2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy gecmısı okuyup bıtırmeden yazmaym dıyom ama bız yazıyım donup okurum yıne bebek magnetlerıne bugun devam edıcem esımde begendı ornegı atacgm bı bıtırym hepsını... Sabah kızımı hacettepe cocuga goturduk yenı geldık alerjı ummunolojıye sevk edecekler kan falan alındı persembe yıne gıdıp soncları alıp dr gosterıcez ayy kuzum muayenede okadar akıllıydı ıgne yapılınca kan ıcın nasıl agladı nazlanıyor sımdı.. Babamızda ızınde arabayı tamıre goturdu bi.. Ahmette ıcerde horon tepıyor bugun 37.haftaya gırdık hadı bakalım az kaldı :)

Doktordan geldim kızlar. Bebişim 32+2 2000 gr , 42 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış, normal doğurabilirim yani dedim. İstiyo musun norma dedi evet dedim. Bi sıkıntı görünmüyor yapabilirsin

çok iyi kilosu canım bence :) maşallah size kendini germe düz yatma bişey olmaz rabbimin izniyle

bana da oluyor böyle arada kıpırdayınca dünyalar benm oluyor kıyamam yaa :)

benm hastane 3 gün tutuyormuş canım sezeryanı eve de birçanta hazırla fazla kalırsanz eşin zorlnmadan getirir

başak yükselen burcum
acayip titizim sorma.
hani benim bebe biraz zayıftıya minionem o olay üstüne istedi bu kadar erken nst galiba
ne biliym acaba erken doğuracam diye bi potansiyel mi görüyo bende anlamadım
oda şaşırmış artık iyice hergün koca göbek gebe görmekten heralde bir dediği bir dediğini tutmuyor,yine geçen haftaya kdr severdim ama o dediklerini duyduktan sonra sinir oluyorum artık dr a da :)
habire gelen bebekleri şapır şupur öpüyor,gelmiş 42 yaşına kendi evli çocuk doğurmuyor,peeee böyle işmi olur ayy çok taktım ben bu kadına sanırım,öyle dermi ikide bir oğluşun şişko şişko diyee ,böyle sinir olurum işte

canım bende senin düşüncendeym halim yok gidince oturmaya bile ki
gelecekler onlara sofra hazırlayıp çay koyıyım
o yüzden ben hiç konusunu bile açmıyorum gelin diye
arada bir gediyoruz onda da ağrımayan yerim kalmıyor
dediğin gibi bende uzanamıyorum anca oturuyorum

ahh cnm yaa,korkma annesii hiçbirşey olmamıştır,her daim açlıktan guruldayan karnımın sesi bebeğe daha yakın olduğu için inan bana dışarıdan gelen o sesden o mide gurultusu onlara çk daha yakından ve ürkütücü geliyordur,Allaha emanetler onlar,sakın korkma tamam mı

ilahi
42 yaşındamı hay maşallah

benimde sola yatmaktan sol yüzüm yamuldu
valla hepimiz insanlıktan cıktık

az kaldı az doğuracaz Allah ın izniyle
ahh hiç sorma hele göğüslerim tıpkı olmuş inek memesi gibi zaten büyüktüler hepten büyüdüler,sırtım olmuş dev gibi,hiçbir sütyenim olmuyor,bir kaç model aldım onlarda balensiz diye tüm meme dokusu sanırım süt kanalları göğüs ortasında toplanıyor sütyenlerin biçimsizliğinden memeler benim oldu 5 gen,dörtgen,ve ben zayıf değildim belki manken fiziğim yoktu ama güzel bir kadın dım ya,şimdi varya olmuşum bir çöp tenekesi,face grubunuda üyeyim ben ara ara resim atıyoruz oraya herkes bir övgü bir övgü,içimden diyorum makyajyaptım süslendim gzl giyindimde böyle,siz beni bir ev hali pijamayla görseniz,beğen butonuna basarmısız-nız acaba

hemen internetten açıp baktım zaten.kapı çarpması gibi kuvvetli ve aşırı sesler aniden uyanmasına neden olup korkutabilir diye yazıyodu. ama okadar bi zararı yok.:) eminim eşim bebişten daha çok korkmuştur,ağlayacaktı nerdeyse...

ayyy kız çok güldürdün beni
bende 80 tl yi çatlak kremine vermedim diye kendimi akıllı zannediyodum bugün aynadan bi baktım göbegime, korkup kazagımla hemen geri örttüm
çatır çatır çatlamamış yarılmış resmen her yeri

3 gunde bayagi cokmus ya.evet eve yedek hazirlarm olmadi.bizim burda bir gun olunca ona göre düsundm ben tabi

ben verdim o kadar para da yine degisen bir sey olmadi bi baktm gecen nasl catlamisim

bak işte orda gerçekten çok büyük hata yapmışsın,belki çevrende görmedin diye bana olmaz diye düşünmüş olabilirsin,ben ablamın göbeğini gördükten sonra hamilelik demek benm için eşittir göbek çatlağı kabusu,o hep bana derdiki bana bak sakın parasını görme,sürmeye üşenme hep beni örnek al,çatlasan bile ne azından beterinden seni korur derdi,tmm belki yine çatlıcak ama 100 çatlak yerine 30 catlıycak misal,o yüzden belki 80 lira 3.cüyü aldım geçen hafta sanırım doğuma kdr yeter,henüz bir şey yok ama bu olmıycak anlamına gelmez,bakalım zaman göstercek,bu son ay daha çok oluyormuş,tmm krem alma ama en azından bebe yağı badem yağı sür,hep nemli kalsın derim

ha sezaryen sonrasını bilemicem canım benim normal olmuştu.
öncesinde karnı kapatsın diye giyilen uzun külotları demiştim ben. hamileliğimde hiç giyemedim de kullanışlı gelmemişti.

çok teşekkürler, peki biberonda nasıl bir şey tercih etmeliyim
bir de süt pompası elektronik mi daha kullanışlı oluyor ve hangi ürünü tavsiye edersin

bu süt pompası elktrikliler 250 lira manueller daha ucuz,manuel olunca çokmu zor kulllanılıyor?

ben biberon ve sağma makinesini (otomatik) avent almıştım. 200 civarı onun fiyatı sanırım.
ama memnun kaldım. manuel kullanan arkadaşlarım tavsiye etmemişti manueli. iki saat elinle sağmak zor demişlerdi. kullanan arkadaşlara danışmak lazım tabi. ama ben elektrikliden baya memnun kaldım. 1.5 sene sağdım. biberonu da avent almıştım uyumluydu hemen sağıp başlık değiştirip koyuyodum buzdolabına falan. ama sağma işin yoksa başka markalarınki de olur çok farketmez. ilk zamanlar hep cam öneriliyo ama sağma olayı işin içine girince pek cam yok galiba piyasada bilen varsa yazsın burda da.

maşallah bebişinede sanada bende 32+4 üm doktor 2 haftada gel demedi sen kontrollere ne sıklıkla gidiyorsun
3 haftada çağırıyo beni canım
Arada nerdeyse 200 gr fark var canım az değil gîbi sanki

İnşallah canım şimdiye kadar genel olarak rahattım pimpiriklendim biraz

haklısın ne diyim
bide gebelik heyecanı bebek heyecanı derken şimdi çatlakları çok umursamıyorum ama
sanırım doğurduktan sonra üzüleceğim

kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini

Allah yardımcısı olsun
Hayırlı doğumlar nasip etsin...

kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini

hayırlısıyla alır inş bebeğini kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…