- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
cnm yağ filan krem sürmedin mi
olsun güzel anne oda anneliğin şanından olsunnnnnSürmez olur muyum.. Hep lierac kullandım bir de mamma mio diye bir krem daha...
Korkudan sürüyorduk çatlağa öüsatim diye ne yaparsan yap önüne geçirmiyormuş meğer çatlayacağım gün gelmiş gitti güzelim göbişim:)
benimde oglumda oyle olmştu . 8 aylık olana kadar çatlamadı. Senin gbi bigun kalktım bi baktım şok 8 aya kadar çatlamyan gobek bi anda çatlmiş . Ama şimdi hiç yeni çatlagım olmadı doktorumda oyle dedi . Belkide fazla kilo almadıgım içşn ve ikinci hamilelik oldugu içindr.Benim kocam da aynısını der
Etrafımdakiler doğru dürüst giyecek bir şey almadığımı hep süs ıvır zıvır toka Çorap aldığımı söyleyince doktora sordum bebek kat kat giydirilmez gibi geliyordu da hehe:) inş sağlıkla kucağımıza alır da giydiririz bebeklerimizi..
Hahah ikiniz Dr alemmişsiniz:)) gözün korkmasın hemen bitiyor..
Canım hadi gözün aydın Ocak ayının ilk haftası geliyor oğluşun.. Sağlıkla kolaylıkla gelir inş.. Ben de hep çift doktor gittim aklıj rahat ediyorsa öyle yap..
Canım çevredekiler öyle söylüyorsa ve normal istiyorsan doktorınla bunu Açıkça Konuş kendine doğum planı yap ki sonra kendini kandırılmış hissetme. Son ana Bırakma.
Bir de geçecekten önemli olan bebeği sağlıkla kucağımıza almamız.. Ben de hep normal istiyorum ama sanırım sezaryan olacak benim de ama Hakkımızda Hayırlısı..
Quencim hiiç korkma sen artık sığ sulardasın emniyettesin benim iki ablam da 36. Haftanın içinde doğurdu bebekleri kedi gibiydi ama küvöze bs girmediler inş seninki de öyle olacak :) hiç stres yapma doğumunaklına getirme bir de gerçekten yatarak dinlen.. Bunun faydasını göreceksin. 3-4 gün hiç kıpırdama yar yemek wc dışında..
Çoook güzel ve zarif olmuşlar iyi Günler'de kullan...
Doktor bana iğne falan yapmadıgerek yok dedi inş yoktur.. Yapılan kişilerde Doğumu tetikler dedi..
Günaydın hanımlar burda daha sabah olmadı :)) ama ilk defa aç uyandım hamileliğim boyunca:)
Bir de çatlamaya çok müsaitim ama bir iki ufak çizgi dışında bir şey yoktu çok seviniyordummm yakında da doğurur çatlaksız kurtulurum diyordum ta ki bu sabaha kadar bir gecede karnım harita gibi olmuş( şoktayım
Bende komsumun beşiğini alip ilk baslarda yatak odamda onu kullanacakaynen canim bende gunduz oturma odasında kullanmayı duşunuyorum birde o besigin bir ozelligi var bebek acıkınca beşikten kaldırmadan yatırken beşikte emzirebiliyorsun emdirip terini sogutmadan . İnş. sever yatar . Gecede sepet beşigime yatırcam kendi odama kurdum . Ama oyle çok kuçuk degil sepet beşigim rahat yani .
çok iyi fikir cnm . Bnde bi duşunuyum bnu.Bende komsumun beşiğini alip ilk baslarda yatak odamda onu kullanacak
Küçük yonca besiklerden
Annelerin aldiği ahşap besigi de çocuk idasina kurduracam simdilik
Sonrasında yatak idama tasirim
Ablam 1 ay önce doğum yaptı bebek hala oturma odasında tek kişilik kanepe acildi onda yatiyir
Ablamda oturma odasında kanepede yatiyor
Yatak odalari soğuk oluyormuş ve boyle kaldirip indirmesi daha kolay diyor
İlk basta bende kanepeye hazirlarim lohusa yatagimi
Malum sezeryanda olsa normalde olsa dikiş oluyor karyolaya inip cikmasi zor olur
Oturma odasimda annemle kalirim bebek gece agladiginda vs. Yardimci olur
Annem ne zaman giderse yatak odama o zaman geçerim
Pınarcım ben karaca home nevresim takımlarını çok beğeniyorum çok ta memnunum Fiyat olarak ta çok yüksek değil.Bi bak istersenKızlar yatak odama nevresim takımı alcmda dogumda kullanmk için. Onerebileceginz bir marka yada internet sitesi varmi? Fiyatıda çok yuksek olmassa iyi olur çunku nevresm takımım çok ama bunu dogumda gelen gdenin onune sermmk için kullncm sıfır yeni olsun diye. Cvplarınızı bekliyorum :)
Canım çok üzgünüm ortadoğu hastanesi çok iyi ama Arzu hanımı tanımıyorum.ortadoğu hastanesinde doktor arzu doruk hanımı tanıyormusunuz bende o hastaneyi düşünüyorum anestezı uzmanıda ıyıymış yalnız arzu doruk hanımı tanımıyorum onu bırı tavsıye etti dogumuma 3 hafta kaldı acıll yardım lutfen.
Bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeginin cinsiyeti ne bu arada
Merhaba.. Hs geldin..arkadasım bişi sorabilirmiyim.. Bende 3 gündür bni cok rahatsız eden bi kaşıntı var.. Geceleri cıkıyo özellikle.. Böle sanki vucudumda geziyo göz altlarım bile kasonıyo artık.. Eklem yerlerim böle tatlı tatlı bi kaşıntı ama cok dinir bozucu.. Cildimde bi kabartı döküntü kozarıklık yok kasınan yerlerde.. Basta alerjık sandım daha belli degil ama degişik birsey yemedim.. Ne bilim... Bi arkafasta bi k saat önce kasındıını yaZınca önmsedim.. Bu kou halkında bi bilginiz varmı ??Merhaba kızlar :)
tesekkur ederm cnm bi bkym bn oraya.Pınarcım ben karaca home nevresim takımlarını çok beğeniyorum çok ta memnunum Fiyat olarak ta çok yüksek değil.Bi bak istersen
sanada merhaba doktor hanim hoşgeldn :)Merhaba kızlar :)
Sürmez olur muyum.. Hep lierac kullandım bir de mamma mio diye bir krem daha...
Korkudan sürüyorduk çatlağa öüsatim diye ne yaparsan yap önüne geçirmiyormuş meğer çatlayacağım gün gelmiş gitti güzelim göbişim:)
kızlar bu arada foruma üye mi bilmiyorum ama dün bir arkadaşımız daha doğum yaptı 2200gr kızını kucağına aldı elhamdülillah sebebi gebelik zehirlenmesi tansiyonu 17/11di doğuma girdiğinde bebeğe ciğer geliştirici iğne filan vurmuşlardı o yüzden bebek de kendi de iyi hemen yanına alabildi bebeği
Buyukcekmece kolan hastanesinde altan cebeci perinatolog. Bilginiz olsun
Herkese merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı bebişimiz çok şükür iyi doğum pozisyonunu da almış ama kilosu bana az gibi geldi doktor iyi dedi ama ben pek tatmin olmadım.geçen kontrolde yani 32+2 de 2160 dı şimdi 34+3 deyim 2300 2 haftada 140 gr almış sadeceOdaların tek kişilik olup olmadığını sordum o anki yoğunluğa bağlı dedi.Yani kesin bişey yok bu durum da çok canımı sıktı.Madem tek kişilik oda da kalamayacaksam o kadar para verip özelde yapmamın ne anlamı kaldı.Devletde de aynı imkanlar var.Ben normale karar vermişken annemin sezeryan diye baskı yapması normal doğumdan korkması üzülmesi de ayrı bi mesele zaten ooff yani anlıcağınız çok canım sıkkın
ben idarelik aldım canım lcw'den. hamile kabanı değil ama büyük beden aldım doğumdan sonra anneme vercem. göbeğimde kapanıyor sıcacık oldum bu hafta iyi oldu. yoksa ankaranın soğuğunda mahvolurdum.
Buda lohusa tacim ama pijamami kirmizili almstm hic uymmuyor ya nasil safligima geldi sipars vrrmstm neyse bide k irmizi alrm
Akşam akşam üzüldüm açmasaymışım pc ye, bugüne kadar kimseyi kırdığımı düşünmüyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım takdir görmek ya da beğenilmek için değil!! İnsan olduğum için!!
Buraya sürekli girip de geçmişi okuyan bir çok arkadaşın benim gibi düşündüğünü sanıyorum, ce der gibi soru sorup kaçan sonrada lütfedip bir aaa sorum cevaplanmış belirtisi vermeyen kişilere karşı
Benim derdim ne beğenilmek ne pohpohlanmak değil
Kimseyi soğuttum mu bilmem ama bu tepkilerden sonra ben soğudum her gün bir hevesle açtığım sayfaya girmek gelmez artık içimden
Hepinize hayırlı doğumlar Allah kolaylık versin helal edin hakkınızı, benim varsa helal olsun
yazmştm ama silinmiş tekrar yazyım. Dubleks evi bnde çk seviyrm ilerde oyle bir hayalim var . Dedgn gbi ev buyuk olunca isinmasida zor oluyor birde bn evin butun odalarını açmiyorum kullanmadıgım yerler kapalı. Salon çocuk odası ve banyo (ev çift banyolu) . Suanda 38 derecede yaniyor alt katta oturan olmadgı için ve ev buyuk oldugu için zor ısınıyr yalıtımda yapıldı ama genede soguk oluyr . Bebek dogunca 45 50 arası yakarım heralde bnde uşumesin bebişler. Birde derece almayı duşunuyorum oda ısısı olçmek için . Bilinçli ayarlayalım ısıyı diye.
oğlumunnnnn teyzeleri odamız bittiiiii perdecimiz astı artık oğluş için hiçbir hazırlık kalmadı rabbime cok şükür hallettim ve son olarakta çam ağacımıda kurdummm yorgunluktan öldüm bu yeni yıl çok heycanlıyım oğlum geleceği içinnn rabbim bi an önce evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepinizi çok seviyorum iyi geceler güzel anneler
Sürmez olur muyum.. Hep lierac kullandım bir de mamma mio diye bir krem daha...
Benım karnımda ılk dogumda catlamasına ragmen bundada catladı portakal gıbı oldu ya nasıl catlak napalım gulu seven dıkenıne bebısını sewven catlagına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?