40 hafta olarak baz alıyo heralde bnu sordun safransarım.. İşte 40 z haftanın içîndesin atoyorum 5 gunun kaşdı diyo... MeselaTakvim son günü kaç haftalık olarak hesapliyor kizlar ?
Karnimda cok pis catladi ama artik takmiyorum sagsalim dogsunda kizim baska bise istemiyorum bide bubaralar aklimda olan sey normal dogum yaoabilmek icin neler yaoabikirim kolay ve rahat olmasi icinDogumdan
dogumdan sonra geçiyo sevdacım... Hiç üzülme.. Kızlarda oluyo hep demekki.. Ayy bende kızımda aynı öleydim.. Yüzüm vucudumn bazı yerleri hep leke oldu.. Ama geçti yani.. Şükür.. İnş seninkide geçer vanım
Dr um o bastırma gibi olan harekete işte kasılma diyo.. Bi nevi bebek dogum kanalına itiyomus kendini aslında sasırtıcı dimi.. Her hareketi bi milm daha yaklastıroyomus kanala rahıme yani..BİZ İÇERDE BOŞ BOŞ DURUYO SANIYOMUSUZ DA BEBİŞLERİMİZDE HAZIRLIK YAPIUOMUS MEGERSEM:) Bende diyorum bocugum beni uykusuz gecelere alistiryor diye ama tekmeden ziyade oyle bastiriyorki karnimdan cikacak gibi
Anladim canim.40 hafta olarak baz alıyo heralde bnu sordun safransarım.. İşte 40 z haftanın içîndesin atoyorum 5 gunun kaşdı diyo... Mesela
Kegel egzersizleri canimKarnimda cok pis catladi ama artik takmiyorum sagsalim dogsunda kizim baska bise istemiyorum bide bubaralar aklimda olan sey normal dogum yaoabilmek icin neler yaoabikirim kolay ve rahat olmasi icin
Canım yürüyüş en iyi yöntemlerden biri.. Dısarı cıkamassak bile antrede salonda bikaç tur at.. Nette cok yazı var bununla ilgili.. Direk agızdan duymadan bence bi hareket yapma.. Dr gittigindfe sor o hem nasıl yapışacagını anlatıcagı için daha güvenli olur.. Bn burdan sana. Sadece yürüyüşü tavsiye ediyorum..Karnimda cok pis catladi ama artik takmiyorum sagsalim dogsunda kizim baska bise istemiyorum bide bubaralar aklimda olan sey normal dogum yaoabilmek icin neler yaoabikirim kolay ve rahat olmasi icin
Canım bizi m burdada erkekler erken dogar derler ama .. Kızlar geç olurmus.. Bence onla alakası yok.. 42. Haftalıkken bn dogum yaptım kozıma. Ama sata göre bebegim 2 hafta geriden geliyodu ... Yan gününü tamamlayınva gelıyo aslen..Anladim canim.
Kizlar erken mimi dogardi :)
Kizlar merhaba Bugun kontrolumuz vardi. Cok sukur hersey nirmal maasallah. Mide yanmasi cekiyorum saatlerdir gaviscon ictim ama bulantapti istifra ettim. Doktorum renitab150 gunde 2 defa kullanabilirsin dedi. Kullanan oldu mu aranizda? Gebeler ustunde net bi arastirmasi yokmus vdoktoruma guveniyorum tabi ama size de sorayim dedim
Hayırlı sabahlarr hanımlar..Qeen arkafasım sonucşarın cıktımı.. Ya bu kasıntı gündüz yok gece niye azıyo anlamadım.. Afff cok kötüüm.. Yîne basladı bnm azap..
Aslinda hareketliyimdirde ama iste ilk olunca ister iatemez korku oluyor bazi arkadaslar masallah cok rahat dogum yqpiyorlar darisi bizlere olsunCanım yürüyüş en iyi yönerden biri.. Dısarı cıkamassak bile antrede salonda bikaç tur at.. Nette cok yazı var bununla ilgili.. Direk agızdan duymadan bence bi hareket yapma.. Dr gittigindfe sor o hem nasıl yapışacagını anlatıcagı için daha güvenli olur.. Bn burdan sana. Sadece yürüyüşü tavsiye ediyorum..
Bnm belim agrıyonca bile hemen kalkıp antrede tur atmaya baslıyorum.. Cok iyi geliyo.. Cok yatmak iyi degil aslında...
teşekkür ederim içime su serptin. benim erken doğum riskim var. geçen hafta 5 gün hastanede yattım. serum ve iğneyle anca durdurdular. enfeksiyon varmış idrar yollarımda o da sancı yapıyormuş meğer. belki de bu yüzden fazla pimpirikleniyorumdur. bu cuma kontrolüm var gidince sorarım artık. Allah inşallah hayırlısıya normal doğum nasip eder san da :)Tedirgin olma ya ben ilk mide yanması ile uykusuz kalmaya başladım uyuyamadım sonrasında agrilar başladı gerçekten çok ağır geliyor taşımak zorlaştı .bazen bebek doğmuş ta karnına iple bağlıydı gibi fazla hissediyorum uzun zamandır ilk defa bu gece sabaha kadar uyudum sabah yasasin diye bağırdım akşam yattım uyandım sabah oldu çok güzel yaaa dedim eşim gülmeye başladı gülme dedim oglun gelince seni de gorcez uyku nasıl kıymetliymis ya. O kadar çok hareket hissediyorum ki karnimda canım aciyo bazen yani oluyor artık içimizde tam olarak bir insan var içini ferah tut norman bence tabi sen yine kontrole gittiğinde doktoruna danis. Bende kasıklarda alt karnimda pit pit hareketler falan hissedince korkmustum haliyi koltukların altını falan silmiştim bebek aşağıya indi erken doğum belirtisi mi dedim ama doktor bebek ters donmus ayakları asagida oldugu icin ayak hareketlerinden dolayi öyle hissediyorsun dedi bebek döner merak etme dedi ama ediyorum inş döner yaa normal dogumu çok istiyorum Allah en iyisini bilir hayırlısı tabi çok şükür sağlıkli bebişim erken doğum riski de yok şükür
hehe böyle deyince benim kendi doğumum geldi aklıma. özel odada doğum yapmıştım ben. yanımda eşim vardı. ilk girdik. suni sancı verildi daha 4 cm bile değil açıklık bekliyoırum. eşim hangi kanalı açim dedi. kral tv vardı iyi müzik kalsın dedim. elime aldım kumandayı. neyse sancılar arttıkça artıyo falan. 6 cm oldu. eşime bağırıyom kapat şu aptal televizyonu diye :) hahaha gözüm görmemişti hiçbişeyi. bi de yalının bi şarkısı vardı onu dinlemişim doğumda. fena koşullamışım. şimdi ne zaman duysam kasılmalarım oluyo :)kızlar dün aklıma ne geldi. ben doğuma giderken yanıma mp3alacağım.. doğumhanede çok bağırıp ağlayan oluyor motivasyonumu düşürtemem ... Müziği son ses açarıım kendi sancımı yaşarım diye düşündüm.. insanın moralini çok bozuyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?