2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok teşekkürler, peki biberonda nasıl bir şey tercih etmeliyim
bir de süt pompası elektronik mi daha kullanışlı oluyor ve hangi ürünü tavsiye edersin

çok teşekkürler :)

Tamamen aynı durumdayız inş bir an önce hazırlıkları bitiririm de rahat ederim

Maşallah çok güzel olmuş akşam eşimle beraber baktık çok begendik özellikle detaylar süper sağlıkla kullansın bebişin

Gunaydin anniskolarr :) dun gece baya gec yattim o yuzden galiba sabaha kadar bi kere wc icin uyandim sadece supermis ya boyle uyumak valla :) bana dr ne dogum seklimle ilgili bisey dedi ne nst den bahsetti ne de cati muayenesinden :)
Daha erken diye mi ki

kızlar nts ye giren varmı
Ben iki kere girdim kontroller 2 haftada bir olunca her kontrolde nst ye de girdim. Karnını açıp uzanıyorsun karnına iki tane aparat koyuyorlar dursun diye de lastiklerle tutturuyorlar bebeğin kalp atışı hareketi sancı sıklığı falan ölçülüyor 15 dk falan sürüyor aparatları bağlı olduğu makineden aynı anda sonuç kağıda yavaş yavaş döküm halinde çıkıyor. Bitince kağıdı koparıp veriyorlar hemen bitti. Hiçbir zorluğu yok sadece dakikalarca yatmak sıkıntı veriyo biraz onun disinda birsey hissetmiyorsun taktikleri aparatları içerde sesleri makineye ulaştırmak için sadece.
Birkaç resim ekledim bak böyle

Ben hala hazirlamadim çünkü alışveriş yapmam lazım eksik çok. Ama nasıl yapmayi planladığımi anlatayım. Ayrı ayrı iki çanta yapıcam . Elde taşınan spor çantaları var boy boy yolculukta kullandığım onlara koyucam kendi çantamı ayrı bebeğin ki ni ayrı hazırlıcam ben ilgilenemem bebeğe birsey lazım olur falan hep annemler ilgilenecektir . Benim esyalarimi karıştırıp aradan bebeğe lazım olanı seçmeye çalışmasınlar vereyim çantayi bu bebeğin diyeyim içim rahat etsin. Daha düzenli olur aradığımızı kolay buluruz hem iç çamaşırım falan olacak herkesin eline gelmesin yani ne olur ne olmaz. Çanta da yeni almam evden kullanıcam kesin sonuçta hastane ya ben hastanede giydiğim terliği de eve getirmem evde giymem zaten öyle düşünüyorum . Düşüncem bu ama ne yapıcam bakalım hazırlayınca paylaşirım sizlerle

maşallah canım bebeğine :)

hayırlı olsun olsun canım adıyla büyüsün :)

canım çok cici olmuşlar sağlıckla kullanın içinde mışıl mılşıl uyusun yavrun

amiin canm hepimize inş

Teyzelerii doktordan geldik bizim dogum tarihide belli oldu 24 aralikta sezeryanla (cati darligi sebebiyle ) geliyor oglum cok heyecanli..2750 gr olmus su an kuzum

maşallah canım rabbim hayırlısıyla doğurmayaı nasip etsin inş :)
ama bi sorum var şimdiden nasıl belli oldu çatının dar olduğu

canım artık yapcak bişe yok oturduğumuz yerden kalkamıyoruz resmen anlasalarda anlamasalarda bu böyle

canım bir an önce yap çnkü şimdi böyleysek bir hafta sonra ne oluruz bilmem
kendi adıma söyliyim her geçen gün ağırlaşıyorum

aynen canm inş hemen toparlarız

bende aydı durumdayım dün tüm gün ağlama modundaydım ama hiç ağlamadım tabi o ayrı kimseye de belli etmedim
eşimden başka
artık ne çorap ne ayakkabı ne pantolon doğru dürüst giyemiyorum

gözün aydın canım oh büyütmüşsün bile yavrunu :)

ben 1 küçük valiz hazırladım bebk ve benim ortak
kışlık battanesini de pusate koydum o bir valiz olucaktı nerdeyse çünkü

Kizlar hangi hastahanede ve normal mi sezaryan mi dogum ucretleriniz ne kadar paylasirsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler kizlar

silivri kolan
normal 1200
sezeryan 1600

dr un kafası iyiymiş

bizimkilerde doğmadan uyutmuyor zaten canım doğunca nasıl olacağını rabbim bilir

poşet koymayı unuttum bendecanım saol valla koyıyım hemen

canım raabim herşeyin kolaylığını verir inş sen merak etme bebeğinin tekmeleriyle ilgilen takma bunları çocuğunla ilgilen

benim dr da aynısı canım merak etme hiç birinden bahsetmedi ben sordum onlar 35- 36. haftadan sonra dedi
bu gece bende 2 kere uyandım şükürler olsun ama dün çok yorulmuştum ölü gibi uymuşum
inasn nasıl mutlu oluyor demi

Canim senin doğuma 1 ay kalmis
Kinusmaniz gerekiyordu

Slm kızlar ya ben dıteye tlfdan giriyorum 1haftafır siteye gördüğümde okadar yavaşlıyor yazıları okurken aşağı dogru Sayfayı çıkıyorum 10 saniye sonra iniyo yazı yazarken tuşlar ben bastıktan 5 saniye sonra yapılıyo başka sitede ol ıyı sadece burda oluyo bnm gibi bir sorun yaşayan varmı tlf adanda degil anlam veremedim bu yaxıyo size yaklaşık 5 fkda yazdım sinir oluyorum

Hem de nasil :) isi biraktigimdan beri daha rahat uyuyorum ben ama hic dunku gibi olmamisti :) bu ctesi 36 +1 olcam ben dr randevum da var bakalim ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…