Doktordan geldim kızlar. Bebişim 32+2 2000 gr , 42 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış, normal doğurabilirim yani dedim. İstiyo musun norma dedi evet dedim. Bi sıkıntı görünmüyor yapabilirsin
Ayyy bi yazılmadı mesaj yazabildiğim kadarını cevapla dedim. Burdan devam edeyim. Normal olabilir dedi Dr ama daha çatı muayenesi filan olacak. Bi de oğluşumun boynuna kordon dolanmış ben korktum ama önemli bişi değil hareketlerini takip et sadece dedi. Kontrol öncesi nst ye girdim.
günaydın kızlar herkes iyidir inş bizde hamndolsun iyiyiz kızım geceden beri çok sessizdi tık yoktu konuştumonla tık yok yine kahvaltı ettik normalde durmaz şaşırdım kaldım sonra müzik açtım ona 10 saniye sonra başladı oynamaya ooy dedim kuzum gözlerim doldu çünkü dün gece çok kötü bir rüya gördüm çamaşırımda kan vardı ve acilen doktora gittik bebeğinizi kaybetmişsiniz dedi sabah o korkuyla kalktım birde hareket etmeyince hepten kötü oldum müzikle hareket edince başladım ağlamaya dayanamadım
valla bunu bende düsunmedim deil canim da.ya sezeryanda anneyi bir gün yatirip taburcu ediolar.ins bebislerimde benimle evimize döner ins.öbur türlu yetmezse artk annem veya esim takviye getirirler artk.iyiye odakliyim kötü düsunmek istemiorum.ondan da bi canta yeter die düsunuorum
oda şaşırmış artık iyice hergün koca göbek gebe görmekten heraldebaşak yükselen burcum
acayip titizim sorma.
hani benim bebe biraz zayıftıya minionem o olay üstüne istedi bu kadar erken nst galiba
ne biliym acaba erken doğuracam diye bi potansiyel mi görüyo bende anlamadım
ayy meraklı sana dün yazıcaktım eşim girmin dibime habire okuyo ne yazıyorum diye cvp yazamadım sana o yüzden yakalanmıyım diye,ev aralığınız ne kdr uzajklıkta bilmiyorum ama bizim aramız 35 km kdr,ayy valla bende tam senin tersi fikrinde oldum,bana onların gelmesi daha elzem eziyet geliyor çünkü,sen 2 hafta önce ayy canınız çekmesin yazmıyorum adını zahmetli yapılan bir yemek söylüyor,sana gelelimde sende yapalım,sanki ben artık sofra kurmaya halim var,sanki yemek partisinin zamanı,amaç işte ara uzamasın,gelinip gidilsin,bende eşime bana bak dedim bnm artık saatlerce oturcak halim yok,kimseye hizmet edemem,biz dedim gidelim o zmn,mecbur biz gittik yani,yine 6 saate yakın oturuyorsun,ben kendi annemin evi gibi rahat edemiyorum,uzanamıyorum,pijama ile oturamıyorsun,hamile pantolonunun beli sıktı sıktı o kdr saat,zorlada koyup koyup beslediler o gece 2 kg almışım zaten ,o yüzden cnm ben yine gideyimde iş çıkmasın taraftarıyım ama her 2 şeklide sıkıntılı bu halimizde o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum dert etme sen
ahh cnm yaa,korkma annesii hiçbirşey olmamıştır,her daim açlıktan guruldayan karnımın sesi bebeğe daha yakın olduğu için inan bana dışarıdan gelen o sesden o mide gurultusu onlara çk daha yakından ve ürkütücü geliyordur,Allaha emanetler onlar,sakın korkma tamam mıSelam güzel anneler..gördüğüm kadarıyla hazırlıklar yavaş yavaş bitmeye başlamış.Bendeyse hiçbir hazırlık yok. Erkenden gelmeye karar verse çıplak kalacak kuzucum.Gerçi her şeyimizi beşiğimiz de dahil olmak üzere anneannem,zle dedemiz aldı ama haftaya göndericekler. Banaysa biraz daha sabret kızım demekten başka bişey düşmüyor
Dün babamız sobayı yakmaya çalışırken aniden sobanın kapağını düşürdü ve baya kuvvetli bi ses çıktı.Benim minik meleğimde uyuyodu sanırım sesle birlikte güçlü bir tekme attı bana..Daha karnımdayken korkutmayı başardı minik kızımıızı babamız..Gerçi babamız daha çok korktu bişey olacak bebeğe diye.Gözleri doldu, geldi gitti öptü hareketlerini izledi..
oda şaşırmış artık iyice hergün koca göbek gebe görmekten heraldebir dediği bir dediğini tutmuyor,yine geçen haftaya kdr severdim ama o dediklerini duyduktan sonra sinir oluyorum artık dr a da :)
habire gelen bebekleri şapır şupur öpüyor,gelmiş 42 yaşına kendi evli çocuk doğurmuyor,peeee böyle işmi olur ayy çok taktım ben bu kadına sanırım,öyle dermi ikide bir oğluşun şişko şişko diyee ,böyle sinir olurum işte
ahh hiç sorma hele göğüslerim tıpkı olmuş inek memesi gibi
benimde sola yatmaktan sol yüzüm yamuldu
valla hepimiz insanlıktan cıktık
az kaldı az doğuracaz Allah ın izniyle
hemen internetten açıp baktım zaten.kapı çarpması gibi kuvvetli ve aşırı sesler aniden uyanmasına neden olup korkutabilir diye yazıyodu. ama okadar bi zararı yok.:) eminim eşim bebişten daha çok korkmuştur,ağlayacaktı nerdeyse...ahh cnm yaa,korkma annesii hiçbirşey olmamıştır,her daim açlıktan guruldayan karnımın sesi bebeğe daha yakın olduğu için inan bana dışarıdan gelen o sesden o mide gurultusu onlara çk daha yakından ve ürkütücü geliyordur,Allaha emanetler onlar,sakın korkma tamam mı
ahh hiç sorma hele göğüslerim tıpkı olmuş inek memesi gibizaten büyüktüler hepten büyüdüler,sırtım olmuş dev gibi,hiçbir sütyenim olmuyor,bir kaç model aldım onlarda balensiz diye tüm meme dokusu sanırım süt kanalları göğüs ortasında toplanıyor sütyenlerin biçimsizliğinden memeler benim oldu 5 gen,dörtgen,ve ben zayıf değildim belki manken fiziğim yoktu ama güzel bir kadın dım ya,şimdi varya olmuşum bir çöp tenekesi,face grubunuda üyeyim ben ara ara resim atıyoruz oraya herkes bir övgü bir övgü,içimden diyorum makyajyaptım süslendim gzl giyindimde böyle,siz beni bir ev hali pijamayla görseniz,beğen butonuna basarmısız-nız acaba
3 gunde bayagi cokmus ya.evet eve yedek hazirlarm olmadi.bizim burda bir gun olunca ona göre düsundm ben tabiçok iyi kilosu canım bence :) maşallah sizekendini germe düz yatma bişey olmaz rabbimin izniyle
bana da oluyor böyle arada kıpırdayınca dünyalar benm oluyor kıyamam yaa :)
benm hastane 3 gün tutuyormuş canım sezeryanı eve de birçanta hazırla fazla kalırsanz eşin zorlnmadan getirir
ben verdim o kadar para da yine degisen bir sey olmadi bi baktm gecen nasl catlamisimayyy kız çok güldürdün beni
bende 80 tl yi çatlak kremine vermedim diye kendimi akıllı zannediyodum bugün aynadan bi baktım göbegime, korkup kazagımla hemen geri örttüm
çatır çatır çatlamamış yarılmış resmen her yeri
bak işte orda gerçekten çok büyük hata yapmışsın,belki çevrende görmedin diye bana olmaz diye düşünmüş olabilirsin,ben ablamın göbeğini gördükten sonra hamilelik demek benm için eşittir göbek çatlağı kabusu,o hep bana derdiki bana bak sakın parasını görme,sürmeye üşenme hep beni örnek al,çatlasan bile ne azından beterinden seni korur derdi,tmm belki yine çatlıcak ama 100 çatlak yerine 30 catlıycak misal,o yüzden belki 80 lira 3.cüyü aldım geçen hafta sanırım doğuma kdr yeter,henüz bir şey yok ama bu olmıycak anlamına gelmez,bakalım zaman göstercek,bu son ay daha çok oluyormuş,tmm krem alma ama en azından bebe yağı badem yağı sür,hep nemli kalsın derimayyy kız çok güldürdün beni
bende 80 tl yi çatlak kremine vermedim diye kendimi akıllı zannediyodum bugün aynadan bi baktım göbegime, korkup kazagımla hemen geri örttüm
çatır çatır çatlamamış yarılmış resmen her yeri
ha sezaryen sonrasını bilemicem canım benim normal olmuştu.sezeryan olacaklar için normal kilot olmaz diye düşünüyorum
çünkü normal kilotların boyu tam sezeryan kestikleri yere denk geliyor
bi ikinciside hasta bezi biraz kalın bişe bebek bezi gibi
normal kilotla hasta bezini kullanamıyosun cünkü hasta beziyle beraber normal kilot dahada aşağı inmiş oluyor
onun için battal boy kilot aldım ben
hem hasta bezini daha iyi tutar hemde sezeryan cizgisine denk gelmez.
tabi sen daha önceden deneyimlisin daha doğrusunu bilirsin
çok teşekkürler, peki biberonda nasıl bir şey tercih etmeliyim
bir de süt pompası elektronik mi daha kullanışlı oluyor ve hangi ürünü tavsiye edersin
bu süt pompası elktrikliler 250 lira manueller daha ucuz,manuel olunca çokmu zor kulllanılıyor?
3 haftada çağırıyo beni canımmaşallah bebişinede sanada bende 32+4 üm doktor 2 haftada gel demedi sen kontrollere ne sıklıkla gidiyorsun
Arada nerdeyse 200 gr fark var canım az değil gîbi sankiyaa ben artık bu dr ları çözemıyorum cnm ya,32+2 de dr a gidiyosun 2000 gr dio bebeğine 3000-3300 doğar dio,ben 32+2 de gidiyorum 2160 gr çıkıyor aşırı tombul bir bebek diyor 3800 den aşağı doğmaz diyor,bu nasıl iş anlamadım valla
İnşallah canım şimdiye kadar genel olarak rahattım pimpiriklendim birazçok iyi kilosu canım bence :) maşallah sizekendini germe düz yatma bişey olmaz rabbimin izniyle
bana da oluyor böyle arada kıpırdayınca dünyalar benm oluyor kıyamam yaa :)
benm hastane 3 gün tutuyormuş canım sezeryanı eve de birçanta hazırla fazla kalırsanz eşin zorlnmadan getirir
ben verdim o kadar para da yine degisen bir sey olmadi bi baktm gecen nasl catlamisim
aynen canim bünyeyle alakali naparsan yap catlio demekki hem ne catlamayaa hemde kullandığın halde öylemi
gerçi bana yakınlarım hep diyodu çatlayacagı varsa ne kullansanda catlıyo diye
bak işte orda gerçekten çok büyük hata yapmışsın,belki çevrende görmedin diye bana olmaz diye düşünmüş olabilirsin,ben ablamın göbeğini gördükten sonra hamilelik demek benm için eşittir göbek çatlağı kabusu,o hep bana derdiki bana bak sakın parasını görme,sürmeye üşenme hep beni örnek al,çatlasan bile ne azından beterinden seni korur derdi,tmm belki yine çatlıcak ama 100 çatlak yerine 30 catlıycak misal,o yüzden belki 80 lira 3.cüyü aldım geçen hafta sanırım doğuma kdr yeter,henüz bir şey yok ama bu olmıycak anlamına gelmez,bakalım zaman göstercek,bu son ay daha çok oluyormuş,tmm krem alma ama en azından bebe yağı badem yağı sür,hep nemli kalsın derim
kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini
kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini
amin canim cümlemize inshaklısın ne diyim
bide gebelik heyecanı bebek heyecanı derken şimdi çatlakları çok umursamıyorum ama
sanırım doğurduktan sonra üzüleceğim
Allah yardımcısı olsun
Hayırlı doğumlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?