2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaa kizlarrr aranizda hala istifra eden var mi bn ne yersem cikariyorum bu beni endiselndiriyor bebegim beslenmick diye korkuyorum annemde sacli oldugu icindir diyo acaba dogru mu
2-3 gün önce 2 gün istifra ettim yediğim hersey geri cikiyordu şimdi tekrar iyiyim arada mide yanması oluyo. Benim annemde kv de sacli ondandir dediler ne kadar doğru bilemem eskiler öyle dermiş. Kişiye bünyeye göre değişiyor tabi. 9 ay boyunca bu sıkıntıyı yaşayanlar bile var halimize şükür.

Dun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz (

Bebegimin dunku ultrason fotosu bu da :)

Eklentiler

• 20141128_163809.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 131
çok guzelmiş canim gule gule gysin bebişin. Aslinda bnde duşunmuştum boyle bi uyku tulumu ama rahat edermi edemzmi diye almamiştim.

ayy çok tatlı ya nasılda bakmiş resim çekildgni bilmiş gbi . Kızmı erkkmi cnm bebişin . Bn resmden kıza bnzettim ama.

eskiler oyle dermiş ama ne kdr dogru blmem. Bnmde bugun basladı midemde yanma ve ekşime . Doktorlarda bebek buyudugu için organlara baskı yapıomş o yuzden midede sorunlar oluyrmş diyrlr. Bklm dogunca gorcz saçlimi saçszmi .

@eftalim
Sukurler olsun resim yukleyebildim
Bebeği inci kalp içine alacagim
Ve gupurlerin birleşim yerine kurdela yapacagim
Kaba taslak yerlestirdim simdi
Harfleri neyle yapistiracam canim ?Eki Görüntüle 1320255
çok tatlı gozukuyr şimdiden cnm. Ozellikle satenin rengi çok guzelmiş. Sateni ters yuzunden çeviripmi diktin oyle gozukuyor sanki .

iyi yapmışsın canım insanların dogum sonrası fotograflarını filan görüncede yüzleri çok solgun duruyor, kan kaybı yorgunluk filan tabi, enerji kalmıyordur annede :)

Canım sağlıklı olsunda içime öylesi siner :), sabırsızlık heyecan filan var bende aceleci davranıyorum, ama bebiş bana bakmaz istediğinde gelir tabi orası ayrı :)

canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)

seninde hazırlıkların cok guzel canım ellerine sağlık, ben yurtdışındayım sizin gibi taşlar danteller alma imkanım pek yok, yabancıyız buralara ne nerde var hiç bilmiyorum . Yoksa hamileyken o tip uğraşlar güzel bence zaman geçer hem :)

Canım niyeyse bendede öyle bi korku var yaa, ilk başta doktor erkek demişti, bide etrafımdaki herkes erkek hissediyordu, bende erkeğe çok şartlanmıştım, sonraki kontrollerde hep kız dedi ama şartlanmadan mıdır nedir, ya erkek gelirse diyorum.. Tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızı erkeği önemli değil :)

Maşallah bebeğine canım, ailenin yanına gitmen daha iyi bence de, biz de Diyarbakırdayız ama doktorumdan ve hastaneden memnun olduğum için annemi getirtcem inşallah doğuma.

Aslında çok heyecan verici bir durum, ama dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi sürpriz artık. :)

Maşallah bebeğine canım, ailenin yanına gitmen daha iyi bence de, biz de Diyarbakırdayız ama doktorumdan ve hastaneden memnun olduğum için annemi getirtcem inşallah doğuma.

Canim evet sen de iyi düşünmüşsun.hastahaneye yakin olsak ilcede olmasak ben de oyle yapardım.

Cok yormayin kendinizi yorgunluktanda kaynaklaniyor benimdde dun agriyordu erken uyudum saban gectii

Zor yaa benimkinede hep kiza benziyor diyolar kesin kiz demediler ama hic erkk diyende olmadi bakalim kizim olur isallh

Benim oglumda cok sacli dogdu ama benim midem hic bulanmamjstiii

arkadaşlar ali expresten alışveriş yapanlar,hiç kargoya takılmadan tüm ürünleriniz eksiksiz geldimi? kredi kartında fazla ödeme gibi sorunlar çıktımı,birde 70 dolarımı geçmiyorduk toplamda ona göre bişeyler sipariş etmek istiyorumda ?

Yahu bu siteye nolyu yazma yeri nasıl olmus...
alıntı yapamıyom..

pınarcım*** aradım sordum bacım ya banada bi gariplık varmıs gibi geldi...
yani yatagı 70 e diktirmîş.. Hala kullanıyo.
..

Bendede cok var ct agrısı hep bahsediyorum..nerdeyse iki aydır böle
devamesiyı.....
haftaya rabbim basip ederse büyün eksiklikleritamamlıcam..
Cok heycanlıyı ya ..
haftasonu kardeşlerimi cagııcam.. Büyük temizlik var..
eeee sizler nasılaınız canlarım.. Dr gelen arkadaslar gözleri aydunn.. Bebişlerin fotosu falan süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…