2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şimdiiiiik;
S ssule07 cim hemen veriyorum linki.
http://www.n11.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni-beyaz-85-beden-P29722707
Geldi benim sütyen, ortası yanları dantelli çok beğendim ben. 85 sipariş ettim ama çok büyük geldi gözüme.
Artık doğumdan sonra bakarım bir tanede siyah alacağım ama doğumdan sonra inşallah.
Markası bebefox bu sütyenin. Ve fiyatı da çok uygun. Penyeleri gündelik kullanırım, kıyafetlerin altından bu daha uygun olur bence. Birde ben süngersiz sütyen hiç kullanmadım şimdiye kadar.

prenses1805 evet evet evet çok güzel
Çünkü bizimde takımımız buuu
Biz şifonyer ve rafını da aldık. 27 Ekim'de 3100 TL'ye nakit aldık.
Yatağı yok içinde. Kesin olarak kabul etmediler hediye vermeyi.
Şimdide birde öğretmenler günü indirimi yapmışlar, bize asla fiyatı bir daha inmez demişlerdi, ama indi.
Çok sinirlendirdi beni buradaki bayii. Ay sonu gelecek dediler, Kasım bitti yok, önümüzdeki hafta gelecekmişmişmiş.
Neyse sağ salim eksiksiz, çiziksiz hasarsız gelsin de inşallah...
İyi günlerde kullanalım inşallah.

bende 3-5 gün girmicem çok kıskandım,acaba biri çıkıp minione nerde dicekmi acaba

Aynı kredi bizimki de işsizlikte yüklendik karta bi de öğrenciylen öğrenim kredisi slmıştık onları filan kapattık toptan şimdi taksit taksit ödüyoruz

@eflalim cınımmmm boşver yaa olup biteni, elhamdülillah köfte dudaklı iyiymiş annesi maşallah sübhanallah.
Sn gitmek istiyorsan git tabi bir doktora daha. Bence de makineden ölçümden fark etmiştir kilosu.
Ocak başına dönmüş yine doğum tarihin. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Benimde inşallahhhhhhhhhhhh salı günü randevum, ne uzun geldi ne uzun geldi artık çatlayacağım yahuuuu.
Birde sen var ya sennnn, benim adım çıktı süslü püslü diye, sen iki arada neler hazırlamışsın yaa.
maşallah ne güzel olmuşlar. Hepsini çook beğendim. Ellerine sağlık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini ağız tadıyla inşallah Allah'ımmmm..

sezin_uk kendimi kötü hissediyorum ben ama yaaa çok abartıyorum biliyorum
hatta sizin gözünüzden bakınca iğrenç bile olabilir yaptıklarım di mi
Çerkez ruhum varmış meğerse benim, hizmet etmek haricinde tabikiii
Eveeet gelelim sabunlara Sezin hanımcım Ne alemdeler?

@Mrssuperfine 30 kasım mııııı öyle mi dediler doğum tarihine?
Senin niye sezeryan olma ihtmalin var şimdi?
Ablanlar bir gelse hayırlısıyla rahatlayacağım inan ki.
Şu Lierac konusu 16. haftadan beri kullanıyorum. 6. ayla 7 ye girerken arada ihmal ettim.
2 günde 1 falan sürüyordum. Hiç çatlak yoktu.
Sonra birde kasıklarım çatır çatır çatladı.
Acaba hiç ihmal etmeseydim olmaz mıydı diye merak ediyorum. Artık sürekli sürüyorum, bakalım artacak mı doğuma kadar.

PINAR45 o beşiklerden bende çok isterdim eskiden. Kısmet olması şimdilik. İyi günlerde kullanın inşallah.

Bu arada dolap, büyüyen karyolanın çekmeceleri, şifonyer vs için ölçüm yaptık 3,5 metre mavi kapitone aldım, 50 metre saten biye. Annem dikti, yıkadı ütüledi getirdi.
Odayı bekliyoruz hayırlısıyla gelince sereceğiz inşallah.
Bizim çamaşır ütü vs bir iş yok. Ablam yapmıştı bütün ütüleri.
Hazırlık devam ediyor işte.
Haftaya sınavlarım var o yüzdende çok giremiyorum.
Toplu foto eklerim odası da yerleşince Mustafamın.
Hepinizi çooook öpüyorum.

Bu arada alıntı yapamadığım arkadaşlarım hepinizi okudum, hepinizi sevdim hepinizi ve miniklerinizi de öptüüümmmm.

Doğrudur canım beklenebilir ama bebegin aşırı strese girip Allah korusun kakasını yiyip zehirlenme ihtimali var, artık her gun hareketlerini sayıyorum. Azalırsa hemen hastaneye nstye girmem gerekiyor, inan bende çok strese giriyorum ve riske atmak istemiyorum, bu belirsizlik çok can sıkıcı, bakalım Mevlam ne nasip edecek.

Rabbim yardımcın olsun canım. İşlerinizi rast getirsin inşallah.
Stres yapmamaya çalış, bence her şey çoook güzel olacak inşallah Zamanından öncede gelsede sağlığı sıhhati yerinde olsun inşallah..

Aminn canım inşaallah, zaten doğsun artık istiyorum, riskler beni korkutuyor, kucagima bir alayim inşallah hepsi gecicek

çok teşekkür ederim Larkin, şu an yanımda olsaydın ben de seni öperdim

Benim kizin da ismi Nisa olacak inşallah teyzesi :)

Larkin nasilsin canim
Sen bizim.ilham.kaynagimiz oldun
Güzel odanizin resimlerini de bekliyorum
Yazdiklarin konusunda hak veriyorum sana
Damdan atlar gibi durumlarini bildirmeden yazanlara bende cevap veriyorum
Tamam her zaman girmek zorunda değiliz ama herşeyin bir usulü var

Bende bugün yastik diktirdim
Taki yastigi yapmak için. Malzemeleri de internetten aldim. Yarin yapar yuklerim inşallah
Senin sabahlik kumasindan aldim bugün
Pembe de gupur aldim
Yandan baglamali sabahlik diktirecegim
Yalniz kararsiz kaldim kumaş konusunda
Sabahlik olarak diktirecegim bir de bu findik battaniye yapiliyor ya bebeğe ondan vardi.
Ondan mi alsaydim acaba ?

Masallah yaa bu profildeki minnak cok seker allahim sagsalim kucagina almayi nasio etsin

SILA_M bizi iyice bıraktı.

civilden almiştim çok kullanişli ve saglam ogglum hala yatıyor geniş almiştim . Odan buyukse buyuk olanlarından al .
Canim ben civilden sordum yok dediler. Ebebekte gordum 560 lira cok geldi bana. Benim bildigim boylari standart buyugu kucugude mi var? Bide oğlun kac yasinda canim? 15 kg kadar kullanilir yaziyo. Ama korumasi olmadığı icin bebek donmeye basladiktan sonra biraz riskli gibi geldi bana

Canim cok tesekkur ederimm ilgilendigin icin. Bi tane alio ben de bi deneyecegim. Kalp rahatsizligim oldugu icin gogus alti cok siki ve balenli sutyenler tercih edemiyorum pek. Kom britta kullaniyorum ben normalde. Inanilmaz rahat bi sutyen. Ama emzirme icin uygun degil malesef. Bakalim bu nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…