Gunaydin anniskolarr :) dun gece baya gec yattim o yuzden galiba sabaha kadar bi kere wc icin uyandim sadece supermis ya boyle uyumak valla :) bana dr ne dogum seklimle ilgili bisey dedi ne nst den bahsetti ne de cati muayenesinden :)
Daha erken diye mi ki
Valla anlamadım gitti tek bildiğim bunu öğrenecek öyle veya böyle :)Canim ne bunların tribi anlamadim. Benimkine de diyorum oyle ama tin ya unutuo ya kaba tabirle sallamio.. bu sefer kararliyim ogretecem
Canim senin doğuma 1 ay kalmis
Kinusmaniz gerekiyordu
Hem de nasil :) isi biraktigimdan beri daha rahat uyuyorum ben ama hic dunku gibi olmamisti :) bu ctesi 36 +1 olcam ben dr randevum da var bakalim ne diyecek :)
Canım sen bilgili sin bizden İkinci bebeğin ve ikinci sezeryanin olacak. Tabiki çok zordur sonuçta bir ameliyat ve kesik var birde dediğin gibi herkesin bünyesi farklı. Ama germe kendini Allah yardımcımız olacaktır. Benim ikiz olmasaydı normal doğurmak isterdim ama imkansız.Şimdi sadece bebeklerime kavuşacağım günü bekliyorum gerisi bi şekilde hallolur inşallahGünaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler olsun
Dün biberon sorulmuş kaynatma işi cevapladım sandım ama cevaplamamışım, kaynatılacak her zaman, cam asla zarar görmez plastik biberon zaten ne marka olursa olsun kullanmayın, emzik ve biberon ucu zaten 3 ayda bir değişmek zorunda kızlar yani öyle bir sene kullanamazsının, ben çooook emzik kullandım biberon ucu değiştirdim
Sabah sabah zaten gergin başladım güne, şu sezaryan mevzuzu canımı sıktı, kimseyi korkutmak için yazmıyorum sadece polyanacılığa gerek yok bazı gerçekleri bilmek lazım diyorum özellikle gönüllü sezaryan olanlar iyi düşünsün derim, sezaryan sonrası bir kere tek başınıza kalkamazsınız kızlar bu bir hafta sürer hadi en az üç gün olsun, tek başına doğrulmak hayal, dümdüz sırt üstü yatamazsınız çift yastık kullanacaksınız bir ay sürüyor bu durum, sağa sola dönüp yatmak rahat olmuyor dikiş yeriniz ağrıyor, spinal ya da epidural sezaryan olacak olanlar doğum sonrası bol bol kahve içecekler ki baş ağrısı olmasın, ilk gün asla ama asla başınızı sağa sola çevirmeyeceksiniz ki baş ağrınız olmasın, bütün bunlara rağmen ilk günden itibaren oğluma hep ben baktım evde bir sürü kişi vardı ama istemedim yardım, altını değiştim yıkadım üstünü giydirdim, gece eşim verdi oğlumu hep ilk bir hafta ben emzirdim, ben emzirirken eşime sen uyu dinlen dedim ki hep uykusuzdu o da, emzirmem zaten yarım saat sürüyor çünkü bebek yorulduğu için dinlene dinlene emiyor, sonra altını değişip uyuttum, o uyurken ben pompayla sütümü sağıp birde biberonla sütümü verdim aç kalır endişesiyle yani bir saat sürüyordu ama yinede uykusuz kaldım diyemem gayet güzel dinleniyordum o uyurken
Bunları niye yazdım bilemiyorum doğum yaklaştı evde bir çocuğum daha var ikinci sezaryanımda nasıl olacak ikisiyle ilgilenmem bilemiyorum, tükenmişlik sendromu dediklerimidir nedir ondan oldu galiba
cnm tek bi çanta uçunuze yetecekmi : )bende tek canta yapacagim canim.spor cantalarindan ayri ayri canta tasimakla ugraşilmasn.bebislerin bir tarafa benimkiler bir tarafa yerlestirecegim
çok tsk ederm cnm ayrıntısyla yazmişin bnm için resm bile eklemişin. Bnde senin gbi duşunuyorum ayrı ayrı olursa daha rahat olur ve karişmz ekledgn kırmzı spor çantada bna fikir oldu artık nasıl bi çnta alacgmi biliyrm tkrr sagol cnm.Ben 33.haftada girdim
Artik kontrole her gidisimde muayeneden once nst ye giricekmisim
ve doktorum bundan sonra 15gun araliklarla kontrole gelmemi soyledi.
ben bebek kiyafetlerini kucukboy valize koydum.
Battaniyeleri kiyafetleri
bakim malzemeleri (biberon emzik islak mendil pisik kremi bebek bezi ki bebek bezini paketiyle koydum) hepsini canta almadigi icin valiz anca yetti.
Kendi malzemelerimi (2gecelik sabahlikli, 1pijama, hastabezi, ped, kagit havlu, ic camasirlari, corap, gogus pedi, gogus kremi, terlik, sabun, dis macunu dis fircasi, makyaj malzemeleri, tokalarim lohusa tacim) kol cantasina sigmayacagi icin spor cantasina koydum.
bebekle kendi kiyafetleri ayni valize koyma fikri bana uygun gelmedi. Cunku ayni cantayi tikis tikis kullanmak zorundakalinir oyle olursa.
Iki ayri canta cok iyi oldu
nereye elimi atsam aradigimi pratik bi sekilde bulmus olacagim boylelikle.
hatta valizin ici bile oncelikli yerlestirildi tarafimdan.
mesela hemsire bebegin zibin takimlarini istediginde hop valizi acacagim en ustten sak diye alip hemen verecegim bebegimin kiyafetlerini hemsireye
yok tatlım tamamen gerekli seyleri koymuşun sen olmassa olmazlar . Çantalarda oyle buyuk degiller resmde oyle çikmiş belli o lacivert valizdn bndede var kuçucuk bşy.valizler mi içindekiler mi?
valiz ve spor cantası küçük boy tatlım resimde büyük görünüyo
içindekileri diyorsan gereksiz hiç bişey koymadım diye düşünüyorum ama...
Kıyamam yaa vakit ilerledikçe duygusallaşıyoruz bence canım bi de nasıl olacak sorusu kurcalıyor kafamızı o da asabileştiriyo bence . Aslında düşünsel de düşünmesek de herşey olacağı yere varacak üzmemeye çalış kendini. Eski mesajlarında bi ara kolonya nasıl boyanır diye sormuşsun cevap veren oldu mu göremedim ben Eminönü'nden aldım adam gıda boyasıyla boyadı, ele filan da rengi geçmiyo canım zaten çok az atıyo o hemen değiştiriyor renginiGünaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler olsun
Dün biberon sorulmuş kaynatma işi cevapladım sandım ama cevaplamamışım, kaynatılacak her zaman, cam asla zarar görmez plastik biberon zaten ne marka olursa olsun kullanmayın, emzik ve biberon ucu zaten 3 ayda bir değişmek zorunda kızlar yani öyle bir sene kullanamazsının, ben çooook emzik kullandım biberon ucu değiştirdim
Sabah sabah zaten gergin başladım güne, şu sezaryan mevzuzu canımı sıktı, kimseyi korkutmak için yazmıyorum sadece polyanacılığa gerek yok bazı gerçekleri bilmek lazım diyorum özellikle gönüllü sezaryan olanlar iyi düşünsün derim, sezaryan sonrası bir kere tek başınıza kalkamazsınız kızlar bu bir hafta sürer hadi en az üç gün olsun, tek başına doğrulmak hayal, dümdüz sırt üstü yatamazsınız çift yastık kullanacaksınız bir ay sürüyor bu durum, sağa sola dönüp yatmak rahat olmuyor dikiş yeriniz ağrıyor, spinal ya da epidural sezaryan olacak olanlar doğum sonrası bol bol kahve içecekler ki baş ağrısı olmasın, ilk gün asla ama asla başınızı sağa sola çevirmeyeceksiniz ki baş ağrınız olmasın, bütün bunlara rağmen ilk günden itibaren oğluma hep ben baktım evde bir sürü kişi vardı ama istemedim yardım, altını değiştim yıkadım üstünü giydirdim, gece eşim verdi oğlumu hep ilk bir hafta ben emzirdim, ben emzirirken eşime sen uyu dinlen dedim ki hep uykusuzdu o da, emzirmem zaten yarım saat sürüyor çünkü bebek yorulduğu için dinlene dinlene emiyor, sonra altını değişip uyuttum, o uyurken ben pompayla sütümü sağıp birde biberonla sütümü verdim aç kalır endişesiyle yani bir saat sürüyordu ama yinede uykusuz kaldım diyemem gayet güzel dinleniyordum o uyurken
Bunları niye yazdım bilemiyorum doğum yaklaştı evde bir çocuğum daha var ikinci sezaryanımda nasıl olacak ikisiyle ilgilenmem bilemiyorum, tükenmişlik sendromu dediklerimidir nedir ondan oldu galiba
Bana da oluyor aynı şey , bi de reklamı indiriyorum geri çıkıyor sayfaları indirirken filan ekranda duruyorSlm kızlar ya ben dıteye tlfdan giriyorum 1haftafır siteye gördüğümde okadar yavaşlıyor yazıları okurken aşağı dogru Sayfayı çıkıyorum 10 saniye sonra iniyo yazı yazarken tuşlar ben bastıktan 5 saniye sonra yapılıyo başka sitede ol ıyı sadece burda oluyo bnm gibi bir sorun yaşayan varmı tlf adanda degil anlam veremedim bu yaxıyo size yaklaşık 5 fkda yazdım sinir oluyorum
eftalim aynı duşunceyi paylaşiyorum iki çocuk konusunda. İki çocukla birden nasıl ilgilenrm naparm kafamda deli sorular : )Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler olsun
Maşallah çok güzel olmuş akşam eşimle beraber baktık çok begendik özellikle detaylar süper sağlıkla kullansın bebişin
Ctesiye kadar bekler heralde oglusum :) ctesi randevumuz var o zaman sorarim.36. hafta gözüküyorsun takvimde bence bahsetmeliydi..Şansın varsa sor bence arkadaşım..
maşallah bebişinede sanada bende 32+4 üm doktor 2 haftada gel demedi sen kontrollere ne sıklıkla gidiyorsunDoktordan geldim kızlar. Bebişim 32+2 2000 gr , 42 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış, normal doğurabilirim yani dedim. İstiyo musun norma dedi evet dedim. Bi sıkıntı görünmüyor yapabilirsin
Canım geç oldu ama arkadaşlar kartı bulamadı, birilerine sordu falan derken en sonunda yine biz Antalya'da dolaşırken bulduk dükkanı. http://favoribebek.com/tr/hosgeldiniz . İletişim bilgileri var. Dükkanda örnek odalar var, sipariş üzerine sizin seçtiğiniz odayı da yaparız dediler. Umarım işine yarar.Adi neymis benim icin bi sorar misin bende bi gidip bakayim canim
Hayy beni de aglattin haa :'( ay cok duygusalim bu aralar nedense hamilemiyim kigünaydın kızlar herkes iyidir inş bizde hamndolsun iyiyiz kızım geceden beri çok sessizdi tık yoktu konuştumonla tık yok yine kahvaltı ettik normalde durmaz şaşırdım kaldım sonra müzik açtım ona 10 saniye sonra başladı oynamaya ooy dedim kuzum gözlerim doldu çünkü dün gece çok kötü bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı ve acilen doktora gittik bebeğinizi kaybetmişsiniz dedi sabah o korkuyla kalktım birde hareket etmeyince hepten kötü oldum müzikle hareket edince başladım ağlamaya dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?