sağol canım bende sizi seviyorum, bu arada odanızın bitmiş haline bayıldım sarı olması ayrı bir güzellik klasiğin dışında olmuşkuzum ya bi yere filan gitmek yok tmm mı kimseyede kırılma üzülme biz seni çok seviyoruz herzaman beraber sıkıntılarımızı paylaştık darılıp filan kaçmak yok ona göre daha bebekleri beraber büyütücez eğer yazmamazlık yada küsüp gidersen işte o zaman cok üzülürüm ben seni seviyoruz sakın üzüntü stres yok tmm mı öpüldün güzel anne
sağol canımCanim sakin canini sikma
Rahatsız olsigun birseyi belli ettin sadece iyi de oldu
Bebegin kilosuyla ilgili cihazdan cihaza farklilik gösteriyor ki bir cihazda bile -+200 gr yanilma payi cikiyor
Benim eşimin kafasi da çok büyük doğmuş. Dr la bu haftaki kontrolumde konusacagim doğum konusunu bakalim ne diyecek
Bebek simdilik doğum kanalında
Ama çevredeki herkes benim Dr un sezeryan yanlisi olduğunu söylüyor
Saglikli bir şekilde kucagimiza alalim da normal sezeryan farketmez
canım inşaallah sıkıntısız gelecek senin kuzun inanıyorum buna, ciğer geliştirici oldun değil mi? Kolestazı nedir hani hamilelikte kaşıntı hastalığı var ya o mu?Amin canım çok zor bir durum, bende sürekli dua ediyorum hayırlısıyla atlatsınlar diye.
Bu arada bende kontrolden geldim bebişim iyi çok şükür, hala doğum kanalında ve gebelik kolestazı geçiyorum, çok kaşınıyorum, kan alındı, değerlerim yüksek çıkarsa hemen doğuma alıcaklar beni, 1 hafta içerisinde belli olacak durum, tek tesellim büyük ihtimalle inşallah küveze girmeyecek bebeğim, drum geçen hafta benim gibi olan bir hastasını 36. Haftasında acil doğuma almış, bebekte küveze girmemiş gayet iyiydi seninkide doğarsa büyük ihtimalle küveze girmez inşallah dedi. Dualarınızı bekliyorum..:)
dondugune sevindim cnm tekrar hosgeldin senin herkesten çok emegin oldugunu duşunuyrm bu forumda çunku herkesi tek tek alintilayıp cevap veriyorsun . Kimse kimse için gtmesin bir yere .
şimdi buldumben de internetten bakmıştım bunlara. çok kararsız kalmıştım senin gibi. en son pijama dünyası sitesinden 2 tane aldım. sana fikir olsun diye resimlerini yükledim. biri 55 diğeri 65 tl civarı birşeydi. dün geldiler. çok memnun kaldım.
bir de ürün eline geçtiyse kalıpları geniş mi, büyük beden almak gerekir miben de internetten bakmıştım bunlara. çok kararsız kalmıştım senin gibi. en son pijama dünyası sitesinden 2 tane aldım. sana fikir olsun diye resimlerini yükledim. biri 55 diğeri 65 tl civarı birşeydi. dün geldiler. çok memnun kaldım.
tabikide hayatım herkesn emegi var tartişmasz . Sen herkesi tek tek alıntılayıp cvp verdgn için dedim . Burda yazdklarını okumktn keyif aldgm çk arkadas var . Oyle dedmde Larkin geldi aklıma ya nerde kaldıki hç boyle yapmazdı . Baby forvecimide hç gormz oldum bu aralar.sağol canım bende sizi seviyorum, bu arada odanızın bitmiş haline bayıldım sarı olması ayrı bir güzellik klasiğin dışında olmuş
sağol canım
aslında kilosu iyi geçen haftayla aynı çıkınca sıkıntı yaptım ama haklısın belkide devlette kinin ölçümü yanlış başından beri çünkü devlette başka dr daha ölçmüştü o da normal demişti neyse ben dayanamam hafta içi giderim devlettekine
canım genelde bebeklerin baş yapısı babaya çekiyor inşallah sizde sıkıntı olmaz, dr unla konuşmadın mı hiç doğum şeklini, ablanı gördükten sonra yani normal doğurduğunu daha çok istersin şimdi normali:) ama dediğin gibi sağlıklı olmaları en önemlisi:)
eşime diyorum evde üç koca kafalı olacakbenim başımda aksine küçük
canım inşaallah sıkıntısız gelecek senin kuzun inanıyorum buna, ciğer geliştirici oldun değil mi? Kolestazı nedir hani hamilelikte kaşıntı hastalığı var ya o mu?
sağol canım herkesin emeği var bir benim değil
Amin canım inşaallah sıkıntısız gelir bebişim. Evet gebelikte kaşıntı hastalığı bu, değerler yukselince bebek strese giriyomuş, o yüzden sonuçlara göre doğuma girebilirim. Pzrtsi ilk ciğer gelistirici igneyi olmuştum. Bugün 2 doz daha oldum, hem kasintiya da iyi geliyormuş ciger gelistirici igne. Artık bekliyorum Allah hayırlı olanı nasip etsin. .sağol canım bende sizi seviyorum, bu arada odanızın bitmiş haline bayıldım sarı olması ayrı bir güzellik klasiğin dışında olmuş
sağol canım
aslında kilosu iyi geçen haftayla aynı çıkınca sıkıntı yaptım ama haklısın belkide devlette kinin ölçümü yanlış başından beri çünkü devlette başka dr daha ölçmüştü o da normal demişti neyse ben dayanamam hafta içi giderim devlettekine
canım genelde bebeklerin baş yapısı babaya çekiyor inşallah sizde sıkıntı olmaz, dr unla konuşmadın mı hiç doğum şeklini, ablanı gördükten sonra yani normal doğurduğunu daha çok istersin şimdi normali:) ama dediğin gibi sağlıklı olmaları en önemlisi:)
eşime diyorum evde üç koca kafalı olacakbenim başımda aksine küçük
canım inşaallah sıkıntısız gelecek senin kuzun inanıyorum buna, ciğer geliştirici oldun değil mi? Kolestazı nedir hani hamilelikte kaşıntı hastalığı var ya o mu?
sağol canım herkesin emeği var bir benim değil
sağol canım, larkin bazen arada kayboluyor işe dalabiliyor ya da başka uğraşları oluyor iyidir inşaallahtabikide hayatım herkesn emegi var tartişmasz . Sen herkesi tek tek alıntılayıp cvp verdgn için dedim . Burda yazdklarını okumktn keyif aldgm çk arkadas var . Oyle dedmde Larkin geldi aklıma ya nerde kaldıki hç boyle yapmazdı . Baby forvecimide hç gormz oldum bu aralar.
Amin canım inşaallah sıkıntısız gelir bebişim. Evet gebelikte kaşıntı hastalığı bu, değerler yukselince bebek strese giriyomuş, o yüzden sonuçlara göre doğuma girebilirim. Pzrtsi ilk ciğer gelistirici igneyi olmuştum. Bugün 2 doz daha oldum, hem kasintiya da iyi geliyormuş ciger gelistirici igne. Artık bekliyorum Allah hayırlı olanı nasip etsin. .
terligin çok hoş olmuş çk begndm . Nasıl yaptın cnm ne satan dukkanlardan aldın malzemeyi bnde yapmyı duşunuyrm
sağol canım terlik lc den ocak anneleriyle özdeşleşti artık:)terligin çok hoş olmuş çk begndm . Nasıl yaptın cnm ne satan dukkanlardan aldın malzemeyi bnde yapmyı duşunuyrm
Helal olsun tabi vardır hakkın; bilgi verici paylaşımlarda bulundun sevgi dolu mesajlar yazdın bizim paylaşımlarimizi yorumsuz bırakmadın. Ama gitme yaaa bir iki kişiye kızıp hepimize yüz çevirme bence herkesle ayni fikirde olmayabilirsiniz kırılabilirsiniz de ama biz burda kaç kişiyiz lütfen gitmeAkşam akşam üzüldüm açmasaymışım pc ye, bugüne kadar kimseyi kırdığımı düşünmüyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım takdir görmek ya da beğenilmek için değil!! İnsan olduğum için!!
Buraya sürekli girip de geçmişi okuyan bir çok arkadaşın benim gibi düşündüğünü sanıyorum, ce der gibi soru sorup kaçan sonrada lütfedip bir aaa sorum cevaplanmış belirtisi vermeyen kişilere karşı
Benim derdim ne beğenilmek ne pohpohlanmak değil
Kimseyi soğuttum mu bilmem ama bu tepkilerden sonra ben soğudum her gün bir hevesle açtığım sayfaya girmek gelmez artık içimden
Hepinize hayırlı doğumlar Allah kolaylık versin helal edin hakkınızı, benim varsa helal olsun
cok guzel olmuslar canım saglıkla kullan ıns
Ayva çekirdeğini bende yeni duydum denenebilir aslında ama o zaman vakit bulabilir miyiz böyle şeylere hiç bilmiyorum.Canim kremi 20 gün kala.bende baslayacagim
Simdi her banyodan sonra yağ duruyorum
Soğan ise hastane cantama koyup emzirmeden 2 dk önce surecegim.
Benim de soğanla ilgili net bilgim yok ama.boyle yapacagim
Göğüs kalkani aldim gogusumu kendi sütüyle nemli tutmasi için birde
Ayva çekirdeğini JEL yapacagim. Krem olarak kullanacağım bu da bazilarina iyi gelmiş.
Sudocremi duymadım ama nivea hiçbir işe yaramıyorYa benim ablmda yigenimde kullanmis onun bi kac arkadasida kullaniyo cok iyiymis diyolar da birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Onlarda Ebru Şallidan duymuslr o kullaniyomus suan almakla almammak arasindayim nivea alcaktim ama kararsiz kaldim simdi
Masallah bebegine.. Kaşınıyorum demişsin nasıl bişi o.. Bndede 2 3 gündr bi kaşıntı var heryerimde.. Bişi alerji yaptı diye düşüüyorum.. Böle içerden kasınıyo sanki geziyo vücudumda.. Kollarım bileklerim sırtım basım ellerimün üstü,boynum başdırlarım neresi aklına gelirse yani... Dr basvursam mıAmin canım çok zor bir durum, bende sürekli dua ediyorum hayırlısıyla atlatsınlar diye.
Bu arada bende kontrolden geldim bebişim iyi çok şükür, hala doğum kanalında ve gebelik kolestazı geçiyorum, çok kaşınıyorum, kan alındı, değerlerim yüksek çıkarsa hemen doğuma alıcaklar beni, 1 hafta içerisinde belli olacak durum, tek tesellim büyük ihtimalle inşallah küveze girmeyecek bebeğim, drum geçen hafta benim gibi olan bir hastasını 36. Haftasında acil doğuma almış, bebekte küveze girmemiş gayet iyiydi seninkide doğarsa büyük ihtimalle küveze girmez inşallah dedi. Dualarınızı bekliyorum..:)
Teşekkür ederim normal yani hareketlenmeler sagol.mide yanam geçti uyurum artık sanıyordum anlaşılan uykuya uzunca bir ara vericez bebişler hazır olun anneler biz geliyoruz diyor yaniHayırlı haftasonları kızlar...
Geçmişe pek bakamadım.. Fırsat bulunca bakıcam inşallah..
EFLALİM cok güsel olmuslar canım.. Güle güle kullan .. Saglıkla huzurla eskit inşallah..
PRENSES canım inş istedigin gibi beşij bulursun.. Artık bu haftadan sonra öle hareketler cogalacak..
Dogumdan önce uykusuz kalmaya alısaşım diye yapıyo bu bebişler ben anladım;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?