2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm

Ben bebis icin degil de daha once kendim icin cok kez yaptim canim. 100 dolar limit. Ama farkli kartlardan yapabilirsin. O kadar siki takibi yapilmiyor cunku. Isim degistir bir de esinin adina kendi adina ne bilim annen baban kardesin falan. 100dolari gecince tekrar alisveris yapmk icin diyorum bunlari. Bir de saticiya paket uzerine gift yazmalarini rica ederseniz gumrukte takilma gibi bi durum olmaz fiyattan dolayi. Tabi kozmetik urunleri yasak onlar her halukarda takilirlar.

çok guzelmiş canim gule gule gysin bebişin. Aslinda bnde duşunmuştum boyle bi uyku tulumu ama rahat edermi edemzmi diye almamiştim.
Valla ben almayı düşünmüyordum eltim almış kullanırız artık almanyada hep bunlarla uyutuyolar bebişleri dedi rahat oluyomuş odamız sıcak zaten bunlada pişmeZ miniğim inşallah :)

tesekur ederim,çok saol cvpladığın için.

bızde ıyıyız cok sukur saol canım benım:)

Simdiden cok hoş :)

Maşallah eltiye bak onu alıyo bunu alıyo.. Allah muhabbetinizi daim etsin.. :)
Sağol cnm amiin ne yapsın büyüdü çocukları hevesleniyo yapamamış o zamanın imkanlarıyla bide nasıl seviniyo iyidir eltim kafa dengi bu sene beraber tatil yaptık Fethiye Ölüdeniz de sagolsunlar bizide götürdüler kalabalık olmak daha eğlenceli olur diye yoksa çekilmez di yani tatil :)

aminnn canım inşallah kurtuluruzz

faceden deil canım benim vatssapp ten biliyorum seni kırdıusam gerçekten çok özür dilerim ben de burayı sanal görenlerden değilim konuştuğum yazıştığım herkese ayrı değer veriyorum buradaki herkesi çok çok seviyorum bu arada gitmemene de çok sevindimmm

maşallah canım çok güzel çıkmış bebeğin :)

80 dola diye biliyorum sınır ama farklı kredikartlarından yaparsan sorun olmazmış
hiç sorun yaşamadım hepsi elime ulştı sadece geç geliyor

Oğluşuma yaptım bunları stickerlarımız da bı hafta gelir inşş

eline sağlık canm :)

Masallah canim ya cok tatli bu

kızlarr iyı gecelerr.ya kasıklarım cok agrıyo aynı hastalancakmısım gıbi.arada sıddelenıp sora aynı agrı devam edıyo.nıyekı:)adet zamanım dıyemı acaba

Öncelikle bebişine maşallah ben daha göremedim oğluşum yüzünü göstermiyor.eşimle de Allah tez zamanda kavusturdu çok zor ya ama bebişin için değer Onlar için çok fedakarlık lar yapicaz

kızlar ya bi konu açılmış bebek çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyosunuz diye.genelde dalan roxy denmiş ama benim makinada ilk evlendiğimde toz deterjan kalıntı bıraktı o yüzden sıvı deterjan kullandım hep.dalan roxy nin sıvısı yokmu? ne yapmalı?

Kizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…