Teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :)Ay ay çok tatlı sağlıkla giysin misil misil uyusun bebişin
arkadaşlar ali expresten alışveriş yapanlar,hiç kargoya takılmadan tüm ürünleriniz eksiksiz geldimi? kredi kartında fazla ödeme gibi sorunlar çıktımı,birde 70 dolarımı geçmiyorduk toplamda ona göre bişeyler sipariş etmek istiyorumda ?
Valla ben almayı düşünmüyordum eltim almış kullanırız artık almanyada hep bunlarla uyutuyolar bebişleri dedi rahat oluyomuş odamız sıcak zaten bunlada pişmeZ miniğim inşallah :)çok guzelmiş canim gule gule gysin bebişin. Aslinda bnde duşunmuştum boyle bi uyku tulumu ama rahat edermi edemzmi diye almamiştim.
tesekur ederim,çok saol cvpladığın için.Ben bebis icin degil de daha once kendim icin cok kez yaptim canim. 100 dolar limit. Ama farkli kartlardan yapabilirsin. O kadar siki takibi yapilmiyor cunku. Isim degistir bir de esinin adina kendi adina ne bilim annen baban kardesin falan. 100dolari gecince tekrar alisveris yapmk icin diyorum bunlari. Bir de saticiya paket uzerine gift yazmalarini rica ederseniz gumrukte takilma gibi bi durum olmaz fiyattan dolayi. Tabi kozmetik urunleri yasak onlar her halukarda takilirlar.
bızde ıyıyız cok sukur saol canım benım:)Âmin canım hayırlısıyla inş:)
Benim test sonuçlarım iyi çıkınca doktor bir şey vermedi, ama kaşıntı devam.. Ben de psikolojik ya da hamileliktendir diyorum artık pes ettim:) Allah güç kuvvet versin sana da çabucak atlatırız ibş..
Valla benim içime bi Aysel Gürel bi seren serengil kaçmış, abartmadan yapamıyorum :)) bu Durulmuş halim:) en Güzeli senin Yaptığın kalbini beyninizi yormuyordum Fuzuli şeylerle:)
Canım gazelini önermiyorlar hamilelikte petrolium jeli olduğu için.. Ama gene de pisliğe de vs onun faydası oluyor..
Ben de evde va yanıyorum ama dışarısı çok soğuk kaldı ki dışarı bile çıkmıyorum büyük Mont almam Lazım:) eşim de biz 3-4 çocuk yaparız bi büyük Mont al hamilelik montun olsun diyor deli mi ne
Aynen pijama Eşofman takımlarımı nasıl giyilirmiş gösteriyorum ona, aldım kullanmadı:) Hırs yapmışım ben de:))
Çoook güzeller Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş âmin âmin
Ah canım inanamadım ram bir gecede tüm karnım çatlamış Yırtık yırtık şoktayım( alıştıra alıştıra geleydi bari:) bir de daha çatlarsa başarım bilmem.. Bende zaten çatlak vardı müsaitim yani.. Sen kremlerini ihmal etme inş olmaz..
Benim odam ekimde geldi ve hala kokusu geçmedi malesef bir de göya doğal mobilyalar.. Ama içine serdim her şeyi bekleyenlerin malesef... Senin de acelen yoksa bekle bit iki gün istersen.. Koku gidince yerleştir ya da yerleştir aklın rahat etsin:)
Herkes iyi canım, sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Valla canım Amerika'daki tüm pişik kremlerinin içinde paraben ya da petrol jeli vardır yazıyor hiç de matah değiller..
Aynen öyle bol bol kreme devam:)
Canom avenna nın kremleri çok iyi gerçekten çok geçmiş olsjn sana da..
Olmuyor olsaa bebişinin Odası'nı yüklicem :))
Hadi gözün aydın canım yorulmayacaksın ailenle olacaksın hem de alınanları da götürebilirsiniz :) kapı süsü ve harfler de çok ciciiii:)
Oh en Güzeli ben de her şeyimi bitirdim artık yatarak Doğumu bekliyorum iyi ki de bitirmişim şimdi lunu yap deseler yapamam :))
Geçmiş olsun canım sen neden yoruldun keşke temizlik olmayan odalara kaçsaydın hep.. :)
Evet canım bendim o:) vazelin ve bebeyağı sürme, başla şeylerle karıştırma direkt lierac kullan.. Faydasını görürsün seninki hiçbir şey değil çatlamazsın inş:) ben zaten müsaitim..
Allah güç kuvvet versin canım sınavlarında da başarılar diliyorum:)
Çatlak için üzülme kremi sür olacağı varsa oluyor ben de bir iki gün sürmemiştim üstüne çatladım o gece :/ ühüühüh
Doktorum erken doğum ihtimalı var 30 kasımı görürsün en son dedi.. Bebiş acele ediyormuş ama ben kızıma babamızı bekliyelim diyorum akıllı kızım da peki annecim babam da ilk Kavuşma anımızda yanımızda olsun diyor :) Allahın izniyle .. Bebek strese Girdiği için sezaryan ihtimali de var ama Planlı değil hiçbir şey şimdilik beklemedeyim.
ablam 10 Aralık gibi gelecek inş sonra ben de rahatlayacağım Allah Razı olsun düşünmene:) böyle sefilleri oynuyorum..
Canım stres en büyük düşman önemli olan tek şey ikinizin de sağlıklı olması sonra uçakla gelmiş trenle gelmiş misafirimiz Önemi yok :) sen rahat ol gerisini boşver..
Yok canım tüm anneler bir an önce kavuşmak istiyor beneklerine durumun çok normal :) crocs kar da en kullanışlı ve rahatı olacak Şiş ayaklarına, en doğru tercihi yapmışsın bence..
Burada da tüm anneler crocs vb terlik koyuyor hastane çantalarına.. Ben güEl bi haber ve makyaj çantası koydum, eşim onları görünce çıldıracak :))
Canım stres de etkiliyor kaşıbdıkça miden Ağzına gelmiştir Çubuklu kraker ya da gaviscon vs ile renie ile idare etmeye çalış..
Sağol cnm amiin ne yapsın büyüdü çocukları hevesleniyo yapamamış o zamanın imkanlarıyla bide nasıl seviniyo iyidir eltim kafa dengi bu sene beraber tatil yaptık Fethiye Ölüdeniz de sagolsunlar bizide götürdüler kalabalık olmak daha eğlenceli olur diye yoksa çekilmez di yani tatil :)Simdiden cok hoş :)
Maşallah eltiye bak onu alıyo bunu alıyo.. Allah muhabbetinizi daim etsin.. :)
aminnn canım inşallah kurtuluruzzAllah hepimizin yardmcısı olsun inşallah birgün kurtuluruz bu borçlardan
Evet cnm bende dün istifra ettim ve bu sabahtan beride midem bulanıyo cnm saçlı olduğu için olucağını sanmıyorum benim mide yanmalarımdada öle demişlerdi bilimsel düşünecek olursak bebek midede yaşamıyorki ama mideye baskıdan olabilir
faceden deil canım benim vatssapp ten biliyorum seni kırdıusam gerçekten çok özür dilerim ben de burayı sanal görenlerden değilim konuştuğum yazıştığım herkese ayrı değer veriyorum buradaki herkesi çok çok seviyorum bu arada gitmemene de çok sevindimmmbenim anlatmak istediğimde bu canım
sağol canım
sağol canım
sağol canım kendimi ifade edemedim üzüntüden sen benim yerime etmişsin teşekkür ederim
sağol canım ilgin için, larkin işe dalmıştır muhtemelen yeni süslerle döner:)
canım çok üzüldüm, ben çok benimsediğim için kırıldım doğruyu söylemek suç olmuş
sağol canım
hayır canım sen neden özür diliyorsun ki hiç üzülme sakın doğru olanı yazdın sen bende doğru bulduğum için destekledim ki bu konu bundan bir kaç ay öncede olmuştu aynı kişi yüzünden bir çok kişi tepki vermişti, sen sakın ama sakın üzülme canım sen yazmasanda ben yazacaktım artık
sağol canım anlayışın için anlayanları görmek güzel
sağol canım anladığın içim
canım açıkcası dün sana da çok kırıldım üzüldüm kişi sevdiğine küsermiş, o söylediğin kişi için sınavları var ondan gelmiyor yazmışsın ama face bunu yazabilecek zamanı var ha buraya yazmak zorunda değil banane ama kendini benim yerime koy defalarca cevap verdim belki birinde de sağol aldım cevabı der diye ama insan hiç demez mi, burayı samimi buluyorum ki tepki veriyorum sanal görsem banane ya derim kim ne demiş ne yazmış umursamam, iyi düşüncelerin için teşekkür ederim
canım ben fabrika şubeden aldım bu istanbul yolu üzerinde olan çayyolu incek filan başka kişilere aitkakaosunu nerden alıyorbirde hangi şube
Dun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
Bebegimin dunku ultrason fotosu bu da :)
arkadaşlar ali expresten alışveriş yapanlar,hiç kargoya takılmadan tüm ürünleriniz eksiksiz geldimi? kredi kartında fazla ödeme gibi sorunlar çıktımı,birde 70 dolarımı geçmiyorduk toplamda ona göre bişeyler sipariş etmek istiyorumda ?
Oğluşuma yaptım bunları stickerlarımız da bı hafta gelir inşş
Masallah canim ya cok tatli buDun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
Öncelikle bebişine maşallah ben daha göremedim oğluşum yüzünü göstermiyor.eşimle de Allah tez zamanda kavusturdu çok zor ya ama bebişin için değer Onlar için çok fedakarlık lar yapicazDun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?