Saol canım tşkkür ederim.. Gebelikte meydana gelen bi kaşıntı ismini unuttum ya şimdi gebelik bilmem neyi muhtemelen iyi huylu kötü huylu bilmiyorum..alerjenik bi drumda olabilir.. İşte bgun onu ögrencektim.. Nasip olmadı..Mervecim cokk gecmis olsun cnm ya allah acil sifani versin ins bi caresini bulursun acaba neden kasiniyon nette arastirdin mi
ya sorma varya birde basta bni dinliyo bnde ince ayrıntısına kadar anlatıyprum.. O kadar konustuktan sınra usg yle coxuga bakıp mantar vardır diyo ya.. Ya hasta bn degilde gercekten îçine kapanık bilmeyen anlamayan biri olsa bosuna fitil kullancak..allah korusun bide ihmal ve aptallıktan bişi cıksa olduki gebelik kolestezi artık be ise ondan olsa nolcak... İnternette bu yüzden sılıntı ceken kadın varki paylasmıs.. Ya kötü bili cıksın diye deil kesel cıkmasın ama bi bileydim iyi olurdu. Persembe gitcem artık savah erkendenIlk 2 testimin sonuçları çıktı canım, ciddi bir yukselme yok çok şükür ama en önemlisi perşembe yada cuma cikicak, onu bekliyorum. Ya o nasıl bir dr, kadın doğum dru degil mi? Isteyeceği en basit şey bir kan tahliliydi ama baksana mantar teshisi koymuş, hay Allahım ya. En iyisi bir an önce kendi druna git canım, bende cuma günü tekrar gidicem druma inşallah, daha ayrintili konusmadik ama simdi olmasa bile sanirim 37. Haftada doguma girme ihtimalim çok yüksek. Bakalım Allah hayirlisini nasip etsin. Riskler beni korkutuyor, beklemek istemiyorum.:)
Amin canım inşaallah öyle olur. Yanlış hatırlamıyorsam AST ALT birde üre değerlerine bakılıyordu sanırım. Stres yapma canım rahat olmaya çalış, Allah korusun bebek daha çok strese girer sonra. Allah yardımcımız olsun.Ya Qeen kendi derdimden seni unuttum.. İnş diger sonuclarında temiz cıkar.. Hakkınızda hayırlıs olması gerekn ne ise olucak artık..
Hangi degerlere bakılıyor..
Allahım ya hala sinirlîyö. Kasındıkca sinîrleniyeum
Amin inş... Arkadasım stres yapmamaya caşaıuorum .. Sinirim geçti azda olsa.. Gecelyin azıyo bak gündüz pek bişi yok..gözlerimin içi kasınıyo sanki... KulaklarımAmin canım inşaallah öyle olur. Yanlış hatırlamıyorsam AST ALT birde üre değerlerine bakılıyordu sanırım. Stres yapma canım rahat olmaya çalış, Allah korusun bebek daha çok strese girer sonra. Allah yardımcımız olsun.
31 haftalik olduk canim bundan sonrasi artk zorlu bi sürec bakalm ins aceleci olmaz kuzularimcnm biz bile çok zorlanmaya başladık . İnşallah gorursun o haftaları. Şuanda kaç haftalık oldun cnm ?
bende tek canta yapacagim canim.spor cantalarindan ayri ayri canta tasimakla ugraşilmasn.bebislerin bir tarafa benimkiler bir tarafa yerlestirecegimKızlar çok afedersnz bugun çok soru sordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)
goren herkes zaten son demlerin iyi uyu diyor canim da artk bel agrilarindan wcden uyuyamiuoruz ki.yoksaKizlar gunaydin herkese, ayy ben bu gece hic uyuyamadim, bikac geceligine arkadasim bende kalmaya geldi, 8 aylik bebegi var, bebek kac saattir uyutmadi bizi, anladimki bebegi olan iin uyku diye bisey kalmiyor bikac ay sonraki halimi simdi disardan izledim. Son haftalarimiz uykuya doyalim bencee
pıt pıt bi süre ritmik bir hareketi oluyor :))Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Evet orasida oyle, saglikla gelsinde kuzucuklar, varsin bikac sene uykusuz kalalim dimi :)goren herkes zaten son demlerin iyi uyu diyor canim da artk bel agrilarindan wcden uyuyamiuoruz ki.yoksa
Canim inan sol yanim curumus gibi, sag tarafada yatiyorum ben bi sag bi solben gece uyandığımda sola yatmaktan artık sol tarafım tutmuyor bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam.. ben de arada sağa yatıyorum mecbur çünkü rahat edip uykuya dalamıyorum
kızlar nts ye giren varmı
Kızlar çok afedersnz bugun çok soru sordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)
canım enfeksiyonda bulantı kusma yapar bakıldı mı?Yaa kizlar coook kotuyum anlamiyorum yemek yiyip yarim saat olmadan cikiyorrr cok korkuyorum bebegim beslenenez diye acaba usuttum mu nane limon icsem sakincasi olur mu
canım çok sevindim kızınla güzel vakit geçirmene hep böyle mutlu olun inşaallahmerhaba canım ocak anneleri,Valla hızınıza yetişemedim sabahtan beri okuyorum bittiremedim . eflalim üzülduğüne çok üzlüdüm neyseki geçti bitti. ben çok bilmiyorum ekranları bazen geçmişi okurken bişey yazmak istiyorum sonra bi sayfa daha okuyorum . konu değişmiş oluyor. mevzuyu kaçırıyorum yani..ben bu hafta sonu kızımı aldım götürdüm avm ye bi mutlu oldu ki kıyamam. bana bu morali veren tüm arkadaşlara teşekkürler . onlar kendilerini biliyor :)
canım evde yapabilirim ancaCanım ben mavi kolonya aldım fotosunu atmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebek-sekerleri-kapi-suesleri.754728/page-15
canım günde 3-4 tanede bir şey olmaz, doğuma bir hafta kala yemeye başlayacaksın bir oturuşta bir kilo yiyeceksin ki içinde ki oksitosin etki etsinkızlar şimdi aklıma hurma geldi. Bu forumda baştan beri yazıyorum. İlk zamanlarda bazı arkadaşlar hurma yemeyin sakın düşük yapar falan diyordu tamam dedik yemedik. Şimdi hurmanın birde doğumu kolaylaştırıcı etkisi de var ama ne zaman yiyeceğiz bu hurmayı şimdiden başlasak mı 1-2 yemeye yoksa son zamanlar mı? biraz ayrıntı bir soru ama kafama takııldı.
canım ocak diyelim bencede:) sen benden önce görünüyorsun bakalım ne olacak:)Pmetre canım günde iki hurmadan bişi olmaz yemek istersen ye.. Öle ki ben kızıma 7 aylık hamileyken umreye gitmiştimxx orda hurma bahcesine gittik..
hediyelik alcaz ya tr ye.. Ben bi stand hurmanın tadına baktım
hatta peygamber efn. Diktigi hurmadan baya i yedim.. Ama hiç bişi olmadı.. Şimdiden ye istersen günde iki tane 3 tane..
Bide sünnettr yenidogan bebegin danagına sürülür hurma . Ben yapmıstım kızıma efendimiz (sav) yaparmıs.. Al yanında olsun.
kevsercim cok sevindim kızının sevinmesine..
yoegunsavas amin diyorum baskada bişi demiyorum.. Kendimi bildim bileli ameliyat fobisi var bebde.. Rabbm hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah..
Eflalim aynen sancılar cogalıyor.. Kasılmalar artıyor..günler yaklasıyor..
Dr dedgine göre 23 aralıga göre 23 günüm lafı..
Ben ocakta dogurmayı kafayı taktım sanırsam 33 gün baz alıyom..
en güzeli susmamak ezilmemek herkes haddini bilecekSlm hamilelik arkadaşlarım ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş, 36. Haftasında olan arkadaşlarım sizi görünce içimde ince bir sızı oluyo doğumlar yaklaşıyo Allah sıkıntısız hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize kv me çooook gıcık oldum uzakta oturuyo geldiğindede muhalefet olup gidiyo şunu şöyle yap, bunu niye böyle yaptın, onu oraya koyma, şunları şurdan kaldır+kilomu kendi kilosuyla kıyaslıyo ve dalga geçiyo onun ben haline acıyım o dalga geçsin 1 günde bunları işitmek canımı sıktı en sonunda ters cevap verdim sonrada diğer oğluna çıktı. Aile apartmanı. Saygıdan aldığım aile terbiyesinden birşey demiyorum ama bundan sonra lafımı esirgemicem kendi kızları bile çekemiyo sözlerini ben neyim sabır taşımıyım. Eşimde az değil onun yanında şımarıyo.Benim annem bir kere yaptığım bir şeyi eleştirmedi rencide etmedi hep yüceltti ... neyse kızlar başınızı ağrıtmayım
ay ne güzel sağolsun arkadaşın canım, biberonu ne kadardan verdin sipariş?Haftasonu kardeşlerim gelicek.. Son bi dip köşe yapılcak inşallah..
sonra komsularla nasipse dolaba yiyecek atıcaz..
kızlar biberon sabunlardan sipariş verdim..
ünivden bi arkadasım trakyada oturuyor.. Aradı yakında halimi hatrımı sordu..
Oda heves etmiş ogluma mevlid kıyafetini almıs.. Birde hastanede dagıtmak için kurabiye yapıcam sana dedi.. Arabalı falan.. Cok sevindim.. Dagıtırsın hatıra olur dedi.. İki haftaya gelir onlarda inşallah..saolsun..
haftaya kapı süs için malzemeri alcam.. Yapınca inşallah paylasıcam sizlerlede..
Takı yastıgı yapıcam cok heycanlıyım..
canım kampanyayı sordum ben 1,75 dedi 1 lira demedi o geçti dedi ben ayak şeklinde istiyorum sen ne kadar yaptırdın?EFLALİM SABUN YAPTIRACAKSAN SALI KAMPANYA BİTİYOMUS.. Kız kolonyagıdamı yaptırıcan zilli seni..
Gıda boyasıyla oluyo bebiş o renk.. Ele bulascanı sanmam..
Bu sitenin sorumu ne zaman iticek
çok ağrıtır canım o iğne sakın ovalama kist oluşurmerhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim. çok şükür korkulacak bişi yok dedi. kızımda gayet sağlıklı görünüyordu. her ihtimale karşı düşük önleyici igne yaptı. ama çok yandı. şuan kalçamın üzerine oturamıyorum. ama olsun yeterki bebişim sağlıklı olsun ben hertürlü çekmeye razıyım.
hayırlı olsun canımKızlarr kızlarr bn geldim . Bugun fazla yazamadm oglumla gezmeye çıktık bişeyler baktık ve sonunda nevresim takımımı gorerek dokunarak aldım yuzde yuz pamuklu ranforce kumaştan. Çokta guzel rengi var fusya ve ekru . Dalları fusya duvarı ekru . Denemk için taktım çok yakişti odama. Fikir verenlerede çok tesekkur ederm bu arada
maşaallah canım boylu bir bebek olacak seninki:)kızlar hayırlı akşamlar bugun kontrolumuz vardı bebişimiz çok şükür iyi boyu 49 cm olmuş kilomuzda 2300 herşey yolunda dedi doktorumuz 2 hafta sonra bekliyorum dedi benden haberler bu kadarrrr ayyyy pek özlemişim küçük erkeğimi yaaaaaa
canım son kararınız beğendim ben çok güzel olmuşŞu isim konusunda artık sıkılmaya basladım..
Şükr ismmiömz kesinleşti diye kac tane isim yazdım
ama artık belli ilkten yusuf ali dedik.. Sonra etrafımdaki herkes yusuf koyunca yasin olsun istedik .. Eşim mehmet yasin dedi.. Ama ilk basta kızızmız ussud diye sevdi kardeşin ve ona alıstı.. Kızıma kıyamıyorum.. Yasin diyorum ııı usuuud diyo.. Memed diyo ama yasin demiyo..
Kocacımda en son dedi mehmed yusuf olsun.. Tamam dedim.. İsmi mehmed yusuf teyzeleri..
Hayırlı ugurlu olsun inşallah
ayyy ne güzel oda olmuş böyle bayıldım canım çok çok@Bdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallahEki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
maşaallah kuzuna hadi hayırlı olsun tarihinizTeyzelerii doktordan geldik bizim dogum tarihide belli oldu 24 aralikta sezeryanla (cati darligi sebebiyle ) geliyor oglum cok heyecanli..2750 gr olmus su an kuzum
haklısın canım tabi ki tavrını belli et sıkma canını gelsin yapsın hayret bir şey güya düşünüyorlarKizlar simdi bir kv krizi yaşıyorum anlatim.. hic aramaz nasıl gidiyor demez bebek nasil demez bi hediyesini gormedim bebegime. Aptal polyester bi battaniyemsi bsey getrmis bi gun o da bebek battaniyesi kdr buyuk bile dgl dusunun. Okdr.. ama bizi arada yemeğe cagrinca bi ilgi sormayin. Cok dominant biri fena yani.. ben yurtdisindan gelin geldim ailem de yurtdisinda. Neyse uzatmiim.. emlak sektöründe çalışıyorum artik evdeyim ise gerekmedikce gtmiorum. Obur ay sonu artik doğum var ki biraz erken bile olabilir. Ayagina yemege cagrio hala. Annemse geldi yurtdisindan kadin evime gelio eli kolu dolu girio mutfagima yemekler tatlilar yapio kv hic ilgilenmez ayagina cagrio ki artik oyle merdiven vs cikamiorum aksamlari ozellikle daha agirlasiorum. Kapıcisi var yap yemek yolla onla madem cok yedirmek istiosun dimi? Yada gel burda yap esim de on kere dedigim halde hala ymk davetlerine tamam geliriz dio. Bi kere beni arayip sormasi gerekmez mi kizim gelin aksam uygun msn iyi msn demek yok. Oğluna soyluo oglu bana.. ama gitmicem bu carsamba cagirmis ben gitmicem allah affetsin allah korusun agrim var dicem. Cok bozuluyorum. Ogretcem bunlara 8 ayin icindeyim hala hafife almalarina uyuz oluyorum. Esimle tartışmada yapmicam değmez onlar icin cnku. Brnim esim de biraz odun gerci. Ama gitmicem ve hepsine ogretcem saygi duymayi.
İyi akşamlar kızlar bugun çatı agrısının ne dmk oldugunu anladım . Oglumla alişverişe çikmiştik bugun biraz fazla yurudum galiba. Eve bi geldim biraz oturunca o agrı başladı bnde yururkn daha çok hissediliyr. Daha once hiç olmamişti kızlar demekki yurumekten oluyrmş fazla yormayın kndinizi.
Kızlar eksiklerinizi hp tamamladınz heralde sz ama bnm daha var alınacklar bugun listesini yaptım. Daha kendime pjama takımı iç çamaşiri terlik hasta bezi almadım . Bebeginde kuveti kovası maşrapası bezi islak mendili sampuani lifi eksik . Bu haftalar iyice agırlaştım dişarda gezmesi bayagı zor bnm için gerçkten son aya bırakmamak gerekiyr alinacakları. Ayrıca bebegn kıyafetlerinide yıkamadım ve çantam bile hazır degil daha
canım hastanede şırıngayla veriyorlar mamayıKızlar dogum yaptıktan snra hastanede hmn sut gelmiyorya bebegi aç birakmamak için mamayı biberonlami vereceksnz çay kaşıgylami içircksnz . Kimisi dyr biberon verirseniz biberona alişir memeyi tutmZ dyr bnde sze soruyum ddm.
sen yaşamamış olabilirsin hurafe mi oluyor o zaman, o kadar yaşayan ne oluyor, bende sezaryan oldum mecburen, tam bir hafta tek başıma doğrulamadım, yatamadım düzenli çünkü bebeğimi emzirmeye gittim iki saatde bir hastaneye, dinlenemedim hiç, bırak ev süpürmeyi yan dönüp yatamadım hiç dinlenemediğim için belki, ertesi gün nasıl ev süpürülür bende ona şaşırdım, evet bazısı erkenden toparlanır ama normal doğumda ki gibi ertesi gün kalkıp ev süpürüp silinmesi ironik, oğluma hep kendim baktım evet altını ben değiştim üstünü ben giydirdim hatta annemle yıkadım ama ev işi asla yapamazdım o haldeAman hepsi hurafe inanmayın bunlara, ona bakarsan sezaryen için de neredeyse 1 hafta 10 gün yatalak olacaksın gibi anlatıyorlar ama ben ertesi gün eve geldim evi süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım duş aldım kızıma da rahat rahat baktım hiç yatmadim valla.
ben çok girdimkızlar nts ye giren varmı
Aksam dr gittim.. Gitmez olaydın.. Ömrümde böle bi dr görmedim.. Kendi dr malesef nöbetci degilmiş..gittim anlattım anlattım ilk bebişe baktı normal falan dedi.. Sana fitil yazcam dedi.. Pardon fitil ne alaka dedim.. Böle mantar durumnda fitil kullanıyoruz dedi.. İyide dedim bende vajınal kasıntı yok vucut kasıntısı var dedim.. He ölemi dedi gerizekalı ilk basta 10 dk boyunca ne anladı acaba.. Sonra dedi bi iğne yapalım.. İşte gebelik kolestaI diye bi kasıntı olabılır.. Baslaı tıbbi terimlerle bize ders verir gibi.. Yok safra kesekı bilem nesi büyür.. Geyîrme artar kadında hiç alakası olayan seyler be terimler.. Cok sinirlendim ya.. Karsısında hastasımı var ögrencisimi var.. Eşimde sabrediyo.. O böle sabreder patlamaz ama ben patladım.. Dedim hocam ben anladım cok saolun gitmek istiyorum.. Neden hamfendi diyo.. Dedim kusıra bakmayın ilk 10 dk bni dînlediniz yada bn öle sanmısım bana mantar var teshisi koycaksınız aptalın biri olsam farketmesem bosuna fitil kullancam.. Sizin o bahsettiginiz terimlerden ne ben nede dr olmayan biri anlar.. Bn derdime care bulmaya geldim.. Ders dinlemeye degil..sonuc bnm neyim var dedüm.. İşte cildiyeye gidiceksin.. Ama neden dedim.. Kem küm ediyo.. Ya tmm dedim.. Aksam aksam gününüzde degilsiniz heralde olur böle şeyler diyip cıktım..
Ama cok sinir oldum.. O kafar sakin konusmaya calıstım ki sıktım kendimi ..
Persembe günü kendi dr gitcem.. İğnede vurulmadım kuduz gibi kasınıyorum..
Bide diyorum ki bu gebelk kasımtısı hastalıgı dogumdan sonra gwçiyomı falan mnatıken heralde gwçiyo ya gebelıkte olan bi surum bu bılıyorum ama cevap verme şekli birazda olsun beni ikna etsin diye ıgrasıyorum.. Bana diyokı ya geçmesi lazım.. Geçmesse cildiyeye göZük.. Öküz herif afedersniiz ama cok üzgünüm.. Siirliyim.. Arkadasım bugun bana geldi.. Kuzeninin bu yuzden 28 haftalık dogum yaptıgını mecbur ve içerde havasız kaşdıgından oksıhen tüpüne baglı oldugunu söledi. 1 ay sonra cıkarmıslar.. İlk 1 hafta cok ugrasmıslar ama bebegi hayatta tutmak için.. Bnde olsun veya olmasın ama bi dr en kötüsünü göz önüne alıp ona göre bişiler yapması gerekır.... Agff ya suan kasınıyorum ama kasımıcam hep yırtıyom.. Deli oldum aksam aksam
Uuuuuuhhhh ne yaptın arkadasim. Çok fazla değil mi bunlar?lacivert bebegimin kırmızı benim
ekstra herhangi bi çanta almıycam kol cantası falan gibi.
bide yazmayı unuttum her iki çantayada boş poşetler koydum kirliler için ve ne olur ne olmaz lazım olur diye
Eki Görüntüle 1322343
Merhaba güzel anne adayları,
Son çalışma ayına girdik bir çoğumuz ama hakikaten zorlamaya başladı artık..Birçoğumuzun uykusuzluk sorunu var hele benim son 3 aydır düzgün uykularım yok..Sabahları işe kalkmak işkence oluyor tabi.. Sezin_uk'ye benzedim ve çalışma günü saymaya başladım:) normalde 25 Aralık son çalışma günüm ama mümkünse 2 Ocağa kadar kalmam istendi.. İtiraz etmedim..Hem noel dönemi işler biraz hafifliyor hemde işime geldi tabi doğum sonrası kısmetse bebekle 1 hafta daha fazla beraber olmak demek ama zormuş
Benim gibi doğum izininden hemen sonra işe dönmek durumunda olan ve bakıcı ile yola devam edecek arkadaşlar görüşmelere başladınız mı? Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica etsem??
Son olarak 2. veya 3. çocuğunu bekleyen hatta birde çalışan anneler size hayran olmamak mümkün değil..Önünüzde saygıyla eğilmeli bence..Ailesinden ayrı olup yalnız başına işlerini halletmeye çalışanlar sizlerin işide çok zormuş kızkardeşim olmasa halim haraptı..Sözün özü hamilelik bence Allah tarafından kadına verilmiş en büyük ayrıcalık ve en büyük sabır testiymiş...
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. İyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?