2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
peki çatlaklar için ne yapıyorsunuz, çatlayan yerlere yapacak bir şey yok galiba
ama diğer yerler çatlamasın diye ne yapıyorsunuz

Sekerler sabah gıdıp aıle hekımınden bes gunluk son hafta ıcın rapor aldım okula faxladım yarın cocuklara ogrtmen gelıyormus zaten :) cıkısta mıcky mouse magnetlerımı yapan kececiden malzeeme aldım arabalı magnet yapıyorum otuz tane kendıme kırmızı kurdalelı tac yaptım 3saattr kalıp falan cıkarıp kestım bırlestırmwe ısı kaldı evı b.k goturuyr ben bu ısle ugrasıyorum bıtırıym resım atarm

kullan atlarda pamuklu olanlar varmış, peki hasta beziyle ne kullanacağız iç çamaşır olarak​
Hasta bezini külot şeklinde aldım belki üzerine birşey gerekmez. Ama Yüksel belli külot da giyilebilir belki denemek lazım.

Kızlar sinir oluyorum ya.. Alıntı yapıyorum ama cevapla diyince paat ekra gidiuo.. Alıntılar gidiyo...

dr aksam gidicem.. Bugun nöbetçiymiş.. Aksam gitmemin sebebi eşim ... Oda gelmk istiyo herseferinde bnde gelicem aksama ayarla diyorum gündüz gel izin al.. Aklım işte oluyo bişi anlamıyorum bide cok hastiğa oluyo hmn bakmak zorunda kalıyo boswer diyo.. Bu adam bni delirtecek..
Qeen canım sonucların iyi cıkmıs anladıgım kadarıyla geçmiş olsun inş bnmkide iyidir igneye ilaçla düzelir..
Cok korkuyorum sezeryan olmak zorunda kalırım diye..
daha dogrsus sezeryandan co korkuyorum itiraf edeyim..

kasılmaalarım hat safada artık yatamıyorum.. Belime bi sancı giriyo..oldugum yerde kalıyorum.. Kızlar tartıldım 77 kıloyum 80 le kapanıs yapsam cok iyi olcak..
Aklıma bişi gelmıyo dahada..

aynennn sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal yaparım şu an en çok istediğim şey sağlıkla bebeğimi normal doğumla kucağıma almak

hasta bezi ped gibi olmuyor mu ? ben daha almadım nasıl bir şey bilmiyorum da..

Sadeliğin güzelliği var ama muhteşem olmuş :)

külot şeklinde olan eczanede mi satılıyor

aynı durumdayız canım benim de bacak ve basenlerim çok kalınlaştı. 56 kg ile hamile kaldım şu an 68im.. boyumda 1,69 cm... tatlı zaten canım pek çekmiyor dikkatli yememe ekmek fazla tüketmeme rağmen ışık hızıyla geliyor kilolar... artık yapacak bir şey yok diyorum... not: yürüyüş de yapıyorum...

Ben de yarın doktora gidip çalışamaz raporu alıcam, evde olmak güzel de doğum sonrası işe başlamak sıkıntı olacak...

arada benimde oluyo bahsettiğin gibi sonra kendiliğinden geçiyo heralde bebek baskı yapıyo ben öyle düşünüyorum çünkü kafası çıkıvercekmiş gibi hissediyorum o ağrı olduğunda

Yaa kizlar coook kotuyum anlamiyorum yemek yiyip yarim saat olmadan cikiyorrr cok korkuyorum bebegim beslenenez diye acaba usuttum mu nane limon icsem sakincasi olur mu

Yaa kizlar coook kotuyum anlamiyorum yemek yiyip yarim saat olmadan cikiyorrr cok korkuyorum bebegim beslenenez diye acaba usuttum mu nane limon icsem sakincasi olur mu

hasta bezi ped gibi olmuyor mu ? ben daha almadım nasıl bir şey bilmiyorum da..
hasta bezi ped gibi değilde bebek bezi gibi galiba normal kilot gibi duruyor birde mesane pedi diye bişey var o ped gibi ama işte normal pede göre daha kapsamlı koruyor. Ben aldım aslında hepsini evde yığılı duruyor ama bir merak edip açıp bakmadım akıla bak. Neyse evde açayım bakayım dedğimden farklı birşeyse yazarım yine.

güzelim gittin mi doktora biz ne desek biraz boş kusmaman lazım ama en azından bir ara sor doktoruna belki tahlil ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…