Ayy Allah yardımcısı olsun ya..Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Bende de ayni durum varkızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Kizimin adaşcan ı deseneyanina baska isim düşünüyor musunuz canim
Ayy ben bunu yerim yerim masallahh ya düğme burunluya
Saol canim bende cok memnun oldum bu durumdan
Cok sukur yaa dun okadar hareketliydi ki eskisi gibi disardan asiri belli olmasada tekme atinca bakinca anliypdum o zamanki gibiydi okadar korktum ki tepsin beni dursun kizim yayeterki suyu iyi olsun ister tepiklesin ister horon tepsin icerde
Gunaydin canim simdiden bollll şanslar :)
Rabbim hayirli doğumlar nasip etsinKizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Simdi 1. Sayfadan baktimda N-A-Z-L-İ olabilir oda 34 haftalik adida nazliydi.
Sağlıkla kullansın bebişlerimiz yaa ticaret böyle birşey babamlar da bizimle geldi pazarlik yaptilar onlar olmasa ben eşimle 2900 e alırdımŞimdiiiiik;
@ssule07 cim hemen veriyorum linki.
http://www.n11.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni-beyaz-85-beden-P29722707
Geldi benim sütyen, ortası yanları dantelli çok beğendim ben. 85 sipariş ettim ama çok büyük geldi gözüme.
Artık doğumdan sonra bakarım bir tanede siyah alacağım ama doğumdan sonra inşallah.
Markası bebefox bu sütyenin. Ve fiyatı da çok uygun. Penyeleri gündelik kullanırım, kıyafetlerin altından bu daha uygun olur bence. Birde ben süngersiz sütyen hiç kullanmadım şimdiye kadar.
prenses1805 evet evet evet çok güzel
Çünkü bizimde takımımız buuu
Biz şifonyer ve rafını da aldık. 27 Ekim'de 3100 TL'ye nakit aldık.
Yatağı yok içinde. Kesin olarak kabul etmediler hediye vermeyi.
Şimdide birde öğretmenler günü indirimi yapmışlar, bize asla fiyatı bir daha inmez demişlerdi, ama indi.
Çok sinirlendirdi beni buradaki bayii. Ay sonu gelecek dediler, Kasım bitti yok, önümüzdeki hafta gelecekmişmişmiş.
Neyse sağ salim eksiksiz, çiziksiz hasarsız gelsin de inşallah...
İyi günlerde kullanalım inşallah.
Sinavlarinda başarılar bol şansBu arada dolap, büyüyen karyolanın çekmeceleri, şifonyer vs için ölçüm yaptık 3,5 metre mavi kapitone aldım, 50 metre saten biye. Annem dikti, yıkadı ütüledi getirdi.
Odayı bekliyoruz hayırlısıyla gelince sereceğiz inşallah.
Bizim çamaşır ütü vs bir iş yok. Ablam yapmıştı bütün ütüleri.
Hazırlık devam ediyor işte.
Haftaya sınavlarım var o yüzdende çok giremiyorum.
Toplu foto eklerim odası da yerleşince Mustafamın.
Hepinizi çooook öpüyorum.
Bu arada alıntı yapamadığım arkadaşlarım hepinizi okudum, hepinizi sevdim hepinizi ve miniklerinizi de öptüüümmmm.
Sana yazdıktan sonra uykuya dalabildim ancak, simdide uyandım, uyuyamıyorum bende, Öyle dolaniyorum evde gece yarilarina kadar, hele kaşıntım artmışsa daha fena, mide yanması bendede var,Dus almazmıyım aldım.. Yatmadan önce aldı ki bide rahat olsun diye ama yok.. Muhtemelen yarın de gidicem.. İğne veya ia ne ise yapsın... Dayanamıyorum cok sinir bi durum...
Cok saol canım. Bu arada..
Senidemi uyku tutmadı...son ayımızdayız şöle 1 ay bari rahatca uyusak.. Midem ekşimezdi öle cok.. Midem cıktı bide... Gülsemmi agladammı
gerrçekten mi benim face yok bizide bilgilendir merak ederim ben ya ....Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
ben de genelde üşümüyorum ama Allah korusun hastalanmak istememben çılgın gibi geziyorum valla,düğmeler kapalı ön göbek bölümü 1 karışık açık,üfür üfürr hemdeohhhh yapıyorum,8 aydır adet görmediğimz için kendimi menopoza girmiş ateş basan bir kadın olarak görüyorum ve çok şükür hiç üşümüyorum,halbuki ben kışın çok üşüyen bir insandım,buda sanırım Allahın bir takdiri ilahisi
ben de öyle düşündüm ama belki ürün eline geçmiştir diye sordumben sipariş vermeden önce aradım telefona çıkan kadın bir sıkıntı durumunda değişim olabileceğini söyledi. kilomu sordu kiloma göre hangi bedeni alabileceğimi söyledi. ben 70 kiloyum m beden aldım. beden tablosu sitede de vardı. bulamazsan yaz bana onun linkini de gönderebilirim.
:) benim çevremde hiç yok biliyor musun süslü püslü, ne gördüysem burada gördüm diyebilirim.ruh ikizi gibiyiz :) genelde böyle tiplerin çok meraklı kayınvalideleri görümceleri olur,malesef benmde kaderim öyle oldu ya,ama bu bebek konusunda organizetörlüğüm nedense hat safhalarda,meğer içimde bir çerkez ruhu varmış
Canım az kaldı randevuna, azıcık daha sık dişini. Şimdi iki haftada bir gideceksin di mi artık?Nego cınımmmm boşver yaa olup biteni, elhamdülillah köfte dudaklı iyiymiş annesi maşallah sübhanallah.
Sn gitmek istiyorsan git tabi bir doktora daha. Bence de makineden ölçümden fark etmiştir kilosu.
Ocak başına dönmüş yine doğum tarihin. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Benimde inşallahhhhhhhhhhhh salı günü randevum, ne uzun geldi ne uzun geldi artık çatlayacağım yahuuuu.
Birde sen var ya sennnn, benim adım çıktı süslü püslü diye, sen iki arada neler hazırlamışsın yaa.
maşallah ne güzel olmuşlar. Hepsini çook beğendim. Ellerine sağlık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini ağız tadıyla inşallah Allah'ımmmm..
sezin_uk kendimi kötü hissediyorum ben ama yaaa çok abartıyorum biliyorum
hatta sizin gözünüzden bakınca iğrenç bile olabilir yaptıklarım di mi
Çerkez ruhum varmış meğerse benim, hizmet etmek haricinde tabikiii
Eveeet gelelim sabunlara Sezin hanımcımNe alemdeler?
@Mrssuperfine 30 kasım mııııı öyle mi dediler doğum tarihine?
Senin niye sezeryan olma ihtmalin var şimdi?
Ablanlar bir gelse hayırlısıyla rahatlayacağım inan ki.
Şu Lierac konusu 16. haftadan beri kullanıyorum. 6. ayla 7 ye girerken arada ihmal ettim.
2 günde 1 falan sürüyordum. Hiç çatlak yoktu.
Sonra birde kasıklarım çatır çatır çatladı.
Acaba hiç ihmal etmeseydim olmaz mıydı diye merak ediyorum. Artık sürekli sürüyorum, bakalım artacak mı doğuma kadar.
@PINAR45 o beşiklerden bende çok isterdim eskiden. Kısmet olması şimdilik. İyi günlerde kullanın inşallah.
Ayyy cvp yazarken birseye bastim askitotomu durttunuz dedi o ne ya oyle ben durtmedim kimseyi :) gobek onden acik valla insallah usumuyorlardirben de genelde üşümüyorum ama Allah korusun hastalanmak istemem
illa ki göbişi de kapatmak gerekir mi acaba
forumda dürtme olduğunu ilk defa gördüm sayende :)Ayyy cvp yazarken birseye bastim askitotomu durttunuz dedi o ne ya oyle ben durtmedim kimseyi :) gobek onden acik valla insallah usumuyorlardir
Benim koca gibi,seninki yine mont alalim dio benimki giy iste bnm barbour montlari dio cimri sey:) alalim demekte yok,bunu dogur dio sonra hmn ikinciyi yapariz tam deli zirvasi,sanki bunda 4 4 luk kocalik yapti cok yardimci olduda ikinciyi ruyasinda gorsun hicte yapamamÂmin canım hayırlısıyla inş:)
Benim test sonuçlarım iyi çıkınca doktor bir şey vermedi, ama kaşıntı devam.. Ben de psikolojik ya da hamileliktendir diyorum artık pes ettim:) Allah güç kuvvet versin sana da çabucak atlatırız ibş..
Valla benim içime bi Aysel Gürel bi seren serengil kaçmış, abartmadan yapamıyorum :)) bu Durulmuş halim:) en Güzeli senin Yaptığın kalbini beyninizi yormuyordum Fuzuli şeylerle:)
Canım gazelini önermiyorlar hamilelikte petrolium jeli olduğu için.. Ama gene de pisliğe de vs onun faydası oluyor..
Ben de evde va yanıyorum ama dışarısı çok soğuk kaldı ki dışarı bile çıkmıyorum büyük Mont almam Lazım:) eşim de biz 3-4 çocuk yaparız bi büyük Mont al hamilelik montun olsun diyor deli mi ne
Aynen pijama Eşofman takımlarımı nasıl giyilirmiş gösteriyorum ona, aldım kullanmadı:) Hırs yapmışım ben de:))
Çoook güzeller Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş âmin âmin
Ah canım inanamadım ram bir gecede tüm karnım çatlamış Yırtık yırtık şoktayım( alıştıra alıştıra geleydi bari:) bir de daha çatlarsa başarım bilmem.. Bende zaten çatlak vardı müsaitim yani.. Sen kremlerini ihmal etme inş olmaz..
Benim odam ekimde geldi ve hala kokusu geçmedi malesef bir de göya doğal mobilyalar.. Ama içine serdim her şeyi bekleyenlerin malesef... Senin de acelen yoksa bekle bit iki gün istersen.. Koku gidince yerleştir ya da yerleştir aklın rahat etsin:)
Herkes iyi canım, sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Valla canım Amerika'daki tüm pişik kremlerinin içinde paraben ya da petrol jeli vardır yazıyor hiç de matah değiller..
Aynen öyle bol bol kreme devam:)
Canom avenna nın kremleri çok iyi gerçekten çok geçmiş olsjn sana da..
Olmuyor olsaa bebişinin Odası'nı yüklicem :))
Hadi gözün aydın canım yorulmayacaksın ailenle olacaksın hem de alınanları da götürebilirsiniz :) kapı süsü ve harfler de çok ciciiii:)
Oh en Güzeli ben de her şeyimi bitirdim artık yatarak Doğumu bekliyorum iyi ki de bitirmişim şimdi lunu yap deseler yapamam :))
Geçmiş olsun canım sen neden yoruldun keşke temizlik olmayan odalara kaçsaydın hep.. :)
Evet canım bendim o:) vazelin ve bebeyağı sürme, başla şeylerle karıştırma direkt lierac kullan.. Faydasını görürsün seninki hiçbir şey değil çatlamazsın inş:) ben zaten müsaitim..
Allah güç kuvvet versin canım sınavlarında da başarılar diliyorum:)
Çatlak için üzülme kremi sür olacağı varsa oluyor ben de bir iki gün sürmemiştim üstüne çatladım o gece :/ ühüühüh
Doktorum erken doğum ihtimalı var 30 kasımı görürsün en son dedi.. Bebiş acele ediyormuş ama ben kızıma babamızı bekliyelim diyorum akıllı kızım da peki annecim babam da ilk Kavuşma anımızda yanımızda olsun diyor :) Allahın izniyle .. Bebek strese Girdiği için sezaryan ihtimali de var ama Planlı değil hiçbir şey şimdilik beklemedeyim.
ablam 10 Aralık gibi gelecek inş sonra ben de rahatlayacağım Allah Razı olsun düşünmene:) böyle sefilleri oynuyorum..
Canım stres en büyük düşman önemli olan tek şey ikinizin de sağlıklı olması sonra uçakla gelmiş trenle gelmiş misafirimiz Önemi yok :) sen rahat ol gerisini boşver..
Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..
Burada da tüm anneler crocs vb terlik koyuyor hastane çantalarına.. Ben güEl bi haber ve makyaj çantası koydum, eşim onları görünce çıldıracak :))
Canım stres de etkiliyor kaşıbdıkça miden Ağzına gelmiştir Çubuklu kraker ya da gaviscon vs ile renie ile idare etmeye çalış..
Nerden yaptin bidaha yap desen inan valla bidaha durtemem :)forumda dürtme olduğunu ilk defa gördüm sayende :)
evet canım ikinci 5 ocak dedi sezaryan tarihine, ilki mecburi sezaryan olunca bu da öyle olacakTamamm :) bu arada az kalmis doguma dr bise dedimi sanirim ikinci bebisin karistirmadiysam :)
ne güzel canım maşaallah yarasın bebeğe demek ki bebekten bebeğe farkNego canım ben walla ilk aylarda kilo aldım ama son aylarda çok yemiyorum meyve baya yiyorum ama kilo almam durdu bebeğim almış hep
tarihi bi beşik canim annem verdi yazın annemin zamanindan kalma çok otantik bişey . Şimdilerde bulunması zor yapımı yok yani ahsap beşik .
canim resim yukeyemiyorumki çok denedim olmuyor. Bak profilimde album yukle diye bir yer var giriyorum oraya album ismini yazıyorum snra sıra resim yuklemeye geldiginde dosya boyutum buyuk geldigi için yuklenmiyor . Neden boyle oluyor anlamadım . Ahh bi yapabilsem neler neler yuklicmde . Biraz yardmci olursanz belki beceririm:)
canım kayısı suyu iyidir ama her gün içince vücut alışıyor arada başka şeylerde ye ki alışmasın,çok zor bilirim ben zeytinyağı sürmüşlüğüm var ilk doğumdan sonraKizlar size sorularim ve bi tanede nacizane tavsiyemm olacak.. once affiniza sığınarak söylüyorum kabizlik ceken arkadasimiz varsa ben gebelik oncesindede cok cektim kabizlik suanda da ayni durumdayim..cok sey denedim kayisi vs falan bilindik seyker..muz falan huc yemiyordum korkumdan..bikeresinde hastanelik duruma gekdim.. o anlarsa yime burada okudugum biseyi yaotim peçeteye zeytinyağı dokup Afedersiniz o kisma surmek..bununyaninda tuvakete cikmak benim icin luks olmustu dort bes gunde anca oda aglaya zirlaya zirla oluyordu. .dr bana demir hapı verdiginde mideme dokunduğu icin meyvesuyu ile icmemi söyledi bende haola beraber kayisi suyu ictim.bastq anlamadim ama bananbaya iyi geldi. .hepinize tavsiye ederim hergyn bi bardak içiyorum ve her gun çıkabiliyorm sukur..bide sorum var. Duvar kagidi alan qrkadaslar vardi kaca aldilar onlar benim kizimin odasi baya kucuk..nereen almislardi bide..kizlar bide bu sabunlar varya mevlutte dagitmak icin simdiden alsak rwngi kacarmi sizce..simdiden Teşekkürler
canım yazınca bulursun ama istersen özelden yazayım üyeyim bensite adını biliyormusun eflalim ? yoksa gogle yazınca bulabilirmiyim
sağol canım eee erkek dr a gidince eşim kendi eliyle götürdü özeleCanim yapacak seyim olmazmi suan annemdeyim eve bi gideyim mutfak dolabi silincek kizimin dolabina ortu kesilcek yerlescek kiyafetler kapilar silincek gerci ev temizdir kv ben yokken temizlemistir garanti esime yemek yapiyo o arada temizligide hallederama yinede cok isim var cokkk
Masallah kofte dudaklina canim :) demek doktorunuda değiştin ozele gectin hayirlisi olsun
Bunu soyledigin iyi oldu canim ya nivea almayi planliyodum onceden ama sudocrem alicam sanirim ama sampuani niveadan aldim
Ablamda oyle diyo iste cok guzel diyo sanirim onu alicam :)
Cok saol canim alayim bende bari baya iyi oldugunu bende duydum :)
maşaallah sevindim canımAllahima şükürler olsun ki kizimin hareketleri düzeldi eger ki sudan sebep az hareket ettiyse bugun ozellikle kizim asiri hareketli tekmelerini hissetmeyi ozlemisim aşkim benim ya :) yeterki tepikleyip dursun kizim armutlar ise yariyo snairim
ohh mis olmuşKızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm
oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldiHu huuuu şekerler ben geldiiim
Enerjik gibi anlaşılıyorsa ruh halim düzeltme yapayım; aslında kamyon çarpmış gibiyim, yerden kazınacak haldeyim, sürekli olarak maraton koşmuşum gibi nefes nefeseyim, genellikle kolumu kaldıracak halim yok.
Ama beni sormuşsunuz ya Larkin nerelerde diye bi sevindim bi sevindim anlatamam
İşte böyle bir etkisi var buranın, adım geçince bile mutlu oluyorum.
İnsanın unutulmaması, hatrının sorulması durumunun merak edilmesi çok güzel bir şey.
Çok teşekkür ediyorum hepinize.
(Bundan sonrası uzun okumayabilirsiniz annişler)
Ki bununla başlayaraktan kısa olarak demek isterim ki; (çok kısa olur ya benim yazım bakın görün)
@hera^^ nın o yazısını görünce hay dedim yanımda olsaydın seni öperdim
Burası sadece aklına esenin sorunun cevaplanacağı bir yer değil.
Ocak ayında Allah'ın izniyle doğum yapacak hamile bayanların toplandığı bir yer.
Her geçen gün birbirimizin hamileliği ve özel hayatı da dahil olmak üzere, hakkında bir çok şey öğreniyoruz.
Bu da gerçek hayatta insanlarla tanışıp yakınlaşmayla benim için aynı şey.
Birbirimizi merak ediyoruz, neler yapıldı neler hissedildi, ağrısı sancısı olan, bebekle ilgili, kocayla kv ile, görümceyle onunla bununla yani her şeyle ilgili sıkıntılar dertler paylaşıyor, bizde kendimizce yorumlarda buluyoruz.
E haliyle sadece sanal ortam deyip geçemiyoruz, bir de hamileyiz yaduygusalız
Yoksa ortak noktamız hamilelik olsa da hepimizin hayatı birbirinden farklı. Sıkıntılar farklı yaşananlar farklı.
İnsanın sorulan sorunun cevabını almak istemesi çok normal. Ama genel olarak cevap verenler olarak insan yerine konmak istemekte çok normal.
"ayy her yerim ağrıdı ne kötü kalkıyorum sabahları" diye zort diye ortadan mesaj gönderilmesinden hoşlanmıyorum.
Hu huuu insanız bir selamı hak ediyoruz, sende giriyor yazıyor bir selam ver naber anneler de yahu
Herkes bir şeylerden bahsediyor. Tamam aynı şeylerden bahsetmediğimiz de oluyor, kimi ikili konuşuyor soruyor cevaplıyor, kimiler başka bir şeyden bahsediyor, hepsini okuyoruz, bilgisi yada ilgisi olan cevap veriyor, kimi okuyup çıkıyor vs neyse ne.
Ben durumu arkadaşların yanlış yorumladığını düşünüyorum.
Mesele az girmek az cevap yazmak beğene basmak alıntı yapmak değil. Artık sonlara doğru geliyoruz, birbirimizi başladığımız günden daha iyi tanıyoruz, kimse sadece kendi sorununu anlatan insanlardan hoşlanmaz.
Normal hayatta da bu böyledir.
Dikkat çekmek istediğim en önemli nokta;
Bu arkadaşlar arada değil sürekli gelip asla ama kendisinden başka bir şey ile ilgili bir şey yazmayıp, soru sorup giden kişiler.
Cevap verilmeyince de neden kimse bana cevap vermiyor diye arada da hesap soran kişiler.
Mesela bu kadar mesaj var bunları hiç okumayacaklar bile
İşte arada bir sinire fazla dokununca isyan edilmiş haklı olarak
Öfff ilk ve son yazımdır, dahada bir şey yazmam bu konuda, bütün geçmişi 1 günde okuyunca bu konu çok rahatsız etti parnak basmak istedim
Sakın kimse bir yere gitmesin, amaaan isteyen istediğini de yazsın.
İlk baştan beri ne yapıyorsak o görmezden gel devam et.
AhhSILA_M olsaydı o da hak verirdi. O da az çekmedi bu konudan gülüp geçiyordu nihayet
yok kaybolma sakın bir yerebende 3-5 gün girmicem çok kıskandım,acaba biri çıkıp minione nerde dicekmi acaba
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)Nego cınımmmm boşver yaa olup biteni, elhamdülillah köfte dudaklı iyiymiş annesi maşallah sübhanallah.
Sn gitmek istiyorsan git tabi bir doktora daha. Bence de makineden ölçümden fark etmiştir kilosu.
Ocak başına dönmüş yine doğum tarihin. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Benimde inşallahhhhhhhhhhhh salı günü randevum, ne uzun geldi ne uzun geldi artık çatlayacağım yahuuuu.
Birde sen var ya sennnn, benim adım çıktı süslü püslü diye, sen iki arada neler hazırlamışsın yaa.
maşallah ne güzel olmuşlar. Hepsini çook beğendim. Ellerine sağlık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini ağız tadıyla inşallah Allah'ımmmm..
sezin_uk kendimi kötü hissediyorum ben ama yaaa çok abartıyorum biliyorum
hatta sizin gözünüzden bakınca iğrenç bile olabilir yaptıklarım di mi
Çerkez ruhum varmış meğerse benim, hizmet etmek haricinde tabikiii
Eveeet gelelim sabunlara Sezin hanımcımNe alemdeler?
@Mrssuperfine 30 kasım mııııı öyle mi dediler doğum tarihine?
Senin niye sezeryan olma ihtmalin var şimdi?
Ablanlar bir gelse hayırlısıyla rahatlayacağım inan ki.
Şu Lierac konusu 16. haftadan beri kullanıyorum. 6. ayla 7 ye girerken arada ihmal ettim.
2 günde 1 falan sürüyordum. Hiç çatlak yoktu.
Sonra birde kasıklarım çatır çatır çatladı.
Acaba hiç ihmal etmeseydim olmaz mıydı diye merak ediyorum. Artık sürekli sürüyorum, bakalım artacak mı doğuma kadar.
@PINAR45 o beşiklerden bende çok isterdim eskiden. Kısmet olması şimdilik. İyi günlerde kullanın inşallah.
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandımBu arada dolap, büyüyen karyolanın çekmeceleri, şifonyer vs için ölçüm yaptık 3,5 metre mavi kapitone aldım, 50 metre saten biye. Annem dikti, yıkadı ütüledi getirdi.
Odayı bekliyoruz hayırlısıyla gelince sereceğiz inşallah.
Bizim çamaşır ütü vs bir iş yok. Ablam yapmıştı bütün ütüleri.
Hazırlık devam ediyor işte.
Haftaya sınavlarım var o yüzdende çok giremiyorum.
Toplu foto eklerim odası da yerleşince Mustafamın.
Hepinizi çooook öpüyorum.
Bu arada alıntı yapamadığım arkadaşlarım hepinizi okudum, hepinizi sevdim hepinizi ve miniklerinizi de öptüüümmmm.
canım sağlıkla gelecek kuzun inşaallah için hep rahat olsun ben inanıyorum hatta sen 40 haftayı bile görürsün diyorumDoğrudur canım beklenebilir ama bebegin aşırı strese girip Allah korusun kakasını yiyip zehirlenme ihtimali var, artık her gun hareketlerini sayıyorum. Azalırsa hemen hastaneye nstye girmem gerekiyor, inan bende çok strese giriyorum ve riske atmak istemiyorum, bu belirsizlik çok can sıkıcı, bakalım Mevlam ne nasip edecek.
aldın mı canım kumaşı çok iyi, hadi bakalım bekliyorum senin süslü yastığını nasıl olacak:) larkine sormuşsun ama o fındık kumaş olmazdı canım bu aldığın daha iyi bence:)Benim kizin da ismi Nisa olacak inşallah teyzesi :)
@Larkin nasilsin canim
Sen bizim.ilham.kaynagimiz oldun
Güzel odanizin resimlerini de bekliyorum
Yazdiklarin konusunda hak veriyorum sana
Damdan atlar gibi durumlarini bildirmeden yazanlara bende cevap veriyorum
Tamam her zaman girmek zorunda değiliz ama herşeyin bir usulü var
Bende bugün yastik diktirdim
Taki yastigi yapmak için. Malzemeleri de internetten aldim. Yarin yapar yuklerim inşallah
Senin sabahlik kumasindan aldim bugün
Pembe de gupur aldim
Yandan baglamali sabahlik diktirecegim
Yalniz kararsiz kaldim kumaş konusunda
Sabahlik olarak diktirecegim bir de bu findik battaniye yapiliyor ya bebeğe ondan vardi.
Ondan mi alsaydim acaba ?
oyy maşaallah ne güzelEki Görüntüle 1319972 Eki Görüntüle 1319973 Eki Görüntüle 1319974
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)Hayirli geceler kizlar, gecmisi okumam yeni bitti, arada of direk sona atliyim diye dusunsemde azimle okudum hepsini :).
Herkesin hazirliklari cok guzel, cok tatli hayirla kullanmak nasip olur insallah, ben peksus pus hazirligi yapmadim, hastane terligi olarak su tuvalet terliklerine benzeyen crocslar varya onlardan goturmeyi dusunuyorum, bence cok rahat. Lohusa geceliklerim filanda oyle dantelli mantelli degil, spor puantiyeli filan tercih ettim ben, ama ne yalan soyliyim sizdeki bu hummali calismalar beni heveslendiriyor, yurtdisinda oldugum icin pek imkanim yok malesef .
Kizlar Allah en hayirlisini nasip etsin ama ben icten ice bebisimin erken gelmesini istiyorum, hem hamilelikten yoruldum hemde bebegimi ozluyorum. Sizdede boyle bi sabirsizlik var mi yoksa ben mi bi garip dusunuyorum
sagol cnm . Evet çogu kişinin sahip olmk istedigi beşik . Çunku çok kullanişli ve bebekler bu beşikleri çok seviyorlarmiş inş bnmkide sever yatar. Biliyomusun ustune bebek duşmemesi için saten kumaştan ve iplerden suslu puslu korumalikta yapılıyor onu bebeşin ustunden geçiriyorsun rahat olarak sıkmıcak. Boylece elleri kollarını uyuyana kadar hareket ettrmiyr cabuk uykuya dalıyr ve kndini uyandrmıyor. Sonrasındada ellerini çikarabiliyorsun iyice uykuya dalınca. Bir tur orgu çeşiti var elde tığsz oruluyor onu bn bilmiyrm eskinin kadınları bilirmiş koxamn babaannesi var 85 yaşinda ona gttim o ordu verdi sagolsun sadece saten kumaşa dikilmesi kaldı. Onuda halledeyim inşallah baska bi telefondan resim yuklemeyi denicm olursa szde gorursunuz. Burda senin suslu puslu şeyleri gorunce bnmde herseyi susleyesim geliyor valla. Daha bn o beşige neler yapcm nazar boncukları puskuller falan filan çk gzl olck inş. ( biraz uzunmu yazdm ne ? ) :)
PINARCIM senin bahsettigin beşikten bizm köyde hala kullananlar var.. Cok kullanıslı bir beşik.istanbldayım bn burda 80 90 tl ye yapıolar aynı beşikten ... Sende güle güle kullan canım ...
Bebişim memlekette yengeöde var.. Dönüşümlü kullanmıstık.. Gönderdim giresuna.. Oglumda ablası gibi olursa isticem ondan .. Bnden görüp bi arkadas sormuatu..bizde arastırduk cok 1.5 sen önce bulduk bi yerden.. Arkadas yaptırdu .. Şimdi üçüncüye kullanıyo .. 120 liraydı ada 90 namı ne yapmıs.. Ewet dedıın gibi aynı.. O eski saglam görünümü yok.. Vernikli cilalı falan eskıler gibi görünmüyo ama kadın kullandı yanı hala kullanıp.. Benm beşik var yerim yok inan ki annm süpriz yapıp almıstı mobılya beşigi eger haberim olsaydı o beşikten yaptırırdın... Olmadı getittircem zaten..
benimde içim rahatladıDr uma ulaştım çok şükür.. Kanama devam eder veya artarsa hemen gorunmemi söyledi. Ama hemoroidden dir merak etme dedi. Içim rahatladı.. Sağolun kızlar..
ayy inşaallah sağlıkla doğarKizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yılkızlar bebişin altını silmek için pamuk kullanılacakmış
ebebekte ıslak pamuk gördüm, onları mı almak lazım yoksa gerçekten pamuk mu ıslatacağız :)
:) benim çevremde hiç yok biliyor musun süslü püslü, ne gördüysem burada gördüm diyebilirim.
Canım az kaldı randevuna, azıcık daha sık dişini. Şimdi iki haftada bir gideceksin di mi artık?
Senin süslü püslü şeylerin çok güzel gerçekten çok sevimli, üç dört kişi birden uğraşıp emek veriyorsunuz bundan güzel bişey olabilir mi? İğrenç ne demek aşk olsun?
Benim öyle bir backgroundum yok, ne annem ne çevrem kimsenin ilgisi yok öyle şeylere. Sürekli okuldu işti derken vakit de yok. Evde olsam uğraşırdım belki, göze hitap eden şeyleri seviyorum aslında. Ama işte ilgi, beceri ve vakit gerektiriyor.
Bizim sabunlar hazır, biraz renk tonları farklı olsa da kendimiz yaptık, memnunuz. Kutuları da katladık, rafyasını, dantel kurdelasını da aldık, bir tek paketlemesi kaldı. Eşimle beraber yapıcaz inşallah. Son olarak da etiket yapılacak, tarihimiz belli olsun da. Bitince resim atarım mutlaka, duramam zaten.
Benim yıkama ütüleme işlerim bitmedi daha, hastane çantama da son şeklini bugün vericem. Sabunlar daha sonra tamamlanır, ne yapayım o kadar enerjik değilim. Daha odaya perde&halı yapılacak onlar tamamlanınca oda resmini de atarım.
Sizin oda için üzüldüm ya niye insanlar sözlerinde durmaz ki? İnşallah bu hafta sağ salim gelir. :)
sen de minione ı dürt yazıyor, dur ben de seni dürteyimNerden yaptin bidaha yap desen inan valla bidaha durtemem :)
ikisinin farkı var mı kipamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
Cook teşekkür ederimPRENSES oda takımınızcok güzel.. Bebişin güle gülekullansın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?