- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
benimkilerde bu kadar oldu ..yedekler ve havlu falan şiştikçe şişiyor ya...Uuuuuuhhhh ne yaptın arkadasim. Çok fazla değil mi bunlar?
seğirme şeklinde atan bir hareket var ..ritmik şekilde atıyor ..o hıçkırık oluyor canım .. sende de olur dikkat et..Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
valizler mi içindekiler mi?Uuuuuuhhhh ne yaptın arkadasim. Çok fazla değil mi bunlar?
Yokk valizlerr.. gerçekten çok büyük gozukuyo lar. :) böyle bildiğin tatil valizi gibi duruyor.. :)valizler mi içindekiler mi?
valiz ve spor cantası küçük boy tatlım resimde büyük görünüyo
içindekileri diyorsan gereksiz hiç bişey koymadım diye düşünüyorum ama...
Uuuuuuhhhh ne yaptın arkadasim. Çok fazla değil mi bunlar?
Icindekilere dememiştim.. :) valizler için söyledim.. çok büyük gözüküyor da.. :)çok değil ki gayet normal hepsi kullanılıyor ama hepsi, bebeğin eldiveni düşse yere daha kullanamazsın , kaka olur çiş olur,süt lekesi olur, annenin çamaşırı kan olur vs.
bende iki çanta yaptım bir spor birde böyle bebek çantası gibi ama tıklım tıklım oldu valize koyucam birini en güzeli
duvar sildirmicem ama detaylı temizlik yaptırcam aralığın son haftalarına doğru halı koltuk silme mutfak dolap silme perdeler camlar banyo dip köşe yaptırcam canımkızlar doğumdan önce detaylı temizlik yaptırmayı düşünen var mı
şu açıdan soruyorum, bebek için ev daha temiz olsun diye duvar falan sildirmeyi düşünüyor musunuz
tamam canım bugün tersinden anlıyorum ben her şeyi:) kusura bakmaIcindekilere dememiştim.. :) valizler için söyledim.. çok büyük gözüküyor da.. :)
emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mı
bir de süt sağmak için pompa almadım henüz, o ne zaman gerekiyor, hemen mi almam lazım yoksa çalışmaya başlayınca mı
çalışmasan da evdeyken fazla sütün olursa sağar koyarsın canım buzluğa.süt pompası hemen gerekmiyor ama değil mi, çalışan anneler için gerelidir herhalde
loğusa külodunu hiç kullanamadım ben çok rahatysız edici bişey. normal külot yeterli oluyor. hiç gerek yok bence.kızlar lohusa külodu, normal külotlara göre neden tercih edilmeliGebe eğitiminde ebe o küçücük külotları doğumdan sonra giymeyin dedi. Pedi de bağlayınca külotlar iyice aşağı iniyormuş. Lohusa külodu ya da yüksek belli babaanne külodu giyin dedi. Hem sarkan göbeği tutuyormuş. Kullan atları da tavsiye etmiyormuş terletiyormuş onlar. Ben de daha almadım ama ilk fırsatta alacağım.
diğerleri küçük olur rahat olmaz falan diye mi
5li kullan at lohusa külodu almak yeterli mi
Günaydın kızlar bugun keyifsizim esim grip gece hep onunla ilgilendim üstüne bende cok Afedersiniz ishal olmusum ki zarzor tuvalete cikan biri olqrak mucize olurdu sanirim..oldubama iste..adam ilgi bekliyor hasta yataktan kalkamiyor ben ilgi bekliyorum kizcem dogsa buyuse de anasina babasina bi tas corba hazirlasa :) :)
Rica ederim. Sıkıntı yok.. :)tamam canım bugün tersinden anlıyorum ben her şeyi:) kusura bakma
Icindekilere dememiştim.. :) valizler için söyledim.. çok büyük gözüküyor da.. :)
Günaydın kızlar bugun keyifsizim esim grip gece hep onunla ilgilendim üstüne bende cok Afedersiniz ishal olmusum ki zarzor tuvalete cikan biri olqrak mucize olurdu sanirim..oldubama iste..adam ilgi bekliyor hasta yataktan kalkamiyor ben ilgi bekliyorum kizcem dogsa buyuse de anasina babasina bi tas corba hazirlasa :) :)
ay ben o oğluşu yerim yaa :))geçmiş olsun canım ikinizede, ayyy bak oğlum 3,5 yaşında üstüme battaniye örter, çorabımı getirir giydirir ben hasta olunca
emziği ilk gece hastanede vermiştim. biberon da sütüm hemen gelmediği için kullandım yani lazım olur.
pompayı da iyiki öncesinde almışım çünkü sütüm gelmeyince sürekli uyarma amaçlı çalıştırmıştım memede.
çalışmasan da evdeyken fazla sütün olursa sağar koyarsın canım buzluğa.
loğusa külodunu hiç kullanamadım ben çok rahatysız edici bişey. normal külot yeterli oluyor. hiç gerek yok bence.
güzel mobilyalarınızı ve cicilerinizi sağlıkla kullanınBdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
ye canım:) sizinkilerde yapacak öyle inşaallahay ben o oğluşu yerim yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?