2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

36. hafta gözüküyorsun takvimde bence bahsetmeliydi..Şansın varsa sor bence arkadaşım..

Canim senin doğuma 1 ay kalmis
Kinusmaniz gerekiyordu

yok valla canım herşey şuan normal diyor her seferinde benm dr

en son doğum 6 ocak görünüyor demişti sadece bebiş önde olduğu için

Hem de nasil :) isi biraktigimdan beri daha rahat uyuyorum ben ama hic dunku gibi olmamisti :) bu ctesi 36 +1 olcam ben dr randevum da var bakalim ne diyecek :)

bende cumartesi gideceğim canm bakalım ne dicek ikimiz için de hayırlısı olsun artık

Canım sen bilgili sin bizden İkinci bebeğin ve ikinci sezeryanin olacak. Tabiki çok zordur sonuçta bir ameliyat ve kesik var birde dediğin gibi herkesin bünyesi farklı. Ama germe kendini Allah yardımcımız olacaktır. Benim ikiz olmasaydı normal doğurmak isterdim ama imkansız.Şimdi sadece bebeklerime kavuşacağım günü bekliyorum gerisi bi şekilde hallolur inşallah

çok tsk ederm cnm ayrıntısyla yazmişin bnm için resm bile eklemişin. Bnde senin gbi duşunuyorum ayrı ayrı olursa daha rahat olur ve karişmz ekledgn kırmzı spor çantada bna fikir oldu artık nasıl bi çnta alacgmi biliyrm tkrr sagol cnm.

valizler mi içindekiler mi?
valiz ve spor cantası küçük boy tatlım resimde büyük görünüyo

içindekileri diyorsan gereksiz hiç bişey koymadım diye düşünüyorum ama...
yok tatlım tamamen gerekli seyleri koymuşun sen olmassa olmazlar . Çantalarda oyle buyuk degiller resmde oyle çikmiş belli o lacivert valizdn bndede var kuçucuk bşy.

Kıyamam yaa vakit ilerledikçe duygusallaşıyoruz bence canım bi de nasıl olacak sorusu kurcalıyor kafamızı o da asabileştiriyo bence . Aslında düşünsel de düşünmesek de herşey olacağı yere varacak üzmemeye çalış kendini. Eski mesajlarında bi ara kolonya nasıl boyanır diye sormuşsun cevap veren oldu mu göremedim ben Eminönü'nden aldım adam gıda boyasıyla boyadı, ele filan da rengi geçmiyo canım zaten çok az atıyo o hemen değiştiriyor rengini
Bana da oluyor aynı şey , bi de reklamı indiriyorum geri çıkıyor sayfaları indirirken filan ekranda duruyor

eftalim aynı duşunceyi paylaşiyorum iki çocuk konusunda. İki çocukla birden nasıl ilgilenrm naparm kafamda deli sorular : )

Ayyy bi yazılmadı mesaj yazabildiğim kadarını cevapla dedim. Burdan devam edeyim. Normal olabilir dedi Dr ama daha çatı muayenesi filan olacak. Bi de oğluşumun boynuna kordon dolanmış ben korktum ama önemli bişi değil hareketlerini takip et sadece dedi. Kontrol öncesi nst ye girdim.

günaydın kızlar herkes iyidir inş bizde hamndolsun iyiyiz kızım geceden beri çok sessizdi tık yoktu konuştumonla tık yok yine kahvaltı ettik normalde durmaz şaşırdım kaldım sonra müzik açtım ona 10 saniye sonra başladı oynamaya ooy dedim kuzum gözlerim doldu çünkü dün gece çok kötü bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı ve acilen doktora gittik bebeğinizi kaybetmişsiniz dedi sabah o korkuyla kalktım birde hareket etmeyince hepten kötü oldum müzikle hareket edince başladım ağlamaya dayanamadım

Oğluşum hiç sevmiyo kıpırdanakıpırdana yerini kaçırdı zor çektirdik. Yine kilitlendi 3 ayrı mesajda yazabildim kızlar kusura bakmayın. Gelişimi çok güzel dedi. Kaç kilo doğar tahmini dedim 3000-3300 dedi moralim bozuldu yaa 3500 olsun isterim ben çok küçük oluyo 3 kiloluk bebiş

Doktordan geldim kızlar. Bebişim 32+2 2000 gr , 42 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış, normal doğurabilirim yani dedim. İstiyo musun norma dedi evet dedim. Bi sıkıntı görünmüyor yapabilirsin
maşallah bebişinede sanada bende 32+4 üm doktor 2 haftada gel demedi sen kontrollere ne sıklıkla gidiyorsun

Adi neymis benim icin bi sorar misin bende bi gidip bakayim canim
Canım geç oldu ama arkadaşlar kartı bulamadı, birilerine sordu falan derken en sonunda yine biz Antalya'da dolaşırken bulduk dükkanı. http://favoribebek.com/tr/hosgeldiniz . İletişim bilgileri var. Dükkanda örnek odalar var, sipariş üzerine sizin seçtiğiniz odayı da yaparız dediler. Umarım işine yarar.

Hayy beni de aglattin haa :'( ay cok duygusalim bu aralar nedense hamilemiyim ki allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. O zmn daha da evhamli olacaz gerci gecede kac kere kalkip nefes aliyo mu diye bakacaz allah bilir aggg yavrum beniiim mis kokulum gelsin artik su uc ocak da alayim kucaaaamaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…