- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
Bu saçla silmeyi biri daha söyledi banaCanim annemde de olmus gebelikte dogum lekesi yuzunde. Eskiler dermis ki dogum esnasinda terliyosun ya, o terini kendi sacinla sildiginde o bolgedeki lekeler kaybolurmus. Amnem de oyle yapmis. Dogumdaki terini saviyla silmism lekeleri kaybolmus.
Çoooook aşırı beğendim ve cok özendim ama biz bebişe sade bi düzen kurduk boyle birşeye bütçemiz yetmezdi sanırım. Ne kadara mal oldu nereden temin ettin bunları. . Hayırla kullanın inşallahDiger fotolar cikmamis bidaha ekliyim
fcbgvbmjarkadaşlar merhabalarr sabahtan kontrolümüz vardı gittik geldik geçen akşam yazmıştım ben de kaşıntım var çopk fazla diye karaciğerden olmadığını anladık tahlillerle cildiyeciye yönlendirdi ordaki kremlerle rahatlarmışım öyle söyledi ama bir hastasının daha hertarafının kaşındığını erken doğum olabileceğini belirtti onun için neyseki öyle bir sorunumuz çıkmadı ben oğluşumu gördüm minnacık burnunu önde dudaklarını uyuyordu ben tahlil için aç gittiğim için ben açken hiç sesi çıkmıyor zaten bebeğimin
merhaba cnm benimde ilk hamişliğimde 36. haftada kaşıntılar başladı ama öyle böyle değil ilk önce karın çevresinde sonra bacaklar kollar tüm vücudum uyuz olmuşum gibi kaşınıyordu. dediğin gibi karaciğerden şüphelendiler birşey çıkmadı. sonra dr her 100 hamileden birinde görülebilen bişey olduğunu doğumdan sonra kendiliğinden geçeceğini söyledi. tedavisi ilacı yok sadece rahatlatmak amaçlı krem losyon vs karışımı verdi. yani böyle 5-6 kremi eczacı karıştırdı bu seni rahatlatacak biraz ferahlatacak dedi.doğumdan sonra geçti.arkadaşlar merhabalarr sabahtan kontrolümüz vardı gittik geldik geçen akşam yazmıştım ben de kaşıntım var çopk fazla diye karaciğerden olmadığını anladık tahlillerle cildiyeciye yönlendirdi ordaki kremlerle rahatlarmışım öyle söyledi ama bir hastasının daha hertarafının kaşındığını erken doğum olabileceğini belirtti onun için neyseki öyle bir sorunumuz çıkmadı ben oğluşumu gördüm minnacık burnunu önde dudaklarını uyuyordu ben tahlil için aç gittiğim için ben açken hiç sesi çıkmıyor zaten bebeğimin
Emziği, biberonu, süt pompasının parçalarını 5 dk kaynattım, biberon cam olduğu için beyazlama falan olmaz diye düşünüyorum, sen plastik mi almıştın? Gerçi süt pompasının kendi biberonu da plastik hiçbir şey olmadı.@minione @Mrv5534 @rappunzel alıntılarım bir garip olmuş, sitenin azizliğine uğradım sanırım
anneler emzik ve biberonlarınızı nasıl sterilize etmeyi düşünüyorsunuz? ben kaynatıp hazır hale getireyim artık diyordum ama internette birçok yerde kaynatma yönteminin biberon ve emzikleri çok çabuk eskittiğini okudum. emzik hadi çok uzun kullanılmadan değiştirilecek bir şey de, biberonların hemen beyaz beyaz olmasını eski görünmesini istememsterilizatör kullanan ya da kullanacak olan varsa çok pahalı olmayan bir şeyler önerebilir mi ki? çok açıldık bu aralar, fazla para vermek istemiyorum.
çok tesekkür ederim..ben de bol bol yiyeyim o zaman..hareketi filan iyi Allaha sükür ama belli olmaz tabi..Canim su icin ozellikle armut diyolar sulu olanlardan faydasini goren bi kac arkadas olmus.benimde suyumda sikinti vardi bazi doktorlara gore kizimim hareketide azalmisti ama 1 haftadir gunde 2 kere armut yiyorum kizimin hareketleri yerine geldi cok sukur eskisi gibi tepikliyo.az oldugunu söylediklerin de hareketi azalmisti biraz
emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mıEmziği, biberonu, süt pompasının parçalarını 5 dk kaynattım, biberon cam olduğu için beyazlama falan olmaz diye düşünüyorum, sen plastik mi almıştın? Gerçi süt pompasının kendi biberonu da plastik hiçbir şey olmadı.
dalin kullanabilirsin o zaman sıvı deterjanınıkızlar ya bi konu açılmış bebek çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyosunuz diye.genelde dalan roxy denmiş ama benim makinada ilk evlendiğimde toz deterjan kalıntı bıraktı o yüzden sıvı deterjan kullandım hep.dalan roxy nin sıvısı yokmu? ne yapmalı?
normal deterjanla yıkayamaz mıyzdalin kullanabilirsin o zaman sıvı deterjanını
ben inanmıyorum şahsencanım ondada kanserojen madde var diyolar ya
valla olmuyor herhalde sabun tozu yada bebek deterjanları olacak.normal deterjanla yıkayamaz mıyz
hayirli olsun sizin araba da. baya bi uyguna getirmissiniz arabayi. gittigidyor n11 hepsiburada vs uzun zamandir bakiniyorum denk gelmedim sizinki kadar uygun. sans demek ki. ben de chipparâmi atesolcer alirken kullanirim onu uyguna getiririm diye seviniyordum. umarim severiz arabayi ve tabi bebekler de sever. gule gule kullanin.
bir de weewellin hem kurutuculu sterilizator hem biberon isitma hem buharli pisirme olarak kullanilani suan ebebekte 140 tl. normal sterilizator 100 tl. bi bakin belki isinize yarar.
Emziği, biberonu, süt pompasının parçalarını 5 dk kaynattım, biberon cam olduğu için beyazlama falan olmaz diye düşünüyorum, sen plastik mi almıştın? Gerçi süt pompasının kendi biberonu da plastik hiçbir şey olmadı.
emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mı
bir de süt sağmak için pompa almadım henüz, o ne zaman gerekiyor, hemen mi almam lazım yoksa çalışmaya başlayınca mı
Eninde sonunda ihtiyacım olur diye şimdiden aldım canım, emziği hemen vermeyi düşünüyorum, sonra almazsa falan çalışırken zorlanırım.emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mı
bir de süt sağmak için pompa almadım henüz, o ne zaman gerekiyor, hemen mi almam lazım yoksa çalışmaya başlayınca mı
kızlar doğumdan önce detaylı temizlik yaptırmayı düşünen var mı
şu açıdan soruyorum, bebek için ev daha temiz olsun diye duvar falan sildirmeyi düşünüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?