Ayaklarınımı üşütüyorsun acaba ona dikkat et canım.kızlarr iyı gecelerr.ya kasıklarım cok agrıyo aynı hastalancakmısım gıbi.arada sıddelenıp sora aynı agrı devam edıyo.nıyekı:)adet zamanım dıyemı acaba
Dalan in sivisi yok canim ama onun yerine dalin var onu kullabilirsin sivikızlar ya bi konu açılmış bebek çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyosunuz diye.genelde dalan roxy denmiş ama benim makinada ilk evlendiğimde toz deterjan kalıntı bıraktı o yüzden sıvı deterjan kullandım hep.dalan roxy nin sıvısı yokmu? ne yapmalı?
Allah yardımcısı olsun inşallah bebişi sağlıkla Dünya'ya gelir...Kizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)
canım ondada kanserojen madde var diyolar yaDalan in sivisi yok canim ama onun yerine dalin var onu kullabilirsin sivi
Ben Kızımın hep dalinle yıkamıştım cokta memnundum ama ben size froshuda tavsiye ederim eskiden onun satış temsilcisiydim zaten bauhaus Migros gibi yerlerde satılıyor Alman firmasıdır ben onu deniycem sanırım bebek için olanıda çıkmış.kızlar ya bi konu açılmış bebek çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyosunuz diye.genelde dalan roxy denmiş ama benim makinada ilk evlendiğimde toz deterjan kalıntı bıraktı o yüzden sıvı deterjan kullandım hep.dalan roxy nin sıvısı yokmu? ne yapmalı?
2-3 dakikadır benimde aynı şekilde nedenini bende bilmiyorum yaakızlarr iyı gecelerr.ya kasıklarım cok agrıyo aynı hastalancakmısım gıbi.arada sıddelenıp sora aynı agrı devam edıyo.nıyekı:)adet zamanım dıyemı acaba
ilk defa duydum canım bu markayıBen Kızımın hep dalinle yıkamıştım cokta memnundum ama ben size froshuda tavsiye ederim eskiden onun satış temsilcisiydim zaten bauhaus Migros gibi yerlerde satılıyor Alman firmasıdır ben onu deniycem sanırım bebek için olanıda çıkmış.
Canim ozaman dalani bi seferligine deniceksin toz deterjan gibi olmadiklarindan belki kalinti kalmaz granul olduklarindan denemede fayda varcanım ondada kanserojen madde var diyolar ya
aa kimkı o burdada varmıydı tanıyomuyuzKizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)
bi deneyim o zaman canım bakalım inşallah kalıntı kalmaz.Canim ozaman dalani bi seferligine deniceksin toz deterjan gibi olmadiklarindan belki kalinti kalmaz granul olduklarindan denemede fayda var
Migros'ta var mutlaka gidince göz gezdir canım çok kalitelidir zaten ben alıcam resmini atarım burdan yeşil Kurbağa resmi var üstündeilk defa duydum canım bu markayı
Canim Nazli Guzel adi ama varmiydi burda bilmiyorum ben N-A-Z-L-İ diye tahmin ettim cunku 34+4 deymis kk deki nazlinin 2 nisan sat ayni gune denk geliyo bu kadarda tesaduf olmaz sanirimaa kimkı o burdada varmıydı tanıyomuyuz
Bende suan haci sakir kullaniyorum ama dalan daha cok kullanan var o yuzden onu alicam bi markette 2 kilosu 12 di hatta henuz deterjanim bitmedi ama fiyati iyi gibi geldi alicam onu.bi deneyim o zaman canım bakalım inşallah kalıntı kalmaz.
yok canımya hıc usutmem oldum olası.terlıksız adım atmam.korktumAyaklarınımı üşütüyorsun acaba ona dikkat et canım.
Öncelikle bebişine maşallah ben daha göremedim oğluşum yüzünü göstermiyor.eşimle de Allah tez zamanda kavusturdu çok zor ya ama bebişin için değer Onlar için çok fedakarlık lar yapicaz
Cok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi diilmis..ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.buklecanim.benist: 38059142 .!.:İyi akşamlar güzel anneler.. nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. Çok şükür bizde iiyiz. Gerçi kızım iki günfür bi yerlerini kaburgama dayayıp duruyor çok canım acıyor. Bi yandanda korkuyorum bu sertlik kafası mı fiye. Geçen hafta dr foğum pozisyonu almış ddi. Çok şükür suyumuzda biraz artmış erken foğum riskimiz şimdilik ortadan kalktı :) bu da şekerşmiz saolssun teyzemiz elleriyle yaptı. Etiketini hala yapamadık çünkü kızımın adı yok. İnşallah içimize sinen bbiisim bulur bulmaz etiket hazırlarım. Hepinixi öpüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?