2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm yağ filan krem sürmedin mi

Sürmez olur muyum.. Hep lierac kullandım bir de mamma mio diye bir krem daha...

Korkudan sürüyorduk çatlağa öüsatim diye ne yaparsan yap önüne geçirmiyormuş meğer çatlayacağım gün gelmiş gitti güzelim göbişim:)

benimde oglumda oyle olmştu . 8 aylık olana kadar çatlamadı. Senin gbi bigun kalktım bi baktım şok 8 aya kadar çatlamyan gobek bi anda çatlmiş . Ama şimdi hiç yeni çatlagım olmadı doktorumda oyle dedi . Belkide fazla kilo almadıgım içşn ve ikinci hamilelik oldugu içindr.

Bende komsumun beşiğini alip ilk baslarda yatak odamda onu kullanacak
Küçük yonca besiklerden
Annelerin aldiği ahşap besigi de çocuk idasina kurduracam simdilik
Sonrasında yatak idama tasirim

Ablam 1 ay önce doğum yaptı bebek hala oturma odasında tek kişilik kanepe acildi onda yatiyir
Ablamda oturma odasında kanepede yatiyor
Yatak odalari soğuk oluyormuş ve boyle kaldirip indirmesi daha kolay diyor
İlk basta bende kanepeye hazirlarim lohusa yatagimi
Malum sezeryanda olsa normalde olsa dikiş oluyor karyolaya inip cikmasi zor olur
Oturma odasimda annemle kalirim bebek gece agladiginda vs. Yardimci olur
Annem ne zaman giderse yatak odama o zaman geçerim

çok iyi fikir cnm . Bnde bi duşunuyum bnu.

Kızlar yatak odama nevresim takımı alcmda dogumda kullanmk için. Onerebileceginz bir marka yada internet sitesi varmi? Fiyatıda çok yuksek olmassa iyi olur çunku nevresm takımım çok ama bunu dogumda gelen gdenin onune sermmk için kullncm sıfır yeni olsun diye. Cvplarınızı bekliyorum :)

Pınarcım ben karaca home nevresim takımlarını çok beğeniyorum çok ta memnunum Fiyat olarak ta çok yüksek değil.Bi bak istersen

Canım çok üzgünüm ortadoğu hastanesi çok iyi ama Arzu hanımı tanımıyorum.

senin bebeginin cinsiyeti ne bu arada
Bebeğimin cinsiyeti kız.
Bu arada doktora gittik geldik kızlar, ilk Ocak annesi ben olmucam muhtemelen doktor bebeği 37. Haftada alıcam diyordu ama bugün 39. Haftaya gun verdi doktorumuz. Bizim bebişten önce acele edip gelen bebekler mutlaka olacaktır. Benim sezeryan günüm 22 aralık :)

Merhaba kızlar :)
Merhaba.. Hs geldin..arkadasım bişi sorabilirmiyim.. Bende 3 gündür bni cok rahatsız eden bi kaşıntı var.. Geceleri cıkıyo özellikle.. Böle sanki vucudumda geziyo göz altlarım bile kasonıyo artık.. Eklem yerlerim böle tatlı tatlı bi kaşıntı ama cok dinir bozucu.. Cildimde bi kabartı döküntü kozarıklık yok kasınan yerlerde.. Basta alerjık sandım daha belli degil ama degişik birsey yemedim.. Ne bilim... Bi arkafasta bi k saat önce kasındıını yaZınca önmsedim.. Bu kou halkında bi bilginiz varmı ??

ben lieracın fıyatını görünce varsın catır catır catlasın dedim
catladılarda

gözü aydın arkadaşımızn :)

Buyukcekmece kolan hastanesinde altan cebeci perinatolog. Bilginiz olsun

saol canım tş ederim ona gideriz o zaman :)

maşallah canım bence çok iyi kilosu benim 2 haftada 89 gr almıştı

ben idarelik aldım canım lcw'den. hamile kabanı değil ama büyük beden aldım doğumdan sonra anneme vercem. göbeğimde kapanıyor sıcacık oldum bu hafta iyi oldu. yoksa ankaranın soğuğunda mahvolurdum.

dün defactodan aldk canm kaban

Buda lohusa tacim ama pijamami kirmizili almstm hic uymmuyor ya nasil safligima geldi sipars vrrmstm neyse bide k irmizi alrm

hepsi çok güzel canım rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin

aaa çok üzülürüm valla gitme sakın bir yere bende sinir oluyorum gelip kaçanlara ama yapcak bişi yok boşver canım sakın biryere gitme

rabbim gönlüne göre versin canm
bencede derece iyi fikir
bugün baktık ama bulamadık

maşallah canım çok güzel olmuş :)

ayy bende nasıl çatladım ,çatır çatır anlatamam
hala da çatlıyorum göbeğim kaşıntıdan ölüyor sıvazlıyorum avuç içmle sürekli
günde 2 yada 3 öğün krem sürüyorum ona rağmen yani
yapcak bişi yok artık

dün akşam kaban aldık kızlar defactodan bedenimden 1 beden büyük aldım sarıyor şimdilik 1 hafta sonra ne olur bilmem ama bu kış beni çok iyi idare edicek
1 ay için çok para vermek istemedim

Eklentiler

• D3593_FK1_14WN_02_01.webp
    48 KB · Görüntüleme: 101
Benım karnımda ılk dogumda catlamasına ragmen bundada catladı portakal gıbı oldu ya nasıl catlak napalım gulu seven dıkenıne bebısını sewven catlagına :)

sorma canım aynen bebişi düşünmekten aklıma çatlak gelmiyor bile
aman bebişlerin canı iyi olsun da geri önemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…