2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

rabbim yardımcısı olsun bebeğini sağ sağlim alsın kucağına

çok cici olmuş:)

ayy babanın kızını yıkaması ne güzel bir duygudur o :)

bende aynı düşünüyorum yollarda suyum gelirse naparım diye içim içimi yiyor son 2 hafta daha
yollardayım pazartesi ve cuma
hayırlısıyla sonra evdeyim

iyi akşamlar canm hayırlı haberlerle gel inş

Ay ne bileyim
Aldiklarima bahane bulmaz inşallah
Bide gelmisken eksiginiz var mi diye sorar inşallah.
Bez İslam mendil bakim urunleri miz eksik
Durumları çok iyi, buna yardim ederler insallah

Yarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum

inş eksiklerini tamamlamak için geliyordur canm zor olur aynı evde rabbim yardımcın olsun

Guzel haberlerle gelirsin insallah :)
Ay ne bileyim
Aldiklarima bahane bulmaz inşallah
Bide gelmisken eksiginiz var mi diye sorar inşallah.
Bez İslam mendil bakim urunleri miz eksik
Durumları çok iyi, buna yardim ederler insallah
Bosa gelmiyodur canim bu saatten sonra zaten biraz zaman sonra doğum icin gelcekmis herhalde eksiklere falan filan son aşamalar içn geliyodur yani belkide aldiklarini getircek hazirlanir yikanir falan filan

kızlar iyi geceler herkese
bende heran doğum korkusu başladı heryerim ağrıyor vüücudum kilomu taşımıyor 12 kilo aldım belim in üstünde tonlarca yük var gibi birde sağ bacağımın arkası kalça tarafım da kasılıyor yürürken
oturduğum yerden kalkamaz oldum bana ne oldu böyle

o yüzden bu araevimi temiz tutmaya çalışıyorum doğum olurda hastaneye gideriz ev pis olsun istemiyorum
bundan sonra hep tetikteyim
eşimle süpürdük sildik bizde bugün yine çok pis değildi temizlemiştim ama yine de içime sindi

bebişim de tekmeliyor :) uykusu yok o uyumadan ben uyuyamıyorm yatınca dürtüklüyor alttan üstten huzursuz oluyorum canını acıtıyorum diye sabah da 6 da kalkacağız

ayy bu kv gelmek istedikklerinde stres sarıyor dimi :)))
Ayni şehirde yasasam her defasinda boyle hazirlil stres olurmuydum acaba diyorum

Evet canim kişlik menemen tursumuzu felan getiriyor
Oğlunun evi sebebsiz de gelecek tabi ama
Biz yeni nesil.gelinler çok rahatimiza duskunuzduskunuz sanirim

Canim korkun tetikler doğumu
Sakin korkma şimdiye kadar sorunsuz geldik bundan sonra da sorunsuz tamamlariz insallah
Gecen ay ablam 41. Haftada doğum yaptı
Bekle bekle stres olduk
Ondan etkilendim benimki de 40 dan sonra doğacak gibi geliyor bana
Stres olmuyor um

cnm bbk dogunca bile evde duramm gezerm diyorsun baston arabalar en az on aydan snra kullanılabiliyor . Bn oglmda sekz aylıkkn almiştm ama kullnamadan çunku içinde tam oturamadı saga sola sarkıyrdu. O yuzden norml araba almk şart bbk kuçukkn bi yere gttgn zmn içine yatrabiliyosun uyutuyosun kullanşli oluyr. Pusete gelince çok gerekli degil bnce. Bn almadım çunku kiş bebegi ustu açik kalıyor her ne kdr battaniye ortsende. Bn anakucagı aldm oglmdada çok kullandım . Bnce uçlu sisteme gerek yok ya şimdilik norml bi arabba al buyuyuncede baston olanlardan alırsın .

aslında ben rahat bir insanımdır çok takmam kafama ama bu aralar böyle düşünceler sardı etrafımı
dr um da daha çok var doğuma falan diyor ama işte bilmiyorum bu ağrılar beni böyleyaptı
inş canım inş ya hayırlısıyla bebişerimizi kucağımıza alalım da inş unutalm bu günleri

bende artık taşıyamıyorum,fil gibi oldum zaten,eşim 1 84 boylarda 85 kg ydu geçen sene,bir diet yaptı ekmeği şekeri kesti 4 ayda 7 kg verdi,bende geçen sene 65 kg ydum,ne güzel eşimle aramda 20 kg var dıordum,şimdi artık o zayıflayınca ben onun kılosunu geçtim 85 olmuşum o kdr utanıyorumki vucudumdan,nasıl bu hale geldim diye kendime kızıyorum,koltuklardan kalkamıyorum,eşimden yardım istiyorum o elimden tutuyo obile kaldıramıyor beni süşün o kdr şişkoyum,bu tarz benmde nasıl nurella hiç ayakta değil hep oturuyo şişmanlıktan aynı nurella gibi oldum,herkes doğumdan sonra verirsin diolarda,hemen ha deyınce verilmezki en fazla 5 i doğumda gitse ben bu fil gibi halimle nasıl o çocuğa bakıcam ilgilencem çok merak ediyorum

Canim Merhaba. Daha once de puset konusunda bi cvp vermistim de sna miydi hatirlayamadim :)
Bi kere hastaneler artık ana kucagi olmadan cikus vermiyor. O ana kucagini da alacagin pusetin şasisi uzerine oturtup geziyorsun aynı zmnda oto koltugu oluyo tabi. Travel sistemler o acidan kullanisli ama gereksiz olanlarda var mesela portbebeli modeller. Bebek hep yatar vaziyette olcak 2-3 ay snra cevreyi gornek isticek kullanamican. Ben hafif ve 4 yasina kdr kullanabilecegim tek elle acip kapanan bi model aldim. Ana kucagi ayri satiliyor gerci onu da kardesim hediye etti ama yorumlar ve kullanici bilgileri okdr pozitifdi ki tereddut etmeden aldik.. bastonlar evt cook hafifler ama benim fikrimce 2 yasindan once kullanima uygun degiller oturus sekli olarak. Bu benim sahsi gorusum ve tabi dr arkadasimin da soyledigi...

iyiki sormuşum bak neler öğrenmiiş oldum teşekkür ederim,gider alır bir puset gelirdim,kullanamzdık,çok haklısın.

Larkin
Yarin dikime veriyorum bende sabahligimi :)
Ayni kumaş benimki yandan baglamali olacak
Birde dantelini pembe aldim
Yarim istiyorum kollarda geniş capri kol
Resmini paylasirim, bakalim nasip olacak :)
20 kumaş
20 dikim
5 dantel toplamda 45 e olacak benimki

stres ypma cnm . Boyle erkn dogumlar duyunca ibsa etkilenyr ama çokta kaptrmmk lzm iyi duşunelim iyi olsun . O agrılar hepimizde oluyr gun yaklaştikça artıyr tabi . Bunlarda çok dogal kabul ediliyr hamilelign bi parçası. Ama kontrolude eldn birakmylm mesela dışarda fazla gezmeyelim ne olur ne olmz temkinli olalim .

teşekkürler cnm,o halde bu travel sistemlerin 2 yaşına kdr kullabileceğim ,etrafınıda görebileceği bir model tercih etmeliyim ana kucağıda zaten travel sistemin içind evar,marka yardımı ve model fikri alamıyorum çünkü h.içi bir fabrikaya gideceğim,satış mağazası olmadığı için yardımcı olacaklarınıda sanmıyorum direk tariflerden yola çıkarak bir model seçicez artık,bebetto diye türkiyede üretilip yurt dışında satılan bir markaymış,inşallah dediğin özelliklere uyarak güzel bir tercih yapabilirm

hmn hmn aynı şeyleri yazmişşz bnde katılıyrm sana cnm . Bnm arabmda tek ayakla kapanıp açiliyor hahah daha dogrusu bn ayakla kapatp açiyrm. Norml araba ile anakucagı çok gerekli oluyr.

:) Ohh miss.. benim eşimin erkek kardeşi yok. Eltim yok diye sevinirim hep. Ama tabi senin elti gibisine can kurban.. :)

Evet cnm insallah gonlune gore bulursun. Hafif ve tek elle açılıp kapanmasina dikkat et derim bide acip kaparken bebegin oturdugu bolumu cikartmak zorunda kalmicagin bi model bak derim. Kolay gelsin :) zira araba bakmak zordu

hahhah nurella duymasın o meşhur bakişindan atardı sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…