Maşallah bebisinee.. :)Eki Görüntüle 1319972 Eki Görüntüle 1319973 Eki Görüntüle 1319974
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
dedigin gbi yap cnm. Fiyatlarıda çok uygunmuş gerçektn . Ben olsam sadece o bedeni bile klmşolsa 50 liradan 10 liraya inince kesin alirdm iyi denk gelmiş. Ama dogumdan hmn sonra gydr hiç bekleme hmn kuçulmesnler en azından bir yada iki ay giyebilsin . Yine alişverişe çıkacaksan altlı ustlu takımlardanda al bu takımlar her zaman kullanişli oluyor ama tulumları bilemiyosun bnm gbi kullanamayabilirsin . 0-3 ay olanlardanda baska alma cnm çok bile almişin .demekki ilk bebek cahillik işte,birde cnm şeyden kanaklandı hep,daha 4 aylıktım cinsiyeti bile belli değildi,çok kaliteli bir mağza kapanıyordu,50 liralık tulumlar 10 liraya düşünce en küçükleri 56 cm diye ilk 4 ünü o zmn aldım,ama 4 üde alt üst takım olarak aldım tabi hepsi patikli,bundan sonraki alışverişlerimde artık 62 cm olaral alt üst burunsuz alıyım biraz,sonrasıda 68 cm oda zaten mayıs haziran ayına tekabul eder,o zmnda çıtçıtlı kısa kol bady,alt pijama şeklinde biraz alırım diye düşünüyorum,artık bu aldıklarım doğduktan sonra belki halim olmaz yıkama yapmaya,10 parça şeyi 4 hafta içinde giydirir kullanırım artık napıyım
sonunda gelebildinmi kız sen . Bende diyodum Larkin nerelerde acaba gelsede iki sus pus eklese diye. Yokmu yeni bişeyler :)Şimdiiiiik;
@ssule07 cim hemen veriyorum linki.
http://www.n11.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni-beyaz-85-beden-P29722707
Geldi benim sütyen, ortası yanları dantelli çok beğendim ben. 85 sipariş ettim ama çok büyük geldi gözüme.
Artık doğumdan sonra bakarım bir tanede siyah alacağım ama doğumdan sonra inşallah.
Markası bebefox bu sütyenin. Ve fiyatı da çok uygun. Penyeleri gündelik kullanırım, kıyafetlerin altından bu daha uygun olur bence. Birde ben süngersiz sütyen hiç kullanmadım şimdiye kadar.
@prenses1805 evet evet evet çok güzel
Çünkü bizimde takımımız buuu
Biz şifonyer ve rafını da aldık. 27 Ekim'de 3100 TL'ye nakit aldık.
Yatağı yok içinde. Kesin olarak kabul etmediler hediye vermeyi.
Şimdide birde öğretmenler günü indirimi yapmışlar, bize asla fiyatı bir daha inmez demişlerdi, ama indi.
Çok sinirlendirdi beni buradaki bayii. Ay sonu gelecek dediler, Kasım bitti yok, önümüzdeki hafta gelecekmişmişmiş.
Neyse sağ salim eksiksiz, çiziksiz hasarsız gelsin de inşallah...
İyi günlerde kullanalım inşallah.
Tmm :) cok haklisin bundan sonra iki parca urunler almaya devamdedigin gbi yap cnm. Fiyatlarıda çok uygunmuş gerçektn . Ben olsam sadece o bedeni bile klmşolsa 50 liradan 10 liraya inince kesin alirdm iyi denk gelmiş. Ama dogumdan hmn sonra gydr hiç bekleme hmn kuçulmesnler en azından bir yada iki ay giyebilsin . Yine alişverişe çıkacaksan altlı ustlu takımlardanda al bu takımlar her zaman kullanişli oluyor ama tulumları bilemiyosun bnm gbi kullanamayabilirsin . 0-3 ay olanlardanda baska alma cnm çok bile almişin .
sagol cnm . Evet çogu kişinin sahip olmk istedigi beşik . Çunku çok kullanişli ve bebekler bu beşikleri çok seviyorlarmiş inş bnmkide sever yatar. Biliyomusun ustune bebek duşmemesi için saten kumaştan ve iplerden suslu puslu korumalikta yapılıyor onu bebeşin ustunden geçiriyorsun rahat olarak sıkmıcak. Boylece elleri kollarını uyuyana kadar hareket ettrmiyr cabuk uykuya dalıyr ve kndini uyandrmıyor. Sonrasındada ellerini çikarabiliyorsun iyice uykuya dalınca. Bir tur orgu çeşiti var elde tığsz oruluyor onu bn bilmiyrm eskinin kadınları bilirmiş koxamn babaannesi var 85 yaşinda ona gttim o ordu verdi sagolsun sadece saten kumaşa dikilmesi kaldı. Onuda halledeyim inşallah baska bi telefondan resim yuklemeyi denicm olursa szde gorursunuz. Burda senin suslu puslu şeyleri gorunce bnmde herseyi susleyesim geliyor valla. Daha bn o beşige neler yapcm nazar boncukları puskuller falan filan çk gzl olck inş. ( biraz uzunmu yazdm ne ? ) :)@eflalim cınımmmm boşver yaa olup biteni, elhamdülillah köfte dudaklı iyiymiş annesi maşallah sübhanallah.
Sn gitmek istiyorsan git tabi bir doktora daha. Bence de makineden ölçümden fark etmiştir kilosu.
Ocak başına dönmüş yine doğum tarihin. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Benimde inşallahhhhhhhhhhhh salı günü randevum, ne uzun geldi ne uzun geldi artık çatlayacağım yahuuuu.
Birde sen var ya sennnn, benim adım çıktı süslü püslü diye, sen iki arada neler hazırlamışsın yaa.
maşallah ne güzel olmuşlar. Hepsini çook beğendim. Ellerine sağlık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini ağız tadıyla inşallah Allah'ımmmm..
@sezin_uk kendimi kötü hissediyorum ben ama yaaa çok abartıyorum biliyorum
hatta sizin gözünüzden bakınca iğrenç bile olabilir yaptıklarım di mi
Çerkez ruhum varmış meğerse benim, hizmet etmek haricinde tabikiii
Eveeet gelelim sabunlara Sezin hanımcımNe alemdeler?
@Mrssuperfine 30 kasım mııııı öyle mi dediler doğum tarihine?
Senin niye sezeryan olma ihtmalin var şimdi?
Ablanlar bir gelse hayırlısıyla rahatlayacağım inan ki.
Şu Lierac konusu 16. haftadan beri kullanıyorum. 6. ayla 7 ye girerken arada ihmal ettim.
2 günde 1 falan sürüyordum. Hiç çatlak yoktu.
Sonra birde kasıklarım çatır çatır çatladı.
Acaba hiç ihmal etmeseydim olmaz mıydı diye merak ediyorum. Artık sürekli sürüyorum, bakalım artacak mı doğuma kadar.
PINAR45 o beşiklerden bende çok isterdim eskiden. Kısmet olması şimdilik. İyi günlerde kullanın inşallah.
Aynen oyle cnm,gecen hafta 44 cm dedi dr um,aldim elime mezuru olctum atty dedim kocaman birsey var icimde kipir kipir kipirdiyor,bir garip oldum yaa,Yuce Allahin hikmeti,mucizesi gercekten,sukurler olsun...minione canim masallah bebisine, agzi burnu herseyi cok tatli.. Dusundukce hayret ediyorum icimizde resmen bi insan var nasil bir mucize, cok sukur
canim sen bildgmz oyun parkı diyosun degilmi ? Eger ondansa onlar zaten ayarlanabiliyor. Yatagı en alts indirebiliyosun. Ben basta yuksek olarak kullandm şimdi en alta indrdim. Oglum uç yasında . Hala yatıyor. Ama bnm park yatak bayagı geniş bir sene daha yatar sanirim . Fiyata gelince gerçkten çok uçukmuş . İstersen baska markalarada bak . Gitti gidiyora bakabilirsin. Ordan satıcı yorumlarından malin kalitesi hakkında yorum okuyup ona gore karar verebilirsin çok uygun fiyatlarada var canim. O kadar para vermeye gerek yok sonuçta plastik gıcırdamaz gormz .Canim ben civilden sordum yok dediler. Ebebekte gordum 560 lira cok geldi bana. Benim bildigim boylari standart buyugu kucugude mi var? Bide oğlun kac yasinda canim? 15 kg kadar kullanilir yaziyo. Ama korumasi olmadığı icin bebek donmeye basladiktan sonra biraz riskli gibi geldi bana
Rabbim saglikla kucagimiza alip, opup koklamayida nasip etsin insallah..Aynen oyle cnm,gecen hafta 44 cm dedi dr um,aldim elime mezuru olctum atty dedim kocaman birsey var icimde kipir kipir kipirdiyor,bir garip oldum yaa,Yuce Allahin hikmeti,mucizesi gercekten,sukurler olsun...
benim eşimde geçen aynısını dedi . Karnıma elini koydu o andada tekme attı . Bi hoş oldu. Bu nasıl bi mucize dedi. İçinde kuçuk bi insan var ve kıpırdıyor dedi duşununce bir tuhaf oluyr diyo :)minione canim masallah bebisine, agzi burnu herseyi cok tatli.. Dusundukce hayret ediyorum icimizde resmen bi insan var nasil bir mucize, cok sukur
Bende chicoonun bakım setini aldım.Diğer ürünlerini kullandın mı cnm kullandıysan şampuanı yağı fln nasıl[/QUOTE]Çok şeker olmuş odanız ya bayıldım maşallah subhanallah.
Ayy yerim ben onların hıçkırıklarını yaa.Doğumdan sonra heralde en çok bu kesik kesik hıçkırıklarını özliycem
Maşallah bebişine cnmBu arada ilerde yavrun hep şunu diyecek 2014 doğumluyum ama 2015 sayılır:) Aralıkta doğmak zor kendimden biliyorum
Bende cihicco nunkini kullanmistim kizimin poposundaki pisige cok iyi gelmisti ama bu sefer uni bayb nin urunlerini aldim
Her ihtimale karsı dr arayın gerekli görürsede acile gidin.. Geçmiş olsunAcillllll..arkadaşlar benim hemoroidim var. Bugün de afedersiniz tuvalete çıkarken baya zorlandım. Ve Kanamam oldu.. (( ama hemoroidden değil sanki. Pıhtı şeklinde.. (( zorlandım ondan oldu muhtemelen ama çok korkuyorum.. Bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama yine de Dr u arasam mii??
Arkadan ama Pıhtı şeklinde olduğu için de emin olamadım..Canimm kanaman onden mi oldu arkadan mi
Dr um cvp vermiyor..Her ihtimale karsı dr arayın gerekli görürsede acile gidin.. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?