Cok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.
ben tanıyamadıgm yenı oldugum ıcın heralde.artık kımse allah yardımcısı olsun.saglıcakla alsın kucagna evladınıCanim Nazli Guzel adi ama varmiydi burda bilmiyorum ben N-A-Z-L-İ diye tahmin ettim cunku 34+4 deymis kk deki nazlinin 2 nisan sat ayni gune denk geliyo bu kadarda tesaduf olmaz sanirim
Tesekkür ederim buklecikcim..ama ben kanama yüzünden zaten sürekli raporluydum.hep evdeyim yani..insallah erken doguma sebep olmaz..hayirlisi AllahtanCanım bende suyu oldukça fazla içmeye çalışıyorum. Birde heyet raporu verdi dr m. 27. Haftadan beri evdeyim surekli dinleniyorum. Yürüyüş yasak sadece temel ihtiyaçlar için hareket ediyorum. Asıl ii gelen dinlenmek ve uyku bence. İnşallah sıkıntısız atlatırız
Canim su icin ozellikle armut diyolar sulu olanlardan faydasini goren bi kac arkadas olmus.benimde suyumda sikinti vardi bazi doktorlara gore kizimim hareketide azalmisti ama 1 haftadir gunde 2 kere armut yiyorum kizimin hareketleri yerine geldi cok sukur eskisi gibi tepikliyo.az oldugunu söylediklerin de hareketi azalmisti birazCok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi diilmis..ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.
Dalinin sivisi var diye biliyorum canimkızlar ya bi konu açılmış bebek çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyosunuz diye.genelde dalan roxy denmiş ama benim makinada ilk evlendiğimde toz deterjan kalıntı bıraktı o yüzden sıvı deterjan kullandım hep.dalan roxy nin sıvısı yokmu? ne yapmalı?
Allah yardimcisi olsunKizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)
cnm bnde dalan bulamadım hacişakir aldım hatta geçen nevresim takımlarını yıkadım bebişin çokta hoşuma gtmişti. Ama bi arkadasım hacişakir toz sabunun çamaşirları karartıymş dedi. Bnde oyle diyince civilde varmiş dalan roxy aldım kilosunu 6 tl ye.Bende suan haci sakir kullaniyorum ama dalan daha cok kullanan var o yuzden onu alicam bi markette 2 kilosu 12 di hatta henuz deterjanim bitmedi ama fiyati iyi gibi geldi alicam onu.
ÇOK TATLIYMIŞ CANIMİyi akşamlar güzel anneler.. nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. Çok şükür bizde iiyiz. Gerçi kızım iki günfür bi yerlerini kaburgama dayayıp duruyor çok canım acıyor. Bi yandanda korkuyorum bu sertlik kafası mı fiye. Geçen hafta dr foğum pozisyonu almış ddi. Çok şükür suyumuzda biraz artmış erken foğum riskimiz şimdilik ortadan kalktı :) bu da şekerşmiz saolssun teyzemiz elleriyle yaptı. Etiketini hala yapamadık çünkü kızımın adı yok. İnşallah içimize sinen bbiisim bulur bulmaz etiket hazırlarım. Hepinixi öpüyoruz :)
Allah yardımcısı olsun canım yaKizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)
Migrosda kilosu 4,5 du gecen guncnm bnde dalan bulamadım hacişakir aldım hatta geçen nevresim takımlarını yıkadım bebişin çokta hoşuma gtmişti. Ama bi arkadasım hacişakir toz sabunun çamaşirları karartıymş dedi. Bnde oyle diyince civilde varmiş dalan roxy aldım kilosunu 6 tl ye.
ÇOK TATLIYMIŞ CANIM
Aynen canim ya bende cok etkileniyorum en ufak bi sancida bebek geliyor diye korkuyorum allah kimseye yasatmasin erken dogum cok zordur heraldeNazli arkadasımızn Allah yardımcısı olsun inş. Uzuldum boyle erkn dogumları duydukça bnde kndimi erkn dogurackmişim gbi sanki suyum gelecekmiş gbi hissediyorum etkisi altna gryrm galiba Allah korusu. Herkesin bebişi zamaninda saglıkla gelsin inş.
sağlıkla gelsinde canım isim bulunurTTeşekkürler canım. Birde isim bulsaydık iyiydi :)
kontrole ni geliyo kaynanan canım :)Yarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum
Masallah canim ya cok tatli bu
Ay ne bileyimkontrole ni geliyo kaynanan canım :)
Sen hic strese girme az bi zamn snra yine gelcek nslsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?