hayırlısı olsun cnm. Bildgm kadarıyla evin kuçk oldugu için sadece odanda mobilya brşigin vardı resmini filan paylaşmiştin. Baskada yoktu sanirim. Biliyosun mobilya beşikler oyle odadan odaya tasınmıyrlar. Gece yatması için iyi bir beşik ama gunduz nası yapcksın? Uyku vakti geldgi zmn odanami taşicksn yada hep odadami duracaksın ? Mesela bnm hm yatak odamda hm oturma ıdasında beşik olack gece orda gunduz oturma odasında yatrcm . Çogu arkadata oyle yptı . Kızında nası ypmştn ? Okmassa bi kuçuk beşikte sen bul kolaylık olur sana.Bebişim memlekette yengeöde var.. Dönüşümlü kullanmıstık.. Gönderdim giresuna.. Oglumda ablası gibi olursa isticem ondan .. Bnden görüp bi arkadas sormuatu..bizde arastırduk cok 1.5 sen önce bulduk bi yerden.. Arkadas yaptırdu .. Şimdi üçüncüye kullanıyo .. 120 liraydı ada 90 namı ne yapmıs.. Ewet dedıın gibi aynı.. O eski saglam görünümü yok.. Vernikli cilalı falan eskıler gibi görünmüyo ama kadın kullandı yanı hala kullanıp.. Benm beşik var yerim yok inan ki annm süpriz yapıp almıstı mobılya beşigi eger haberim olsaydı o beşikten yaptırırdın... Olmadı getittircem zaten..
nerde yazıyor . Bnde durtmk istiyorumsen de minione ı dürt yazıyor, dur ben de seni dürteyim
Pınar inan nbişi dicem gülüceksin... Sabah aklıma takıldı arkadasa arayıp beşigi ne kadara yaptırdıgını sordum... 320 demiş adam 280 e yaptırdım zor bela dedı... E dedın 70 demiştin bana dedım.. İçindeki yatagı dedım sana dedi.. Kız bi güldüm bü güldüm...
Sabah öle kousurken eşmde dedi iyi aklına Cgeldi ya söleyelim yengem göndersin yada yaptıralım bitane o beşikten dedi.. Kızmda köy beşigini oturma odama koymstum.. Bazb gece bile onda yatıroydum pınaaar inan ki yok böle bi beşik..
Cocugun gazını alıyomus bu tip beşikler o yüzden cocuklar cok seviyomus..
Bu arada kızlar ŞEHER beşik yada köy beşigi diye goole yazın görsellerden bakın.. Paketim azaldıı için yükmeme yapamadım...
Kurtarıcı özellikle calıscak olan anneler tam kurtarıcı
Kizimin adaşcan ı deseneyanina baska isim düşünüyor musunuz canim
Ayy ben bunu yerim yerim masallahh ya düğme burunluya
Saol canim bende cok memnun oldum bu durumdan
Cok sukur yaa dun okadar hareketliydi ki eskisi gibi disardan asiri belli olmasada tekme atinca bakinca anliypdum o zamanki gibiydi okadar korktum ki tepsin beni dursun kizim yayeterki suyu iyi olsun ister tepiklesin ister horon tepsin icerde
Gunaydin canim simdiden bollll şanslar :)
Aa denersen bana da yazar misin ya etkili oldu mu diye. Ilac falan kullanmaya korkuyorum. Dr la yüzyüze gorustugumde sorim bi bakalım onerebilecegi şeyler var mı..
Canim o kadar uyuduğuna sükret. :) Ben bazen 1 saat uyuyup uyaniyorum. Gezinin bikaç saat sonra uyuyorum gene aynı.. 2 bucuk - 3 saatle sabahladigim oluyor..
Bende bi gün rüyamda bebeğin kesesiyle birlikte karnimdan çıktığını gördüm. Sonra fotoğraf falan çekip geri karnima koyuyodum. Onu hatırladım şimdi :)
Günaydınn..
Kizlar şimdi gördüm facete ocak annelerinden birinin suyu gelmis hastaneye gidiyomus kk varmi yokmu bilmiyorum ama daha 34 haftalikmis ya
Simdi 1. Sayfadan baktimda N-A-Z-L-İ olabilir oda 34 haftalik adida nazliydi.
Günaydın herkeseMusmutlu bir Pazar günü olsun inşallah, rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm Allah'ım nasıl bir duygudur böyle, rüyada bile beni benden aldı, gerçeğini düşünemiyorum, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
Gunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu
canım bende 8 kilo aldım ve geceleri ayak tabanım ağrıyor üstüne zor duruyorumkızlar selammm...
ayak bıleklerınde agrı olan varmı yahu?evdeyım dınlenıyorum ama bıraz ayaga kalktıgımda bıleklerım ve ayak tabanlarım zonkluyor resmen...toplamda 11 12 kılo aldım.
Aldim.canimevet canım ikinci 5 ocak dedi sezaryan tarihine, ilki mecburi sezaryan olunca bu da öyle olacaknormale yanaşmadı
ne güzel canım maşaallah yarasın bebeğe demek ki bebekten bebeğe fark
çok merak ettim keşke yükleyebilsen telden hiç bilmiyorum ben
canım kayısı suyu iyidir ama her gün içince vücut alışıyor arada başka şeylerde ye ki alışmasın,çok zor bilirim ben zeytinyağı sürmüşlüğüm var ilk doğumdan sonra
canım yazınca bulursun ama istersen özelden yazayım üyeyim ben
sağol canım eee erkek dr a gidince eşim kendi eliyle götürdü özele
maşaallah sevindim canım
ohh mis olmuş
oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldisen var ya köşe yazarı olmalısın hep okurdum seni:)
yok kaybolma sakın bir yere
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)
köfte dudaklım için sağol canım sezaryana razı oldum sonunda:)
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandımah anne ahhh duy gör sınavlarında başarılar canım
canım sağlıkla gelecek kuzun inşaallah için hep rahat olsun ben inanıyorum hatta sen 40 haftayı bile görürsün diyorum
aldın mı canım kumaşı çok iyi, hadi bakalım bekliyorum senin süslü yastığını nasıl olacak:) larkine sormuşsun ama o fındık kumaş olmazdı canım bu aldığın daha iyi bence:)
oyy maşaallah ne güzel
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)
ayyy kızlar yükleyin şu beşiğin fotosunu yaptırabilirim ben çok merak ettim
benimde içim rahatladı
ayy inşaallah sağlıkla doğar
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
ay ne güzel sabun yapmışsın bende yapmak isterdim ellerinize sağlık
Gunaydın kızlar çatı ağrısından bel ağrısından artık yürüyemiyorum bukadar ağrırmı yahu
Canım bende iki üç günde bir sarı sarı çıkarıyorum iki ay önce keton çıkmıştı beslenme sorunu var demişti doktorum her gittiğimde idrarda ketona bakıyor çok şükür çıkmadı bir daha ama devam çıkarmayaYaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
Tedirgin olma ya ben ilk mide yanması ile uykusuz kalmaya başladım uyuyamadım sonrasında agrilar başladı gerçekten çok ağır geliyor taşımak zorlaştı .bazen bebek doğmuş ta karnına iple bağlıydı gibi fazla hissediyorum uzun zamandır ilk defa bu gece sabaha kadar uyudum sabah yasasin diye bağırdım akşam yattım uyandım sabah oldu çok güzel yaaa dedim eşim gülmeye başladı gülme dedim oglun gelince seni de gorcez uyku nasıl kıymetliymis ya. O kadar çok hareket hissediyorum ki karnimda canım aciyo bazen yani oluyor artık içimizde tam olarak bir insan var içini ferah tut norman bence tabi sen yine kontrole gittiğinde doktoruna danis. Bende kasıklarda alt karnimda pit pit hareketler falan hissedince korkmustum haliyi koltukların altını falan silmiştim bebek aşağıya indi erken doğum belirtisi mi dedim ama doktor bebek ters donmus ayakları asagida oldugu icin ayak hareketlerinden dolayi öyle hissediyorsun dedi bebek döner merak etme dedi ama ediyorum inş döner yaa normal dogumu çok istiyorum Allah en iyisini bilir hayırlısı tabi çok şükür sağlıkli bebişim erken doğum riski de yok şüküriyi akşamlar kızlar, ilk defa dün akşam uyuyamadım. buradan duyuyordum sizlerden ama insan başına gelince anlıyormuş. artık vücudum fazla geliyor ayaklarıma. taşıyamıyor bedenimi resmen dizlerim kasıklarım çok fena yatakta dönemiyorum. aklıma takıldı size sorayım dedim. bir günde birden bu ağrılar başlar mı kızlar ? acaba üşüttüüm mü ? yoksa erken doğum belirtisi mi ???
Ben de yarın doktora gidip çalışamaz raporu alıcam, evde olmak güzel de doğum sonrası işe başlamak sıkıntı olacak...Pazartesi sendromuna girdim yarın doktora git calisabilir raporu al sonra ise git off off....ne sıkıcı ya pazar günleri ne çabuk geçıyor
Ay ay çok tatlı sağlıkla giysin misil misil uyusun bebişinkızlar uyku tulumu da almış eltim çok şekerEki Görüntüle 1320258
allahım eşimde herşey hazır gel artık diyo kafayı mi yedin dedim niye diyo ya daha erken dedim zamanında doğsun erken tehlikeli falan dedim de oh ya safmi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?