2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mobilyalarım krem kahve duvar rengide krem ama mobilya duvar rengi çok onmli dgl bnce eger mobilyada kahve siyah krem beyaz rengin dişinda renk detayı yoksa butun renkler uyar zaten. Bn odaya yakişck bi renk istyrm mor ve kırmızı hoşuma gtti ama kafm karişti çok çeşit var ya

Larkin canım test sonucuna göre enf gözüküyo..
Geçmiş olsun suya dewam.. Kasıklarıın sancısı muhtemelen idrardaki enf..
Bu arada sende cat agrısı cekıypsun.. Öle kalkamamalar falan .. Gittikce agrılasıyoruz işte... Dikkat et.. Dr sonra bize haber ver
t

PINAAARRR morhupı bni mahvetti.. Baktım şimdi cok güsel modeller var...
kırmızılık siyahlı
sarevin turkuaz koyukajve bi takımnı görsüm..
Krem acıkkkahve kelebek modeli süper..

en can alıcı olanlar mor siyah gri kombinli nevresim takımları.. Sanırım ben öle bişi alıcam..hem kıs ayı böle agrı renk iyi gider...
Cok güEller ve secmk zor..
Canım mor cok asil gösterişli ve dogum sonrası için daha uygun geldi

Qeen arkafasım sonucşarın cıktımı.. Ya bu kasıntı gündüz yok gece niye azıyo anlamadım.. Afff cok kötüüm.. Yîne basladı bnm azap..

Yarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum
sözde yardima ve destege geliyorlar biz daha çok stres olup yoruluyoruz.bu nasil bir çeliski yaw

Gunaydın kızlar uykusuz gecelerıme bi yenisini daha ekledim..
şimdide eşimle kahvaltı yaptık.. Onu gönderdim işine...yatıcam ama kasıntıdan uyuyamıyorum. Bı aksam de gıtcem inşallh.. Ewde deli dana gıbıyım yerden yere vuruyorum kendımı bu halimle..

Dua edıyorum ki alerjık bi kaşıntı olsun.. Göruntude hiç bişi yok ama ... Bakkalım işte...biraz içim huzursuz

benimde gece uykularm tat vermez oldu .bel agrilarim cok artti bide wc ziyaretleri uyku birakmio insanda
Ahh bacımm wc kalkmalarına kurban olayım.. Bi çişe kalksaymışım kwskeeee.
Nasılsın canım bu arada uykusuzlar klubu oldu bu topik artık son ayımız :)

Oğlum 3 sanıye aralıklarla 5 dk boyunca hıckırdı sabh 5:30 6 gibi yattım onu gözledinm..
hayırlısıyla bebikleri sag salim zamanında bi dogursakk ahh bı dogursak..gerçi ozaamn baslıyo asıl ıykusuzluk stres dolu günler ama nnapalım.. Anayız.. Katlancez

Amin inş ebrucum
inş bacım... İnan su içmeye sıvı rtukermeye korkar olsum.. Rabbim baska dert vermesi

Senin coknaz kqlmis bebisine kavusmana mervecim ya sagsalim alirsin insallah. Bende dun ne farkettim bilyormusun su gebelikten kaynakli su yuzde lekenme olur ya bende aeviniyordum bende olmadi diye ama boynuma atmis koltukaltimdan basliyor boynuma kadarr sanki hic banyo yaomiyorum gibi cok canim sikildi ya gecer insallah bublekeler

Gunqydinn kızlar ben yine hicc uyuyamadim ya kizimda masallah hic durmadi hareketluydi gece boyunnca.. bu bel agrilari aksamlaridaha bi kotu oluyor malesef
Masallah kızına.. Anne uyumaartık alıs diyo bebişler...
bel agrıda işte son ayların çekilmez kahrı

Dogumdan
dogumdan sonra geçiyo sevdacım... Hiç üzülme.. Kızlarda oluyo hep demekki.. Ayy bende kızımda aynı öleydim.. Yüzüm vucudumn bazı yerleri hep leke oldu.. Ama geçti yani.. Şükür.. İnş seninkide geçer vanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…