2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim annemde de olmus gebelikte dogum lekesi yuzunde. Eskiler dermis ki dogum esnasinda terliyosun ya, o terini kendi sacinla sildiginde o bolgedeki lekeler kaybolurmus. Amnem de oyle yapmis. Dogumdaki terini saviyla silmism lekeleri kaybolmus.

canım selammm şişelerin içine mavi renk sıvı sabun koydum ben kolonya hem kokusunu sevmiyorum hem de litresi 17 tl dediler ben de gittim marketten mavi renk sıvı sabun aldım içlerine doldurdum üstelik 2.5lt 3 tlye aldımm bence daha sevimli oldu içinde böyle jel gibi görünüyor sticker siparişimizi de dün verdik allahın izniyleee gelince yapıştırıcam tam resmini yine eklicem burayaaaa :)

larkincim teşekkür ederim canım beğenmene sevindim açıkçası çünkü benim gözümde sen bu süsler konusunda bir öğretici adeta bir hoca gibisinnn senden onay alan şeyler hoşuma gidiyorr

Silikon tabancam yok
Normal yapiatirici alip yapayim o zaman

aynen cnm bu beşiklerden ama en alttaki resmde bebegin yatışı baglanişi oyle degil . Ustune baglmk için saten kumaştan gergeç yapıyolar bizm burda orgu iplede etrafını dikiyolar . Yorgabıda beşige ikiye katlayıp koyuyosun bebegi yorganin arasına yatırıyosun ohh miss bi kiş yatır hastalamaz bebiş.

Beşigin işleri tam bitince bitmiş halini bşka bi telden yuklemeye çalişcm kızlar inş yukleyebilirim. Onun dışında daha yuklick çok seym var bbgn giysileri vs için biraz geç kldm ama naplm

Ok normal bir durum degi
Dr unuza gidin hemen

:) Ohh miss.. benim eşimin erkek kardeşi yok. Eltim yok diye sevinirim hep. Ama tabi senin elti gibisine can kurban.. :)​
Evet cnm bi tane eltim var başka yok olan yetiyo bana iyi allahtan :) az olsun öz olsun :) eşimin kız kardeşi de yok bebişim halasız olcak yani temiz ohhh

ayy çok fena olmuş, ablamda süslerimi gördü ya kız olursa diyor yok daha neler dedim benim oğlum olacak:)

canım şimdi yorucu ama bitince çok güzel olacak sabunların keşke bende yapabilsem

oyy sen iki katı yoruluyorsun canım

bende öyle yapıcam canım inşaallah

canım slikonla yapıştırdım ben

yok canım çatı kemiklerimiz ağrıyor normal

ayyyy çok tatlı olmuş canım slikonla yapıştır canım bekliyorum sonucu:)

maşaallah diyorum eltine canım

maşaallah bebeğine canım, eşinden ayrı olman zor tabi ama doğum sonrası bakımın için en iyisi bu canım

aynıyım canım aynı

çok güzeller canım neyle renk verdin bende şişeme mavi kolanya istiyorum

tamam canım sağol

canım ağrın olunca süre tut düzenli ağrı mı sürekli ağrı mı kaç dk da giriyor bunlar önemli

canım çift durulama yaparsan kalıntı kalmaz

ayyy inşaallah sağlıkla doğar

hem fiyatı uygun hem de canım çok uzun süre gidiyor az kullanıldığı için

canım kafası değil poposudur benimkininde poposu sağ üstte sivriltiyor popoyu:) şekerinizde güzelmiş

canım bu dönemde hareketler artıyormuş benimkide aynı canımı yakıyor

benim oğlum o ninnilerle uyurdu birde ilahilerle:)

canım inşaallah güzel geçer kv le günleriniz

canım pozitif düşün hep birde sık temizlik yapıp yorma kendini

canım ben ilk 3 ayda her şeyi yediğim halde 10 kilo vermiştim emzirirken sütün bol olursa yağlı olursa kilolar patır patır gidiyor

canım pamuk oranı yüksek olsun

canım haftasonu çok giremiyorum ben hem bundan sonra çok giremem sancılarım çoğaldı

tabi canım bende severim okumayı yaz sen uzun uzun:)

canım kutu küçük evet şey diye düşündüm çikolata biterse ekleriz içine

maşaallah annene ablana canım inşaallah ablan için diktiğiniz günlerde gelir

kare keism canım hemen ekliyorum foto e bebekte var netten almak istersen yoksa eczanede markette her yerde var artık

Eki Görüntüle 1321043 Eki Görüntüle 1321044

canım kontrolü bekleme hemen git dr a ya da ara söyle antibiyoitik kullanman lazım hemen, enfeksiyon çok çok önemli hemen git tatlım

bizde de kızlar erken doğar derler:)

ben içiyorum çay amaaaan ilktede içtim:)

inşaallah iyi çıkar sonuçların

çok iyi düşünmüşsün canım

canım iri bebek ama 4 kilo doğuran çok normal doğum olarak

yok canım son haftalarda mid eçok hassaslaşıyor​
Sağol cnm :)

Merhaba güzel anne adayları,

Son çalışma ayına girdik bir çoğumuz ama hakikaten zorlamaya başladı artık..Birçoğumuzun uykusuzluk sorunu var hele benim son 3 aydır düzgün uykularım yok..Sabahları işe kalkmak işkence oluyor tabi.. Sezin_uk'ye benzedim ve çalışma günü saymaya başladım:) normalde 25 Aralık son çalışma günüm ama mümkünse 2 Ocağa kadar kalmam istendi.. İtiraz etmedim..Hem noel dönemi işler biraz hafifliyor hemde işime geldi tabi doğum sonrası kısmetse bebekle 1 hafta daha fazla beraber olmak demek ama zormuş

Benim gibi doğum izininden hemen sonra işe dönmek durumunda olan ve bakıcı ile yola devam edecek arkadaşlar görüşmelere başladınız mı? Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica etsem??

Son olarak 2. veya 3. çocuğunu bekleyen hatta birde çalışan anneler size hayran olmamak mümkün değil..Önünüzde saygıyla eğilmeli bence..Ailesinden ayrı olup yalnız başına işlerini halletmeye çalışanlar sizlerin işide çok zormuş kızkardeşim olmasa halim haraptı..Sözün özü hamilelik bence Allah tarafından kadına verilmiş en büyük ayrıcalık ve en büyük sabır testiymiş...
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. İyi haftalar

Ins
Canim annemde de olmus gebelikte dogum lekesi yuzunde. Eskiler dermis ki dogum esnasinda terliyosun ya, o terini kendi sacinla sildiginde o bolgedeki lekeler kaybolurmus. Amnem de oyle yapmis. Dogumdaki terini saviyla silmism lekeleri kaybolmus.​
a Insallao anda canimin derdin duspte unutmam ya yuzumde de degil boynumda ve okadar cirkinki

En küçük boy silikon tabancaları çok uygun fiyata geliyor arkadaşım.. Silikon gibide tutan yapıştırıcı yok malesef.. Evde dursun ilerde kullanabilirsin​
canim soguk silikon var kücuk siselerde onlardan alabilirsin.bildigin silikonun sivi hali ayni islevi göruo.kirtasiyelere sor istersen

Kizlarr herkese merhaba..artik izne ayrildim oyuzden rahatca yazabilirim evde olmak iyi geldi artik cok zorlaniyordum iste..takip ediyorum herkes iyi cok sukur..bende odamizin fotolarini ekliyim bi bakin biz sadece dolap ve besik aldik oda olarak, bugun kontrolumuz var heyecanliyiz:)

Eklentiler

• 20141027_124745.webp
    138,7 KB · Görüntüleme: 181
canım çok geçmiş olsun. hayırlısıyla bebeğin doğsa da küveze girmez. face grubundan bi arkadaş 34 haftalık doğum yaptı geçen hafta bebeğini aldı evine gitti ertesi gün eğer doğum olacak olursa seninde öyle olur inşallah​
Inşallah canim, çok teşekkürler desteğin için bu örnekler benim gibiler icin çok önemli. Duydukça rahatlıyorum, hatta hayırlısıyla artık doğsunda kucağıma alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…