2-3 gün önce 2 gün istifra ettim yediğim hersey geri cikiyordu şimdi tekrar iyiyim arada mide yanması oluyo. Benim annemde kv de sacli ondandir dediler ne kadar doğru bilemem eskiler öyle dermiş. Kişiye bünyeye göre değişiyor tabi. 9 ay boyunca bu sıkıntıyı yaşayanlar bile var halimize şükür.Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
çok guzelmiş canim gule gule gysin bebişin. Aslinda bnde duşunmuştum boyle bi uyku tulumu ama rahat edermi edemzmi diye almamiştim.kızlar uyku tulumu da almış eltim çok şekerEki Görüntüle 1320258
allahım eşimde herşey hazır gel artık diyo kafayı mi yedin dedim niye diyo ya daha erken dedim zamanında doğsun erken tehlikeli falan dedim de oh ya safmi anlamadım
ayy çok tatlı ya nasılda bakmiş resim çekildgni bilmiş gbi . Kızmı erkkmi cnm bebişin . Bn resmden kıza bnzettim ama.Dun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
Bebegimin dunku ultrason fotosu bu da :)
eskiler oyle dermiş ama ne kdr dogru blmem. Bnmde bugun basladı midemde yanma ve ekşime . Doktorlarda bebek buyudugu için organlara baskı yapıomş o yuzden midede sorunlar oluyrmş diyrlr. Bklm dogunca gorcz saçlimi saçszmi .2-3 gün önce 2 gün istifra ettim yediğim hersey geri cikiyordu şimdi tekrar iyiyim arada mide yanması oluyo. Benim annemde kv de sacli ondandir dediler ne kadar doğru bilemem eskiler öyle dermiş. Kişiye bünyeye göre değişiyor tabi. 9 ay boyunca bu sıkıntıyı yaşayanlar bile var halimize şükür.
çok tatlı gozukuyr şimdiden cnm. Ozellikle satenin rengi çok guzelmiş. Sateni ters yuzunden çeviripmi diktin oyle gozukuyor sanki .@eftalim
Sukurler olsun resim yukleyebildim
Bebeği inci kalp içine alacagim
Ve gupurlerin birleşim yerine kurdela yapacagim
Kaba taslak yerlestirdim simdi
Harfleri neyle yapistiracam canim ?Eki Görüntüle 1320255
Simdiden cok hoş :)
Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..
Burada da tüm anneler crocs vb terlik koyuyor hastane çantalarına.. Ben güEl bi haber ve makyaj çantası koydum, eşim onları görünce çıldıracak :))..
içine nasıl siniyorsa gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun canmbende yoruldum hatta oturduğm yerden kalkacak takatım kalmadı belime tonlarca yük binmiş gibi ama bebeğimin bir hareketi yetiyor hepsini unutmama
hatta eşime dedim doğana kadar sen taşı bebeğimi ama içimden de ya olursa diye düşünüp kıskandım onuben iyiyim taşırım 1.5 ay daha yavrumu
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)
Bende ondan korkuyorum, kız yada erkek diye fark etmez sağlıklı olsun ama hemen herşeyimiz kıza göre hazırlandı, şok olurum yani
Birde geçen annem özel bir hastaneye gitmişti, birden bir kargasa olmuş sonra insanlar şok içinde nasıl olur diyo konusuyolarmış, meger 9 ay kız denen bebek erkek olarak doğmuş, annem bile duyunca şaşırıp kalmış, bebişin ebeveynlerini düşünemiyorum :)
Maşallah bebeğine canım, ailenin yanına gitmen daha iyi bence de, biz de Diyarbakırdayız ama doktorumdan ve hastaneden memnun olduğum için annemi getirtcem inşallah doğuma.Dun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
Bebegimin dunku ultrason fotosu bu da :)
Canim kumaş aldigim yer dikti Şaliçok tatlı gozukuyr şimdiden cnm. Ozellikle satenin rengi çok guzelmiş. Sateni ters yuzunden çeviripmi diktin oyle gozukuyor sanki .
Aslında çok heyecan verici bir durum,iyi yapmışsın canım insanların dogum sonrası fotograflarını filan görüncede yüzleri çok solgun duruyor, kan kaybı yorgunluk filan tabi, enerji kalmıyordur annede :)
Canım sağlıklı olsunda içime öylesi siner :), sabırsızlık heyecan filan var bende aceleci davranıyorum, ama bebiş bana bakmaz istediğinde gelir tabi orası ayrı :)
seninde hazırlıkların cok guzel canım ellerine sağlık, ben yurtdışındayım sizin gibi taşlar danteller alma imkanım pek yok, yabancıyız buralara ne nerde var hiç bilmiyorum. Yoksa hamileyken o tip uğraşlar güzel bence zaman geçer hem :)
Canım niyeyse bendede öyle bi korku var yaa, ilk başta doktor erkek demişti, bide etrafımdaki herkes erkek hissediyordu, bende erkeğe çok şartlanmıştım, sonraki kontrollerde hep kız dedi ama şartlanmadan mıdır nedir, ya erkek gelirse diyorum.. Tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızı erkeği önemli değil :)
kiz canim dogru benzetmissin :) pek hareketli degil bebisim o yuzden poz modunda hep :)ayy çok tatlı ya nasılda bakmiş resim çekildgni bilmiş gbi . Kızmı erkkmi cnm bebişin . Bn resmden kıza bnzettim ama.
Maşallah bebeğine canım, ailenin yanına gitmen daha iyi bence de, biz de Diyarbakırdayız ama doktorumdan ve hastaneden memnun olduğum için annemi getirtcem inşallah doğuma.
Cok yormayin kendinizi yorgunluktanda kaynaklaniyor benimdde dun agriyordu erken uyudum saban gectiiGunaydın herkese gunaydınlarınıza gunaydın dıyen bebıslerınızle uyanın ıns:) ben catı agrısından artık nerdeyse alt tarafı tutup yuruycem alt tarafım kırılıyor yok kızımda boyle agrı cekmedım ya Allahım sen saglık ver bıze gece belım agrıdı yatagımı ozledım sanırım of ızmır benımde agrıyor canım catı ve bel... Esyaları alınan odası gelen arkadaslar hayırlı olsun ... Benımde ev dagınık bırakıp gezmeeye koye geldık bugun gıdınce bır suru ıs camasır katalama benı beklıyor ama artık evdeyım yavastan yaparm esımde ızne ayrılacak beraber yaparız oldugu kadar zaten buzdolabı mutfak bıttı ıns ısler
Zor yaa benimkinede hep kiza benziyor diyolar kesin kiz demediler ama hic erkk diyende olmadi bakalim kizim olur isallhBende ondan korkuyorum, kız yada erkek diye fark etmez sağlıklı olsun ama hemen herşeyimiz kıza göre hazırlandı, şok olurum yani
Birde geçen annem özel bir hastaneye gitmişti, birden bir kargasa olmuş sonra insanlar şok içinde nasıl olur diyo konusuyolarmış, meger 9 ay kız denen bebek erkek olarak doğmuş, annem bile duyunca şaşırıp kalmış, bebişin ebeveynlerini düşünemiyorum :)
Benim oglumda cok sacli dogdu ama benim midem hic bulanmamjstiiiAllah hepimizin yardmcısı olsun inşallah birgün kurtuluruz bu borçlardan
Evet cnm bende dün istifra ettim ve bu sabahtan beride midem bulanıyo cnm saçlı olduğu için olucağını sanmıyorum benim mide yanmalarımdada öle demişlerdi bilimsel düşünecek olursak bebek midede yaşamıyorki ama mideye baskıdan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?