Bende senin gibiyim dun ne cok agladim bebislerimi besleyemiyorum diye yiemiorm cunku cikartiyorum halim yok su bile zor iciyorum bugun yedgm tek sey yogurt onuda cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi umuorum evlatlarimz saglikli dogarlar Rabbimin izniyle benim.ikiz oldugu icin daha cok uzuluorm daha cok bulanti yasiyorum.umarim en kisa surede gecer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben bugun bişey öğrendim bilginiz varmı benım hiç saglık güvencem yoktu daha önce kadın dogum hastanesi gittimde 31 tl veriyordum ayrıca tahlıllerde baxıları ücretlıydı şimdi yasa çıkmış anne adayından ücret alınmıcakmış özel hastanelerde dahilimiş üçret talep ederlerse yasayı dıcekmışsınus ayrıntılı faturan istersen ozaman almıyolarmış
Canm bnm insan cok duygusal oluyo herseye aglıyası geliyo iyiye kötüye herseye ... Ama bebegini besleyemedim diye üzülme o senin yediklerinden yemiyo şimdi bunun için cok erken kuzucum bnm
Sadece bol bol su içmeye dıkkat et
Yemk yapıcak biri yoksa ne zamn kendını ıyı hıssettın hmn yap canım
Lütfen aglama sen böle anlatınca bn bile agladım niye agladım bilmiyom
Sabah kızım sarkı söliyip oynuyo onu görünce agladım...
Eşim ewe gelip sarılıyo aglıyom
Deliyiz bizz deli
Hmm öle secme sansın varsa bnce eşnin dogım gününü seç ona güsel bi hediye vermiş olursunayy ne guzell bakalımm hangımız once dogurcazzzz.. bn sezeryan olcam iğne kullandıgım için 12 sı kocamın dgum tarıhı 15ıdeevlılık yıldonumumuz o yuzden ıkısınden bırını secıcem dıorum bakalım...
Ah kuzum 12. Haftaya kadar srüyo genelde dua et 9 ay dewam edenlerde war inş öle olmaz cancazımyalnız deilim öğlen eşim birşeyler hazırladı ama ben lokmamı yutamadım geri çıkardım.
çok az ekmekle peynir yiyebildim çayla yuttum. eşimde benim yüzümden aç kalıyor. evim pislendi istediğim gibi süpürüp silemiyorum.
midem sürekli yanıyor ama hiç bişe yiyemiyorum. ne zamana kadar böyle sürer acaba. her şey burnuma kokuyor
evet haklısın walla ,, deliyiz biz sanırsam bu aralar,,,
çok teşekkür ederim,,,
uyudum kalktım şimdi,,,,
Hmm öle secme sansın varsa bnce eşnin dogım gününü seç ona güsel bi hediye vermiş olursun
İlerde babasıyla beraber kutlar dogum gününü
Immm ama evlilk yıl dönümüde iyiymiş... Ben bile karar veremedim
)
Ah kuzum 12. Haftaya kadar srüyo genelde dua et 9 ay dewam edenlerde war inş öle olmaz cancazım
)
ayy ne guzell bakalımm hangımız once dogurcazzzz.. bn sezeryan olcam iğne kullandıgım için 12 sı kocamın dgum tarıhı 15ıdeevlılık yıldonumumuz o yuzden ıkısınden bırını secıcem dıorum bakalım...
kan sulandırıcı iğne kullananlar normal doğum yapamıyor muubende kullanıyorum da
inşallah kısa zamanda son bulur . 1.5 yıldır bebek diye ağlıyordum çok şükür hamile kaldım artık kussamda bayılsamda boğulsamda seve seve çekecem.
Allah başka dertler vermesin.
hayır canım bnm drum kanama cok olabılır ben senı o rıske atamam gıdısata bakarız ama bence sezeryan dedı... geneldede sezeryan oluomu s zaten
aa bunu bilmiyordum,neyse ne yapalım sezeryanla olsun.normal doğum istiyodum hep ama nasip
hiç sanmıyorum, ben özel hastaneye gidiyorum,, ve ödediğim para akla ziyan, eşimin özel sigortası olmasına rağmen,,,
sanırsan sadece acil ve vb durumlarda söz konusu dediğin şeyler,,,
yeşil kart çıkartamıyor musun? eşinin sigortası yok mu?
canım bakalım belkı 9 ay ıgneye gerek kalmıcak ozmn normal dogum yapabılırsın belkıı sımdıdıden bebegını ve kendını uzme tatlımm ben 9 ay ıgne vurulursamkı ıhtımal bu canım...
IYI akşamlar kızlar kalp atışları duyulmaya başlanmış ne güzel maşallah: )bu arada hamilelik haberini akrabalara falan soylediniz mi benim dilimin ucunda ama söylemedim henüz bi eşim bi annem biliyor: ))
IYI akşamlar kızlar kalp atışları duyulmaya başlanmış ne güzel maşallah: )bu arada hamilelik haberini akrabalara falan soylediniz mi benim dilimin ucunda ama söylemedim henüz bi eşim bi annem biliyor: ))
bende bayılırdım canım cok everim ama gel görki çiğköftede midemi bozuyor artık sabretcez bunada şükür.Çiğ köftemi yedinçook severim hergün yesem bıkmam
Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
eflalim çok sevindim seninle cok benzer yanlarımız var bende bugün gittim doktora aynı senin gibi karından göremedi telaş yaptım alttan baktı ve gördü ohh dedim valla pıt pıt atıyor minik kalbi:)6+5 dedi banada rabbim bundan sonraki gelişmelerindede yüzümüzü güldürür inş.
Eki Görüntüle 1123465
ben tüp bebekle hamile kaldım,bana pıhtılaşma testi yapılmadı.8,5 aya kadar kullnacaksın dedi doktorum.kafam da karışık aslında ya pıhtılaşma yoksa zararı olur mu acaba diye.doktoruma güveniyorum da...
neyse bebişler iyi olsun da bizler herşeye katlanırız:)zor elde edilen bebeler daha kıymetli oluyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?