2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama kesintisiz okuyorum. Özledim sohbetinizi ama benim kuzulsr artık zorlaştırdı hamileliği. Küçük tekmecikleri artık ağrıtır oldu dışardan görünür hale geldi ama myhteşem bi duygu. Artık bol bol yatıyorum biliyorsunuz ikizler erken geliyor. İnşallah herkes iyidir. Ben son sayfaları bi okuyup geleyim

hayırlısı olsun cnm. Bildgm kadarıyla evin kuçk oldugu için sadece odanda mobilya brşigin vardı resmini filan paylaşmiştin. Baskada yoktu sanirim. Biliyosun mobilya beşikler oyle odadan odaya tasınmıyrlar. Gece yatması için iyi bir beşik ama gunduz nası yapcksın? Uyku vakti geldgi zmn odanami taşicksn yada hep odadami duracaksın ? Mesela bnm hm yatak odamda hm oturma ıdasında beşik olack gece orda gunduz oturma odasında yatrcm . Çogu arkadata oyle yptı . Kızında nası ypmştn ? Okmassa bi kuçuk beşikte sen bul kolaylık olur sana.

Pınar inan nbişi dicem gülüceksin... Sabah aklıma takıldı arkadasa arayıp beşigi ne kadara yaptırdıgını sordum... 320 demiş adam 280 e yaptırdım zor bela dedı... E dedın 70 demiştin bana dedım.. İçindeki yatagı dedım sana dedi.. Kız bi güldüm bü güldüm...
Sabah öle kousurken eşmde dedi iyi aklına Cgeldi ya söleyelim yengem göndersin yada yaptıralım bitane o beşikten dedi.. Kızmda köy beşigini oturma odama koymstum.. Bazb gece bile onda yatıroydum pınaaar inan ki yok böle bi beşik..
Cocugun gazını alıyomus bu tip beşikler o yüzden cocuklar cok seviyomus..

Bu arada kızlar ŞEHER beşik yada köy beşigi diye goole yazın görsellerden bakın.. Paketim azaldıı için yükmeme yapamadım...
Kurtarıcı özellikle calıscak olan anneler tam kurtarıcı

kızlar selammm...
ayak bıleklerınde agrı olan varmı yahu?evdeyım dınlenıyorum ama bıraz ayaga kalktıgımda bıleklerım ve ayak tabanlarım zonkluyor resmen...toplamda 11 12 kılo aldım.

valla cnm sen 80-90 diyince bnde sasırdım bide İstanbul da yani duşun. Geçen eşimin amcası sormuşta torunu için 500 e yaparz demişler. Bizim koydede 150 e yapıodu bi kadın hatta bn yaptrcktım kurban bayrmna anca yaprm dedi oyle dynce km gelip gotrck diye vazgeçtim. Annme soyledim oda kızım ne gerek var yaprtmaya bndeki beşigi gotur yatır dedi hm şimdiki beşik yapanlar eskiye uyduramiyorlar pk yapamyrlr dedi . Gerçktnde birinde gordum benm beşikle alakası yok çok kaba saba yapmiş . Sallamasıda,zordu. Annmde oyle dynce bnde aldım getrdm buraya once onarımnı yptrdm içinede bi guzel yunden yatak yorgan yastık yaptım nevresiminide olçusunu alıp sarev marka diktrdm terziye hayvancikli kırmizi renk çok hoş oldu. Sepet beşigimede aynı şekilde olçusunu aldım kndm diktim yatak yorganini nevresmnide olçu verip taç diktrdm çok gzl oldu . Allhm kullnmayı nasip etsn . Gerçkten beebegn gazı için çok iyi oluyr sıck tutuyr terini sogutmuyr çk kullnişli yani. Sende getrttr bnce yakınlarından kullanrsn . Kız bide sabh kalkp sormuşunya hey Allhm ya

Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Simdi 1. Sayfadan baktimda N-A-Z-L-İ olabilir oda 34 haftalik adida nazliydi.

rabbm yardımcısı olsun sağ sağlim alsın bebeğini kucağına

rüyalaaarrr :) hayır olsun canm

Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu

ben akşmları genelde istifra ediyorum yoksa hem bebek hemde yemeklerle olmuyo mide almıyo

Gunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu

aynısı bendede var

Aldim.canim
En çok harfleri nazil cikartacam diye korkuyirdum cikattim çok şükur
Ufff resim yukleyemiyorum
Harfleri neyle yapistiracam ?

iyi akşamlar kızlar, ilk defa dün akşam uyuyamadım. buradan duyuyordum sizlerden ama insan başına gelince anlıyormuş. artık vücudum fazla geliyor ayaklarıma. taşıyamıyor bedenimi resmen dizlerim kasıklarım çok fena yatakta dönemiyorum. aklıma takıldı size sorayım dedim. bir günde birden bu ağrılar başlar mı kızlar ? acaba üşüttüüm mü ? yoksa erken doğum belirtisi mi ???

Gunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu

Canım 32. Haftadayım ve ağrıdan kalkamıyorum artık. Benim omurgamda da bir sorun var daha ağır geçebileceğini tahmin ediyordum hamileliğimin ama buna çok şükür.

Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
Canım bende iki üç günde bir sarı sarı çıkarıyorum iki ay önce keton çıkmıştı beslenme sorunu var demişti doktorum her gittiğimde idrarda ketona bakıyor çok şükür çıkmadı bir daha ama devam çıkarmaya

Tedirgin olma ya ben ilk mide yanması ile uykusuz kalmaya başladım uyuyamadım sonrasında agrilar başladı gerçekten çok ağır geliyor taşımak zorlaştı .bazen bebek doğmuş ta karnına iple bağlıydı gibi fazla hissediyorum uzun zamandır ilk defa bu gece sabaha kadar uyudum sabah yasasin diye bağırdım akşam yattım uyandım sabah oldu çok güzel yaaa dedim eşim gülmeye başladı gülme dedim oglun gelince seni de gorcez uyku nasıl kıymetliymis ya. O kadar çok hareket hissediyorum ki karnimda canım aciyo bazen yani oluyor artık içimizde tam olarak bir insan var içini ferah tut norman bence tabi sen yine kontrole gittiğinde doktoruna danis. Bende kasıklarda alt karnimda pit pit hareketler falan hissedince korkmustum haliyi koltukların altını falan silmiştim bebek aşağıya indi erken doğum belirtisi mi dedim ama doktor bebek ters donmus ayakları asagida oldugu icin ayak hareketlerinden dolayi öyle hissediyorsun dedi bebek döner merak etme dedi ama ediyorum inş döner yaa normal dogumu çok istiyorum Allah en iyisini bilir hayırlısı tabi çok şükür sağlıkli bebişim erken doğum riski de yok şükür

Ay ay çok tatlı sağlıkla giysin misil misil uyusun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…