2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evrt yapan yerler var ama eski beşikler gbi yapamadklarını soyluyorlar . Bu dedgm beşikte çok eski tarihi ve antika oldugu için çok pahali . 80-90 iyiymiş tatlım varsa oyle bildgn bir yer kendine yptr bnce çk begendysen
Bebişim memlekette yengeöde var.. Dönüşümlü kullanmıstık.. Gönderdim giresuna.. Oglumda ablası gibi olursa isticem ondan .. Bnden görüp bi arkadas sormuatu..bizde arastırduk cok 1.5 sen önce bulduk bi yerden.. Arkadas yaptırdu .. Şimdi üçüncüye kullanıyo .. 120 liraydı ada 90 namı ne yapmıs.. Ewet dedıın gibi aynı.. O eski saglam görünümü yok.. Vernikli cilalı falan eskıler gibi görünmüyo ama kadın kullandı yanı hala kullanıp.. Benm beşik var yerim yok inan ki annm süpriz yapıp almıstı mobılya beşigi eger haberim olsaydı o beşikten yaptırırdın... Olmadı getittircem zaten..

Uykusuzluk tawanda ama uyuyamıyorum...
Kasıntıdan resmen sinir oldum... Midemde ekşimeye basladı... Allahıö sabır ver yalvarırım şifa ver!!!!!

Kasıntıdan resmen sinir oldum... Midemde ekşimeye basladı... Allahıö sabır ver yalvarırım şifa ver!!!!!
Çok geçmiş olsun canım, bende çok kasindigim zamanlarda ancak ılık bir duş alınca biraz rahatlıyordum. Bir dene istersen. Benimde iğneden sonra biraz azaldı ama tamamen geçmedi kasinmam. Ara ara kaşınıyorum hâlâ.

Dus almazmıyım aldım.. Yatmadan önce aldı ki bide rahat olsun diye ama yok.. Muhtemelen yarın de gidicem.. İğne veya ia ne ise yapsın... Dayanamıyorum cok sinir bi durum...
Cok saol canım. Bu arada..
Senidemi uyku tutmadı...son ayımızdayız şöle 1 ay bari rahatca uyusak.. Midem ekşimezdi öle cok.. Midem cıktı bide... Gülsemmi agladammı

G
Aramızda 1 gün var....

Cok saol canim.. Kanama durdu da hemoroidden dolayı çok canım yaniyooo.. ((( uyutmuyo..
Bndede var malesef... Ara ara tekrarlıyo.. Kızıma dogum yaptıktan sonra cıkmıstı.. Popomun üstüne oturamıypdum... Öle sancıyodu ki..
Bu hamileligimdede bi kac kez kanam oldu hemoroidden.. İbrahimsaracoglunun aslında ısırgan otuyla yapılan bi ilacı var onu denıcem.. Ama işte elim biyerimd yetmiyoki fırsat bulsam..

571623"]kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk[/QUOTE]
Gunaydinnayni dert bendede var mlsef. Gece uckez en az uyaniyorum sabahinda korunde kalkiyorum ona ragmen.ruyamda sezeryana aliniyordum acilen..ne tuhafti ya

571623"]kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Gunaydinnayni dert bendede var mlsef. Gece uckez en az uyaniyorum sabahinda korunde kalkiyorum ona ragmen.ruyamda sezeryana aliniyordum acilen..ne tuhafti ya[/QUOTE]
ne yapcaz böleeee ya zaten 1 ay sonra hiç uyuyamıcazzzzzz of of

Âmin canım hayırlısıyla inş:)

Benim test sonuçlarım iyi çıkınca doktor bir şey vermedi, ama kaşıntı devam.. Ben de psikolojik ya da hamileliktendir diyorum artık pes ettim:) Allah güç kuvvet versin sana da çabucak atlatırız ibş..

Valla benim içime bi Aysel Gürel bi seren serengil kaçmış, abartmadan yapamıyorum :)) bu Durulmuş halim:) en Güzeli senin Yaptığın kalbini beyninizi yormuyordum Fuzuli şeylerle:)

Ben kilk dogumumda vazelin surmustum hic catlamamisti bundada oyle tapiyorum iyi geliyor
Canım gazelini önermiyorlar hamilelikte petrolium jeli olduğu için.. Ama gene de pisliğe de vs onun faydası oluyor..

Ben de evde va yanıyorum ama dışarısı çok soğuk kaldı ki dışarı bile çıkmıyorum büyük Mont almam Lazım:) eşim de biz 3-4 çocuk yaparız bi büyük Mont al hamilelik montun olsun diyor deli mi ne

Aynen pijama Eşofman takımlarımı nasıl giyilirmiş gösteriyorum ona, aldım kullanmadı:) Hırs yapmışım ben de:))

Çoook güzeller Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş âmin âmin

Ah canım inanamadım ram bir gecede tüm karnım çatlamış Yırtık yırtık şoktayım ( alıştıra alıştıra geleydi bari:) bir de daha çatlarsa başarım bilmem.. Bende zaten çatlak vardı müsaitim yani.. Sen kremlerini ihmal etme inş olmaz..

Benim odam ekimde geldi ve hala kokusu geçmedi malesef bir de göya doğal mobilyalar.. Ama içine serdim her şeyi bekleyenlerin malesef... Senin de acelen yoksa bekle bit iki gün istersen.. Koku gidince yerleştir ya da yerleştir aklın rahat etsin:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız giremiyorum bayadır.herkes iyi dimi biri bana özet geçebilirmi önemli bişeler oldumu
Herkes iyi canım, sen nasılsın? Bebişin nasıl?

Valla canım Amerika'daki tüm pişik kremlerinin içinde paraben ya da petrol jeli vardır yazıyor hiç de matah değiller..

ayy bende seviniyordum catlaklarım yok henüz diye,demekki sevinmemek gerek doğumdan çıkana kdr neyin ne olcağı belli olmuyor o zmn

Aynen öyle bol bol kreme devam:)

Canom avenna nın kremleri çok iyi gerçekten çok geçmiş olsjn sana da..

Olmuyor olsaa bebişinin Odası'nı yüklicem :))

Hadi gözün aydın canım yorulmayacaksın ailenle olacaksın hem de alınanları da götürebilirsiniz :) kapı süsü ve harfler de çok ciciiii:)

Oh en Güzeli ben de her şeyimi bitirdim artık yatarak Doğumu bekliyorum iyi ki de bitirmişim şimdi lunu yap deseler yapamam :))

Kızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm

Geçmiş olsun canım sen neden yoruldun keşke temizlik olmayan odalara kaçsaydın hep.. :)

Evet canım bendim o:) vazelin ve bebeyağı sürme, başla şeylerle karıştırma direkt lierac kullan.. Faydasını görürsün seninki hiçbir şey değil çatlamazsın inş:) ben zaten müsaitim..

Allah güç kuvvet versin canım sınavlarında da başarılar diliyorum:)
Çatlak için üzülme kremi sür olacağı varsa oluyor ben de bir iki gün sürmemiştim üstüne çatladım o gece :/ ühüühüh
Doktorum erken doğum ihtimalı var 30 kasımı görürsün en son dedi.. Bebiş acele ediyormuş ama ben kızıma babamızı bekliyelim diyorum akıllı kızım da peki annecim babam da ilk Kavuşma anımızda yanımızda olsun diyor :) Allahın izniyle .. Bebek strese Girdiği için sezaryan ihtimali de var ama Planlı değil hiçbir şey şimdilik beklemedeyim.

ablam 10 Aralık gibi gelecek inş sonra ben de rahatlayacağım Allah Razı olsun düşünmene:) böyle sefilleri oynuyorum..

Canım stres en büyük düşman önemli olan tek şey ikinizin de sağlıklı olması sonra uçakla gelmiş trenle gelmiş misafirimiz Önemi yok :) sen rahat ol gerisini boşver..

Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..
Burada da tüm anneler crocs vb terlik koyuyor hastane çantalarına.. Ben güEl bi haber ve makyaj çantası koydum, eşim onları görünce çıldıracak :))

Canım stres de etkiliyor kaşıbdıkça miden Ağzına gelmiştir Çubuklu kraker ya da gaviscon vs ile renie ile idare etmeye çalış..

çok sevindim canım yaa :)
dr bana bebepin hareketlerini sormuştu suyum azdı deyince sorun yok demişti
demekki senin suyun da düzelmiş

Kızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm

ohhh sefan olsun valla canm güle güle kirleninin

selam canm sınavlarında başarılar dilerim :)

Vayy bee butcemi asacak keske en basta bubtarz seyleri halletseydim neyse artik yaoacak bise yok

canım normalde çok daha pahalya patlıyor, hatta az daha sadece duvar kağıtlarını 600 e falan alıcaktık son anda bulduk burayı bir arabende vazgeçer gibi oldum o fiyatları görünce hayırlısı olsun inş

maşallah ya ne güzel çekmiş dr

içine nasıl siniyorsa gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun canm bende yoruldum hatta oturduğm yerden kalkacak takatım kalmadı belime tonlarca yük binmiş gibi ama bebeğimin bir hareketi yetiyor hepsini unutmama
hatta eşime dedim doğana kadar sen taşı bebeğimi ama içimden de ya olursa diye düşünüp kıskandım onu ben iyiyim taşırım 1.5 ay daha yavrumu

canım en iyisi gidip dr a danışmak neymiş diye kaşıntı işini bizim göbekler çatlamaktan kaşınıyor ama senin heryer olunca ayrı

kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk

dün gece 1 de uyudum bende sabah da 8 de kalktım günüm günümü tutmuyor dün çok yorulmuşum sadece 3 kere uyandım gece buna da şükürler olsun

günaydın arkadaşlar

gece rüyamda hamileyim bebişim kolunu elini dayamış göbüşüme bileği parmakları falan herşeyi belli oluyor anneme gösteriyorum bi seviyoruz ki rüyamda onu sormayın
gündüzleri de hissediyorum biyerlerini dayıyor sürekli demekki o rüyama girmiş

yarın okulda formasyon sunumum var dua edin iyi geçsin inş daha materyal hazırlacm tabi

Kizimin adaşcan ı desene yanina baska isim düşünüyor musunuz canim

Ayy ben bunu yerim yerim masallahh ya düğme burunluya
Saol canim bende cok memnun oldum bu durumdan
Cok sukur yaa dun okadar hareketliydi ki eskisi gibi disardan asiri belli olmasada tekme atinca bakinca anliypdum o zamanki gibiydi okadar korktum ki tepsin beni dursun kizim ya yeterki suyu iyi olsun ister tepiklesin ister horon tepsin icerde
Gunaydin canim simdiden bollll şanslar :)

Aa denersen bana da yazar misin ya etkili oldu mu diye. Ilac falan kullanmaya korkuyorum. Dr la yüzyüze gorustugumde sorim bi bakalım onerebilecegi şeyler var mı..
kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Canim o kadar uyuduğuna sükret. :) Ben bazen 1 saat uyuyup uyaniyorum. Gezinin bikaç saat sonra uyuyorum gene aynı.. 2 bucuk - 3 saatle sabahladigim oluyor..
Günaydın uykusuz annişler
Bende bi gün rüyamda bebeğin kesesiyle birlikte karnimdan çıktığını gördüm. Sonra fotoğraf falan çekip geri karnima koyuyodum. Onu hatırladım şimdi :)
Günaydin uykusuz anneler
Günaydınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…