2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen öle arkadasım.. Bazen öle hareketler yapıcakki aniden ahh diye bagırabilirsin bile..(PRENSES)

EBRUBİROL canım sudocrem ve bepantol kullandım ikiaindende cok memnun kaldım..
Dalinde güzel gelmişti kızıma.. Ama bnmki öle cok pişik olmadı.. Bn sürüyodum yinede cildi nemlensin diye.. Eltimin oglu cok pişik oluyodu ve sudocrem kullanıyosu cok öemnundu her görüsmemize diyodu merve böle bi krem yok diye

Bu arada farkettimde eklem yerlerimde daha cok KAŞINTI VAR

A ynen canim terligi gorunce bildim lc oldugunu . Sen nerde oturuysn bilmiyorumda ven kayseride oturuyorum ama çarşiya gdp gelmk baya bi mesele bide bu halde zor . Oturdugum yerdede var boyle bi kaç tuhafiye onlara bi bakmak gerek sagol cnm.

Ayy İnşallah öyle olur esıme dedim bak ne güzel koklaya koklaya utuleriz yerlestiririz dedim ama oda anladi isi ona yıkıcamı sen koklaya koklaya utule ben aksam gelince koklarim dedi bana kaldi yani bütün iş
: ) ) ) ) ) ) ) ) )
Canim yasadigim ilçede bir mağazadan aldim
Ama internette arastirdigimda fiyatlar o civardi
Boşver içine sindiyse mali çok kaliteli
Bende bunla değiştirdim
Eki Görüntüle 1319138

Sindi sindi.. :) bide kaliteli demişsin ya daha bi içim rahatladı..

Canim facete 34. Haftasinda olan bi arkadas dogum yapti. Tansiyonu 17/11 olunca gebelik zehirlenmesi sonucu hemen almislar bebisini. 2100gr dogdu kizi ve kuvoze girmedi, simdi evinde prenses. Senin haftan daha da onde olduguna gore hic korkma, Allah'in izniyle saglicakla alirsin bebisini kucagina, gidersin evine..

4099. sayfada kaldım, gelince devam edeceğim ve sonra yazacağım,
kimse sakın bir yere gideyim demesin hepinizi seviyorum,
bu arada kötü bir sıkıntım yok iyiyim elhamdülillah.

Canim sukur geldin, ne zamandir yoktun. Sana bisi sorucaktim bi turlu bulamadim :) su n11 den aldigin sungerli sutyenin linki var mi acaba? Ben de bi incelemek istiyorum da. Oyle bisi ariyordum cunku.

Kızlar bu arada annemler dogumuma gelcekler çok mutluyum burda kmsem yok eşimin akrabaları dişinda annemlerde çok uzaktalar Manisa dalar . Basta uzak kişin ortası filn diye gelmeyi istemesine ragmn tereddut ediyordu . Gelebilecegini soyledi çk sevndm :)

Kim kız o..anam awah degil dimi

Cok sevindim senin adına.. Gercekten annnın olması cok güzel bişey

Queen_21 canim facete bi arkadas 34. Haftasinda gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken dogum yapti. Kizi 2100 gr dogdu ve hic kuvoze girmedi bile. Simdi evlerindeler. Insaallah sen de saglicakla dunyaya getirirsin bebisini, kucagina da alir evinize goturursun sag salim :)

Larkin hosgeldin canim, sana bisi sorucaktim ama ne zamandir bakiyorum yoksun. N11 den sungerli sutyen aldim demistin ya ben de oyle bisi ariyorum. Linkini verebilir misin acaba? Ya da markasi vs, bulabilecegim herhangi bir bilgi :)

Gunaydın keyıfler nasıl.benım bugun kardeslerım bendeler bıkac saate esımın kuzenıne gıdıcez bıze ahsap besık ve oyun parkı verwcek sagolsun onları alacaz
ahşap beşik dedigin nasıl bişey cnm sepet beşik gbimi? Kızlar bnde bi beşik var gormeniz lazım eski ahsap koy beşikleri varya onlardan annemin beşigi bu yaz annem verdi bebegi belki yatırırım diye . Tabi çok eski bi beşik ama bn onarımını yaptırdım tamir ettrdim gıcır gıcır oldu ama verniklettrmedim hm bebegin sagligina zararli hm orjinalini bozmk istemedim içine yorgan yatak yastık bile diktm bakalım bebiş sevip yatacakmi? Yatmassa bile iki tane daha var birş oyun parkı buyuk biride yuksek sepet beşik . Beşik yonunden zenginim :)

Bu arada msjim bir turlu yollanmamisti, ikinci kez yazdim ama megerse gitmis mesajim. Kusura bakmayin kizlarin iki kez gittigi icin :/

Cok sevindim senin adına.. Gercekten annnın olması cok güzel bişey
tabiki canim sagolasın. Aynı şehirde olsak çok daha guzel olurdu ama nasip . İlk dogumumada gelmişti ama kv ile oturdugum için fazla kalamadı iki gun kalabildi . Ama bu sefer on gun gondermicem. Aslinda daha fazla kalmasını istiyorum ama kuçuk kardeslerim var uç tane uçude okula gidiyrlar hayırlısı olsn gelsinde..

Ayva çekirdeğini bende yeni duydum denenebilir aslında ama o zaman vakit bulabilir miyiz böyle şeylere hiç bilmiyorum.
Ben şimdiden yapacagim canim
Sende kapakli kucuk bir kaba yap buzdolabinda dursun
Benim akrabam da o beşikten kullandı
Çok otantik güzel bence
Oturma odasindayken ona yatiriyordu

Benim kocam da aynısını der

Teşekkürler verdiğin bilgiler için canım, doktora sormak hiç aklıma gelmezdi:) iyi ki varsınız. :)

iyi yapmışım o zaman :) teşekkür ederiim.

Etrafımdakiler doğru dürüst giyecek bir şey almadığımı hep süs ıvır zıvır toka Çorap aldığımı söyleyince doktora sordum bebek kat kat giydirilmez gibi geliyordu da hehe:) inş sağlıkla kucağımıza alır da giydiririz bebeklerimizi..

Hahah ikiniz Dr alemmişsiniz:)) gözün korkmasın hemen bitiyor..

Canım hadi gözün aydın Ocak ayının ilk haftası geliyor oğluşun.. Sağlıkla kolaylıkla gelir inş.. Ben de hep çift doktor gittim aklıj rahat ediyorsa öyle yap..

Canım çevredekiler öyle söylüyorsa ve normal istiyorsan doktorınla bunu Açıkça Konuş kendine doğum planı yap ki sonra kendini kandırılmış hissetme. Son ana Bırakma.
Bir de geçecekten önemli olan bebeği sağlıkla kucağımıza almamız.. Ben de hep normal istiyorum ama sanırım sezaryan olacak benim de ama Hakkımızda Hayırlısı..

Quencim hiiç korkma sen artık sığ sulardasın emniyettesin benim iki ablam da 36. Haftanın içinde doğurdu bebekleri kedi gibiydi ama küvöze bs girmediler inş seninki de öyle olacak :) hiç stres yapma doğumunaklına getirme bir de gerçekten yatarak dinlen.. Bunun faydasını göreceksin. 3-4 gün hiç kıpırdama yar yemek wc dışında..

Çoook güzel ve zarif olmuşlar iyi Günler'de kullan...

Doktor bana iğne falan yapmadı gerek yok dedi inş yoktur.. Yapılan kişilerde Doğumu tetikler dedi..

Günaydın hanımlar burda daha sabah olmadı :)) ama ilk defa aç uyandım hamileliğim boyunca:)

Bir de çatlamaya çok müsaitim ama bir iki ufak çizgi dışında bir şey yoktu çok seviniyordummm yakında da doğurur çatlaksız kurtulurum diyordum ta ki bu sabaha kadar bir gecede karnım harita gibi olmuş( şoktayım

Ben şimdiden yapacagim canim
Sende kapakli kucuk bir kaba yap buzdolabinda dursun

Benim akrabam da o beşikten kullandı
Çok otantik güzel bence
Oturma odasindayken ona yatiriyordu
aynen canim bende gunduz oturma odasında kullanmayı duşunuyorum birde o besigin bir ozelligi var bebek acıkınca beşikten kaldırmadan yatırken beşikte emzirebiliyorsun emdirip terini sogutmadan . İnş. sever yatar . Gecede sepet beşigime yatırcam kendi odama kurdum . Ama oyle çok kuçuk degil sepet beşigim rahat yani .

cnm yağ filan krem sürmedin mi

Çatlak konusunda bunu çok duydum canim
1 günde catladik yada doğumdan sonra karin inince catlagini fark eden

Benim bacak ve kalcada oldu çatlaklar
Ne yapayim elimden geleni yaptim engel olamiyorsun
Çok rahatsiz olursam isin tedavisi görürüm artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…