2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.

Canım bende suyu oldukça fazla içmeye çalışıyorum. Birde heyet raporu verdi dr m. 27. Haftadan beri evdeyim surekli dinleniyorum. Yürüyüş yasak sadece temel ihtiyaçlar için hareket ediyorum. Asıl ii gelen dinlenmek ve uyku bence. İnşallah sıkıntısız atlatırız

Ayy banyoyu yıukadım cok yorucuydu makınaya dızmeye erındım bulasık yıkadım cok yorucu artık bu ısler son ızlem ıcın saglıkocagına gıdıcem ..babası kızımı banyo yaptırdı saclarını kestı :)kızım bı nınnı soyledı bebegıne trt cocukta cıkan bızım nınnılerle sumbullu dallar dıye bebegıne ayy cok guzeldı yerım onu..

Canim Nazli Guzel adi ama varmiydi burda bilmiyorum ben N-A-Z-L-İ diye tahmin ettim cunku 34+4 deymis kk deki nazlinin 2 nisan sat ayni gune denk geliyo bu kadarda tesaduf olmaz sanirim
ben tanıyamadıgm yenı oldugum ıcın heralde.artık kımse allah yardımcısı olsun.saglıcakla alsın kucagna evladını

Tesekkür ederim buklecikcim..ama ben kanama yüzünden zaten sürekli raporluydum.hep evdeyim yani..insallah erken doguma sebep olmaz..hayirlisi Allahtan

Cok sevindim canim.benimde suyum doktorun istedigi gibi diilmis..ama bebegin gelisimi gayet iyi dedi.günde 3 litre su icmeye calisiyorum..senin yaptigin özel bir sey oldumu artmasi için..cevap verirsen mutlu olurum.
Canim su icin ozellikle armut diyolar sulu olanlardan faydasini goren bi kac arkadas olmus.benimde suyumda sikinti vardi bazi doktorlara gore kizimim hareketide azalmisti ama 1 haftadir gunde 2 kere armut yiyorum kizimin hareketleri yerine geldi cok sukur eskisi gibi tepikliyo.az oldugunu söylediklerin de hareketi azalmisti biraz

Dalinin sivisi var diye biliyorum canim
Olmadi sabun tozu kullan 2 kez durulat

Allah yardimcisi olsun

Bende suan haci sakir kullaniyorum ama dalan daha cok kullanan var o yuzden onu alicam bi markette 2 kilosu 12 di hatta henuz deterjanim bitmedi ama fiyati iyi gibi geldi alicam onu.
cnm bnde dalan bulamadım hacişakir aldım hatta geçen nevresim takımlarını yıkadım bebişin çokta hoşuma gtmişti. Ama bi arkadasım hacişakir toz sabunun çamaşirları karartıymş dedi. Bnde oyle diyince civilde varmiş dalan roxy aldım kilosunu 6 tl ye.

ÇOK TATLIYMIŞ CANIM

Allah yardımcısı olsun canım ya

Nazli arkadasımızn Allah yardımcısı olsun inş. Uzuldum boyle erkn dogumları duydukça bnde kndimi erkn dogurackmişim gbi sanki suyum gelecekmiş gbi hissediyorum etkisi altna gryrm galiba Allah korusu. Herkesin bebişi zamaninda saglıkla gelsin inş.

Migrosda kilosu 4,5 du gecen gun

Aynen canim ya bende cok etkileniyorum en ufak bi sancida bebek geliyor diye korkuyorum allah kimseye yasatmasin erken dogum cok zordur heraldenazlı icinde hakkinda hayirlisi olsun allah darda birakmasin yardimcisi olsun..

Yarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum
kontrole ni geliyo kaynanan canım :)
Sen hic strese girme az bi zamn snra yine gelcek nslsa

herkeze güzel akşamlar kızlar bugun sabah 5 de uyandım akşamda 2 saat uyumuşum inş bu gece uyurum yarın sabahta kontrolm var inş herşey yolundadır bakalım kaç kilo oldu bebişim 10.30 gidicem inş bi sıkıntı yoktur her kontrola gittiğimde kıpır kıprım ya heycandan kesin uyuyamammmmmm herkeze iyi geceler

kontrole ni geliyo kaynanan canım :)
Sen hic strese girme az bi zamn snra yine gelcek nslsa
Ay ne bileyim
Aldiklarima bahane bulmaz inşallah
Bide gelmisken eksiginiz var mi diye sorar inşallah.
Bez İslam mendil bakim urunleri miz eksik
Durumları çok iyi, buna yardim ederler insallah

deneyimli anneler,yada araştırmacı anneler diyeyim :) şimdi bizim henüz bir bebek arabamız yok,az çok markaları araba modellerini tanıyorum ama,şimdi ilk olarak hastaneye giderken bir pusete ihtiyac var,bizim bir pusetimizde yok,çünkü eşimin halasının oğlu piere cardinin bebek arabalarının tekerleklerini yapıyor belki bize fiyat konusunda yardımcı olacak diye bugun onu aradık,biraz aklımı karıştırdı,şöyleki,puset ve tekerlek kısmı birde üçüncü bir yatırma yada oturma parçası ile 3 lü travel sistemler var,ben normalde kışa denk gelsekde sokak aşığı biri olarak evde oturcağımı sanmıyorum,arabanın bagajında arabamız sürekli olup avm lere gideceğimi düşünüyorum,ama bastonlarıda kiloları hafif diye çok sevıyorum,şimdi şöyle sizden fikir almak istiyorum,bu travel sistemi alırsam o bebek yatağı gibi olan üçüncü parçası ne kdr aya kdr kullanılıyor,eğerki ömrü çok uzun değilse almak gereksizmi,baston alma fikrim varsa travelden vazmı geçeyim,puset alırsam travel sistemi almıcaksam puseti elimdemi gezdircem,bastonda yeni doğan bebek geziyormu,ayyy benim bile yazdıklarımdan kafam karıştı becerebildim mi anlatmayı ben anladınızmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…