- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
bende artık taşıyamıyorum,fil gibi oldum zaten,eşim 1 84 boylarda 85 kg ydu geçen sene,bir diet yaptı ekmeği şekeri kesti 4 ayda 7 kg verdi,bende geçen sene 65 kg ydum,ne güzel eşimle aramda 20 kg var dıordum,şimdi artık o zayıflayınca ben onun kılosunu geçtim 85 olmuşumo kdr utanıyorumki vucudumdan,nasıl bu hale geldim diye kendime kızıyorum,koltuklardan kalkamıyorum,eşimden yardım istiyorum o elimden tutuyo obile kaldıramıyor beni süşün o kdr şişkoyum,bu tarz benmde nasıl nurella hiç ayakta değil hep oturuyo şişmanlıktan aynı nurella gibi oldum,herkes doğumdan sonra verirsin diolarda,hemen ha deyınce verilmezki en fazla 5 i doğumda gitse ben bu fil gibi halimle nasıl o çocuğa bakıcam ilgilencem çok merak ediyorum
ya çok şekersin, nurella benzetmene çok güldümhepsi geçecek inşallah, kiloları da veririz er ya da geç
İyi geceker kızlar.. Ya bu siteye noldu .. O kadar geçmiş okusum.. Alıntı yaptım yine gitti cok sinir oldum.. Sunu yazmak içinde iki satt ugrasıyoö.. Snirden bişseyde kaşması aklımda afff
zırt bırt niye degiltiriler bu siteyi sevdecım g
pınarcım pamuk oranı yüksek olan bi takım sec.. Bu arada sana dimi bevresim bebişe degil..
sevdacım geçmiş olsun .. Canım üşüttün yada enf kaptın.. Adet dönminde olmanda sebeb olur.. Dıkkat et ynede şiddeti artarsa dr ara gerekırse git ...
minione Cim bastonu 2 yas sonrası için düşün.. Saglıklı degiller pek.. Kızlara katılıyorum
Safransari evet biraz rahata alıstık galiba.. Komsuda gelse bi panık oluyorum artık niyeyse.. Bu aralarda cok agresıfım.. Geçen kardeşim geldi .. Bira dagınıktır.. Bi gece bnde kaldı .. 17 yasında dana.. Allahım ona belli etmedim ama dagınıklıı bni bnden aldı.. Normalde hiç takmam.. Artık zorlanıyprum bişeyler yaparken ondan olsa gerek.. Ben evimde tek olayım kızımla.. Ohh aksam eşim gelsin.. Oda yemegini yesin cayını içsin yataın ohh degme keyfime.. Kvdends inş sana yardımcı olmak için gelicektir.. Bu arada diktidign takımn fotosunu isteriz..
Eflalim nerdesin kız göÜkmüyosun..
heraaa sende öle..
larkin arayı acma fazla sonra zaman geçmişi okumakla geçiyo bacım
bdsayar canım inş güzel haberlerle gelirsin.. Bize haber ver..
Babyforwe canım senide alıntı yaptım ama
neden yaptıımı hayırlamıyprum ..
he kız kilodan mı şikayet etmiştin .. Yawruceylanım sorun yok hepberabee zayıflıcazzz..şimdi aorun etme bebişim..
Immm baska.. He şu nurellayı diyen kimdi.. Ya nurelle bi programda ayaga kalktı o kadının sadece yüzü para ediyomus dedim( ekranda yani.) mesleki bilgi acısından demedim.. Ama cok tatlı bi kadın..
kızlar inanın bu telden girme olayı bazen sıkıyo beni.. Belki 45 dk olmustur.. Diger kızar sizleride öpüyorum..
evet site yine değişmiş, alıntılar bir garip olmuş
Gunaydın kızlar uykusuz gecelerıme bi yenisini daha ekledim..
şimdide eşimle kahvaltı yaptık.. Onu gönderdim işine...yatıcam ama kasıntıdan uyuyamıyorum. Bı aksam de gıtcem inşallh.. Ewde deli dana gıbıyım yerden yere vuruyorum kendımı bu halimle..
Dua edıyorum ki alerjık bi kaşıntı olsun.. Göruntude hiç bişi yok ama ... Bakkalım işte...biraz içim huzursuz
o kaşıntı beni aylarca deli etti, sadece karnımda olmasına rağmen.. senin çok daha zordur, yayıldığını söylüyordun çünkü. inşallah dediğin gibi sadece alerjik bir durumdur.
canım selammm şişelerin içine mavi renk sıvı sabun koydum ben kolonya hem kokusunu sevmiyorum hem de litresi 17 tl dediler ben de gittim marketten mavi renk sıvı sabun aldım içlerine doldurdum üstelik 2.5lt 3 tlye aldımm bence daha sevimli oldu içinde böyle jel gibi görünüyor sticker siparişimizi de dün verdik allahın izniyleee gelince yapıştırıcam tam resmini yine eklicem burayaaaa :)
ben de şu son kalan işlerimden ve ödevlerimden vakit bulursam kolonya şişelerinden yapmayı düşünüyordum ama sıvı sabun fikri çok ilginç geldi. daha önce eklemiş miydin bir bakayım fotoğraflarına, çok merak ettim :)
cnm alıntı ypmadan yazmişin ama " pamuk oranı yuksek olsun " u bna yazdın heralde : ) sagol.ayy çok fena olmuş, ablamda süslerimi gördü ya kız olursa diyor yok daha neler dedim benim oğlum olacak:)Sağol cnm :)
canım şimdi yorucu ama bitince çok güzel olacak sabunların keşke bende yapabilsem
oyy sen iki katı yoruluyorsun canım
bende öyle yapıcam canım inşaallah
canım slikonla yapıştırdım ben
yok canım çatı kemiklerimiz ağrıyor normal
ayyyy çok tatlı olmuş canım slikonla yapıştır canım bekliyorum sonucu:)
maşaallah diyorum eltine canım
maşaallah bebeğine canım, eşinden ayrı olman zor tabi ama doğum sonrası bakımın için en iyisi bu canım
aynıyım canım aynı
çok güzeller canım neyle renk verdin bende şişeme mavi kolanya istiyorum
tamam canım sağol
canım ağrın olunca süre tut düzenli ağrı mı sürekli ağrı mı kaç dk da giriyor bunlar önemli
canım çift durulama yaparsan kalıntı kalmaz
ayyy inşaallah sağlıkla doğar
hem fiyatı uygun hem de canım çok uzun süre gidiyor az kullanıldığı için
canım kafası değil poposudur benimkininde poposu sağ üstte sivriltiyor popoyu:) şekerinizde güzelmiş
canım bu dönemde hareketler artıyormuş benimkide aynı canımı yakıyor
benim oğlum o ninnilerle uyurdu birde ilahilerle:)
canım inşaallah güzel geçer kv le günleriniz
canım pozitif düşün hep birde sık temizlik yapıp yorma kendini
canım ben ilk 3 ayda her şeyi yediğim halde 10 kilo vermiştim emzirirken sütün bol olursa yağlı olursa kilolar patır patır gidiyor
canım pamuk oranı yüksek olsun
canım haftasonu çok giremiyorum ben hem bundan sonra çok giremem sancılarım çoğaldı
tabi canım bende severim okumayı yaz sen uzun uzun:)
canım kutu küçük evet şey diye düşündüm çikolata biterse ekleriz içine
maşaallah annene ablana canım inşaallah ablan için diktiğiniz günlerde gelir
kare keism canım hemen ekliyorum foto e bebekte var netten almak istersen yoksa eczanede markette her yerde var artık
Eki Görüntüle 1321043 Eki Görüntüle 1321044
canım kontrolü bekleme hemen git dr a ya da ara söyle antibiyoitik kullanman lazım hemen, enfeksiyon çok çok önemli hemen git tatlım
bizde de kızlar erken doğar derler:)
ben içiyorum çay amaaaan ilktede içtim:)
inşaallah iyi çıkar sonuçların
çok iyi düşünmüşsün canım
canım iri bebek ama 4 kilo doğuran çok normal doğum olarak
yok canım son haftalarda mid eçok hassaslaşıyor
kızlar bilmediğim bir şeyi size sormak istiyorum.. acaba bu çatı muaynesi nasıl bir şey ve nst ye gircem ayın 15inde bunlar nasıl oluyor?? deneyimli annişlerden bilgi bekliyorum
http://www.nesrinkalelioglu.com/wp-content/uploads/vajinalmuayene.jpgminione @Mrv5534 @rappunzel alıntılarım bir garip olmuş, sitenin azizliğine uğradım sanırım
anneler emzik ve biberonlarınızı nasıl sterilize etmeyi düşünüyorsunuz? ben kaynatıp hazır hale getireyim artık diyordum ama internette birçok yerde kaynatma yönteminin biberon ve emzikleri çok çabuk eskittiğini okudum. emzik hadi çok uzun kullanılmadan değiştirilecek bir şey de, biberonların hemen beyaz beyaz olmasını eski görünmesini istememsterilizatör kullanan ya da kullanacak olan varsa çok pahalı olmayan bir şeyler önerebilir mi ki? çok açıldık bu aralar, fazla para vermek istemiyorum.
merhabalar herkese.
bebek arabasi odalar susler bir suru sey konusulmus. bebek arabalariyla ilgili ben nuna, mamas papas,joie, ve chicconun hafif ama travel olabilecek arabalarina baktim. en son ebebekteki gorevlinin 2 arabaya gerek yok eninde sonunda bi baston alacaksiniz en iyisi chicco liteway plus alin demesi uzerin nihai kararimi verdim. hem tam yatar 0+aydan itibaren kullaniliyor hem anakucagi takilip travel sistem oluyor hem 7 kilo. mantikli geldi. bir de ayni gorevli yakinda zam gelecek deyince iyice gaza geldim. ama ebebekte 800 tl idi. ben hizli al.comdan 700 tl+ 50 tl axess chippara ile aldim. birde chicco alisveris filesi hediyeymis. bu arabayi dusunenler varsa suan en uygun burda. arabayi sevecekmiyiz bilmiyorum tabi ama ingilizce turkce yuzlerce yorum okudum video izledim. baya mantikli gorundu gozume.
baya uzun yazdim ama umarim bu arabayi dusunenlere yardimci olur...
http://www.nesrinkalelioglu.com/wp-content/uploads/vajinalmuayene.jpg
çatı muayenesinin resmi bu adreste var. genellikle doğumdan bir önceki muayenede doktor aşağıdan muayene yaparak çatının ve bebeğin başının durumuna göre normal doğum yapıp yapamayacağınızı görmek için yapıyor. normal doğum sırasında ise, aralıklarla gelip aynı muayene sonucunda açıklığın kaç cm olduğuna bakıyorlar. bu muayene bi anne için ilk sınav belki çünkü ilk defa doğum ortamına yaklaşıyor. eğer gıkınız çıkmazsa bu normal doğurabilir diyomuş doktorlar :) ama bunda bile sızlanıosanız çok zorlamıolarmış.
emzik ve biberonları ilk bebeğimde kaynatarak sterilize ettim hiçbir sorun olmadı eskime falan gibi zaten emziği ve biberonu en fazla bir yıl- birbuçuk yıl kullanmak lazım. biz emziği birinci doğumgününde bırakmıştık. biberonu ise bir kaç ay sonra. o yüzden sterilizatör almadım. iyiki de almamışım dedim sonradan.
ebebekte 40lı paketlerden 12 tanesi 34 tü galiba
Hihii
Yok yok almışsın işte ne güzel, ben çok hafif kürklü gibi kumaştan istemiştim. Hani abiyelerin üzerine hazır pelerin gibi kürkler satılıyor ya ama bulamadım onlardan.
Zaten çokta gezemiyorum artık araştırıp bulmak için.
Çok şükür her ayrıntıyı gezmişimde almışım önceden. Şimdi çok zor artık.
Kumaşı bende 20 liraya almıştım. 20 lira dikim içinde çok iyiymiş. 5 lira dantel o da çok iyi olmuş. Bence 45 lira çok uygun bir fiyat.
Hem kendi istediğin gibi olacak inşallah, hemde farklı.
Yandan bağlamalı bende düşünmüştüm, öylede çok güzel ve kullanışlı olur. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Oy oy oy maşallah sübhanallah... Ne güzel pozlar öyle. Rabbi hayırla sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin kendisinide görelim inşallah
Maalesef
Ama hem hamileliği zorlaşmıştı, hemde küçük 2 küçük çocuğu var, hemde eşinden başka yardımcısı yoktu. Ondan fırsat bulamıyor herhalde.
Çok geçmiş olsun, şimdi de riski ve sıkıntısı olan bir rahatsızlık mı acaba?
Bana çok rahatsızlık vermediği sürece çok fark etmiyor pek. Senin durumun daha önemli, inşallah ikimizde memnun kalırız
Hah ha haaaa sen uzun yazdıysan benim yazılarım ne
Bayılıyorum o beşiklere. Ama küçük görümce alacakmış anne yanı için o yüzden bakmıyorum bende.
Ve sorulan park yatak değil, Kraftın dondy modeli, elektrikli sanırım. Sonradanda mama sandalyesine dönen. Bizede ondan alacaklar galiba tam bilmiyorum ama.
Yeni süs püs varda telefonda fotoları, birde yapılanlar var hala
Ben hep bilgisayardan yazıyorum, telefondan cevap veremiyorum, sevmiyorum daha doğrusu.
O yüzden telefondan fotoları bilgisayara yüklemem ve boyutlarını tek tek küçültmem gerekiyor.
Şu sıralar çok yorgun bi insan olduğum için üşeniyorum
Mustafamın biberonlarına biberon kılıfı bile ördüm, hastanede giyeceğim çorapları bile süsledim
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Banada inşallah babasını vede teyzesini bekleyecek gibi geliyor.
Seren Serengil heBirde Umut Akyürek var aşırı kokoş. Hastanede doğumdan sonra bir fotosu vardı onun , yenidoğan kızına pembe melek kanatları bile yakmıştı, bence normal
Yoook sallanmıyor canım maalesef. İyi mi kötü mi bakıp göreceiz inşallah. Sallanan modelleri vardı ama Blue Birdy modeli sallanmıyor.
Zaten hemen savunöaya geçiyorlar ya bebeğin sallanması hiç sağlıklı bir şey değil, sana soracağım çünkü
Ben pamuk kullanacğım ıslatıp. Unibaby ıslak pamuk yenidoğan mendili de aldım, o da misafirlik vs yerlerde.
e-bebek te gördüğün ıslak pamuğun fiyatı ne kadar acaba?
Normal pamuktan pahalıysa değmez bence, kendimizde ıslatabiliriz evde
Yaa işte ne bileyim, süslesekte olur süslemesekte, aslında bir işe yaradığıda yok ama seviyoruz bu işlerle uğraşmayı sülalecek
Ne nişan bohçaları süsledik, bana kuzenlerime
Konu dışı olmasa eklerdim onları fotosunu da. Ama ben zaten uzun yazıyorum, foto ekliyorum birde o fotolar eksik kalsın
Sabunları mutlaka bekliyorum fotolarını, çok meraktayım.
Kolay mıydı yapımı? Birde en çok merak ettiğim, kaç tane kalıp aldın onları yapmak için, tek tek mi yapıp donduruluyor? Nasıl oluyor yahu
Bende seniiiiiiiii
Ha haaa hiç sorma yaaa bir başlayınca tutamıyorum kendimi, bir bakmışım dünya kadar satır olmuş.
Ama ben okumayı da severim. Ne bileyim bir şeyi anlatıyorsam tam olsun ama di mi
Ya olur mu öyle şey hepsi harika olmuş.
Çikolata kutusu diye yaptığın kutuya ayrıca bayıldım.
Ben onu küçük zannettim önce, peçetelik gibi düşündüm. Aha dedim bende yapabilirim peçete için.
Ama sen çikolata için yapmışsın, çokta güzel olmuş. Anacığım dikiyor dikiyor, ablamda dikmeye başlamış.
Bi minik şalvar tipli kottan pantolon dikmişki ömürlük Allah'ım
Annem şimdi mevlütte giyeceğim sabahlığın içine yakası kolları dantelli fırfırlı elbise dikiyor.
Salı günüde Mustafamın mevlütte giyeceği yani inşallah giyeceği şehzade kostümünü dikmek için kumaş alacağız. Onu da dikince bitecek galiba dikiş işleri.
Kare kesilmiş pamuk mu? Ben bilmedim onu hiç? Nasıl oluyor, nerede satılıyor?
Hoşgeldiiin
Hayırlısı olsun hakkınızda, hayırla sağlıkla zamanında dünyaya gelirler inşallah.
Ne zaman diyor doktor? Risk var mı şu an için?
Maşallah sübhanallahhh.. Olsun yanında ailen olacak inşallah. Bak eşinde doğuma gelip dönecekmiş. en azından doğumda yanında olacak.
Çok güzel olmuşlaaaarrrr
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Hayırlı doğumlar olsun. Allah kolaylık, güç, kuvvet versin inşallah.
bana bildirim geldi, sen de onu dürt diyenerde yazıyor . Bnde durtmk istiyorum
peki bunlar ne kadar süre kullanılacak :)Canim ben uni baby nin yenidogan islak pamuk mendilinde 6 paket almistim onu kullanicam biraz evdede 9 paket primanin var elimi bile surmedimona drevam ederim
peki kare pamuklar nerde satılıyor duydum ama hiç görmedimevet canım ikinci 5 ocak dedi sezaryan tarihine, ilki mecburi sezaryan olunca bu da öyle olacaknormale yanaşmadı
ne güzel canım maşaallah yarasın bebeğe demek ki bebekten bebeğe fark
çok merak ettim keşke yükleyebilsen telden hiç bilmiyorum ben
canım kayısı suyu iyidir ama her gün içince vücut alışıyor arada başka şeylerde ye ki alışmasın,çok zor bilirim ben zeytinyağı sürmüşlüğüm var ilk doğumdan sonra
canım yazınca bulursun ama istersen özelden yazayım üyeyim ben
sağol canım eee erkek dr a gidince eşim kendi eliyle götürdü özele
maşaallah sevindim canım
ohh mis olmuş
oyyyy çok seviyorum ben seni hay ağzını öpüyüm diyesim geldisen var ya köşe yazarı olmalısın hep okurdum seni:)
yok kaybolma sakın bir yere
he he dedim larkin ne diyecek süslerime acaba:) beğenmene sevindim sneinkinin yanında sönülk kaldı ama:)
köfte dudaklım için sağol canım sezaryana razı oldum sonunda:)
ellerinize sağlık var ya seein o annenin ellerini öpüyorum canım ne güzel dikiyor maşaallah kıskandımah anne ahhh duy gör sınavlarında başarılar canım
canım sağlıkla gelecek kuzun inşaallah için hep rahat olsun ben inanıyorum hatta sen 40 haftayı bile görürsün diyorum
aldın mı canım kumaşı çok iyi, hadi bakalım bekliyorum senin süslü yastığını nasıl olacak:) larkine sormuşsun ama o fındık kumaş olmazdı canım bu aldığın daha iyi bence:)
oyy maşaallah ne güzel
canık ilkte bende bir şey yapamayınca bu sefer süse sardım içimde kalmıştı:)
ayyy kızlar yükleyin şu beşiğin fotosunu yaptırabilirim ben çok merak ettim
benimde içim rahatladı
ayy inşaallah sağlıkla doğar
pamuk canım kare kesim pamuklar var onlar pratik suya batırıp sileceksin, diğer ıslak pamuk mendilide misafirlikte vs. kullanırsın evde pamuk kullan en azından ilk bir yıl
ay ne güzel sabun yapmışsın bende yapmak isterdim ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?