2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mervecim cokk gecmis olsun cnm ya allah acil sifani versin ins bi caresini bulursun acaba neden kasiniyon nette arastirdin mi
Saol canım tşkkür ederim.. Gebelikte meydana gelen bi kaşıntı ismini unuttum ya şimdi gebelik bilmem neyi muhtemelen iyi huylu kötü huylu bilmiyorum..alerjenik bi drumda olabilir.. İşte bgun onu ögrencektim.. Nasip olmadı..
ya sorma varya birde basta bni dinliyo bnde ince ayrıntısına kadar anlatıyprum.. O kadar konustuktan sınra usg yle coxuga bakıp mantar vardır diyo ya.. Ya hasta bn degilde gercekten îçine kapanık bilmeyen anlamayan biri olsa bosuna fitil kullancak..allah korusun bide ihmal ve aptallıktan bişi cıksa olduki gebelik kolestezi artık be ise ondan olsa nolcak... İnternette bu yüzden sılıntı ceken kadın varki paylasmıs.. Ya kötü bili cıksın diye deil kesel cıkmasın ama bi bileydim iyi olurdu. Persembe gitcem artık savah erkenden

Ya Qeen kendi derdimden seni unuttum.. İnş diger sonuclarında temiz cıkar.. Hakkınızda hayırlıs olması gerekn ne ise olucak artık..
Hangi degerlere bakılıyor..
Allahım ya hala sinirlîyö. Kasındıkca sinîrleniyeum

Amin canım inşaallah öyle olur. Yanlış hatırlamıyorsam AST ALT birde üre değerlerine bakılıyordu sanırım. Stres yapma canım rahat olmaya çalış, Allah korusun bebek daha çok strese girer sonra. Allah yardımcımız olsun.

Amin inş... Arkadasım stres yapmamaya caşaıuorum .. Sinirim geçti azda olsa.. Gecelyin azıyo bak gündüz pek bişi yok..gözlerimin içi kasınıyo sanki... Kulaklarım
Göz kapaklarım heryerim.. Karınca ordusu dagılmıs vıcısumda sanki..cok sinir bozucu birsey ... Allahım sen sabrını ver...

Kizlar gunaydin herkese, ayy ben bu gece hic uyuyamadim , bikac geceligine arkadasim bende kalmaya geldi, 8 aylik bebegi var, bebek kac saattir uyutmadi bizi, anladimki bebegi olan iin uyku diye bisey kalmiyor bikac ay sonraki halimi simdi disardan izledim. Son haftalarimiz uykuya doyalim bencee

@Mrv5534 mervecim gecmis olsun, doktorun gercekten gicikmis, bidr artik hamileligimizin son zamanlari, hersey sinirimizi bozuyorr.

Queen_21 arkadasim sanada gecmis olsun, sonuclarin temiz cikar insallah. Belki 37de dogum olur demissin, ay ne kadar az kalmis yaa.

bende tek canta yapacagim canim.spor cantalarindan ayri ayri canta tasimakla ugraşilmasn.bebislerin bir tarafa benimkiler bir tarafa yerlestirecegim

goren herkes zaten son demlerin iyi uyu diyor canim da artk bel agrilarindan wcden uyuyamiuoruz ki.yoksa

ben gece uyandığımda sola yatmaktan artık sol tarafım tutmuyor bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam.. ben de arada sağa yatıyorum mecbur çünkü rahat edip uykuya dalamıyorum
Canim inan sol yanim curumus gibi, sag tarafada yatiyorum ben bi sag bi sol

kızlar nts ye giren varmı

Ben 33.haftada girdim
Artik kontrole her gidisimde muayeneden once nst ye giricekmisim
ve doktorum bundan sonra 15gun araliklarla kontrole gelmemi soyledi.

ben bebek kiyafetlerini kucukboy valize koydum.
Battaniyeleri kiyafetleri
bakim malzemeleri (biberon emzik islak mendil pisik kremi bebek bezi ki bebek bezini paketiyle koydum) hepsini canta almadigi icin valiz anca yetti.

Kendi malzemelerimi (2gecelik sabahlikli, 1pijama, hastabezi, ped, kagit havlu, ic camasirlari, corap, gogus pedi, gogus kremi, terlik, sabun, dis macunu dis fircasi, makyaj malzemeleri, tokalarim lohusa tacim) kol cantasina sigmayacagi icin spor cantasina koydum.

bebekle kendi kiyafetleri ayni valize koyma fikri bana uygun gelmedi. Cunku ayni cantayi tikis tikis kullanmak zorundakalinir oyle olursa.
Iki ayri canta cok iyi oldu
nereye elimi atsam aradigimi pratik bi sekilde bulmus olacagim boylelikle.

hatta valizin ici bile oncelikli yerlestirildi tarafimdan.
mesela hemsire bebegin zibin takimlarini istediginde hop valizi acacagim en ustten sak diye alip hemen verecegim bebegimin kiyafetlerini hemsireye

Yaa kizlar coook kotuyum anlamiyorum yemek yiyip yarim saat olmadan cikiyorrr cok korkuyorum bebegim beslenenez diye acaba usuttum mu nane limon icsem sakincasi olur mu
canım enfeksiyonda bulantı kusma yapar bakıldı mı?
canım çok sevindim kızınla güzel vakit geçirmene hep böyle mutlu olun inşaallah
canım evde yapabilirim anca
canım günde 3-4 tanede bir şey olmaz, doğuma bir hafta kala yemeye başlayacaksın bir oturuşta bir kilo yiyeceksin ki içinde ki oksitosin etki etsin
canım ocak diyelim bencede:) sen benden önce görünüyorsun bakalım ne olacak:)
en güzeli susmamak ezilmemek herkes haddini bilecek
ay ne güzel sağolsun arkadaşın canım, biberonu ne kadardan verdin sipariş?
canım sağol hemen gıda boyası alıyorum:)
EFLALİM SABUN YAPTIRACAKSAN SALI KAMPANYA BİTİYOMUS.. Kız kolonyagıdamı yaptırıcan zilli seni..
Gıda boyasıyla oluyo bebiş o renk.. Ele bulascanı sanmam..

Bu sitenin sorumu ne zaman iticek
canım kampanyayı sordum ben 1,75 dedi 1 lira demedi o geçti dedi ben ayak şeklinde istiyorum sen ne kadar yaptırdın?

yok kolonya yapmıycam canım hastanede gelenlere dökücez ya onu mavi yapmak istiyorum şişemi eklemiştim albüme görmüştün sende
çok ağrıtır canım o iğne sakın ovalama kist oluşur
hayırlı olsun canım
maşaallah canım boylu bir bebek olacak seninki:)
canım son kararınız beğendim ben çok güzel olmuş
ayyy ne güzel oda olmuş böyle bayıldım canım çok çok
Teyzelerii doktordan geldik bizim dogum tarihide belli oldu 24 aralikta sezeryanla (cati darligi sebebiyle ) geliyor oglum cok heyecanli..2750 gr olmus su an kuzum
maşaallah kuzuna hadi hayırlı olsun tarihiniz
haklısın canım tabi ki tavrını belli et sıkma canını gelsin yapsın hayret bir şey güya düşünüyorlar

aynen canım yürümek çömelip kalkmak artırıyor

canım yap artık ama az kaldı bak enerjinde kalmıyor biliyorsun son zamanlar

ilkten yok mu küveti falan_

canım hastanede şırıngayla veriyorlar mamayı
sen yaşamamış olabilirsin hurafe mi oluyor o zaman, o kadar yaşayan ne oluyor, bende sezaryan oldum mecburen, tam bir hafta tek başıma doğrulamadım, yatamadım düzenli çünkü bebeğimi emzirmeye gittim iki saatde bir hastaneye, dinlenemedim hiç, bırak ev süpürmeyi yan dönüp yatamadım hiç dinlenemediğim için belki, ertesi gün nasıl ev süpürülür bende ona şaşırdım, evet bazısı erkenden toparlanır ama normal doğumda ki gibi ertesi gün kalkıp ev süpürüp silinmesi ironik, oğluma hep kendim baktım evet altını ben değiştim üstünü ben giydirdim hatta annemle yıkadım ama ev işi asla yapamazdım o halde
kızlar nts ye giren varmı
ben çok girdim

dengesiz dr mu o şimdi ayyy deli ediyorlar insanı gerçekten!!

günaydın canım. bende hazirana belki bi ihtimal temmuza kadar kendim bakcam tayin olcaz ondan oturduğum yerde bakıcı işine hiç girmiyorum. annemle kayınvalidem 1 yaşına kadar bakcaklar artık gittiğimiz yerde buluruz inşallah iyi biriniama afakanlar basıyo bu çocuk bakma işini düşününce kendim bakmak istiyorum ama şartlar el vermiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…