2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sağol canım bende sizi seviyorum, bu arada odanızın bitmiş haline bayıldım sarı olması ayrı bir güzellik klasiğin dışında olmuş
sağol canım
aslında kilosu iyi geçen haftayla aynı çıkınca sıkıntı yaptım ama haklısın belkide devlette kinin ölçümü yanlış başından beri çünkü devlette başka dr daha ölçmüştü o da normal demişti neyse ben dayanamam hafta içi giderim devlettekine

canım genelde bebeklerin baş yapısı babaya çekiyor inşallah sizde sıkıntı olmaz, dr unla konuşmadın mı hiç doğum şeklini, ablanı gördükten sonra yani normal doğurduğunu daha çok istersin şimdi normali:) ama dediğin gibi sağlıklı olmaları en önemlisi:)

eşime diyorum evde üç koca kafalı olacak benim başımda aksine küçük
canım inşaallah sıkıntısız gelecek senin kuzun inanıyorum buna, ciğer geliştirici oldun değil mi? Kolestazı nedir hani hamilelikte kaşıntı hastalığı var ya o mu?
dondugune sevindim cnm tekrar hosgeldin senin herkesten çok emegin oldugunu duşunuyrm bu forumda çunku herkesi tek tek alintilayıp cevap veriyorsun . Kimse kimse için gtmesin bir yere .

sağol canım herkesin emeği var bir benim değil

şimdi buldum
markası bahaymış
ama 160-199 tl fiyatları var
sen hangisini 55 e aldın

bir de ürün eline geçtiyse kalıpları geniş mi, büyük beden almak gerekir mi

tabikide hayatım herkesn emegi var tartişmasz . Sen herkesi tek tek alıntılayıp cvp verdgn için dedim . Burda yazdklarını okumktn keyif aldgm çk arkadas var . Oyle dedmde Larkin geldi aklıma ya nerde kaldıki hç boyle yapmazdı . Baby forvecimide hç gormz oldum bu aralar.

Amin canım inşaallah sıkıntısız gelir bebişim. Evet gebelikte kaşıntı hastalığı bu, değerler yukselince bebek strese giriyomuş, o yüzden sonuçlara göre doğuma girebilirim. Pzrtsi ilk ciğer gelistirici igneyi olmuştum. Bugün 2 doz daha oldum, hem kasintiya da iyi geliyormuş ciger gelistirici igne. Artık bekliyorum Allah hayırlı olanı nasip etsin. .

sağol canım, larkin bazen arada kayboluyor işe dalabiliyor ya da başka uğraşları oluyor iyidir inşaallah

amin canım amin

Face i olanalar uzun süredir merak ediyorum mrssoydasımız vardı bizim epeydir yok çok merak ediyorum facede mi ki?

Fairytale kayboldun yine sen nerelerdesin facede değildirsin ona eminim:)

terligin çok hoş olmuş çk begndm . Nasıl yaptın cnm ne satan dukkanlardan aldın malzemeyi bnde yapmyı duşunuyrm
sağol canım terlik lc den ocak anneleriyle özdeşleşti artık:)

süsü de tuhafiyeden aldım canım çeşit çeşit süsler var mutlaka beğendiğin çıkar, benim yaşadığım şehirde varsa her yerde olur heralde:) bulursun sende

Helal olsun tabi vardır hakkın; bilgi verici paylaşımlarda bulundun sevgi dolu mesajlar yazdın bizim paylaşımlarimizi yorumsuz bırakmadın. Ama gitme yaaa bir iki kişiye kızıp hepimize yüz çevirme bence herkesle ayni fikirde olmayabilirsiniz kırılabilirsiniz de ama biz burda kaç kişiyiz lütfen gitme

Kızlar bu aksam oğluşuma besik ve dolap bakmaya gidicez inş istediğimi bulur alırım dua edin. Bebişim bütün gece hareket halindedir uyuyamadim gözlerim aciyo yaa zombi oldum daha önce bu kadar çok hareket hissetmemistim
perşembe günü kontrolde bebek ters donmus dedi doktor bebeği ters donmus olup doğum pozisyonuna dönen arkadaşlar neler yaptınız bunun için ve döndüğünü nasıl anladınız

Ayva çekirdeğini bende yeni duydum denenebilir aslında ama o zaman vakit bulabilir miyiz böyle şeylere hiç bilmiyorum.

Hayırlı haftasonları kızlar...
Geçmişe pek bakamadım.. Fırsat bulunca bakıcam inşallah..

EFLALİM cok güsel olmuslar canım.. Güle güle kullan .. Saglıkla huzurla eskit inşallah..

PRENSES canım inş istedigin gibi beşij bulursun.. Artık bu haftadan sonra öle hareketler cogalacak..
Dogumdan önce uykusuz kalmaya alısaşım diye yapıyo bu bebişler ben anladım;D

Sudocremi duymadım ama nivea hiçbir işe yaramıyor

Masallah bebegine.. Kaşınıyorum demişsin nasıl bişi o.. Bndede 2 3 gündr bi kaşıntı var heryerimde.. Bişi alerji yaptı diye düşüüyorum.. Böle içerden kasınıyo sanki geziyo vücudumda.. Kollarım bileklerim sırtım basım ellerimün üstü,boynum başdırlarım neresi aklına gelirse yani... Dr basvursam mı

Teşekkür ederim normal yani hareketlenmeler sagol.mide yanam geçti uyurum artık sanıyordum anlaşılan uykuya uzunca bir ara vericez bebişler hazır olun anneler biz geliyoruz diyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…