2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Güle güle kullanin 3 kapalı dolabına bayılmistim çok güzel güle güle kullansin bebişin sende bayagi uyguna almışsın benim kp öğretmen bilmiyorum ki sanırım ogretmenler gunu yakın zamandaydi ondan yaptılar

Benimkininde var pintiliği ama bana karşı. Benimki para verir kaç para harcadın diye sorar bende strese girerim ne kredisi ödüyorsunuz bizi soracak olursan boş yere işsizlik zamanlarında kredi kartı borçlarını kapatmak için çekilmiş krediler

SEVDAENGEL canım arkadasım sabunları dogumda 3 ay önce yaptırdı..
40 ında okutcak.. Cocuk dogalı daha 1 hafta oldu... Sabunlar hala yepyeni mis gibide kokuyo

PRENSES oda takımınızcok güzel.. Bebişin güle gülekullansın canım..

canım oda kokusu tamamen gitti nasıl yaptım söyliyim hani şu feyir varya platınyum onla 2 hafta üstüste sildirdim sonrada palmolivie el sabunuyla sildim gecti valla şimdi mis gibi sen de ser ve acil foto paylaş merakta koyma beni odalara bakmaya bayılıyorum benim şimdi herşeyim bitti son bi ayda yata yata geciriyorum günlerimi bi yerleri düzeltiriyorum ki zaman gecsin

denedimde olmuyor canim belkide telefondan kaynaklaniyordur . Telefonun her yere resim video vs. atmıyor bundan olabilir. Birde diger akıllı telefonumdan deneyim bklm.

Son düzenleme:
:))) tmm yrn halledeyim pzt atiyorum oyleyse

ya ben de fazla fazla aldım ama en küçüğü 56 cm . bi kısmını 0-3 aylık bi kısmını 3-6 aylık aldım. çünkü bebişler çok çabuk toparlanıyor. özellikle tecrubeli annelerin uyarısını dikkate aldım.

Iyi aksamlar kizlar.. aranizda kraft dondy elektrikli besik alan varmi? Ne kadara ve nerden aldiginiz yazarsaniz cok sevinirim.. :)

Minione cnm ne kadar çok tulum almişin oyle 62 santim 3-6 ay arasımı oluyor ? Eger oyleyse uç dort ay anca gyer 0-3 ay tulumlar bir aydan sonra bacaklarını kasıyor. Birde ben oyle çok tulum almadım uç tane aldım onlarda ikisi 3-6 ay birisi 6-9 ay arası aldım hevesim kalmasın diye . Yoksa oglumda tulumu kullanamadım . Kullanişli olmadı bnm için . Çunku sık sık altını degiştriyorsun zor oluyor çoz tak ugrastırıyor birde ayaklarını komple çıkarmk gerekiyor uşutcm diye fazla gydrmedim . Zaten digerleride giydiremeden bir aylıkkn olmadılar bebek iriydi zaten . Geneli zıbın takımlarından aldım çorabi çok aldım bn patikli alt yerinede patiksz tek altlardan aldım ayagını kasmasın diye. Bunlar hep ilk bebişten tecrubelerim. Ama herkesinki farklı oluyor kimiside tulumların kullanişli oldgunu soyluyor .

ya evet, ben de kaşıntı zamanı konuştuğumuzu hatırlıyorum ama emin olamadığım için yazmamıştım. ben de lierac'a tekrar döneyim o zaman, o kadar para verdik boşa gitmesin

yok yok tuhaf değiliz bence, işeyararcı olmak da güzel şey ben de çok isterdim eşimin girmesini aynı düşüncelerden dolayı. ama maalesef
çatlaklar için geç değil demişsin, umutlandım hemen ben alıp başını gider, artık önüne geçemem diye düşünmüştüm. ama Mrssuperfine de aynı şeyi söylemiş, ben bu lierac'a geri döneyim en iyisi.

Ben kilk dogumumda vazelin surmustum hic catlamamisti bundada oyle tapiyorum iyi geliyor

vazelin, bebeyağı türü yağlı şeyler sürme demişti bana doktorum, dokunuyormuş herkeste aynı etkiyi yaratmıyorlar

Hu huuuu şekerler ben geldiiim
Enerjik gibi anlaşılıyorsa ruh halim düzeltme yapayım; aslında kamyon çarpmış gibiyim, yerden kazınacak haldeyim, sürekli olarak maraton koşmuşum gibi nefes nefeseyim, genellikle kolumu kaldıracak halim yok.
Ama beni sormuşsunuz ya Larkin nerelerde diye bi sevindim bi sevindim anlatamam
İşte böyle bir etkisi var buranın, adım geçince bile mutlu oluyorum.
İnsanın unutulmaması, hatrının sorulması durumunun merak edilmesi çok güzel bir şey.
Çok teşekkür ediyorum hepinize.

(Bundan sonrası uzun okumayabilirsiniz annişler)

Ki bununla başlayaraktan kısa olarak demek isterim ki; (çok kısa olur ya benim yazım bakın görün)
hera^^ nın o yazısını görünce hay dedim yanımda olsaydın seni öperdim
Burası sadece aklına esenin sorunun cevaplanacağı bir yer değil.
Ocak ayında Allah'ın izniyle doğum yapacak hamile bayanların toplandığı bir yer.
Her geçen gün birbirimizin hamileliği ve özel hayatı da dahil olmak üzere, hakkında bir çok şey öğreniyoruz.
Bu da gerçek hayatta insanlarla tanışıp yakınlaşmayla benim için aynı şey.
Birbirimizi merak ediyoruz, neler yapıldı neler hissedildi, ağrısı sancısı olan, bebekle ilgili, kocayla kv ile, görümceyle onunla bununla yani her şeyle ilgili sıkıntılar dertler paylaşıyor, bizde kendimizce yorumlarda buluyoruz.
E haliyle sadece sanal ortam deyip geçemiyoruz, bir de hamileyiz ya duygusalız
Yoksa ortak noktamız hamilelik olsa da hepimizin hayatı birbirinden farklı. Sıkıntılar farklı yaşananlar farklı.

İnsanın sorulan sorunun cevabını almak istemesi çok normal. Ama genel olarak cevap verenler olarak insan yerine konmak istemekte çok normal.

"ayy her yerim ağrıdı ne kötü kalkıyorum sabahları" diye zort diye ortadan mesaj gönderilmesinden hoşlanmıyorum.
Hu huuu insanız bir selamı hak ediyoruz, sende giriyor yazıyor bir selam ver naber anneler de yahu
Herkes bir şeylerden bahsediyor. Tamam aynı şeylerden bahsetmediğimiz de oluyor, kimi ikili konuşuyor soruyor cevaplıyor, kimiler başka bir şeyden bahsediyor, hepsini okuyoruz, bilgisi yada ilgisi olan cevap veriyor, kimi okuyup çıkıyor vs neyse ne.

Ben durumu arkadaşların yanlış yorumladığını düşünüyorum.
Mesele az girmek az cevap yazmak beğene basmak alıntı yapmak değil. Artık sonlara doğru geliyoruz, birbirimizi başladığımız günden daha iyi tanıyoruz, kimse sadece kendi sorununu anlatan insanlardan hoşlanmaz.
Normal hayatta da bu böyledir.

Dikkat çekmek istediğim en önemli nokta;
Bu arkadaşlar arada değil sürekli gelip asla ama kendisinden başka bir şey ile ilgili bir şey yazmayıp, soru sorup giden kişiler.
Cevap verilmeyince de neden kimse bana cevap vermiyor diye arada da hesap soran kişiler.
Mesela bu kadar mesaj var bunları hiç okumayacaklar bile

İşte arada bir sinire fazla dokununca isyan edilmiş haklı olarak

Öfff ilk ve son yazımdır, dahada bir şey yazmam bu konuda, bütün geçmişi 1 günde okuyunca bu konu çok rahatsız etti parnak basmak istedim

Sakın kimse bir yere gitmesin, amaaan isteyen istediğini de yazsın.
İlk baştan beri ne yapıyorsak o görmezden gel devam et.
Ahh SILA_M olsaydı o da hak verirdi. O da az çekmedi bu konudan gülüp geçiyordu nihayet

demekki ilk bebek cahillik işte,birde cnm şeyden kanaklandı hep,daha 4 aylıktım cinsiyeti bile belli değildi,çok kaliteli bir mağza kapanıyordu,50 liralık tulumlar 10 liraya düşünce en küçükleri 56 cm diye ilk 4 ünü o zmn aldım,ama 4 üde alt üst takım olarak aldım tabi hepsi patikli,bundan sonraki alışverişlerimde artık 62 cm olaral alt üst burunsuz alıyım biraz,sonrasıda 68 cm oda zaten mayıs haziran ayına tekabul eder,o zmnda çıtçıtlı kısa kol bady,alt pijama şeklinde biraz alırım diye düşünüyorum,artık bu aldıklarım doğduktan sonra belki halim olmaz yıkama yapmaya,10 parça şeyi 4 hafta içinde giydirir kullanırım artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…