2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Ayy Allah yardımcısı olsun ya.. Bende de bu aralar erken doğum korkusu var.. iyi düşünmeye çalışıyorum surekli..

kızlar günaydın uyuyamıyorum ya 1 de yattım şimdi uyandım bari son bi ay uyusak ya içmediğim süt kalmadı evde ama genede yok uyku filn yokkkk
Bende de ayni durum var
Ama öğlen uykusuna yatiyorum 1 saat o rahatlatiyor
Herkes bu günlerini çok ararsin diyor ama ne yapayim uykum yok

Tek basina Nisa olacak inşallah
İki isim hoşuma gitmiyor ve Lisa isim seviyorum
Birde ilerde kizlik soyismini kullanirsa 2 isim 2 soy isim zor olur
Ayy yerim onu ben büyüdü de evkenmesi kaldi :)

Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Simdi 1. Sayfadan baktimda N-A-Z-L-İ olabilir oda 34 haftalik adida nazliydi.
Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin

Kasintisi olan arkadaşlar
Sirke sürebilirsiniz
Hem bebeğe zarar vermez, hem kasintinizi azaltir

Sağlıkla kullansın bebişlerimiz yaa ticaret böyle birşey babamlar da bizimle geldi pazarlik yaptilar onlar olmasa ben eşimle 2900 e alırdım çok beklicez desene yaaa hemen gelsin istiyorum oğluşumun cicilerini dolaba Çarşafini yastığıni korumaliklarini besige bir an önce yerleştirmek istiyorum dediğin gibi sağlam gelsin de inşallah .
Teşhirde besik yoktu sormayi da unuttum besigin sallanma özelliği varmiydi? Mağazada ki diğer beşiklerde vardı ama resime bakınca sanirim yok.

Sinavlarinda başarılar bol şans

Sana yazdıktan sonra uykuya dalabildim ancak, simdide uyandım, uyuyamıyorum bende, Öyle dolaniyorum evde gece yarilarina kadar, hele kaşıntım artmışsa daha fena, mide yanması bendede var, dayanicaz artık. Allah dermansız dert verip derman aratmasın, doğumdan sonra geçicek inşallah. :)
Dra gidince muhakkak yaz olur mu canım, inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin. Bu arada evet aramızda 1 gün var, hayırla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah

ben de genelde üşümüyorum ama Allah korusun hastalanmak istemem
illa ki göbişi de kapatmak gerekir mi acaba

ben de öyle düşündüm ama belki ürün eline geçmiştir diye sordum
takım çok hoş, ama resimlerde sabahlığın boyu kısa görünüyor
sen giydiysen fikir verirsin diye düşündüm :)

:) benim çevremde hiç yok biliyor musun süslü püslü, ne gördüysem burada gördüm diyebilirim.
Canım az kaldı randevuna, azıcık daha sık dişini. Şimdi iki haftada bir gideceksin di mi artık?
Senin süslü püslü şeylerin çok güzel gerçekten çok sevimli, üç dört kişi birden uğraşıp emek veriyorsunuz bundan güzel bişey olabilir mi? İğrenç ne demek aşk olsun?
Benim öyle bir backgroundum yok, ne annem ne çevrem kimsenin ilgisi yok öyle şeylere. Sürekli okuldu işti derken vakit de yok. Evde olsam uğraşırdım belki, göze hitap eden şeyleri seviyorum aslında. Ama işte ilgi, beceri ve vakit gerektiriyor.
Bizim sabunlar hazır, biraz renk tonları farklı olsa da kendimiz yaptık, memnunuz. Kutuları da katladık, rafyasını, dantel kurdelasını da aldık, bir tek paketlemesi kaldı. Eşimle beraber yapıcaz inşallah. Son olarak da etiket yapılacak, tarihimiz belli olsun da. Bitince resim atarım mutlaka, duramam zaten.
Benim yıkama ütüleme işlerim bitmedi daha, hastane çantama da son şeklini bugün vericem. Sabunlar daha sonra tamamlanır, ne yapayım o kadar enerjik değilim. Daha odaya perde&halı yapılacak onlar tamamlanınca oda resmini de atarım.
Sizin oda için üzüldüm ya niye insanlar sözlerinde durmaz ki? İnşallah bu hafta sağ salim gelir. :)

Benim koca gibi,seninki yine mont alalim dio benimki giy iste bnm barbour montlari dio cimri sey:) alalim demekte yok,bunu dogur dio sonra hmn ikinciyi yapariz tam deli zirvasi,sanki bunda 4 4 luk kocalik yapti cok yardimci olduda ikinciyi ruyasinda gorsun hicte yapamam

Tamamm :) bu arada az kalmis doguma dr bise dedimi sanirim ikinci bebisin karistirmadiysam :)
evet canım ikinci 5 ocak dedi sezaryan tarihine, ilki mecburi sezaryan olunca bu da öyle olacak normale yanaşmadı
Nego canım ben walla ilk aylarda kilo aldım ama son aylarda çok yemiyorum meyve baya yiyorum ama kilo almam durdu bebeğim almış hep
ne güzel canım maşaallah yarasın bebeğe demek ki bebekten bebeğe fark
tarihi bi beşik canim annem verdi yazın annemin zamanindan kalma çok otantik bişey . Şimdilerde bulunması zor yapımı yok yani ahsap beşik .

çok merak ettim keşke yükleyebilsen telden hiç bilmiyorum ben

canım kayısı suyu iyidir ama her gün içince vücut alışıyor arada başka şeylerde ye ki alışmasın,çok zor bilirim ben zeytinyağı sürmüşlüğüm var ilk doğumdan sonra
site adını biliyormusun eflalim ? yoksa gogle yazınca bulabilirmiyim
canım yazınca bulursun ama istersen özelden yazayım üyeyim ben
sağol canım eee erkek dr a gidince eşim kendi eliyle götürdü özele
maşaallah sevindim canım
Kızlar bugun temuzlik vardı ev kimple temuzlendi 5 kişi wv kalktı tekrar indi ama bende bittimmm
ohh mis olmuş

oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldi sen var ya köşe yazarı olmalısın hep okurdum seni:)
bende 3-5 gün girmicem çok kıskandım,acaba biri çıkıp minione nerde dicekmi acaba
yok kaybolma sakın bir yere
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)

köfte dudaklım için sağol canım sezaryana razı oldum sonunda:)
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandım ah anne ahhh duy gör sınavlarında başarılar canım
canım sağlıkla gelecek kuzun inşaallah için hep rahat olsun ben inanıyorum hatta sen 40 haftayı bile görürsün diyorum
aldın mı canım kumaşı çok iyi, hadi bakalım bekliyorum senin süslü yastığını nasıl olacak:) larkine sormuşsun ama o fındık kumaş olmazdı canım bu aldığın daha iyi bence:)
oyy maşaallah ne güzel
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)

PINARCIM senin bahsettigin beşikten bizm köyde hala kullananlar var.. Cok kullanıslı bir beşik.istanbldayım bn burda 80 90 tl ye yapıolar aynı beşikten ... Sende güle güle kullan canım ...

ayyy kızlar yükleyin şu beşiğin fotosunu yaptırabilirim ben çok merak ettim
Dr uma ulaştım çok şükür.. Kanama devam eder veya artarsa hemen gorunmemi söyledi. Ama hemoroidden dir merak etme dedi. Içim rahatladı.. Sağolun kızlar..
benimde içim rahatladı

Simdi 1. Sayfadan baktimda N-A-Z-L-İ olabilir oda 34 haftalik adida nazliydi.
ayy inşaallah sağlıkla doğar
kızlar bebişin altını silmek için pamuk kullanılacakmış
ebebekte ıslak pamuk gördüm, onları mı almak lazım yoksa gerçekten pamuk mu ıslatacağız :)
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl

ay ne güzel sabun yapmışsın bende yapmak isterdim ellerinize sağlık

pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
ikisinin farkı var mı ki
çünkü bu ıslak mendil değildi, ıslak pamuk yazıyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…