- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
Valla canim benim masallahi var aksatmiyorum armutu ama suyu belkide az degildi doktorlar yanildi belkki tesadüf ama masallahi var yavrumun 2_3 gündürçok tesekkür ederim..ben de bol bol yiyeyim o zaman..hareketi filan iyi Allaha sükür ama belli olmaz tabi..
aynennn sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal yaparım şu an en çok istediğim şey sağlıkla bebeğimi normal doğumla kucağıma almakKızlar sinir oluyorum ya.. Alıntı yapıyorum ama cevapla diyince paat ekra gidiuo.. Alıntılar gidiyo...
dr aksam gidicem.. Bugun nöbetçiymiş.. Aksam gitmemin sebebi eşim ... Oda gelmk istiyo herseferinde bnde gelicem aksama ayarla diyorum gündüz gel izin al.. Aklım işte oluyo bişi anlamıyorum bide cok hastiğa oluyo hmn bakmak zorunda kalıyo boswer diyo.. Bu adam bni delirtecek..
Qeen canım sonucların iyi cıkmıs anladıgım kadarıyla geçmiş olsun inş bnmkide iyidir igneye ilaçla düzelir..
Cok korkuyorum sezeryan olmak zorunda kalırım diye..
daha dogrsus sezeryandan co korkuyorum itiraf edeyim..
kasılmaalarım hat safada artık yatamıyorum.. Belime bi sancı giriyo..oldugum yerde kalıyorum.. Kızlar tartıldım 77 kıloyum 80 le kapanıs yapsam cok iyi olcak..
Aklıma bişi gelmıyo dahada..
hasta bezi ped gibi olmuyor mu ? ben daha almadım nasıl bir şey bilmiyorum da..kullan atlarda pamuklu olanlar varmış, peki hasta beziyle ne kullanacağız iç çamaşır olarak
Hasta bezini külot şeklinde aldım belki üzerine birşey gerekmez. Ama Yüksel belli külot da giyilebilir belki denemek lazım.
Sadeliğin güzelliği var ama muhteşem olmuş :)Çoooook aşırı beğendim ve cok özendim ama biz bebişe sade bi düzen kurduk boyle birşeye bütçemiz yetmezdi sanırım. Ne kadara mal oldu nereden temin ettin bunları. . Hayırla kullanın inşallah
Canim cok sagol daha guzelleri sizin olsun besik ve dolaba 1800 verdik newjoy dan aldik sifonyer falan almayinca daha uygun oldu,raflari internetten aldik 90 tl,abajur ve avize 140 tl,mini sehpa 60 tl,tablolar butik bebeden 12 tl canim..kucuk besigi teyzem verdi sagolsun yatak odasina koymak icin biz onu duzelttik erkek besigi yaptik kiz icin suslenmisti cunku..ben sade olsun istedim oda oyuzden cok renk kullanmadik mavi beyaz oldu..ins.saglikla gelir bebislerimiz..
külot şeklinde olan eczanede mi satılıyorkullan atlarda pamuklu olanlar varmış, peki hasta beziyle ne kullanacağız iç çamaşır olarak
Hasta bezini külot şeklinde aldım belki üzerine birşey gerekmez. Ama Yüksel belli külot da giyilebilir belki denemek lazım.
aynı durumdayız canım benim de bacak ve basenlerim çok kalınlaştı. 56 kg ile hamile kaldım şu an 68im.. boyumda 1,69 cm... tatlı zaten canım pek çekmiyor dikkatli yememe ekmek fazla tüketmeme rağmen ışık hızıyla geliyor kilolar...Selam kızlar, yahu bana moral verin. 60 kg ile hamile kaldım şmdi 76yım. 15 günde üç kilo alınır mı yahu.
Çikolata, abur cubur, tatlı,cola asla ve asla hayatımda yok. Hamileliğimden öncede hiç sevmezdim zaten. Boyum 1,72. Gene de belli değil çok kilo almış göstermiyorum ama bacaklarım kalınlaştı, korkunç derecede selülit'im oldu. Deli gibi su içmeme rağmen, kızartma yememe rağmen, bende anlamış değilim.
Bu gidişle 80 kg rahatlıkla olucam.
Sizlerde durum nedir ?
bende geçen hafta aldım 31 aralıkta 37 haftalık alcam nasıl zor geliyo işe gelmek şimdiişin kötüsü doğum iznimde 1 nisanda bitcek bebek en fazla 3 aylık olcak neden artırmıyolarki şu izni yaa el kadar bebekleri nasıl bırakcaz
insallah sonuna kadar devam ederiz böyle..su içiyorum bol bol ama tuvalete gidip zaten atıyorum valla nasıl kalacak bu su bedende bilemedimValla canim benim masallahi var aksatmiyorum armutu ama suyu belkide az degildi doktorlar yanildi belkki tesadüf ama masallahi var yavrumun 2_3 gündür
iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm
hasta bezi ped gibi değilde bebek bezi gibi galiba normal kilot gibi duruyor birde mesane pedi diye bişey var o ped gibi ama işte normal pede göre daha kapsamlı koruyor. Ben aldım aslında hepsini evde yığılı duruyor ama bir merak edip açıp bakmadım akıla bak. Neyse evde açayım bakayım dedğimden farklı birşeyse yazarım yine.hasta bezi ped gibi olmuyor mu ? ben daha almadım nasıl bir şey bilmiyorum da..
güzelim gittin mi doktora biz ne desek biraz boş kusmaman lazım ama en azından bir ara sor doktoruna belki tahlil ister.Yaa kizlar coook kotuyum anlamiyorum yemek yiyip yarim saat olmadan cikiyorrr cok korkuyorum bebegim beslenenez diye acaba usuttum mu nane limon icsem sakincasi olur mu
şimdi kış ya canım su içmek istemiyor hiç, kontrole gidicemde suyun az derse kafamı vurucam duvarlara.insallah sonuna kadar devam ederiz böyle..su içiyorum bol bol ama tuvalete gidip zaten atıyorum valla nasıl kalacak bu su bedende bilemedim
marketlerde de satılıyor.külot şeklinde olan eczanede mi satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?