Ayyy ayyy maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusunEki Görüntüle 1319972 Eki Görüntüle 1319973 Eki Görüntüle 1319974
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinCok saol canim.. Kanama durdu da hemoroidden dolayı çok canım yaniyooo..((( uyutmuyo..
Canim ben uni baby nin yenidogan islak pamuk mendilinde 6 paket almistim onu kullanicam biraz evdede 9 paket primanin var elimi bile surmedimkızlar bebişin altını silmek için pamuk kullanılacakmış
ebebekte ıslak pamuk gördüm, onları mı almak lazım yoksa gerçekten pamuk mu ıslatacağız :)
canım biliyorum ıslak mendil değil ıslak pamuk havlu ama yinede güvenilir gelmiyor, sen al dene hangisi kolayına gelirse onu kullanırsınikisinin farkı var mı ki
çünkü bu ıslak mendil değildi, ıslak pamuk yazıyordu canım
Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
canım arkadasım senın bebısın bı dogsunda gor kokla ıkıncıyı kocan ıcın degıl kendın ıcın yapacaksın ben ucte dort de ıstıyorum kendım ıcın :)Benim koca gibi,seninki yine mont alalim dio benimki giy iste bnm barbour montlari dio cimri sey:) alalim demekte yok,bunu dogur dio sonra hmn ikinciyi yapariz tam deli zirvasi,sanki bunda 4 4 luk kocalik yapti cok yardimci olduda ikinciyi ruyasinda gorsun hicte yapamam
Pozitif insanları çok seviyorum, hayata bakışı değiştiriyorlar, inşaallah canım çok teşekkürlerevet canım ikinci 5 ocak dedi sezaryan tarihine, ilki mecburi sezaryan olunca bu da öyle olacaknormale yanaşmadı
ne güzel canım maşaallah yarasın bebeğe demek ki bebekten bebeğe fark
çok merak ettim keşke yükleyebilsen telden hiç bilmiyorum ben
canım kayısı suyu iyidir ama her gün içince vücut alışıyor arada başka şeylerde ye ki alışmasın,çok zor bilirim ben zeytinyağı sürmüşlüğüm var ilk doğumdan sonra
canım yazınca bulursun ama istersen özelden yazayım üyeyim ben
sağol canım eee erkek dr a gidince eşim kendi eliyle götürdü özele
maşaallah sevindim canım
ohh mis olmuş
oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldisen var ya köşe yazarı olmalısın hep okurdum seni:)
yok kaybolma sakın bir yere
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)
köfte dudaklım için sağol canım sezaryana razı oldum sonunda:)
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandımah anne ahhh duy gör sınavlarında başarılar canım
canım sağlıkla gelecek kuzun inşaallah için hep rahat olsun ben inanıyorum hatta sen 40 haftayı bile görürsün diyorum
aldın mı canım kumaşı çok iyi, hadi bakalım bekliyorum senin süslü yastığını nasıl olacak:) larkine sormuşsun ama o fındık kumaş olmazdı canım bu aldığın daha iyi bence:)
oyy maşaallah ne güzel
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)
ayyy kızlar yükleyin şu beşiğin fotosunu yaptırabilirim ben çok merak ettim
benimde içim rahatladı
ayy inşaallah sağlıkla doğar
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
ay ne güzel sabun yapmışsın bende yapmak isterdim ellerinize sağlık
Sanmiyorum cnm ya ,zaten bu ilk bebegim yasim olmus 33,bu yastan sonra ikinciyi kaldirirmi bunyem bilmiyotum,kismet tabi hayirlisini versin rabbimcanım arkadasım senın bebısın bı dogsunda gor kokla ıkıncıyı kocan ıcın degıl kendın ıcın yapacaksın ben ucte dort de ıstıyorum kendım ıcın :)
canım rüyanın tersi çıkıyor genelde cinsiyet konusunda:)Ruyamda ultrasona girmistim. Dr sarisin mavi gozlu bi kizin olacak dedi bana bi de onu raporlayip verdi elimeama benim oglum olacak diyorum. Oyle demostiniz diyorum. Yanlis gormusum diyo. Bu son teknoloji ultrason diyo :) kocam da sevincten dort kose oluyodu. Ama tabi ben sokkk sevinemiyom da uzulemiyom da donup kaliyodum haha herseyimizi oglusa gore aldik biz bu saatten sora degismez di mi
ağrırrrrrrrr ağrırrrrr yalnız değilsinGunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu
Gunaydın herkese gunaydınlarınıza gunaydın dıyen bebıslerınızle uyanın ıns:) ben catı agrısından artık nerdeyse alt tarafı tutup yuruycem alt tarafım kırılıyor yok kızımda boyle agrı cekmedım ya Allahım sen saglık ver bıze gece belım agrıdı yatagımı ozledım sanırım of ızmır benımde agrıyor canım catı ve bel... Esyaları alınan odası gelen arkadaslar hayırlı olsun ... Benımde ev dagınık bırakıp gezmeeye koye geldık bugun gıdınce bır suru ıs camasır katalama benı beklıyor ama artık evdeyım yavastan yaparm esımde ızne ayrılacak beraber yaparız oldugu kadar zaten buzdolabı mutfak bıttı ıns ısler
Bende ondan korkuyorum, kız yada erkek diye fark etmez sağlıklı olsun ama hemen herşeyimiz kıza göre hazırlandı, şok olurum yaniRuyamda ultrasona girmistim. Dr sarisin mavi gozlu bi kizin olacak dedi bana bi de onu raporlayip verdi elimeama benim oglum olacak diyorum. Oyle demostiniz diyorum. Yanlis gormusum diyo. Bu son teknoloji ultrason diyo :) kocam da sevincten dort kose oluyodu. Ama tabi ben sokkk sevinemiyom da uzulemiyom da donup kaliyodum haha herseyimizi oglusa gore aldik biz bu saatten sora degismez di mi
Gerci ben ultrasonda gordum oglusun pipisini :) ama ne bileyim allah saglik versin gerisi onemli degil :) bizimki isin sakasi :)Bende ondan korkuyorum, kız yada erkek diye fark etmez sağlıklı olsun ama hemen herşeyimiz kıza göre hazırlandı, şok olurum yani
Birde geçen annem özel bir hastaneye gitmişti, birden bir kargasa olmuş sonra insanlar şok içinde nasıl olur diyo konusuyolarmış, meger 9 ay kız denen bebek erkek olarak doğmuş, annem bile duyunca şaşırıp kalmış, bebişin ebeveynlerini düşünemiyorum :)
Sağol canım. Iyiyim şimdi hamdolsunÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Aynı kredi bizimki deişsizlikte yüklendik karta bi de öğrenciylen öğrenim kredisi slmıştık onları filan kapattık toptan şimdi taksit taksit ödüyoruz
Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?