2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim cevabın için eşim bu duruma pek sevinmeyecek bir şekilde ürün gelmeden ona söyleyeyim çünkü cilekte ki besikler sallanmiyor diye çok laf etti newjoy dakiler sallaniyor ordan alırız dedi hatta orda bana da sordu hepsi sallaniyor oda sallaniyor dur dedim sonra eve gelip resmine iyice bakinca sallanma aparati göremedim neyse artık bu aksam söyleyeyim bakalım ne tepki verecek yaa

Gunqydinn kızlar ben yine hicc uyuyamadim ya kizimda masallah hic durmadi hareketluydi gece boyunnca.. bu bel agrilari aksamlaridaha bi kotu oluyor malesef

özellikle bende yattıgım yada uzandığım yerden resmen işkenceyle kalkıyorum
agrıdan iki büklüm yürüyorum bi 4-5 adım ondan sonra düzelebiliyorum
kocamda gülüyo iyice iyice hamile oldun çıktın başımıza diye
tabi ayaga kalkınca iki elimle karnımı aşağıdan yukarıya doğru destekliyorum
hani diyorum bi askı yapacaklar hamilelerin karnına yukarı doğru destekleyenlerden valla bi rahat olur ki

aynen canim artk git gel wc klübu olduk resmen

su içmekten sogudum ayol sırf bu yüzden

canım ben hamileliğimin ilk gününden beri neredeyse mide yanması çekiyorum ve reniee tablet kullanıyorum doktorum önerdi.. neredeyse 7 aydır kullanıyorum :))

valla bende cok cektim o yanmalardandogu
ben hamileliğin 6. haftası ile 16. hafta arası şiddetli bulantı kusma yaşadım
günde 8kere falan rahat kusuyordum
24 saat sürekli bulantım vardı
cok agladım kafamı duvarlara vurasım sacımı başımı yolasım gelmişti o dönem
ve beslenememekten ki agzıma bi yudum su koyamıyordum koysamda cıkıyordu tam 5 kilo vermiş hastanelik olmuştum
şimdi bu yanmalar o günlerin kalıntısı
ben tamamen soganı sarımsagı çıkardım yemeklerimden
armut acayip mide yakıyor, taze fasulye, beyaz lahana acayip mide yakıyor, çikolata, kakaolu şeyler
sıcak ve asitli içecekler cok tetikliyor yanmayı
ilaç fayda saglıyor ama çok kısa süreli
tabi ilacınıda al ama midende ne yanma yapıyor onu iyi gözlemle ona göre beslenmene dikkat et
umarım gecer doğumdan sonra bu yanmalar
valla geçmezse en azından kendim için söylüyorum halim harap

gülüm acık iç bari bide ılık içmeye dikkat et

Kızlar bir haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi

o bulantı ac kaldıkça bendede oluyor
mideni boş bırakma

6 cm mi ??? baya dayanmışsın müzikle .. şimdi kesin mp3 çantada :)) canım ya Alllah daha kolay bir doğum nasip etsin bu sefer...

Ayni haftadayiz aramizda 3 gun var sadece

ayy çok fena olmuş, ablamda süslerimi gördü ya kız olursa diyor yok daha neler dedim benim oğlum olacak:)
canım şimdi yorucu ama bitince çok güzel olacak sabunların keşke bende yapabilsem
oyy sen iki katı yoruluyorsun canım
bende öyle yapıcam canım inşaallah
Aldim.canim
En çok harfleri nazil cikartacam diye korkuyirdum cikattim çok şükur
Ufff resim yukleyemiyorum
Harfleri neyle yapistiracam ?
canım slikonla yapıştırdım ben
yok canım çatı kemiklerimiz ağrıyor normal
@eftalim
Sukurler olsun resim yukleyebildim
Bebeği inci kalp içine alacagim
Ve gupurlerin birleşim yerine kurdela yapacagim
Kaba taslak yerlestirdim simdi
Harfleri neyle yapistiracam canim ?Eki Görüntüle 1320255
ayyyy çok tatlı olmuş canım slikonla yapıştır canım bekliyorum sonucu:)
maşaallah diyorum eltine canım
maşaallah bebeğine canım, eşinden ayrı olman zor tabi ama doğum sonrası bakımın için en iyisi bu canım
aynıyım canım aynı
Oğluşuma yaptım bunları stickerlarımız da bı hafta gelir inşş
çok güzeller canım neyle renk verdin bende şişeme mavi kolanya istiyorum
tamam canım sağol
kızlarr iyı gecelerr.ya kasıklarım cok agrıyo aynı hastalancakmısım gıbi.arada sıddelenıp sora aynı agrı devam edıyo.nıyekı:)adet zamanım dıyemı acaba
canım ağrın olunca süre tut düzenli ağrı mı sürekli ağrı mı kaç dk da giriyor bunlar önemli
canım çift durulama yaparsan kalıntı kalmaz
ayyy inşaallah sağlıkla doğar
Bende suan haci sakir kullaniyorum ama dalan daha cok kullanan var o yuzden onu alicam bi markette 2 kilosu 12 di hatta henuz deterjanim bitmedi ama fiyati iyi gibi geldi alicam onu.
hem fiyatı uygun hem de canım çok uzun süre gidiyor az kullanıldığı için
canım kafası değil poposudur benimkininde poposu sağ üstte sivriltiyor popoyu:) şekerinizde güzelmiş
slm annişler kızım tepinmekten kasıklarım delinicek ne oldu bu akşam anlamadım
canım bu dönemde hareketler artıyormuş benimkide aynı canımı yakıyor
benim oğlum o ninnilerle uyurdu birde ilahilerle:)
Yarin kaynanam geliyor
Normalde doğumdan önce gelecekti ama onunda öncesinde bir gelip gitmek istemiş
Kaç gün kalir bilmiyorum ama stres oldum.bugün
Esimle evleri süpürüp.sildik. tuvalet banyo temizledim yoruldum
canım inşaallah güzel geçer kv le günleriniz
canım pozitif düşün hep birde sık temizlik yapıp yorma kendini
canım ben ilk 3 ayda her şeyi yediğim halde 10 kilo vermiştim emzirirken sütün bol olursa yağlı olursa kilolar patır patır gidiyor
canım pamuk oranı yüksek olsun
canım haftasonu çok giremiyorum ben hem bundan sonra çok giremem sancılarım çoğaldı
tabi canım bende severim okumayı yaz sen uzun uzun:)

canım kutu küçük evet şey diye düşündüm çikolata biterse ekleriz içine

maşaallah annene ablana canım inşaallah ablan için diktiğiniz günlerde gelir

kare keism canım hemen ekliyorum foto e bebekte var netten almak istersen yoksa eczanede markette her yerde var artık

canım kontrolü bekleme hemen git dr a ya da ara söyle antibiyoitik kullanman lazım hemen, enfeksiyon çok çok önemli hemen git tatlım
bizde de kızlar erken doğar derler:)
ben içiyorum çay amaaaan ilktede içtim:)
inşaallah iyi çıkar sonuçların
çok iyi düşünmüşsün canım
canım iri bebek ama 4 kilo doğuran çok normal doğum olarak
Kızlar bir haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi

yok canım son haftalarda mid eçok hassaslaşıyor

Günaydın kızlar, dün değil ondan önceki gece sürekli olmayan belli aralıkla giren adet sancım oldu, dünde oğlumu eğlenisn diye jetonlu parklara götürdük ayyy eve geldim yok böyla ağrı çatı kemiklerimi biri ayırıyor resmen kasığımda basınç koca kafasıyla zorluyor benim oğlum ha çıktım ha çıkıcam diyor, çok fenaydım ya yatınca doğrulmam bir saat sürüyor oturuncada aynı, ilk gebeliğimde böyle ağrılar yaşamadım ben hep pozitif düşünüyorum ama erken doğum endişesi iyice sardı beni, diyorum şimdi kemiğim çat diye kırılacak acayip bir baskı var kasığımda, cumaya devlete randevu aldım henüz eşime söylemedim köpürecek yok demişti çünkü

Merve pınar dediğiniz beşikler bunlardan biri mi?

canım 2. doğumda ağrılar daha net
canım 2. doğumda ağrılar daha net hissediliyormuş. sen yine de git bir baktır şakaya gelmez ama korkma bence .. bize göre tecrübelisiniz birde.. bende de adet ağrısı gibi bel sancıları başladı.. sanırım benim doğumda belim çok ağrıyacak öyle hissediyorum. dün bende bir ara uzandım kalkamadım. sağlıkla gelsinler de inşallah tüm bunlara değsin .. senin plt değeri ne oldu ben takip edemedim ..sorun yok değil mi?

canım çok geçmiş olsun. hayırlısıyla bebeğin doğsa da küveze girmez. face grubundan bi arkadaş 34 haftalık doğum yaptı geçen hafta bebeğini aldı evine gitti ertesi gün eğer doğum olacak olursa seninde öyle olur inşallah

Ben de kaşıntını merak etmiştim canım, doktora ne zaman gideceksin, inşallah basit bir alerjidir.

Canım öyleymiş ilkte çok rahattım zaten, çatı ağrısı çok fenaymış diyorum vücudum bile normal doğuma hazırlanıyor ama dr lar yanaşmıyor neyse..

Canım adet sancın nasıl oluyor belden mi kasıktan mı, benim kasıktan olur doğum sancımda öyle oldu, görümcemin belden olurdu doğum sancısıda öyle oldu

Plt şükür yükselmiş canım haftasonu özele gittim doğum olacal hastaneye orda yaptırdım 174 e çıkmış, eski tahliller baktım 6. haftamd ayapılan 260 küsür çıkmış, sonra geçen ay yapılmış onda 170 küsür, bu ay 135, şimdi yine 170 küsür çıktı işte, gitgide düşmüş geri çıkıyor sanırım

Özel de ki de çok düşük değil dedi ama son sonucu görüşmedik daha, doğum tarihim belli oldu 5 ocak inşaallah

kızlar bilmediğim bir şeyi size sormak istiyorum.. acaba bu çatı muaynesi nasıl bir şey ve nst ye gircem ayın 15inde bunlar nasıl oluyor?? deneyimli annişlerden bilgi bekliyorum

kızlar bilmediğim bir şeyi size sormak istiyorum.. acaba bu çatı muaynesi nasıl bir şey ve nst ye gircem ayın 15inde bunlar nasıl oluyor?? deneyimli annişlerden bilgi bekliyorum
Canım elle yapılıyor çatı muayenesi, ama erken daha tavsiyem 38 den önce yaptırmayın doğumu tetikliyor

Eline sağlık çok güzel olmuşlar. bende yapcam ama daha düz beyaz terlik bulamadım bide süslerimi almadım henüz yapınca koyarım buraya son dokunuşlar yapılıyo artık ne heyecanlı
Canım sağol, hala eksiğim varmış gibi geliyor bir türlü oh tamam diyemiyorum nedense, düz beyaz ben göremedim çok gezemediğim için, lc den aldım mecburen

Kızlar renkli kolanyaları nasıl yaptınız ki özel boyası mı var öyleyse ben bulamam o boyalardan, gıda boyası olmaz değil mi eli boyar mavi kolanyo istiyorum bende

Kızlar merhaba,

6ay +4 günlük hamileyim. İnşallah bir kızım olacak.
Bu sabah lavaboya gittiimde iki küçük kan pıhtısı ile karşılaştım. sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. Bebeğim nihayet tekrar tekme atmaya başladı. ama korkuyorum. böyle bi durum yaşayan var mı? Dr. yazdım. cvp bekliyorum. beni aydınlatırsanız sevinirim.

Hastaneye gitmende fayda var

çatı muayenesini bilmiyorum ama 2 hafta kadar önce çok ciddi karın ağrısıyla hastaneye gittim nts ye bağladılar.
bi yatakta uzanıosun beline 2 kemet takılıolar. uçlarında 2 yuvarlak alet var. biri bebişin kalp atışını izlemek için diğeri de kasılmalarını.
öyle acılı sancılı fln bişi diil

hadi bakalı
hadi bakalım ilk annelerden olacaksın hayırlısıyla.. Dediğim gibi senin ki hamileliğe bağlı fizyolojik bir düşüklük bence .. Doktorun ne diyecek bakalım.. Benim adet ağrım belimden oluyordu canım..Şu aralarda hazırlayıcı kasılmalar sanki belimden geliyor. Sanki biri belime sarılıp öne çekeliyormuş gibi bir his .. İnşallah hayırlısı olsun bakalım.. Boşver normali .. hayırlısı ile bebeğin ve sen sağlıklı kurtulun gerisi önemli değil. Kendini ve bebeğini riske atacak herşeyden kaç .. Çok öptüm seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…