2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bebişin altını silmek için pamuk kullanılacakmış
ebebekte ıslak pamuk gördüm, onları mı almak lazım yoksa gerçekten pamuk mu ıslatacağız :)
Canim ben uni baby nin yenidogan islak pamuk mendilinde 6 paket almistim onu kullanicam biraz evdede 9 paket primanin var elimi bile surmedim ona drevam ederim

ikisinin farkı var mı ki
çünkü bu ıslak mendil değildi, ıslak pamuk yazıyordu canım
canım biliyorum ıslak mendil değil ıslak pamuk havlu ama yinede güvenilir gelmiyor, sen al dene hangisi kolayına gelirse onu kullanırsın
Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu

geçmiş olsun maalesef bazı gebeliklerde 9 ay sürüyor, benim oğlum saçlıydı ama yoktu canım bulantım

Ruyamda ultrasona girmistim. Dr sarisin mavi gozlu bi kizin olacak dedi bana bi de onu raporlayip verdi elime ama benim oglum olacak diyorum. Oyle demostiniz diyorum. Yanlis gormusum diyo. Bu son teknoloji ultrason diyo :) kocam da sevincten dort kose oluyodu. Ama tabi ben sokkk sevinemiyom da uzulemiyom da donup kaliyodum haha herseyimizi oglusa gore aldik biz bu saatten sora degismez di mi

canım arkadasım senın bebısın bı dogsunda gor kokla ıkıncıyı kocan ıcın degıl kendın ıcın yapacaksın ben ucte dort de ıstıyorum kendım ıcın :)

Pozitif insanları çok seviyorum, hayata bakışı değiştiriyorlar, inşaallah canım çok teşekkürler

canım arkadasım senın bebısın bı dogsunda gor kokla ıkıncıyı kocan ıcın degıl kendın ıcın yapacaksın ben ucte dort de ıstıyorum kendım ıcın :)
Sanmiyorum cnm ya ,zaten bu ilk bebegim yasim olmus 33,bu yastan sonra ikinciyi kaldirirmi bunyem bilmiyotum,kismet tabi hayirlisini versin rabbim

Gunaydın herkese gunaydınlarınıza gunaydın dıyen bebıslerınızle uyanın ıns:) ben catı agrısından artık nerdeyse alt tarafı tutup yuruycem alt tarafım kırılıyor yok kızımda boyle agrı cekmedım ya Allahım sen saglık ver bıze gece belım agrıdı yatagımı ozledım sanırım of ızmır benımde agrıyor canım catı ve bel... Esyaları alınan odası gelen arkadaslar hayırlı olsun ... Benımde ev dagınık bırakıp gezmeeye koye geldık bugun gıdınce bır suru ıs camasır katalama benı beklıyor ama artık evdeyım yavastan yaparm esımde ızne ayrılacak beraber yaparız oldugu kadar zaten buzdolabı mutfak bıttı ıns ısler

canım rüyanın tersi çıkıyor genelde cinsiyet konusunda:)
Gunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu
ağrırrrrrrrr ağrırrrrr yalnız değilsin

oyy aynıyım canım çatım ağrıyor çatım:)

Bende ondan korkuyorum, kız yada erkek diye fark etmez sağlıklı olsun ama hemen herşeyimiz kıza göre hazırlandı, şok olurum yani
Birde geçen annem özel bir hastaneye gitmişti, birden bir kargasa olmuş sonra insanlar şok içinde nasıl olur diyo konusuyolarmış, meger 9 ay kız denen bebek erkek olarak doğmuş, annem bile duyunca şaşırıp kalmış, bebişin ebeveynlerini düşünemiyorum :)

Ayyy uyumamak için direniyorum şu an, ağırlaşmak ne zor bişeymiş. Resmen ağırlaşmaya başladım diye duygusal oldum yaaa, rahat rahat hareket edemeyince ağlayasım geliyo. Sabun işine giriştim bitirmek için onla uğraşıyorum, 65 tane paketlenmiş sabunum oldu. Ortalıkta kalıplar boyalar durdukça sıkıntı basıyo halbuki eğlence olsun diye evde yapiyim demiştim maymun iştahlı olduğumu unutarak

Gerci ben ultrasonda gordum oglusun pipisini :) ama ne bileyim allah saglik versin gerisi onemli degil :) bizimki isin sakasi :)

Aynı kredi bizimki de işsizlikte yüklendik karta bi de öğrenciylen öğrenim kredisi slmıştık onları filan kapattık toptan şimdi taksit taksit ödüyoruz

Allah hepimizin yardmcısı olsun inşallah birgün kurtuluruz bu borçlardan

Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu

Evet cnm bende dün istifra ettim ve bu sabahtan beride midem bulanıyo cnm saçlı olduğu için olucağını sanmıyorum benim mide yanmalarımdada öle demişlerdi bilimsel düşünecek olursak bebek midede yaşamıyorki ama mideye baskıdan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…