Teşekkür ederim cnm biz yatağını almadık 3 kapılı dolapla şifonyerini pazarlıkla 1900 e aldık.Beşik yerine park yatak aldım.Öğretmenler günü dolayısıyla mı indirim yaptı bende öğretmenim hiç öğretmen indirimi filan demedi.Biz bi kaç ay önce aldık ama
bizim de çoğu kira kredi mutfak masrafı filan onlara gidiyor şimdi bi de bebek çıktı ama kıyamem benimeşim de düşüncelidir bana cimri muamelesi yapma derçikin şeyy yaaaaaaaaaa ama azıcık cimriliği var aman duymasın
canım oda kokusu tamamen gitti nasıl yaptım söyliyim hani şu feyir varya platınyum onla 2 hafta üstüste sildirdim sonrada palmolivie el sabunuyla sildim gecti valla şimdi mis gibi sen de ser ve acil foto paylaş merakta koyma beni odalara bakmaya bayılıyorum benim şimdi herşeyim bitti son bi ayda yata yata geciriyorum günlerimi bi yerleri düzeltiriyorum ki zaman gecsinayy herşey çok güzell gözüküyor,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,oda kokusundan çok şikayetçiydin geçen ay,son durum nedir,azaldımı tamamen geçtimi,bizimki 1 ay olcak tamamen gitmesede çok hafif dolap kapakları açıkken ve çekmecelerden azda olsa biraz geliyor,napim yerleştireyim mi artık kıyafetlerini,bu arada kapitone işinide vazgeçmedim ölçtüm diktirdim,onlarıda bugın aldım attım makınaya yıkandılar şimdi kuruyolar,yani yrn sereyim mi,bekliyeyim mi bilemedim şimdi
denedimde olmuyor canim belkide telefondan kaynaklaniyordur . Telefonun her yere resim video vs. atmıyor bundan olabilir. Birde diger akıllı telefonumdan deneyim bklm.sen resmi bilgisayara masaüstüne at,cevapla kısmında dosya yukleye gir,masaüstünden resmi bulup atıyorsun hepsi bu,cep telefonundan da yine aynı şekilde cevapla dosya yükle resmi seç yukarda dolan bir ekran çıkıyor o kapanınca otomatik resim çıkıyor ve gönderiliyor
bnde çok begendm cnm renkleri çok ferah gule gule kullan .
:))) tmm yrn halledeyim pzt atiyorum oyleysecanım oda kokusu tamamen gitti nasıl yaptım söyliyim hani şu feyir varya platınyum onla 2 hafta üstüste sildirdim sonrada palmolivie el sabunuyla sildim gecti valla şimdi mis gibi sen de ser ve acil foto paylaş merakta koyma beni odalara bakmaya bayılıyorum benim şimdi herşeyim bitti son bi ayda yata yata geciriyorum günlerimi bi yerleri düzeltiriyorum ki zaman gecsin
ya ben de fazla fazla aldım ama en küçüğü 56 cm . bi kısmını 0-3 aylık bi kısmını 3-6 aylık aldım. çünkü bebişler çok çabuk toparlanıyor. özellikle tecrubeli annelerin uyarısını dikkate aldım.benım aldıklarım elimde patladı ozaman eyvahlar olsuni2 takım hastane çıkışım var hadi onu es geçtim ama en az 10 tulumu var 56 cm,62 cm sadece 4 parça eşyası var çocuğumun,bana alışveriş yolları gözüktü anlaşılan
civilden almiştim çok kullanişli ve saglam ogglum hala yatıyor geniş almiştim . Odan buyukse buyuk olanlarından al .Iyi aksamlar kizlar.. aranizda kraft dondy elektrikli besik alan varmi? Ne kadara ve nerden aldiginiz yazarsaniz cok sevinirim.. :)
Heracım karıştırıp kullanınca kaşıntı oluyordu ikimiz de aynı şeyi yaşamıştık biliyorum onu :) ama ben aradan geçince lierac kullanmay devam ettim :)
Evet aynen öyle kırmızı mor gibi Çizgiler bazılarında beyaz Yırtık oluyor cilt tipiyle alakalı sonradan da beyazlıyor. Bence sadece lierac sür çatlayan yetine ilerlemesin sonra pişman olmak da var madem vücudun yatkın değil bebe yağına dokunmadan lierac sür canım..
forumda herkes süs püs seviyor sanıyordum, benim gibi birinin olmasına sevindim, tuhaf değilim demek ki :)
ben boğa burcuyum yükselenim de terazi, aslında estetik yönü yüksek burçlar ama ben biraz tembelim biraz da pragmatik bir tarafım var, her şeyin bir işe yaraması lazım sanki :)
benimki de fotoğrafçı almasa düşünmekten kurtulurdumama eşimin girmesini kesinlikle istiyorum. bebeği beraber yaptık beraber doğurup büyütücez, hiç bir konuda dışarıda kalmasın her anı yaşasın. erkekler zaten kaçışa çok müsait ben yalnız kalmak istemiyorum, her şeyde destek olmamız lazım birbirimize.
benim cildim çatlamaya çok müsait ve 12.haftadan beri her gün sadece lierac kullanıyorum henüz yeni bir çatlak oluşmadı, sanki olanların da görünümü azaldı gibi ama cilt geriliyor ondan da olabilir. bence lieraca devam et, kırmızı çatlaklar için geç değil, yenileri de oluşmamış olur. bu arada çatlaklar ilk başta kırmızımsı oluyor sonra beyaza dönüyor.
ben çantaya koyayım da üşüdüğünü hissedersem giydiririm sanırım.
Ben kilk dogumumda vazelin surmustum hic catlamamisti bundada oyle tapiyorum iyi geliyor
demekki ilk bebek cahillik işte,birde cnm şeyden kanaklandı hep,daha 4 aylıktım cinsiyeti bile belli değildi,çok kaliteli bir mağza kapanıyordu,50 liralık tulumlar 10 liraya düşünce en küçükleri 56 cm diye ilk 4 ünü o zmn aldım,ama 4 üde alt üst takım olarak aldım tabi hepsi patikli,bundan sonraki alışverişlerimde artık 62 cm olaral alt üst burunsuz alıyım biraz,sonrasıda 68 cm oda zaten mayıs haziran ayına tekabul eder,o zmnda çıtçıtlı kısa kol bady,alt pijama şeklinde biraz alırım diye düşünüyorum,artık bu aldıklarım doğduktan sonra belki halim olmaz yıkama yapmaya,10 parça şeyi 4 hafta içinde giydirir kullanırım artık napıyımMinione cnm ne kadar çok tulum almişin oyle 62 santim 3-6 ay arasımı oluyor ? Eger oyleyse uç dort ay anca gyer 0-3 ay tulumlar bir aydan sonra bacaklarını kasıyor. Birde ben oyle çok tulum almadım uç tane aldım onlarda ikisi 3-6 ay birisi 6-9 ay arası aldım hevesim kalmasın diye . Yoksa oglumda tulumu kullanamadım . Kullanişli olmadı bnm için . Çunku sık sık altını degiştriyorsun zor oluyor çoz tak ugrastırıyor birde ayaklarını komple çıkarmk gerekiyor uşutcm diye fazla gydrmedim . Zaten digerleride giydiremeden bir aylıkkn olmadılar bebek iriydi zaten . Geneli zıbın takımlarından aldım çorabi çok aldım bn patikli alt yerinede patiksz tek altlardan aldım ayagını kasmasın diye. Bunlar hep ilk bebişten tecrubelerim. Ama herkesinki farklı oluyor kimiside tulumların kullanişli oldgunu soyluyor .
Çok teşekkür ederim evet sakinlestiriyo sanki renkleri begenmenize sevindimbnde çok begendm cnm renkleri çok ferah gule gule kullan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?