2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dalan in sivisi yok canim ama onun yerine dalin var onu kullabilirsin sivi

Allah yardımcısı olsun inşallah bebişi sağlıkla Dünya'ya gelir...

Ben Kızımın hep dalinle yıkamıştım cokta memnundum ama ben size froshuda tavsiye ederim eskiden onun satış temsilcisiydim zaten bauhaus Migros gibi yerlerde satılıyor Alman firmasıdır ben onu deniycem sanırım bebek için olanıda çıkmış.

ilk defa duydum canım bu markayı

aa kimkı o burdada varmıydı tanıyomuyuz

Kizlar ya konularla alakasi yok ama bisey sorcam ben genelde siteye tabletten giriyorum ama ben ifade ekleyemiyorum kesinlikle.ekliyorum hemen pesine geri siliniyo niye boyle elimle ifadeyi kendim giricem anca o zaman kaybolmuyo :-(

İyi akşamlar güzel anneler.. nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. Çok şükür bizde iiyiz. Gerçi kızım iki günfür bi yerlerini kaburgama dayayıp duruyor çok canım acıyor. Bi yandanda korkuyorum bu sertlik kafası mı fiye. Geçen hafta dr foğum pozisyonu almış ddi. Çok şükür suyumuzda biraz artmış erken foğum riskimiz şimdilik ortadan kalktı :) bu da şekerşmiz saolssun teyzemiz elleriyle yaptı. Etiketini hala yapamadık çünkü kızımın adı yok. İnşallah içimize sinen bbiisim bulur bulmaz etiket hazırlarım. Hepinixi öpüyoruz :)

Eklentiler

• IMG-20141022-WA0003.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 103
Öncelikle bebişine maşallah ben daha göremedim oğluşum yüzünü göstermiyor.eşimle de Allah tez zamanda kavusturdu çok zor ya ama bebişin için değer Onlar için çok fedakarlık lar yapicaz

Haklisin canim fedakarlik yapmak gerekiyor bebis icin.ins kisa zamanda görürsun benimki hep sakin ve yatista :)hep goruyoruz yuzunu o yüzden :)

Cok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi diilmis..ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…