2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Karnimda cok pis catladi ama artik takmiyorum sagsalim dogsunda kizim baska bise istemiyorum bide bubaralar aklimda olan sey normal dogum yaoabilmek icin neler yaoabikirim kolay ve rahat olmasi icin

:) Bende diyorum bocugum beni uykusuz gecelere alistiryor diye ama tekmeden ziyade oyle bastiriyorki karnimdan cikacak gibi
Dr um o bastırma gibi olan harekete işte kasılma diyo.. Bi nevi bebek dogum kanalına itiyomus kendini aslında sasırtıcı dimi.. Her hareketi bi milm daha yaklastıroyomus kanala rahıme yani..BİZ İÇERDE BOŞ BOŞ DURUYO SANIYOMUSUZ DA BEBİŞLERİMİZDE HAZIRLIK YAPIUOMUS MEGERSEM

Karnimda cok pis catladi ama artik takmiyorum sagsalim dogsunda kizim baska bise istemiyorum bide bubaralar aklimda olan sey normal dogum yaoabilmek icin neler yaoabikirim kolay ve rahat olmasi icin
Kegel egzersizleri canim
Bak benimde aklima geldi yapayim simdi

Canım yürüyüş en iyi yöntemlerden biri.. Dısarı cıkamassak bile antrede salonda bikaç tur at.. Nette cok yazı var bununla ilgili.. Direk agızdan duymadan bence bi hareket yapma.. Dr gittigindfe sor o hem nasıl yapışacagını anlatıcagı için daha güvenli olur.. Bn burdan sana. Sadece yürüyüşü tavsiye ediyorum..
Bnm belim agrıyonca bile hemen kalkıp antrede tur atmaya baslıyorum.. Cok iyi geliyo.. Cok yatmak iyi degil aslında...

Anladim canim.
Kizlar erken mimi dogardi :)
Canım bizi m burdada erkekler erken dogar derler ama .. Kızlar geç olurmus.. Bence onla alakası yok.. 42. Haftalıkken bn dogum yaptım kozıma. Ama sata göre bebegim 2 hafta geriden geliyodu ... Yan gününü tamamlayınva gelıyo aslen..

canım ben hamileliğimin ilk gününden beri neredeyse mide yanması çekiyorum ve reniee tablet kullanıyorum doktorum önerdi.. neredeyse 7 aydır kullanıyorum :))

kızlar hepinize günaydın.. benim haftasonu girme ihtimalim neredeyse 0a yakın oluyor o nedenle pek bakamıyorum.. şimdi elimden geldiğince baktım :))
bu aralar benim iştahım fazla afazla açıldı sürekli bir yemek yeme modundayım ve canım sürekli çay çekiyor.. içmemeye çalışıyorum ama napim çok canım çekiyorrr hepinize kocamn öpücüklerr

Qeen arkafasım sonucşarın cıktımı.. Ya bu kasıntı gündüz yok gece niye azıyo anlamadım.. Afff cok kötüüm.. Yîne basladı bnm azap..
Hayırlı sabahlarr hanımlar..
Canım sonuclarin ikisi bugün diğeri de cumaya doğru cikicakmis, ankaraya gönderiyorlarmis üçüncüyü, drum zaten özellikle kaşıntının akşamları iyice arttığını söylemißti ki zaten bende en çok akşamları kaşınıyorum. Test sonuçlarımı alınca yazarım inşallah, sende bugün dra gidiceksin sanırım, muhakkak durumunu yaz olur mu? Inşallah geçici bir durumdur seninki.

Aslinda hareketliyimdirde ama iste ilk olunca ister iatemez korku oluyor bazi arkadaslar masallah cok rahat dogum yqpiyorlar darisi bizlere olsun

teşekkür ederim içime su serptin. benim erken doğum riskim var. geçen hafta 5 gün hastanede yattım. serum ve iğneyle anca durdurdular. enfeksiyon varmış idrar yollarımda o da sancı yapıyormuş meğer. belki de bu yüzden fazla pimpirikleniyorumdur. bu cuma kontrolüm var gidince sorarım artık. Allah inşallah hayırlısıya normal doğum nasip eder san da :)

hehe böyle deyince benim kendi doğumum geldi aklıma. özel odada doğum yapmıştım ben. yanımda eşim vardı. ilk girdik. suni sancı verildi daha 4 cm bile değil açıklık bekliyoırum. eşim hangi kanalı açim dedi. kral tv vardı iyi müzik kalsın dedim. elime aldım kumandayı. neyse sancılar arttıkça artıyo falan. 6 cm oldu. eşime bağırıyom kapat şu aptal televizyonu diye :) hahaha gözüm görmemişti hiçbişeyi. bi de yalının bi şarkısı vardı onu dinlemişim doğumda. fena koşullamışım. şimdi ne zaman duysam kasılmalarım oluyo :)

günaydın arkadaşlar sanirim bir 10 'gündür falan yoktum. umarım herkes iyidir. Yeni doğum yapan arkadaşımız oldumu? Daha geçmişi Okuma fırsatım olmadı. birazdan bakacağım.
şimdi ben size yokken neler yaptım önemlilerini anlatayım:
kapı süsüm hariç bütün eksiklerimi tamamladım. okuldaki son iki haftam.
Cumartesi günü doktora gittik. doktor her şeyin yolunda olduğunu söyle di . kilomuzda baya iyiymiş 2700 olmuş.. cumartesi 34+4 idim. Merak ettim ı benim haftalarımda olan warmI. haralde böyle giderse normal doğum yapamayacam.. Sonhaftalardan daha Çok alır Mış '

Günaydın kızlar, iyi haftalar hepimize de.
İnşallah aralık bize güzellikler getirmiştir. Bebeciklerimiz nüfus cüzdanında yazmasın ismi :)

Kızlar bir haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…