2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Her meslekte işini iyi yapan da oluyor kötü yapan da. Umarım derdine çare olacak iyi bi dr bulursun.

İnş beşik kurulu babası her aksam sanki kızım ordaymış gibi seviyo allah hevesimizi kaybettirmesin

ayyy buğday tanesi çok güldüm sana çünkü bu detyalar titizlikler kendimi benzettim sana birazda anneme,oğlak burcumusun yoksa başak mı ????
bu arada nst ye 33.haftanda girmeni bir ağrınmı vardı da dr.burcu istedi ? bana çünkü 36.cı haftadan sonra gireceksin dedi de

Ben çok uykucuyumdur. Son günlerde geceleri on saat falan uyuyorum. Bebek doğunca şiş gözlerle uyurgezer bakıcam bebişime. O uyuyunca ben de uyurum:)

ayyy maşallah,herşeyim hazır ama çarşamba pazarında bir satıcıya organze şeffaf keseler sipariş verdim,yrnı bekliyorum,onları yıkayıp içine koycam öyle koycam bavula :) bende bir ruh hastası detaycı :)) illa oğlak burcu inadım ,illa kafama koyduğum şey olacak,sanki o kese olsa ne olmasa nee,ben 1 küçük bavulla giderim derken seninkilerini görünce sanırım bizim içinde yeterli olmayacağını anladım :)))

EFLALİM 1.25 ten yaptırıyoö.. Acaba 1.75 dedıde ben -1.25 mi anladım...

Kızlar saolun persembe kendi dr gidicem zaten inşallah.

Sabaha kadar kaşıntısan uyumayıp sabaha karsı ruyaya daldım..dr gitmişim b iuyanıuorum cocugu almıslar sezeryanla..
Kendime gelînce hön küvezdön oglumu alıyom toplu kılolu bi oglan sapsarı bi beviş...
Cok gercek gibiydi.. Ayy masallah bni bi emiyo.. Mememi vericem zaman bismillah cekıyorum falan.. Etkılenmısıö cok.. Ama uyanınca ruya olmasına sevindim yinede

cnm tek bi çanta uçunuze yetecekmi : )
valla bunu bende düsunmedim deil canim da.ya sezeryanda anneyi bir gün yatirip taburcu ediolar.ins bebislerimde benimle evimize döner ins.öbur türlu yetmezse artk annem veya esim takviye getirirler artk.iyiye odakliyim kötü düsunmek istemiorum.ondan da bi canta yeter die düsunuorum

annemde bana tülden yapmis keseleri canim.cok hosuma gitti hepsini ayri ayri keseye koyup cantaya yerlestiricem bu sayede hepsi birbirine karismaz

başak yükselen burcum
acayip titizim sorma.
hani benim bebe biraz zayıftıya minionem o olay üstüne istedi bu kadar erken nst galiba
ne biliym acaba erken doğuracam diye bi potansiyel mi görüyo bende anlamadım

bu süt pompası elktrikliler 250 lira manueller daha ucuz,manuel olunca çokmu zor kulllanılıyor?

canim benimde kizim normalde cok hareketlidir.dedigin gibi geceden beri bi sessizlik hareket yok.nasl korktum sabaha kadar ne ruyalar gördum ne rüyalar.sabah bende bayagi bi taktm derken ufak ufak hareket etti.derin bir nefes aldim resmen

Selam güzel anneler..gördüğüm kadarıyla hazırlıklar yavaş yavaş bitmeye başlamış.Bendeyse hiçbir hazırlık yok. Erkenden gelmeye karar verse çıplak kalacak kuzucum.Gerçi her şeyimizi beşiğimiz de dahil olmak üzere anneannem,zle dedemiz aldı ama haftaya göndericekler. Banaysa biraz daha sabret kızım demekten başka bişey düşmüyor
Dün babamız sobayı yakmaya çalışırken aniden sobanın kapağını düşürdü ve baya kuvvetli bi ses çıktı.Benim minik meleğimde uyuyodu sanırım sesle birlikte güçlü bir tekme attı bana..Daha karnımdayken korkutmayı başardı minik kızımıızı babamız..Gerçi babamız daha çok korktu bişey olacak bebeğe diye.Gözleri doldu, geldi gitti öptü hareketlerini izledi..

ayyy Allah korusun meleklerimizi,Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirimize,hepimizinkiler sağlıkla gelsinler,hayır olsun rüyan inşallah,tam tersi olcak annesi,çok sağlıklı bir bebişin olcak

İnşallah canım benim de tek isteğim bebeklerim küveze gitmesin evimize beraber girelim. Yarın kontrolün var 32. Haftaya gireceğim kilolarını çok merak ediyorum. Senin kuzuların kiloları nasıll canım

yaa ben artık bu dr ları çözemıyorum cnm ya,32+2 de dr a gidiyosun 2000 gr dio bebeğine 3000-3300 doğar dio,ben 32+2 de gidiyorum 2160 gr çıkıyor aşırı tombul bir bebek diyor 3800 den aşağı doğmaz diyor,bu nasıl iş anlamadım valla

ayy meraklı sana dün yazıcaktım eşim girmin dibime habire okuyo ne yazıyorum diye cvp yazamadım sana o yüzden yakalanmıyım diye,ev aralığınız ne kdr uzajklıkta bilmiyorum ama bizim aramız 35 km kdr,ayy valla bende tam senin tersi fikrinde oldum,bana onların gelmesi daha elzem eziyet geliyor çünkü,sen 2 hafta önce ayy canınız çekmesin yazmıyorum adını zahmetli yapılan bir yemek söylüyor,sana gelelimde sende yapalım,sanki ben artık sofra kurmaya halim var,sanki yemek partisinin zamanı,amaç işte ara uzamasın,gelinip gidilsin,bende eşime bana bak dedim bnm artık saatlerce oturcak halim yok,kimseye hizmet edemem,biz dedim gidelim o zmn,mecbur biz gittik yani,yine 6 saate yakın oturuyorsun,ben kendi annemin evi gibi rahat edemiyorum,uzanamıyorum,pijama ile oturamıyorsun,hamile pantolonunun beli sıktı sıktı o kdr saat,zorlada koyup koyup beslediler o gece 2 kg almışım zaten ,o yüzden cnm ben yine gideyimde iş çıkmasın taraftarıyım ama her 2 şeklide sıkıntılı bu halimizde o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum dert etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…