Bebişim memlekette yengeöde var.. Dönüşümlü kullanmıstık.. Gönderdim giresuna.. Oglumda ablası gibi olursa isticem ondan .. Bnden görüp bi arkadas sormuatu..bizde arastırduk cok 1.5 sen önce bulduk bi yerden.. Arkadas yaptırdu .. Şimdi üçüncüye kullanıyo .. 120 liraydı ada 90 namı ne yapmıs.. Ewet dedıın gibi aynı.. O eski saglam görünümü yok.. Vernikli cilalı falan eskıler gibi görünmüyo ama kadın kullandı yanı hala kullanıp.. Benm beşik var yerim yok inan ki annm süpriz yapıp almıstı mobılya beşigi eger haberim olsaydı o beşikten yaptırırdın... Olmadı getittircem zaten..Evrt yapan yerler var ama eski beşikler gbi yapamadklarını soyluyorlar . Bu dedgm beşikte çok eski tarihi ve antika oldugu için çok pahali . 80-90 iyiymiş tatlım varsa oyle bildgn bir yer kendine yptr bnce çk begendysen
Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Wc ye gidincede takip et kanam varmı nerede diye..Dr uma ulaştım çok şükür.. Kanama devam eder veya artarsa hemen gorunmemi söyledi. Ama hemoroidden dir merak etme dedi. Içim rahatladı.. Sağolun kızlar..
Çok geçmiş olsun canım, bende çok kasindigim zamanlarda ancak ılık bir duş alınca biraz rahatlıyordum. Bir dene istersen. Benimde iğneden sonra biraz azaldı ama tamamen geçmedi kasinmam. Ara ara kaşınıyorum hâlâ.Uykusuzluk tawanda ama uyuyamıyorum...
Kasıntıdan resmen sinir oldum... Midemde ekşimeye basladı... Allahıö sabır ver yalvarırım şifa ver!!!!!
Dus almazmıyım aldım.. Yatmadan önce aldı ki bide rahat olsun diye ama yok.. Muhtemelen yarın de gidicem.. İğne veya ia ne ise yapsın... Dayanamıyorum cok sinir bi durum...Çok geçmiş olsun canım, bende çok kasindigim zamanlarda ancak ılık bir duş alınca biraz rahatlıyordum. Bir dene istersen. Benimde iğneden sonra biraz azaldı ama tamamen geçmedi kasinmam. Ara ara kaşınıyorum hâlâ.
GÇok geçmiş olsun canım, bende çok kasindigim zamanlarda ancak ılık bir duş alınca biraz rahatlıyordum. Bir dene istersen. Benimde iğneden sonra biraz azaldı ama tamamen geçmedi kasinmam. Ara ara kaşınıyorum hâlâ.
Cok saol canim.. Kanama durdu da hemoroidden dolayı çok canım yaniyooo..Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Wc ye gidincede takip et kanam varmı nerede diye..
Bndede var malesef... Ara ara tekrarlıyo.. Kızıma dogum yaptıktan sonra cıkmıstı.. Popomun üstüne oturamıypdum... Öle sancıyodu ki..Cok saol canim.. Kanama durdu da hemoroidden dolayı çok canım yaniyooo..((( uyutmuyo..
Gunaydinnayni dert bendede var mlsef. Gece uckez en az uyaniyorum sabahinda korunde kalkiyorum ona ragmen.ruyamda sezeryana aliniyordum acilen..ne tuhafti ya[/QUOTE]571623"]kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Âmin canım hayırlısıyla inş:)Öyle mi canim bilmiyordum, inşallah bebişin annesini dinlicek ve babasını beklicek
Bu arada 10 gün önceki kaşıntımda ilk kan testlerim yapıldı, hatta dr sonuçların çok iyi ama yinede kolestazsın, doguma kadar kasintilarin geçmicek dedi ve ursofalk diye bir ilaca başlattı, 3 gundur yine kaşıntılarım artınca bugun tekrar kan testi istedi ve sonuca gore karar vericez dedi, yani isin ilginc yanı degerlerim gayet iyi olarak başladı kaşıntılarim :)
Valla benim içime bi Aysel Gürel bi seren serengil kaçmış, abartmadan yapamıyorum :)) bu Durulmuş halim:) en Güzeli senin Yaptığın kalbini beyninizi yormuyordum Fuzuli şeylerle:)forumda herkes süs püs seviyor sanıyordum, benim gibi birinin olmasına sevindim, tuhaf değilim demek ki :)
ben boğa burcuyum yükselenim de terazi, aslında estetik yönü yüksek burçlar ama ben biraz tembelim biraz da pragmatik bir tarafım var, her şeyin bir işe yaraması lazım sanki :)
benimki de fotoğrafçı almasa düşünmekten kurtulurdumama eşimin girmesini kesinlikle istiyorum. bebeği beraber yaptık beraber doğurup büyütücez, hiç bir konuda dışarıda kalmasın her anı yaşasın. erkekler zaten kaçışa çok müsait ben yalnız kalmak istemiyorum, her şeyde destek olmamız lazım birbirimize.
benim cildim çatlamaya çok müsait ve 12.haftadan beri her gün sadece lierac kullanıyorum henüz yeni bir çatlak oluşmadı, sanki olanların da görünümü azaldı gibi ama cilt geriliyor ondan da olabilir. bence lieraca devam et, kırmızı çatlaklar için geç değil, yenileri de oluşmamış olur. bu arada çatlaklar ilk başta kırmızımsı oluyor sonra beyaza dönüyor.
ben çantaya koyayım da üşüdüğünü hissedersem giydiririm sanırım.
Canım gazelini önermiyorlar hamilelikte petrolium jeli olduğu için.. Ama gene de pisliğe de vs onun faydası oluyor..Ben kilk dogumumda vazelin surmustum hic catlamamisti bundada oyle tapiyorum iyi geliyor
ben çılgın gibi geziyorum valla,düğmeler kapalı ön göbek bölümü 1 karışık açık,üfür üfürr hemdeohhhh yapıyorum,8 aydır adet görmediğimz için kendimi menopoza girmiş ateş basan bir kadın olarak görüyorum ve çok şükür hiç üşümüyorum,halbuki ben kışın çok üşüyen bir insandım,buda sanırım Allahın bir takdiri ilahisi
Aynen pijama Eşofman takımlarımı nasıl giyilirmiş gösteriyorum ona, aldım kullanmadı:) Hırs yapmışım ben de:))evet benımde eşimin pijamaları üstümde ,hahahhaha,altı yalnız paçalar çok ucun belden 3 kere kıvırıyorum göbeğin altında tabi,o kdr gzl takımlar aldım giymiyordu nabkör,giymiyenin malını giyerlerrr ,hehehhee,
Bi gecede nasil catliyor yav anlamadim valla. Bunlari okudukca korkar oldum. Bi sabah uyanip ayni manzarayla karsilasmaktan
Mervecim ne olur ne olmaz. Sakin ihmal etme. Ciddi birsey olma ihtimali var sonucta. Insaallah onemli bisi degildir ama tedbiri elden birakmamak lazim..
Benim odam ekimde geldi ve hala kokusu geçmedi malesef bir de göya doğal mobilyalar.. Ama içine serdim her şeyi bekleyenlerin malesef... Senin de acelen yoksa bekle bit iki gün istersen.. Koku gidince yerleştir ya da yerleştir aklın rahat etsin:)ayy herşey çok güzell gözüküyor,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,oda kokusundan çok şikayetçiydin geçen ay,son durum nedir,azaldımı tamamen geçtimi,bizimki 1 ay olcak tamamen gitmesede çok hafif dolap kapakları açıkken ve çekmecelerden azda olsa biraz geliyor,napim yerleştireyim mi artık kıyafetlerini,bu arada kapitone işinide vazgeçmedim ölçtüm diktirdim,onlarıda bugın aldım attım makınaya yıkandılar şimdi kuruyolar,yani yrn sereyim mi,bekliyeyim mi bilemedim şimdi
Herkes iyi canım, sen nasılsın? Bebişin nasıl?iyi akşamlar kızlar nasılsınız giremiyorum bayadır.herkes iyi dimi biri bana özet geçebilirmi önemli bişeler oldumu
Valla canım Amerika'daki tüm pişik kremlerinin içinde paraben ya da petrol jeli vardır yazıyor hiç de matah değiller..duydum :) bebeğime kalmadan kendi yüzüme sürdüğüm için kutu yarısına indi bile :) ayy napim mankenler bebek poposu gibi olsun diye yüzlerine sürüyorlarmış,bende gititm mothercarden aldım 2.ci alana yuzde 50 olunca 2 kutu aldım,benm cildim son 2 yıldır çok kötü oldu,hamıleyım dıye bir tedavi yapılamıyor malesef,dr doğur emzir 2 yıl sonra gel dedi,sanırım şu roaucotan denen sivilce hapını yazacak,bende dedım belki sudocrem işe yarar,oda olmadı,ama ben halen sürmeye devam edıyorum,bu arada ben onun namını duyduğum için aldım,amerikada herkes bunu kullanıyormuş,yok efendim pişik asla olmuyormuş,öyle böyle o kdr yorum okudumki,bakalım inşallah kullanıcam oğluşuma,umarım onda faydasını görürüm
ayy bende seviniyordum catlaklarım yok henüz diye,demekki sevinmemek gerek doğumdan çıkana kdr neyin ne olcağı belli olmuyor o zmn
Az once alinti yaptim cevap yazmadan yolladim ben de okuyup cok yazmayanlardanim ama bildigim bisey varsa paylasmaya calisiyorum.4 yasinda bi kizim var cok firsat vermiyor birsey yapmama. Kasintiyi ben de yasadim bir ay surdu nerdeyse hala arada devam ediyo cok az. Kulak kepcelerimden ensemden basladi sonra yuzum kollarim boynum kasidikca yayiliyordu.tahlillerim temiz cikti gebelik kasintisi degil dedi dr bisey alerji yapti sanirim ama ne oldugunu anlayamadik.beni eczaneden aldigim bi krem rahatlatti avennaydi sanirim belki yanlis hatirliyo alabilirim yanimda degil su an kuru ciltler icin olan bi kremdi hamilelerin kullanabilecegi. Cildim cok kurudu cunku kasinti doneminde. Belki size de iyi gelir diye soyliyim dedim. İnsallah sizinki de gecer.Allah yardim etsin hepimize.bu arada ben telefondan girdigim icin bazen ozel mesajlari bile gunler sonra gorebiliyorum kusura bakmayin
Olmuyor olsaa bebişinin Odası'nı yüklicem :))sen resmi bilgisayara masaüstüne at,cevapla kısmında dosya yukleye gir,masaüstünden resmi bulup atıyorsun hepsi bu,cep telefonundan da yine aynı şekilde cevapla dosya yükle resmi seç yukarda dolan bir ekran çıkıyor o kapanınca otomatik resim çıkıyor ve gönderiliyor
Hadi gözün aydın canım yorulmayacaksın ailenle olacaksın hem de alınanları da götürebilirsiniz :) kapı süsü ve harfler de çok ciciiii:)İyi aksamlar annisler :)
Bugun biraz gezdim ama hic bise bulamadim koca pazarda sadece kizimin odasina mickey ve minnie mouse buyuk bi sticker aldim bi tane bant aldim kizima bide kizimin isminden buzdolabi susu oluyo ya harften ondan aldim eger becerebilirsen kapisina yapistirmayi dusunuyorum bide bi kapi susu dusunuyorum tabi cok kotu durmazsa ikisi.
Bu arada esim bana bi kiyak gectinormalde yarin eve doncektim ama o gelip beni alicakmis bide burda esyalar var arabamiz babasindaymis onunda gelmesi sali carsamba esimde cmt izin alir hafta sonuna kadar burdayim sanirim kocam beni nasil dusunuyo kiyamam yaa bu gun evlensem yine onunla evlenirim hayatimin anlami
Eki Görüntüle 1319836
Esime gondermek icin cekmistimde eger kapisina yapistirabilirsem yapistiricam
Oh en Güzeli ben de her şeyimi bitirdim artık yatarak Doğumu bekliyorum iyi ki de bitirmişim şimdi lunu yap deseler yapamam :))canım oda kokusu tamamen gitti nasıl yaptım söyliyim hani şu feyir varya platınyum onla 2 hafta üstüste sildirdim sonrada palmolivie el sabunuyla sildim gecti valla şimdi mis gibi sen de ser ve acil foto paylaş merakta koyma beni odalara bakmaya bayılıyorum benim şimdi herşeyim bitti son bi ayda yata yata geciriyorum günlerimi bi yerleri düzeltiriyorum ki zaman gecsin
Kızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm
ya evet, ben de kaşıntı zamanı konuştuğumuzu hatırlıyorum ama emin olamadığım için yazmamıştım. ben de lierac'a tekrar döneyim o zaman, o kadar para verdik boşa gitmesin
yok yok tuhaf değiliz bence, işeyararcı olmak da güzel şeyben de çok isterdim eşimin girmesini aynı düşüncelerden dolayı. ama maalesef
çatlaklar için geç değil demişsin, umutlandım hemenben alıp başını gider, artık önüne geçemem diye düşünmüştüm. ama Mrssuperfine de aynı şeyi söylemiş, ben bu lierac'a geri döneyim en iyisi.
vazelin, bebeyağı türü yağlı şeyler sürme demişti bana doktorum, dokunuyormuşherkeste aynı etkiyi yaratmıyorlar
Pinking Tree 30 kasım mııııı öyle mi dediler doğum tarihine?
Senin niye sezeryan olma ihtmalin var şimdi?
Ablanlar bir gelse hayırlısıyla rahatlayacağım inan ki.
Şu Lierac konusu 16. haftadan beri kullanıyorum. 6. ayla 7 ye girerken arada ihmal ettim.
2 günde 1 falan sürüyordum. Hiç çatlak yoktu.
Sonra birde kasıklarım çatır çatır çatladı.
Acaba hiç ihmal etmeseydim olmaz mıydı diye merak ediyorum. Artık sürekli sürüyorum, bakalım artacak mı doğuma kadar.
Canım stres en büyük düşman önemli olan tek şey ikinizin de sağlıklı olması sonra uçakla gelmiş trenle gelmiş misafirimiz Önemi yok :) sen rahat ol gerisini boşver..Doğrudur canım beklenebilir ama bebegin aşırı strese girip Allah korusun kakasını yiyip zehirlenme ihtimali var, artık her gun hareketlerini sayıyorum. Azalırsa hemen hastaneye nstye girmem gerekiyor, inan bende çok strese giriyorum ve riske atmak istemiyorum, bu belirsizlik çok can sıkıcı, bakalım Mevlam ne nasip edecek.
Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..Hayirli geceler kizlar, gecmisi okumam yeni bitti, arada of direk sona atliyim diye dusunsemde azimle okudum hepsini :).
Herkesin hazirliklari cok guzel, cok tatli hayirla kullanmak nasip olur insallah, ben peksus pus hazirligi yapmadim, hastane terligi olarak su tuvalet terliklerine benzeyen crocslar varya onlardan goturmeyi dusunuyorum, bence cok rahat. Lohusa geceliklerim filanda oyle dantelli mantelli degil, spor puantiyeli filan tercih ettim ben, ama ne yalan soyliyim sizdeki bu hummali calismalar beni heveslendiriyor, yurtdisinda oldugum icin pek imkanim yok malesef .
Kizlar Allah en hayirlisini nasip etsin ama ben icten ice bebisimin erken gelmesini istiyorum, hem hamilelikten yoruldum hemde bebegimi ozluyorum. Sizdede boyle bi sabirsizlik var mi yoksa ben mi bi garip dusunuyorum
Canım stres de etkiliyor kaşıbdıkça miden Ağzına gelmiştir Çubuklu kraker ya da gaviscon vs ile renie ile idare etmeye çalış..Uykusuzluk tawanda ama uyuyamıyorum...
Kasıntıdan resmen sinir oldum... Midemde ekşimeye basladı... Allahıö sabır ver yalvarırım şifa ver!!!!!
Allahima şükürler olsun ki kizimin hareketleri düzeldi eger ki sudan sebep az hareket ettiyse bugun ozellikle kizim asiri hareketli tekmelerini hissetmeyi ozlemisim aşkim benim ya :) yeterki tepikleyip dursun kizim armutlar ise yariyo snairim
Kızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm
Bu arada dolap, büyüyen karyolanın çekmeceleri, şifonyer vs için ölçüm yaptık 3,5 metre mavi kapitone aldım, 50 metre saten biye. Annem dikti, yıkadı ütüledi getirdi.
Odayı bekliyoruz hayırlısıyla gelince sereceğiz inşallah.
Bizim çamaşır ütü vs bir iş yok. Ablam yapmıştı bütün ütüleri.
Hazırlık devam ediyor işte.
Haftaya sınavlarım var o yüzdende çok giremiyorum.
Toplu foto eklerim odası da yerleşince Mustafamın.
Hepinizi çooook öpüyorum.
Bu arada alıntı yapamadığım arkadaşlarım hepinizi okudum, hepinizi sevdim hepinizi ve miniklerinizi de öptüüümmmm.
Vayy bee butcemi asacak keske en basta bubtarz seyleri halletseydim neyse artik yaoacak bise yok
Eki Görüntüle 1319972 Eki Görüntüle 1319973 Eki Görüntüle 1319974
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
Hayirli geceler kizlar, gecmisi okumam yeni bitti, arada of direk sona atliyim diye dusunsemde azimle okudum hepsini :).
Herkesin hazirliklari cok guzel, cok tatli hayirla kullanmak nasip olur insallah, ben peksus pus hazirligi yapmadim, hastane terligi olarak su tuvalet terliklerine benzeyen crocslar varya onlardan goturmeyi dusunuyorum, bence cok rahat. Lohusa geceliklerim filanda oyle dantelli mantelli degil, spor puantiyeli filan tercih ettim ben, ama ne yalan soyliyim sizdeki bu hummali calismalar beni heveslendiriyor, yurtdisinda oldugum icin pek imkanim yok malesef .
Kizlar Allah en hayirlisini nasip etsin ama ben icten ice bebisimin erken gelmesini istiyorum, hem hamilelikten yoruldum hemde bebegimi ozluyorum. Sizdede boyle bi sabirsizlik var mi yoksa ben mi bi garip dusunuyorum
Dus almazmıyım aldım.. Yatmadan önce aldı ki bide rahat olsun diye ama yok.. Muhtemelen yarın de gidicem.. İğne veya ia ne ise yapsın... Dayanamıyorum cok sinir bi durum...
Cok saol canım. Bu arada..
Senidemi uyku tutmadı...son ayımızdayız şöle 1 ay bari rahatca uyusak.. Midem ekşimezdi öle cok.. Midem cıktı bide... Gülsemmi agladammı
kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Kizimin adaşcan ı deseneBenim kizin da ismi Nisa olacak inşallah teyzesi :)
@Larkin nasilsin canim
Sen bizim.ilham.kaynagimiz oldun
Güzel odanizin resimlerini de bekliyorum
Yazdiklarin konusunda hak veriyorum sana
Damdan atlar gibi durumlarini bildirmeden yazanlara bende cevap veriyorum
Tamam her zaman girmek zorunda değiliz ama herşeyin bir usulü var
Bende bugün yastik diktirdim
Taki yastigi yapmak için. Malzemeleri de internetten aldim. Yarin yapar yuklerim inşallah
Senin sabahlik kumasindan aldim bugün
Pembe de gupur aldim
Yandan baglamali sabahlik diktirecegim
Yalniz kararsiz kaldim kumaş konusunda
Sabahlik olarak diktirecegim bir de bu findik battaniye yapiliyor ya bebeğe ondan vardi.
Ondan mi alsaydim acaba ?
Ayy ben bunu yerim yerim masallahh ya düğme burunluyaEki Görüntüle 1319972 Eki Görüntüle 1319973 Eki Görüntüle 1319974
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
Saol canim bende cok memnun oldum bu durumdanÂmin canım hayırlısıyla inş:)
Benim test sonuçlarım iyi çıkınca doktor bir şey vermedi, ama kaşıntı devam.. Ben de psikolojik ya da hamileliktendir diyorum artık pes ettim:) Allah güç kuvvet versin sana da çabucak atlatırız ibş..
Valla benim içime bi Aysel Gürel bi seren serengil kaçmış, abartmadan yapamıyorum :)) bu Durulmuş halim:) en Güzeli senin Yaptığın kalbini beyninizi yormuyordum Fuzuli şeylerle:)
Canım gazelini önermiyorlar hamilelikte petrolium jeli olduğu için.. Ama gene de pisliğe de vs onun faydası oluyor..
Ben de evde va yanıyorum ama dışarısı çok soğuk kaldı ki dışarı bile çıkmıyorum büyük Mont almam Lazım:) eşim de biz 3-4 çocuk yaparız bi büyük Mont al hamilelik montun olsun diyor deli mi ne
Aynen pijama Eşofman takımlarımı nasıl giyilirmiş gösteriyorum ona, aldım kullanmadı:) Hırs yapmışım ben de:))
Çoook güzeller Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş âmin âmin
Ah canım inanamadım ram bir gecede tüm karnım çatlamış Yırtık yırtık şoktayım( alıştıra alıştıra geleydi bari:) bir de daha çatlarsa başarım bilmem.. Bende zaten çatlak vardı müsaitim yani.. Sen kremlerini ihmal etme inş olmaz..
Benim odam ekimde geldi ve hala kokusu geçmedi malesef bir de göya doğal mobilyalar.. Ama içine serdim her şeyi bekleyenlerin malesef... Senin de acelen yoksa bekle bit iki gün istersen.. Koku gidince yerleştir ya da yerleştir aklın rahat etsin:)
Herkes iyi canım, sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Valla canım Amerika'daki tüm pişik kremlerinin içinde paraben ya da petrol jeli vardır yazıyor hiç de matah değiller..
Aynen öyle bol bol kreme devam:)
Canom avenna nın kremleri çok iyi gerçekten çok geçmiş olsjn sana da..
Olmuyor olsaa bebişinin Odası'nı yüklicem :))
Hadi gözün aydın canım yorulmayacaksın ailenle olacaksın hem de alınanları da götürebilirsiniz :) kapı süsü ve harfler de çok ciciiii:)
Oh en Güzeli ben de her şeyimi bitirdim artık yatarak Doğumu bekliyorum iyi ki de bitirmişim şimdi lunu yap deseler yapamam :))
Geçmiş olsun canım sen neden yoruldun keşke temizlik olmayan odalara kaçsaydın hep.. :)
Evet canım bendim o:) vazelin ve bebeyağı sürme, başla şeylerle karıştırma direkt lierac kullan.. Faydasını görürsün seninki hiçbir şey değil çatlamazsın inş:) ben zaten müsaitim..
Allah güç kuvvet versin canım sınavlarında da başarılar diliyorum:)
Çatlak için üzülme kremi sür olacağı varsa oluyor ben de bir iki gün sürmemiştim üstüne çatladım o gece :/ ühüühüh
Doktorum erken doğum ihtimalı var 30 kasımı görürsün en son dedi.. Bebiş acele ediyormuş ama ben kızıma babamızı bekliyelim diyorum akıllı kızım da peki annecim babam da ilk Kavuşma anımızda yanımızda olsun diyor :) Allahın izniyle .. Bebek strese Girdiği için sezaryan ihtimali de var ama Planlı değil hiçbir şey şimdilik beklemedeyim.
ablam 10 Aralık gibi gelecek inş sonra ben de rahatlayacağım Allah Razı olsun düşünmene:) böyle sefilleri oynuyorum..
Canım stres en büyük düşman önemli olan tek şey ikinizin de sağlıklı olması sonra uçakla gelmiş trenle gelmiş misafirimiz Önemi yok :) sen rahat ol gerisini boşver..
Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..
Burada da tüm anneler crocs vb terlik koyuyor hastane çantalarına.. Ben güEl bi haber ve makyaj çantası koydum, eşim onları görünce çıldıracak :))
Canım stres de etkiliyor kaşıbdıkça miden Ağzına gelmiştir Çubuklu kraker ya da gaviscon vs ile renie ile idare etmeye çalış..
Cok sukur yaa dun okadar hareketliydi ki eskisi gibi disardan asiri belli olmasada tekme atinca bakinca anliypdum o zamanki gibiydi okadar korktum ki tepsin beni dursun kizim yaçok sevindim canım yaa :)
dr bana bebepin hareketlerini sormuştu suyum azdı deyince sorun yok demişti
demekki senin suyun da düzelmiş
ohhh sefan olsun valla canm güle güle kirleninin
selam canm sınavlarında başarılar dilerim :)
canım normalde çok daha pahalya patlıyor, hatta az daha sadece duvar kağıtlarını 600 e falan alıcaktık son anda bulduk burayıbir arabende vazgeçer gibi oldum o fiyatları görünce hayırlısı olsun inş
maşallah ya ne güzel çekmiş dr
içine nasıl siniyorsa gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun canmbende yoruldum hatta oturduğm yerden kalkacak takatım kalmadı belime tonlarca yük binmiş gibi ama bebeğimin bir hareketi yetiyor hepsini unutmama
hatta eşime dedim doğana kadar sen taşı bebeğimi ama içimden de ya olursa diye düşünüp kıskandım onuben iyiyim taşırım 1.5 ay daha yavrumu
canım en iyisi gidip dr a danışmak neymiş diye kaşıntı işini bizim göbekler çatlamaktan kaşınıyor ama senin heryer olunca ayrı
dün gece 1 de uyudum bende sabah da 8 de kalktım günüm günümü tutmuyor dün çok yorulmuşum sadece 3 kere uyandım gecebuna da şükürler olsun
Gunaydin canim simdiden bollll şanslar :)günaydın arkadaşlar
gece rüyamda hamileyimbebişim kolunu elini dayamış göbüşüme bileği parmakları falan herşeyi belli oluyor anneme gösteriyorum bi seviyoruz ki rüyamda onu sormayın
gündüzleri de hissediyorum biyerlerini dayıyor sürekli demekki o rüyama girmiş
yarın okulda formasyon sunumum var dua edin iyi geçsin inşdaha materyal hazırlacm tabi
Aa denersen bana da yazar misin ya etkili oldu mu diye. Ilac falan kullanmaya korkuyorum. Dr la yüzyüze gorustugumde sorim bi bakalım onerebilecegi şeyler var mı..Bndede var malesef... Ara ara tekrarlıyo.. Kızıma dogum yaptıktan sonra cıkmıstı.. Popomun üstüne oturamıypdum... Öle sancıyodu ki..
Bu hamileligimdede bi kac kez kanam oldu hemoroidden.. İbrahimsaracoglunun aslında ısırgan otuyla yapılan bi ilacı var onu denıcem.. Ama işte elim biyerimd yetmiyoki fırsat bulsam..
Canim o kadar uyuduğuna sükret. :) Ben bazen 1 saat uyuyup uyaniyorum. Gezinin bikaç saat sonra uyuyorum gene aynı.. 2 bucuk - 3 saatle sabahladigim oluyor..kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Günaydın uykusuz annişler
Bende bi gün rüyamda bebeğin kesesiyle birlikte karnimdan çıktığını gördüm. Sonra fotoğraf falan çekip geri karnima koyuyodum. Onu hatırladım şimdi :)günaydın arkadaşlar
gece rüyamda hamileyimbebişim kolunu elini dayamış göbüşüme bileği parmakları falan herşeyi belli oluyor anneme gösteriyorum bi seviyoruz ki rüyamda onu sormayın
gündüzleri de hissediyorum biyerlerini dayıyor sürekli demekki o rüyama girmiş
yarın okulda formasyon sunumum var dua edin iyi geçsin inşdaha materyal hazırlacm tabi
Günaydınn..Günaydin uykusuz anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?