlar ısısı normal bir evde giysileri.. Yani tek kat Penye ile üşür..

Dışarı çıkarken de astronot vs Tarzı şeylerin içine koyup battaniye atabilirsin. Kadife tulumlar vs alabilirsin.

Ayy ayy ayy yerim onun Odası'nı ben hepsi çok güzel sağlıkla gelsin oynasın inş :)
Şu yabancıların christmas ruhu dedikleri şeyi çok seviyorum ve bu sene ben de ayrı bir mutluluk içindeyim nedense) yeni sene bize güzellikler getirecek inş..

Rabbim ferahlık sağlık huzur versin çok zor.. Benim de 4 aylık kaybım olmuştu çok zor.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlat nasip etsin inş..

beğenmenize cok sevindimmmm ya heryıl kurarım ağacımı ama buyıl pek bi heveslendşmmmm oğlummm heycanlandırıyo beni

Beni dee

Canım Bebeğin nasıl geleceğini bilir sağlıkla kolaylıkla gelsin öndmli olan o Dediğin gibi..
Ben de bebişine bir an önce kavuşmak istiyorum amma velakin Aralık çocuğu. Olmasınındanistemiyorım benim ailem de hep aralık doğumlu çok çektiler bu konudan:))

Benim de evin altı boş ama merkezi sistem bizimki o yüzden termometre alıcam ve oda sıcaklığı çok yüksek olursa havalandırarak düşürcem bebeğin sağlığı için genelde doktorlarin çoğu oda sıcaklığının 20 -22 dereceyi aşaması gerektiğini söylüyorlar çünkü daha yüksek ısıda odanın nem oranı artar ve bebeğin savunma sistemi zarar görür bebek üşürse oda sıcaklığını artırmak yerine doğru olan daha kalın giysiler giydirmek battaniye falan mutlaka dikkat edicem yüksek sicaklikta nem artar ve odada gözle görülmeyen bakteriler oluşur duvarda ve tavanda özellikle bunlarda hasta eder odayı havalandırmayi ihmal etmeyelim önemli

Gunaydın kızlar.... Kocamı gönderttim..
Uykusuz bi haldeyşm.. Eşim gittimi daha raht eddıyom yatkta.. Kızm uyanmadan azdahha uyuyayım bn....

Maşallah bebişin odası çok güzel olmuş hersey çok uyumlu bayıldım

Canim ben kirmizisini almistim
Sabahliksiz 65 TL
Kalitesi harika çok guzel
Ama ben santelli bir model. İstediğim için değiştirdi m
Güle güle kullan
Hadi ya.. Nerden almıştın? Bu bana pahalıya maloldu desene.. zira tek sabahlık 55 tl civarında demek olur..

Son düzenleme:
Günaydin kizlar dun gece gecmisi okudum şarjim bitti yazamadim bazi sorunlr olmus tkmyin kfaniza ben eflalimle hera nin konuyu abarttigini dusunmuyorum ozellikle eflalim her ne olursa olsun herkese mutlaka cevap verir kisi ayirmadan yeri gelir bbizde cvp vermeyiz ama begenerek okudum imaji yartiyoruz.eger tenezzul edip bana fikrini beyanetmisse yorumu yada begeni yapmamiz lazim bazen yeri geliyo aile meselelerimizi konusuyoru yeri geliyo bebeklerle ilgili fikir aliyoruz ama bir çok konuda yardimlasiyoruz.
Bugun kontrole gidecekler vrmis guzel guzel haberlerle gelin insallah.
Bende yarin evime donuyorum araba babasindaymis
Yoksa esim almaya gelicekti burdada esyalar var almamiz gereken annemin aldigi ama maalesef ben ufak tefek olanlari getircem bi hafta sonu aliriz dedi esim canima minnet
Bugunde pazara gdiesim var pendik pazarina belki güzel güzel tokalar kiyafetler bulurum kizima aldiklarimi ve annemin aldiklarini eve gelince paylasirim artik islak mendiline kadar dusunmis yaa annem yaa

Ay Allahim ya 4 aylik bebek mi Allahim yardimcilari olsun insallah en kisa zamanda atlatsinlar insallah
Banagecen hafta suyun az dedilerde 30.hafta dogurcam diye odum koptu ya nasil toplanir nasil ederiz diye

Bebisine maasallah Cnim sahsen bende aralıkta olmasini isterim tabi ama esine sorabilirsin en yakin aralik son hafta dogumlu o var o ne der.zorluk yasadiysa sene kaybi olarak o yardimci olur

Annem küçük kardeşimde kullanmıştı çok iyi diyip duruyodu. Ama bi gün kendimde denedim benim için pek faydalı olmdı
Ya benim ablmda yigenimde kullanmis onun bi kac arkadasida kullaniyo cok iyiymis diyolar da birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Onlarda Ebru Şallidan duymuslr o kullaniyomus suan almakla almammak arasindayim nivea alcaktim ama kararsiz kaldim simdi

:) bi tane al denersin. her çocugun cildi bir olmuyor. kardeşim için dr önermişti. zaten ufacık bişiy. olmadı diğerlerini denersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…