2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok şeker olmuş odanız ya bayıldım maşallah subhanallah.

Evet suanda bebegimi hiçkirik tutmuş bulunuyor tık tık tık ayy vi hoş oldum :)

Ayy yerim ben onların hıçkırıklarını yaa.Doğumdan sonra heralde en çok bu kesik kesik hıçkırıklarını özliycem
Maşallah bebişine cnm Bu arada ilerde yavrun hep şunu diyecek 2014 doğumluyum ama 2015 sayılır:) Aralıkta doğmak zor kendimden biliyorum

Bende cihicco nunkini kullanmistim kizimin poposundaki pisige cok iyi gelmisti ama bu sefer uni bayb nin urunlerini aldim[/QUOTE]
Bende chicoonun bakım setini aldım.Diğer ürünlerini kullandın mı cnm kullandıysan şampuanı yağı fln nasıl

Teşekkürler verdiğin bilgiler için canım, doktora sormak hiç aklıma gelmezdi:) iyi ki varsınız. :)

olmaz cnm bende oyle yapcm ıkı ınce penye kat sonucta
iyi yapmışım o zaman :) teşekkür ederiim.

ben de o fiyata almadim ki. ebebekte kampanya vardi 130 tl.ye aldim. 200den 130 dusunce uygun gelmisti bana. ebebekte hep kampanyalar oluyor. ben alacagim seyleri takibe aliyorum umarim bulursunuz gonlunuze gore bi canta.

benim anlatmak istediğimde bu canım
sağol canım
sağol canım
sağol canım kendimi ifade edemedim üzüntüden sen benim yerime etmişsin teşekkür ederim

sağol canım ilgin için, larkin işe dalmıştır muhtemelen yeni süslerle döner:)

canım çok üzüldüm, ben çok benimsediğim için kırıldım doğruyu söylemek suç olmuş

sağol canım

hayır canım sen neden özür diliyorsun ki hiç üzülme sakın doğru olanı yazdın sen bende doğru bulduğum için destekledim ki bu konu bundan bir kaç ay öncede olmuştu aynı kişi yüzünden bir çok kişi tepki vermişti, sen sakın ama sakın üzülme canım sen yazmasanda ben yazacaktım artık
sağol canım anlayışın için anlayanları görmek güzel
sağol canım anladığın içim

canım açıkcası dün sana da çok kırıldım üzüldüm kişi sevdiğine küsermiş, o söylediğin kişi için sınavları var ondan gelmiyor yazmışsın ama face bunu yazabilecek zamanı var ha buraya yazmak zorunda değil banane ama kendini benim yerime koy defalarca cevap verdim belki birinde de sağol aldım cevabı der diye ama insan hiç demez mi, burayı samimi buluyorum ki tepki veriyorum sanal görsem banane ya derim kim ne demiş ne yazmış umursamam, iyi düşüncelerin için teşekkür ederim

çok zevkli ve çok yorucu bir iş minik bir sürü şey ama insanın çok hoşuna gidiyor ben 2 makina çamaşır ütüsünü 4 günde anca bitirmiştim
4 gün mü gozum korktu valla:)
çok hoş oluyo ütülemek
ev bebek kokuyo kokuyu aldıkça ütü için enerji geliyo sana
bana öyle olmuştu
valla koklaya koklaya cicileri seve seve ütü yapmıştım
Ayy İnşallah öyle olur esıme dedim bak ne güzel koklaya koklaya utuleriz yerlestiririz dedim ama oda anladi isi ona yıkıcamı sen koklaya koklaya utule ben aksam gelince koklarim dedi bana kaldi yani bütün iş

Keske benimde yapacak birseyim kalmasa da sıkılsam acaba bugun ne is yapsam diye

Dün ki tatsızlık için kimse kusura bakmasın ortamı germek değil benim amacım anlayan anladı zaten, beni tanıyanda tanımış, sabaha kadar sancım kasılmam oldu çok üzüldüm benimsedim çünkü bu sayfayı sizleri, 4 senedir kullanıyorum ben bu siteyi girmediğim gün sayısı nadirdir, ilginiz için teşekkür ederim, yazdıklarınızı okurken ağladım...

Sabah kontrolüm vardı, yeni dr umuza gittik, sezaryan tarihim 5 ocak, normale yanaşmadı o da, oğlumun başı iri boyunu tekrar tekrar ölçtü dr, biraz şaşırdı boyu kısa başı karnı büyük dedi, bende hep iki hafta önde çıkıyor başı ve karın çevresi ama boyu haftasında çıkıyor dedim, hem ilk bebeğimizinde başı iriydi dedim, eşimin başı büyük bu oğlum da ona çekmiş, tamam o zaman dedi, desenize benim gibi koca kafalı dedi:) normalmiş yani, kilosu bir hafta önceyle aynı çıktı bende endişelendim cihaz farklı dr farklı bebeğin normal hatta iri dedi zaten istesende bu koca kafayı normal doğuramazsın dedi:) köfte gibi dudakları var oğlumun tıpkı abisine benziyor:) nst ye girdim 30-40-50-80 de sancım çıktı ama düzenli değildi dr önemsemedi, nst için erken başladım bebek iri olduğu için dedi halbu ki ben bir aydır giriyorum devlette:)

Hafta içi devlette ki dr uma gitmek istiyorum kilosuna birde o baksın acaba fazla mı ölçüyor, eşim de ne gerek var dr a güven normal dedi diyor ama güvenemem ilk oğlumda ki gibi hataya düşmek istemiyorum

3 tüp kan verdim trambositim yükselmiş şükür henüz dr la istişare etmedim

Merak edenler haberler böyle

Hadi ya.. Nerden almıştın? Bu bana pahalıya maloldu desene.. zira tek sabahlık 55 tl civarında demek olur..
Canim yasadigim ilçede bir mağazadan aldim
Ama internette arastirdigimda fiyatlar o civardi
Boşver içine sindiyse mali çok kaliteli
Bende bunla değiştirdim

kuzum ya bi yere filan gitmek yok tmm mı kimseyede kırılma üzülme biz seni çok seviyoruz herzaman beraber sıkıntılarımızı paylaştık darılıp filan kaçmak yok ona göre daha bebekleri beraber büyütücez eğer yazmamazlık yada küsüp gidersen işte o zaman cok üzülürüm ben seni seviyoruz sakın üzüntü stres yok tmm mı öpüldün güzel anne

Canim sakin canini sikma
Rahatsız olsigun birseyi belli ettin sadece iyi de oldu

Bebegin kilosuyla ilgili cihazdan cihaza farklilik gösteriyor ki bir cihazda bile -+200 gr yanilma payi cikiyor

Benim eşimin kafasi da çok büyük doğmuş. Dr la bu haftaki kontrolumde konusacagim doğum konusunu bakalim ne diyecek
Bebek simdilik doğum kanalında

Ama çevredeki herkes benim Dr un sezeryan yanlisi olduğunu söylüyor

Saglikli bir şekilde kucagimiza alalim da normal sezeryan farketmez

Amin canım çok zor bir durum, bende sürekli dua ediyorum hayırlısıyla atlatsınlar diye.
Bu arada bende kontrolden geldim bebişim iyi çok şükür, hala doğum kanalında ve gebelik kolestazı geçiyorum, çok kaşınıyorum, kan alındı, değerlerim yüksek çıkarsa hemen doğuma alıcaklar beni, 1 hafta içerisinde belli olacak durum, tek tesellim büyük ihtimalle inşallah küveze girmeyecek bebeğim, drum geçen hafta benim gibi olan bir hastasını 36. Haftasında acil doğuma almış, bebekte küveze girmemiş gayet iyiydi seninkide doğarsa büyük ihtimalle küveze girmez inşallah dedi. Dualarınızı bekliyorum..:)

dondugune sevindim cnm tekrar hosgeldin senin herkesten çok emegin oldugunu duşunuyrm bu forumda çunku herkesi tek tek alintilayıp cevap veriyorsun . Kimse kimse için gtmesin bir yere .

sukur cnm 36 haftana grmişsin . Doktrun dedgi gbi buyuk ihtimalle bu haftalarda dogan bbkler grmiyrlrmş kuveze . İşin buyuk bolumunu atlattın artık endişelenme . İnşallah tam zamaninda gelirbebişler.

kırmızı puanlı çok güzel
hangi sitede var ben de bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…