Her meslekte işini iyi yapan da oluyor kötü yapan da. Umarım derdine çare olacak iyi bi dr bulursun.Aksam dr gittim.. Gitmez olaydın.. Ömrümde böle bi dr görmedim.. Kendi dr malesef nöbetci degilmiş..gittim anlattım anlattım ilk bebişe baktı normal falan dedi.. Sana fitil yazcam dedi.. Pardon fitil ne alaka dedim.. Böle mantar durumnda fitil kullanıyoruz dedi.. İyide dedim bende vajınal kasıntı yok vucut kasıntısı var dedim.. He ölemi dedi gerizekalı ilk basta 10 dk boyunca ne anladı acaba.. Sonra dedi bi iğne yapalım.. İşte gebelik kolestaI diye bi kasıntı olabılır.. Baslaı tıbbi terimlerle bize ders verir gibi.. Yok safra kesekı bilem nesi büyür.. Geyîrme artar kadında hiç alakası olayan seyler be terimler.. Cok sinirlendim ya.. Karsısında hastasımı var ögrencisimi var.. Eşimde sabrediyo.. O böle sabreder patlamaz ama ben patladım.. Dedim hocam ben anladım cok saolun gitmek istiyorum.. Neden hamfendi diyo.. Dedim kusıra bakmayın ilk 10 dk bni dînlediniz yada bn öle sanmısım bana mantar var teshisi koycaksınız aptalın biri olsam farketmesem bosuna fitil kullancam.. Sizin o bahsettiginiz terimlerden ne ben nede dr olmayan biri anlar.. Bn derdime care bulmaya geldim.. Ders dinlemeye degil..sonuc bnm neyim var dedüm.. İşte cildiyeye gidiceksin.. Ama neden dedim.. Kem küm ediyo.. Ya tmm dedim.. Aksam aksam gününüzde degilsiniz heralde olur böle şeyler diyip cıktım..
Ama cok sinir oldum.. O kafar sakin konusmaya calıstım ki sıktım kendimi ..
Persembe günü kendi dr gitcem.. İğnede vurulmadım kuduz gibi kasınıyorum..
Bide diyorum ki bu gebelk kasımtısı hastalıgı dogumdan sonra gwçiyomı falan mnatıken heralde gwçiyo ya gebelıkte olan bi surum bu bılıyorum ama cevap verme şekli birazda olsun beni ikna etsin diye ıgrasıyorum.. Bana diyokı ya geçmesi lazım.. Geçmesse cildiyeye göZük.. Öküz herif afedersniiz ama cok üzgünüm.. Siirliyim.. Arkadasım bugun bana geldi.. Kuzeninin bu yuzden 28 haftalık dogum yaptıgını mecbur ve içerde havasız kaşdıgından oksıhen tüpüne baglı oldugunu söledi. 1 ay sonra cıkarmıslar.. İlk 1 hafta cok ugrasmıslar ama bebegi hayatta tutmak için.. Bnde olsun veya olmasın ama bi dr en kötüsünü göz önüne alıp ona göre bişiler yapması gerekır.... Agff ya suan kasınıyorum ama kasımıcam hep yırtıyom.. Deli oldum aksam aksam
İnş beşik kurulu babası her aksam sanki kızım ordaymış gibi seviyo allah hevesimizi kaybettirmesinHayy beni de aglattin haa :'( ay cok duygusalim bu aralar nedense hamilemiyim kiallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. O zmn daha da evhamli olacaz gerci gecede kac kere kalkip nefes aliyo mu diye bakacaz allah bilir aggg yavrum beniiim mis kokulum gelsin artik su uc ocak da alayim kucaaaamaa :)
benim sol kulağımın kıkırdağının yamulmuş durumda olması gibi demekkiCanim inan sol yanim curumus gibi, sag tarafada yatiyorum ben bi sag bi sol
ayyy buğday tanesi çok güldüm sana çünkü bu detyalar titizlikler kendimi benzettim sana birazda anneme,oğlak burcumusun yoksa başak mı ????Ben 33.haftada girdim
Artik kontrole her gidisimde muayeneden once nst ye giricekmisim
ve doktorum bundan sonra 15gun araliklarla kontrole gelmemi soyledi.
ben bebek kiyafetlerini kucukboy valize koydum.
Battaniyeleri kiyafetleri
bakim malzemeleri (biberon emzik islak mendil pisik kremi bebek bezi ki bebek bezini paketiyle koydum) hepsini canta almadigi icin valiz anca yetti.
Kendi malzemelerimi (2gecelik sabahlikli, 1pijama, hastabezi, ped, kagit havlu, ic camasirlari, corap, gogus pedi, gogus kremi, terlik, sabun, dis macunu dis fircasi, makyaj malzemeleri, tokalarim lohusa tacim) kol cantasina sigmayacagi icin spor cantasina koydum.
bebekle kendi kiyafetleri ayni valize koyma fikri bana uygun gelmedi. Cunku ayni cantayi tikis tikis kullanmak zorundakalinir oyle olursa.
Iki ayri canta cok iyi oldu
nereye elimi atsam aradigimi pratik bi sekilde bulmus olacagim boylelikle.
hatta valizin ici bile oncelikli yerlestirildi tarafimdan.
mesela hemsire bebegin zibin takimlarini istediginde hop valizi acacagim en ustten sak diye alip hemen verecegim bebegimin kiyafetlerini hemsireye
Ben çok uykucuyumdur. Son günlerde geceleri on saat falan uyuyorum. Bebek doğunca şiş gözlerle uyurgezer bakıcam bebişime. O uyuyunca ben de uyurum:)Kizlar gunaydin herkese, ayy ben bu gece hic uyuyamadim, bikac geceligine arkadasim bende kalmaya geldi, 8 aylik bebegi var, bebek kac saattir uyutmadi bizi, anladimki bebegi olan iin uyku diye bisey kalmiyor bikac ay sonraki halimi simdi disardan izledim. Son haftalarimiz uykuya doyalim bencee
ayyy maşallah,herşeyim hazır ama çarşamba pazarında bir satıcıya organze şeffaf keseler sipariş verdim,yrnı bekliyorum,onları yıkayıp içine koycam öyle koycam bavula :) bende bir ruh hastası detaycı :)) illa oğlak burcu inadım ,illa kafama koyduğum şey olacak,sanki o kese olsa ne olmasa nee,ben 1 küçük bavulla giderim derken seninkilerini görünce sanırım bizim içinde yeterli olmayacağını anladım :)))lacivert bebegimin kırmızı benim
ekstra herhangi bi çanta almıycam kol cantası falan gibi.
bide yazmayı unuttum her iki çantayada boş poşetler koydum kirliler için ve ne olur ne olmaz lazım olur diye
Eki Görüntüle 1322343
valla bunu bende düsunmedim deil canim da.ya sezeryanda anneyi bir gün yatirip taburcu ediolar.ins bebislerimde benimle evimize döner ins.öbur türlu yetmezse artk annem veya esim takviye getirirler artk.iyiye odakliyim kötü düsunmek istemiorum.ondan da bi canta yeter die düsunuorumcnm tek bi çanta uçunuze yetecekmi : )
annemde bana tülden yapmis keseleri canim.cok hosuma gitti hepsini ayri ayri keseye koyup cantaya yerlestiricem bu sayede hepsi birbirine karismazayyy maşallah,herşeyim hazır ama çarşamba pazarında bir satıcıya organze şeffaf keseler sipariş verdim,yrnı bekliyorum,onları yıkayıp içine koycam öyle koycam bavula :) bende bir ruh hastası detaycı :)) illa oğlak burcu inadım ,illa kafama koyduğum şey olacak,sanki o kese olsa ne olmasa nee,ben 1 küçük bavulla giderim derken seninkilerini görünce sanırım bizim içinde yeterli olmayacağını anladım :)))
ayyy buğday tanesi çok güldüm sana çünkü bu detyalar titizlikler kendimi benzettim sana birazda anneme,oğlak burcumusun yoksa başak mı ????
bu arada nst ye 33.haftanda girmeni bir ağrınmı vardı da dr.burcu istedi ? bana çünkü 36.cı haftadan sonra gireceksin dedi de
bu süt pompası elktrikliler 250 lira manueller daha ucuz,manuel olunca çokmu zor kulllanılıyor?emziği ilk gece hastanede vermiştim. biberon da sütüm hemen gelmediği için kullandım yani lazım olur.
pompayı da iyiki öncesinde almışım çünkü sütüm gelmeyince sürekli uyarma amaçlı çalıştırmıştım memede.
çalışmasan da evdeyken fazla sütün olursa sağar koyarsın canım buzluğa.
loğusa külodunu hiç kullanamadım ben çok rahatysız edici bişey. normal külot yeterli oluyor. hiç gerek yok bence.
canim benimde kizim normalde cok hareketlidir.dedigin gibi geceden beri bi sessizlik hareket yok.nasl korktum sabaha kadar ne ruyalar gördum ne rüyalar.sabah bende bayagi bi taktm derken ufak ufak hareket etti.derin bir nefes aldim resmengünaydın kızlar herkes iyidir inş bizde hamndolsun iyiyiz kızım geceden beri çok sessizdi tık yoktu konuştumonla tık yok yine kahvaltı ettik normalde durmaz şaşırdım kaldım sonra müzik açtım ona 10 saniye sonra başladı oynamaya ooy dedim kuzum gözlerim doldu çünkü dün gece çok kötü bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı ve acilen doktora gittik bebeğinizi kaybetmişsiniz dedi sabah o korkuyla kalktım birde hareket etmeyince hepten kötü oldum müzikle hareket edince başladım ağlamaya dayanamadım
benim sol kulağımın kıkırdağının yamulmuş durumda olması gibi demekki
ayyy Allah korusun meleklerimizi,Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirimize,hepimizinkiler sağlıkla gelsinler,hayır olsun rüyan inşallah,tam tersi olcak annesi,çok sağlıklı bir bebişin olcakgünaydın kızlar herkes iyidir inş bizde hamndolsun iyiyiz kızım geceden beri çok sessizdi tık yoktu konuştumonla tık yok yine kahvaltı ettik normalde durmaz şaşırdım kaldım sonra müzik açtım ona 10 saniye sonra başladı oynamaya ooy dedim kuzum gözlerim doldu çünkü dün gece çok kötü bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı ve acilen doktora gittik bebeğinizi kaybetmişsiniz dedi sabah o korkuyla kalktım birde hareket etmeyince hepten kötü oldum müzikle hareket edince başladım ağlamaya dayanamadım
İnşallah canım benim de tek isteğim bebeklerim küveze gitmesin evimize beraber girelim. Yarın kontrolün var 32. Haftaya gireceğim kilolarını çok merak ediyorum. Senin kuzuların kiloları nasıll canımvalla bunu bende düsunmedim deil canim da.ya sezeryanda anneyi bir gün yatirip taburcu ediolar.ins bebislerimde benimle evimize döner ins.öbur türlu yetmezse artk annem veya esim takviye getirirler artk.iyiye odakliyim kötü düsunmek istemiorum.ondan da bi canta yeter die düsunuorum
yaa ben artık bu dr ları çözemıyorum cnm ya,32+2 de dr a gidiyosun 2000 gr dio bebeğine 3000-3300 doğar dio,ben 32+2 de gidiyorum 2160 gr çıkıyor aşırı tombul bir bebek diyor 3800 den aşağı doğmaz diyor,bu nasıl iş anlamadım vallaOğluşum hiç sevmiyo kıpırdanakıpırdana yerini kaçırdı zor çektirdik. Yine kilitlendi 3 ayrı mesajda yazabildim kızlar kusura bakmayın. Gelişimi çok güzel dedi. Kaç kilo doğar tahmini dedim 3000-3300 dedi moralim bozuldu yaa 3500 olsun isterim ben çok küçük oluyo 3 kiloluk bebiş
ayy meraklı sana dün yazıcaktım eşim girmin dibime habire okuyo ne yazıyorum diye cvp yazamadım sana o yüzden yakalanmıyım diye,ev aralığınız ne kdr uzajklıkta bilmiyorum ama bizim aramız 35 km kdr,ayy valla bende tam senin tersi fikrinde oldum,bana onların gelmesi daha elzem eziyet geliyor çünkü,sen 2 hafta önce ayy canınız çekmesin yazmıyorum adını zahmetli yapılan bir yemek söylüyor,sana gelelimde sende yapalım,sanki ben artık sofra kurmaya halim var,sanki yemek partisinin zamanı,amaç işte ara uzamasın,gelinip gidilsin,bende eşime bana bak dedim bnm artık saatlerce oturcak halim yok,kimseye hizmet edemem,biz dedim gidelim o zmn,mecbur biz gittik yani,yine 6 saate yakın oturuyorsun,ben kendi annemin evi gibi rahat edemiyorum,uzanamıyorum,pijama ile oturamıyorsun,hamile pantolonunun beli sıktı sıktı o kdr saat,zorlada koyup koyup beslediler o gece 2 kg almışım zaten ,o yüzden cnm ben yine gideyimde iş çıkmasın taraftarıyım ama her 2 şeklide sıkıntılı bu halimizde o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum dert etme senHerkese cok tskler bu kv destegi icin alinti yapamadim :) ogretcem kendisine bu halimi er yada gec :) bogazim agrio strepsils alicam.. zencefil alim dedim manav satmadi bana hamilesin abla dedi kendi esine dr vermemis :) 5 aylikmis esi. herkes doktor artik cok guldum satmadi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?