- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
gıtmemısmı mesaj kızlar.telden grıyorum uyuz oluyorum kırk saate msj begenemyorum.neyse kasıklarmda agrı batma var adet olcakmısm gbı heran.bugunde hc bıse yapmadm.adet zamanım bugun ondan mı acaba.cok batıyo kasıklarm korktm kızlar.bıde yazmıyosunuz ddım afedersınz
uşutmuş olabilirsn cnm yada bagırsakların hızlı çalişiyr olabilir uşutmeden kaynaklı . Boyle duzenli aralıklarlami duzenszmi oluyr tarif etsene gttkçe şiddetlnyrmugıtmemısmı mesaj kızlar.telden grıyorum uyuz oluyorum kırk saate msj begenemyorum.neyse kasıklarmda agrı batma var adet olcakmısm gbı heran.bugunde hc bıse yapmadm.adet zamanım bugun ondan mı acaba.cok batıyo kasıklarm korktm kızlar.bıde yazmıyosunuz ddım afedersınz
ben english home dan alman taraftarıyım çünkü yüzde yüz cotton yani pamuktur,polyester olmasın alacağın ürün,hem kız hem erkek için çok gzl çeşitleri var,ben mesala uyku seti aldım haliyle yedek olmalıydı ,mavi çarşaf,yıldızlı nevresim ve yıldızlı beyazlı mavili yastık kılıfını almıştım.Kızlar şu nevresim takımları hakkında bşy sorcktım ya morhipoda buldum tam istedgm gbi takımlar ama kumaş ozelliklerine karar veremedim bir yuzde yuz pamuk 44 tel bi yuzde elli pamuk yuzde elli polyester 56 tel çeşit kumaş birde yuzde 72 pamuk yuzde 38 poolyester ama kumaş sıklıgı az sz olsanz hangi turunu tercih edersnz ve hangi renkler odaya daha çk yakışır
hmn hmn aynı şeyleri yazmişşz bnde katılıyrm sana cnm . Bnm arabmda tek ayakla kapanıp açiliyor hahah daha dogrusu bn ayakla kapatp açiyrm. Norml araba ile anakucagı çok gerekli oluyr.
bende olmuyodu bole bı agrı hc.ama hamıle kaldgm ılk zamanlar ıdrar yolumda benımde enfksıyon cıkmıstı.agrı hep var suan.arada sıddetlı batma oluyo,hanı olurya adet oldum olucam gbı.zaten sat ım 1 nısan.ondan mı oluyodur.bıde hep tuvaletım var bıktım tuwalete gtmekten.cokta agırlastım cok zormusya yasamadan bılınmıyomus
ayy inşallah arkadaşım ya,alır almaz paylaşacağım modeli kızlar :)Kesinlikle canim cok önemli tek el ve ayakla :) kapatilip acilmasi .. cocugun omuiligi icin bastonları pek onermio doktorlar yamuk yumuk oturuolar iclerinde evet. Umarim arkadasimiz da gonlune gore arabasini bulur saglikli guzel gunlerde kullanalim bebislerimizle
: ))))))))))) canımm yaa kiyamamm. . :) eee hepimiz ayniyizz normal yanii utanicak bişey yokk.. nurella kısmına çok güldüm ama yaa.. Eşim de yan koltukta oturuyo. Noluyo diyo. Dedim yok bisi sen filmini izle.. :)o kdr utanıyorumki vucudumdan,nasıl bu hale geldim diye kendime kızıyorum,koltuklardan kalkamıyorum,eşimden yardım istiyorum o elimden tutuyo obile kaldıramıyor beni süşün o kdr şişkoyum,bu tarz benmde nasıl nurella hiç ayakta değil hep oturuyo şişmanlıktan aynı nurella gibi oldum
çok teşekkür ederim Larkin, şu an yanımda olsaydın ben de seni öperdim
Benim kizin da ismi Nisa olacak inşallah teyzesi :)
Larkin nasilsin canim
Sen bizim.ilham.kaynagimiz oldun
Güzel odanizin resimlerini de bekliyorum
Yazdiklarin konusunda hak veriyorum sana
Damdan atlar gibi durumlarini bildirmeden yazanlara bende cevap veriyorum
Tamam her zaman girmek zorunda değiliz ama herşeyin bir usulü var
Bende bugün yastik diktirdim
Taki yastigi yapmak için. Malzemeleri de internetten aldim. Yarin yapar yuklerim inşallah
Senin sabahlik kumasindan aldim bugün
Pembe de gupur aldim
Yandan baglamali sabahlik diktirecegim
Yalniz kararsiz kaldim kumaş konusunda
Sabahlik olarak diktirecegim bir de bu findik battaniye yapiliyor ya bebeğe ondan vardi.
Ondan mi alsaydim acaba ?
Amin cnm insallah Allah hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin,bunlarda yuzunu gosterdigi zamanlarimizin resimleri,masallah bnm dugme burunlu oglusuma
SILA_M bizi iyice bıraktı.
Canim cok tesekkur ederimm ilgilendigin icin. Bi tane alio ben de bi deneyecegim. Kalp rahatsizligim oldugu icin gogus alti cok siki ve balenli sutyenler tercih edemiyorum pek. Kom britta kullaniyorum ben normalde. Inanilmaz rahat bi sutyen. Ama emzirme icin uygun degil malesef. Bakalim bu nasil olacak.
sonunda gelebildinmi kız sen . Bende diyodum Larkin nerelerde acaba gelsede iki sus pus eklese diye. Yokmu yeni bişeyler :)
sagol cnm . Evet çogu kişinin sahip olmk istedigi beşik . Çunku çok kullanişli ve bebekler bu beşikleri çok seviyorlarmiş inş bnmkide sever yatar. Biliyomusun ustune bebek duşmemesi için saten kumaştan ve iplerden suslu puslu korumalikta yapılıyor onu bebeşin ustunden geçiriyorsun rahat olarak sıkmıcak. Boylece elleri kollarını uyuyana kadar hareket ettrmiyr cabuk uykuya dalıyr ve kndini uyandrmıyor. Sonrasındada ellerini çikarabiliyorsun iyice uykuya dalınca. Bir tur orgu çeşiti var elde tığsz oruluyor onu bn bilmiyrm eskinin kadınları bilirmiş koxamn babaannesi var 85 yaşinda ona gttim o ordu verdi sagolsun sadece saten kumaşa dikilmesi kaldı. Onuda halledeyim inşallah baska bi telefondan resim yuklemeyi denicm olursa szde gorursunuz. Burda senin suslu puslu şeyleri gorunce bnmde herseyi susleyesim geliyor valla. Daha bn o beşige neler yapcm nazar boncukları puskuller falan filan çk gzl olck inş. ( biraz uzunmu yazdm ne ? ) :)
canim sen bildgmz oyun parkı diyosun degilmi ? Eger ondansa onlar zaten ayarlanabiliyor. Yatagı en alts indirebiliyosun. Ben basta yuksek olarak kullandm şimdi en alta indrdim. Oglum uç yasında . Hala yatıyor. Ama bnm park yatak bayagı geniş bir sene daha yatar sanirim . Fiyata gelince gerçkten çok uçukmuş . İstersen baska markalarada bak . Gitti gidiyora bakabilirsin. Ordan satıcı yorumlarından malin kalitesi hakkında yorum okuyup ona gore karar verebilirsin çok uygun fiyatlarada var canim. O kadar para vermeye gerek yok sonuçta plastik gıcırdamaz gormz .
Allah güç kuvvet versin canım sınavlarında da başarılar diliyorum:)
Çatlak için üzülme kremi sür olacağı varsa oluyor ben de bir iki gün sürmemiştim üstüne çatladım o gece :/ ühüühüh
Doktorum erken doğum ihtimalı var 30 kasımı görürsün en son dedi.. Bebiş acele ediyormuş ama ben kızıma babamızı bekliyelim diyorum akıllı kızım da peki annecim babam da ilk Kavuşma anımızda yanımızda olsun diyor :) Allahın izniyle .. Bebek strese Girdiği için sezaryan ihtimali de var ama Planlı değil hiçbir şey şimdilik beklemedeyim.
ablam 10 Aralık gibi gelecek inş sonra ben de rahatlayacağım Allah Razı olsun düşünmene:) böyle sefilleri oynuyorum..
Sağlıkla kullansın bebişlerimiz yaa ticaret böyle birşey babamlar da bizimle geldi pazarlik yaptilar onlar olmasa ben eşimle 2900 e alırdımçok beklicez desene yaaa hemen gelsin istiyorum oğluşumun cicilerini dolaba Çarşafini yastığıni korumaliklarini besige bir an önce yerleştirmek istiyorum dediğin gibi sağlam gelsin de inşallah .
Teşhirde besik yoktu sormayi da unuttum besigin sallanma özelliği varmiydi? Mağazada ki diğer beşiklerde vardı ama resime bakınca sanirim yok.
kızlar bebişin altını silmek için pamuk kullanılacakmış
ebebekte ıslak pamuk gördüm, onları mı almak lazım yoksa gerçekten pamuk mu ıslatacağız :)
:) benim çevremde hiç yok biliyor musun süslü püslü, ne gördüysem burada gördüm diyebilirim.
Canım az kaldı randevuna, azıcık daha sık dişini. Şimdi iki haftada bir gideceksin di mi artık?
Senin süslü püslü şeylerin çok güzel gerçekten çok sevimli, üç dört kişi birden uğraşıp emek veriyorsunuz bundan güzel bişey olabilir mi? İğrenç ne demek aşk olsun?
Benim öyle bir backgroundum yok, ne annem ne çevrem kimsenin ilgisi yok öyle şeylere. Sürekli okuldu işti derken vakit de yok. Evde olsam uğraşırdım belki, göze hitap eden şeyleri seviyorum aslında. Ama işte ilgi, beceri ve vakit gerektiriyor.
Bizim sabunlar hazır, biraz renk tonları farklı olsa da kendimiz yaptık, memnunuz. Kutuları da katladık, rafyasını, dantel kurdelasını da aldık, bir tek paketlemesi kaldı. Eşimle beraber yapıcaz inşallah. Son olarak da etiket yapılacak, tarihimiz belli olsun da. Bitince resim atarım mutlaka, duramam zaten.
Benim yıkama ütüleme işlerim bitmedi daha, hastane çantama da son şeklini bugün vericem. Sabunlar daha sonra tamamlanır, ne yapayım o kadar enerjik değilim. Daha odaya perde&halı yapılacak onlar tamamlanınca oda resmini de atarım.
Sizin oda için üzüldüm ya niye insanlar sözlerinde durmaz ki? İnşallah bu hafta sağ salim gelir. :)
oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldisen var ya köşe yazarı olmalısın hep okurdum seni:)
yok kaybolma sakın bir yere
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)
köfte dudaklım için sağol canım sezaryana razı oldum sonunda:)
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandımah anne ahhh duy gör sınavlarında başarılar canım
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama kesintisiz okuyorum. Özledim sohbetinizi ama benim kuzulsr artık zorlaştırdı hamileliği. Küçük tekmecikleri artık ağrıtır oldu dışardan görünür hale geldi ama myhteşem bi duygu. Artık bol bol yatıyorum biliyorsunuz ikizler erken geliyor. İnşallah herkes iyidir. Ben son sayfaları bi okuyup geleyim
Dun kontroldeydik her sey yolundaymis.ucaga binebilirraporu aldim.ailemin yanina doguma gidecegim kocaeli gebze ye.van da calisiyorum.esim de ben de boyle istedik ama yine de esimden ayrilcam diye cok duygusalim bu aralar o da doguma gelip donecek geri. Icim bir turlu rahat etmiyor ama burda da bakacak kimse ve iyi hastahan yok ilcedeyiz(
Bebegimin dunku ultrason fotosu bu da :)
Oğluşuma yaptım bunları stickerlarımız da bı hafta gelir inşş
Kizlar sabah faceteki gruptan birinin suyu gelmis falan demistim henüz dogum olmamis ama
ciger geliştirici igne falan yapilmis bekliyorlar mis agri yada acilma olsa durdurulur ama suyu durduramiyolarmis suyu bitince yasayamayacgi icin bugun yarin alacak yazmış :-( direk kendisinin yazdiklari bunlar.
Face olmayanlar icin paylasmak istedim :)
Bacım yatak odanın rengi hangi renk.. Moblıyaların duwarın... Birde oglusun olcak.. Böle turkuazlı grili mavili bişmi alsan..Evet Merve bna olack takım . Dogum snrası için kullncm . Minione cnm english home bktım geçn ama fiyatlr çok uçuktu 250 civarları . Birde çeşitte yoktu. Bn kapıda odemeli odeme seklini terch edecegm için morhipo dan sipariş vermeyi duşunyrm zira diger alışveriş sitelernde boyle bi seçenk bulamadım olsa bile belli bi fiyata ulaşması gerekiyrmş tutarın. Evet gerçektnde çok model renk ve çeşitte nevresm takımları var bkarkn içinde kaybolcktm. Kumaş olarak yuzde yuz pamuklu olanına karar verdm sznde tavsiyelernzle ama renk olarak karar veremedim. Szce odaya en çok hangi renkler yakışır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?