2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yalnız deilim öğlen eşim birşeyler hazırladı ama ben lokmamı yutamadım geri çıkardım.
çok az ekmekle peynir yiyebildim çayla yuttum. eşimde benim yüzümden aç kalıyor. evim pislendi istediğim gibi süpürüp silemiyorum.
midem sürekli yanıyor ama hiç bişe yiyemiyorum. ne zamana kadar böyle sürer acaba. her şey burnuma kokuyor

hiç sanmıyorum, ben özel hastaneye gidiyorum,, ve ödediğim para akla ziyan, eşimin özel sigortası olmasına rağmen,,,
sanırsan sadece acil ve vb durumlarda söz konusu dediğin şeyler,,,
yeşil kart çıkartamıyor musun? eşinin sigortası yok mu?

evet haklısın walla ,, deliyiz biz sanırsam bu aralar,,,
çok teşekkür ederim,,,
uyudum kalktım şimdi,,,,

Hmm öle secme sansın varsa bnce eşnin dogım gününü seç ona güsel bi hediye vermiş olursun
İlerde babasıyla beraber kutlar dogum gününü

Immm ama evlilk yıl dönümüde iyiymiş... Ben bile karar veremedim
Ah kuzum 12. Haftaya kadar srüyo genelde dua et 9 ay dewam edenlerde war inş öle olmaz cancazım
evet haklısın walla ,, deliyiz biz sanırsam bu aralar,,,
çok teşekkür ederim,,,
uyudum kalktım şimdi,,,,

İyi gelmiştir umarım canm uyumakts iyi geliyo gerçekten
)

aynen canım bende karar v eremedım vallaa secemedım kı o asamaya geldıgımızde karar vercez bakalımm babyada sormak lazım ne gun ıstıcek...

Ah kuzum 12. Haftaya kadar srüyo genelde dua et 9 ay dewam edenlerde war inş öle olmaz cancazım

)

inşallah kısa zamanda son bulur . 1.5 yıldır bebek diye ağlıyordum çok şükür hamile kaldım artık kussamda bayılsamda boğulsamda seve seve çekecem.
Allah başka dertler vermesin.

kan sulandırıcı iğne kullananlar normal doğum yapamıyor muubende kullanıyorum da

inşallah kısa zamanda son bulur . 1.5 yıldır bebek diye ağlıyordum çok şükür hamile kaldım artık kussamda bayılsamda boğulsamda seve seve çekecem.
Allah başka dertler vermesin.

ayy canım bnmmm ole oluooo dımı cok zor sartlarda elde edınce kıymetlımız oluo bende 1 dusuk bır kurtajdan sonra buda bnm ıcın olee ne olursa kabulum bnmmm

hayır canım bnm drum kanama cok olabılır ben senı o rıske atamam gıdısata bakarız ama bence sezeryan dedı... geneldede sezeryan oluomu s zaten

aa bunu bilmiyordum,neyse ne yapalım sezeryanla olsun.normal doğum istiyodum hep ama nasip

IYI akşamlar kızlar kalp atışları duyulmaya başlanmış ne güzel maşallah: )bu arada hamilelik haberini akrabalara falan soylediniz mi benim dilimin ucunda ama söylemedim henüz bi eşim bi annem biliyor: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa bunu bilmiyordum,neyse ne yapalım sezeryanla olsun.normal doğum istiyodum hep ama nasip

canım bakalım belkı 9 ay ıgneye gerek kalmıcak ozmn normal dogum yapabılırsın belkıı sımdıdıden bebegını ve kendını uzme tatlımm ben 9 ay ıgne vurulursamkı ıhtımal bu canım...

Cnm biz geçen sene yurtdışından döndük evlenince gitmiştim eşim 7 sene ben 5 sene kaldım kızını orda dogum yaptım gecen senede dönüş yaptık artık k.marastayız ben bilmiyodum buradaki sistemi saglık konusunda eşim bagkuru biz burda yokken devamı edip birikmiş cok faizlenmiş şuandada iş yerı sahıbı oldugundan bagkurlu oluyo ama borcu af gelicek dıye yatırmadık bende sıkıntı edıp duruyofım ama allahım bir kolaylık verdi ücretsız olmuş :)))

canım bakalım belkı 9 ay ıgneye gerek kalmıcak ozmn normal dogum yapabılırsın belkıı sımdıdıden bebegını ve kendını uzme tatlımm ben 9 ay ıgne vurulursamkı ıhtımal bu canım...

ben tüp bebekle hamile kaldım,bana pıhtılaşma testi yapılmadı.8,5 aya kadar kullnacaksın dedi doktorum.kafam da karışık aslında ya pıhtılaşma yoksa zararı olur mu acaba diye.doktoruma güveniyorum da...
neyse bebişler iyi olsun da bizler herşeye katlanırız:)zor elde edilen bebeler daha kıymetli oluyor sanki...

ayy maşallah,sabrına hayran kaldım tatlım:)ben keseyi görür görmez sağır sultana bile duyurdum:))))

Ben demiyorum kalp atışını duyum şöyle 3 aylık olsun karnım belli olursa dicem eşim ben bide bir arkadasım dışında kımse bilmiyoo aaaa gerçi burda sanırsam vardır 50 kişi onlarda biliyor :))))

Çiğ köftemi yedin çook severim hergün yesem bıkmam
bende bayılırdım canım cok everim ama gel görki çiğköftede midemi bozuyor artık sabretcez bunada şükür.

canım haşlanmış patatesi cok severim yoğurtla felan denicem bakalım

kızlarr bende gördüm bugün bebişi karından göremeyince alttan baktı mecburen tamam dedim neyseki kalbi atıyor canım yaa rabbim cümlemizin bebişlerini korusun

cnm bısey gormustr ı pıhtılasma degıl baska bısı gormusturr belkı druna guvenıosan gec, bebege bı zararı yoktur cnm merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…