2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dedigin gbi yap cnm. Fiyatlarıda çok uygunmuş gerçektn . Ben olsam sadece o bedeni bile klmşolsa 50 liradan 10 liraya inince kesin alirdm iyi denk gelmiş. Ama dogumdan hmn sonra gydr hiç bekleme hmn kuçulmesnler en azından bir yada iki ay giyebilsin . Yine alişverişe çıkacaksan altlı ustlu takımlardanda al bu takımlar her zaman kullanişli oluyor ama tulumları bilemiyosun bnm gbi kullanamayabilirsin . 0-3 ay olanlardanda baska alma cnm çok bile almişin .

sonunda gelebildinmi kız sen . Bende diyodum Larkin nerelerde acaba gelsede iki sus pus eklese diye. Yokmu yeni bişeyler :)

Hayirli geceler kizlar, gecmisi okumam yeni bitti, arada of direk sona atliyim diye dusunsemde azimle okudum hepsini :).

Herkesin hazirliklari cok guzel, cok tatli hayirla kullanmak nasip olur insallah, ben peksus pus hazirligi yapmadim, hastane terligi olarak su tuvalet terliklerine benzeyen crocslar varya onlardan goturmeyi dusunuyorum, bence cok rahat . Lohusa geceliklerim filanda oyle dantelli mantelli degil, spor puantiyeli filan tercih ettim ben, ama ne yalan soyliyim sizdeki bu hummali calismalar beni heveslendiriyor, yurtdisinda oldugum icin pek imkanim yok malesef.

Kizlar Allah en hayirlisini nasip etsin ama ben icten ice bebisimin erken gelmesini istiyorum, hem hamilelikten yoruldum hemde bebegimi ozluyorum. Sizdede boyle bi sabirsizlik var mi yoksa ben mi bi garip dusunuyorum

Tmm :) cok haklisin bundan sonra iki parca urunler almaya devam

sagol cnm . Evet çogu kişinin sahip olmk istedigi beşik . Çunku çok kullanişli ve bebekler bu beşikleri çok seviyorlarmiş inş bnmkide sever yatar. Biliyomusun ustune bebek duşmemesi için saten kumaştan ve iplerden suslu puslu korumalikta yapılıyor onu bebeşin ustunden geçiriyorsun rahat olarak sıkmıcak. Boylece elleri kollarını uyuyana kadar hareket ettrmiyr cabuk uykuya dalıyr ve kndini uyandrmıyor. Sonrasındada ellerini çikarabiliyorsun iyice uykuya dalınca. Bir tur orgu çeşiti var elde tığsz oruluyor onu bn bilmiyrm eskinin kadınları bilirmiş koxamn babaannesi var 85 yaşinda ona gttim o ordu verdi sagolsun sadece saten kumaşa dikilmesi kaldı. Onuda halledeyim inşallah baska bi telefondan resim yuklemeyi denicm olursa szde gorursunuz. Burda senin suslu puslu şeyleri gorunce bnmde herseyi susleyesim geliyor valla. Daha bn o beşige neler yapcm nazar boncukları puskuller falan filan çk gzl olck inş. ( biraz uzunmu yazdm ne ? ) :)

minione canim masallah bebisine, agzi burnu herseyi cok tatli.. Dusundukce hayret ediyorum icimizde resmen bi insan var nasil bir mucize, cok sukur
Aynen oyle cnm,gecen hafta 44 cm dedi dr um,aldim elime mezuru olctum atty dedim kocaman birsey var icimde kipir kipir kipirdiyor,bir garip oldum yaa,Yuce Allahin hikmeti,mucizesi gercekten,sukurler olsun...

canim sen bildgmz oyun parkı diyosun degilmi ? Eger ondansa onlar zaten ayarlanabiliyor. Yatagı en alts indirebiliyosun. Ben basta yuksek olarak kullandm şimdi en alta indrdim. Oglum uç yasında . Hala yatıyor. Ama bnm park yatak bayagı geniş bir sene daha yatar sanirim . Fiyata gelince gerçkten çok uçukmuş . İstersen baska markalarada bak . Gitti gidiyora bakabilirsin. Ordan satıcı yorumlarından malin kalitesi hakkında yorum okuyup ona gore karar verebilirsin çok uygun fiyatlarada var canim. O kadar para vermeye gerek yok sonuçta plastik gıcırdamaz gormz .

minione canim masallah bebisine, agzi burnu herseyi cok tatli.. Dusundukce hayret ediyorum icimizde resmen bi insan var nasil bir mucize, cok sukur
benim eşimde geçen aynısını dedi . Karnıma elini koydu o andada tekme attı . Bi hoş oldu. Bu nasıl bi mucize dedi. İçinde kuçuk bi insan var ve kıpırdıyor dedi duşununce bir tuhaf oluyr diyo :)

Bende chicoonun bakım setini aldım.Diğer ürünlerini kullandın mı cnm kullandıysan şampuanı yağı fln nasıl[/QUOTE]
Yok diger urunlerini kullanmadim bi bilgim yok malesef

Acillllll.. arkadaşlar benim hemoroidim var. Bugün de afedersiniz tuvalete çıkarken baya zorlandım. Ve Kanamam oldu.. (( ama hemoroidden değil sanki. Pıhtı şeklinde.. (( zorlandım ondan oldu muhtemelen ama çok korkuyorum.. Bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama yine de Dr u arasam mii??

Her ihtimale karsı dr arayın gerekli görürsede acile gidin.. Geçmiş olsun

PINARCIM senin bahsettigin beşikten bizm köyde hala kullananlar var.. Cok kullanıslı bir beşik.istanbldayım bn burda 80 90 tl ye yapıolar aynı beşikten ... Sende güle güle kullan canım ...

Canm acayip sekilde kasilmam var ve bebegim cok sık hareket ediyo ve canimi yakiyo sanki asagida indi kac gundur ole hissediyom rahmimdede sizi var acaba dogum belirtisi olabilir mi bnm erkn dogum riskim vardi bebek rahme inmisti gecen hafta gittigimde riskin kalkmis bebek normale donmus dedi ama simdi niye bole oldu anlamiyorum ve cok korkuyorum

Evrt yapan yerler var ama eski beşikler gbi yapamadklarını soyluyorlar . Bu dedgm beşikte çok eski tarihi ve antika oldugu için çok pahali . 80-90 iyiymiş tatlım varsa oyle bildgn bir yer kendine yptr bnce çk begendysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…