mobilyalarım krem kahve duvar rengide krem ama mobilya duvar rengi çok onmli dgl bnce eger mobilyada kahve siyah krem beyaz rengin dişinda renk detayı yoksa butun renkler uyar zaten. Bn odaya yakişck bi renk istyrm mor ve kırmızı hoşuma gtti ama kafm karişti çok çeşit var yaBacım yatak odanın rengi hangi renk.. Moblıyaların duwarın... Birde oglusun olcak.. Böle turkuazlı grili mavili bişmi alsan..
bnde alıcaö mobilya rengim siyah beyaz bnde mavili falan düşünyorumda belki siyah beyaz lı bişide alabilrim.. İşte bnde karar veremedim ...
sözde yardima ve destege geliyorlar biz daha çok stres olup yoruluyoruz.bu nasil bir çeliski yawYarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum
benimde gece uykularm tat vermez oldu .bel agrilarim cok artti bide wc ziyaretleri uyku birakmio insandaGunqydinn kızlar ben yine hicc uyuyamadim ya kizimda masallah hic durmadi hareketluydi gece boyunnca.. bu bel agrilari aksamlaridaha bi kotu oluyor malesef
Ahh bacımm wc kalkmalarına kurban olayım.. Bi çişe kalksaymışım kwskeeee.benimde gece uykularm tat vermez oldu .bel agrilarim cok artti bide wc ziyaretleri uyku birakmio insanda
aynen canim artk git gel wc klübu olduk resmenAhh bacımm wc kalkmalarına kurban olayım.. Bi çişe kalksaymışım kwskeeee.
Nasılsın canım bu arada uykusuzlar klubu oldu bu topik artık son ayımız :)
33 gün kalmıs..... Anaaaaam
ayy az kalmis insallah bizede 36.haftalari görup bebisleri o haftalarar hayirli saglikli tasimak nasip olur.33 gün kalmıs..... Anaaaaam
Senin coknaz kqlmis bebisine kavusmana mervecim ya sagsalim alirsin insallah. Bende dun ne farkettim bilyormusun su gebelikten kaynakli su yuzde lekenme olur ya bende aeviniyordum bende olmadi diye ama boynuma atmis koltukaltimdan basliyor boynuma kadarr sanki hic banyo yaomiyorum gibi cok canim sikildi ya gecer insallah bublekelerGunaydın kızlar uykusuz gecelerıme bi yenisini daha ekledim..
şimdide eşimle kahvaltı yaptık.. Onu gönderdim işine...yatıcam ama kasıntıdan uyuyamıyorum. Bı aksam de gıtcem inşallh.. Ewde deli dana gıbıyım yerden yere vuruyorum kendımı bu halimle..
Dua edıyorum ki alerjık bi kaşıntı olsun.. Göruntude hiç bişi yok ama ... Bakkalım işte...biraz içim huzursuz
Masallah kızına.. Anne uyumaartık alıs diyo bebişler...Gunqydinn kızlar ben yine hicc uyuyamadim ya kizimda masallah hic durmadi hareketluydi gece boyunnca.. bu bel agrilari aksamlaridaha bi kotu oluyor malesef
Ben geceleri minimum 4 kez tuvalete gidiyorum kizlar ama her kalktigimda tekrar suyumu iciyorum suyu ihmal etmeyelimaynen canim artk git gel wc ksuyu olduk resmen
33 gün kalmıs..... Anaaaaam
Takvim son günü kaç haftalık olarak hesapliyor kizlar ?ayy az kalmis insallah bizede 36.haftalari görup bebisleri o haftalarar hayirli saglikli tasimak nasip olur.
:) Bende diyorum bocugum beni uykusuz gecelere alistiryor diye ama tekmeden ziyade oyle bastiriyorki karnimdan cikacak gibiMasallah kızına.. Anne uyumaartık oylealıs diyo bebişler...
bel agrıda işte son ayların çekilmez kahrı
dogumdan sonra geçiyo sevdacım... Hiç üzülme.. Kızlarda oluyo hep demekki.. Ayy bende kızımda aynı öleydim.. Yüzüm vucudumn bazı yerleri hep leke oldu.. Ama geçti yani.. Şükür.. İnş seninkide geçer vanımSenin coknaz kqlmis bebisine kavusmana mervecim ya sagsalim alirsin insallah. Bende dun ne farkettim bilyormusun su gebelikten kaynakli su yuzde lekenme olur ya bende aevinisonra yordum bende olmadi diye ama boynuma atmis koltukaltimdan basliyor boynuma kadarr sanki hic banyo yaomiyorum gibi cok canim sikildi ya gecer insallah bublekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?