2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
çok oldum,gebeliğimin başından beri enfeksiyonum akıntım eksik olmadı ama hiç bi zaman antibiyotik vermedi hep fitille atlattık,belki seninki çok yoğundur

Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Masallah canım cok şık.. Cok güzel.. Böle odaları görünce üzülüyorum.. Bnmde imkanım el verse de şöle güzel bi oda yapavilsen. Ne kızıma yapabildim ne ogluma.. Nasip kısmet.. Rabbim bizlerde genc odalarını yapmayı nasip etsin nediyeyim arkadasın.. Odanız cok gusel huzurlu..basın agrısa gir odaya ohh ferah ferah...
Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin canım..

hadıya:)gercı bakalım bız neler yasıycaz.sen bızden deneyımlsın.yanı ılk gebelgnı yasayanlardan.ben sendn ogrenıym asıl.ogrenmeye cok acıgmdır:)

Canim guzel dilejlerin icn tsk ederim ama bilio musun bunlar hep bos seyler aslinda. rabbim en mühimi sağlıki gunler versin bebeklerimize ve bize.. onlar bu odalarin mobilyalarin hiiic farkinda degiller aslinda tek ihtiyaclari sevgimiz.. bi manav sandiginda bile yatarlar onlar sevgi hzur olsun onlara verecegimiz seyler.. ne arkadaslarim var 3 katli evlerde 50 m2 odalar yapmislar evlatlarina huzurlari yok.. hic uzulme guzel anne :) kucagina alacagin bebegnin gozu senden baska bsey gormicek rabbim en en en guzelini sizler gibi kalbi temiz olanlara versin

Yarın dr a gıtcem anneler.. Cok merak ıcındeyım bebıs nasıl acaba. Kızımdan dolayı cok yoruluyorumda. Sureklı karnımda bı agrı. Hep kucagma gelmek ıstıyor. Aldıgım kiloda korkutuyo beni. Yarın ınsallah ıcımı ferahllatcak bıseyler soyler Nazife hanm..

anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya

canım o kadar değil 20 sinde doğurup doğurmıcağımızı kim biliyor töbe töbe sen git 1 hafta falan sonra ne olur ne olmaz
benim dr hep 1 ayda gel dedi ama ben en geç 3 haftada gidiyorum umrumdamı

cok saol canım bılgılerın ıcın.bu haftada olup ntsye gırmeyen tek kısı benım galıba

Cokkk saol canıım... Amin inşallah cok haklısın.. İnş yawrularımıza sefkat sevgi saygı merhamet yolunda yoldas oluruz..
Ama yinede odam cok güzel

2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim

ayyy cnm kusura bakma ya çok geç görmüşüm msjını,çok t.ederim Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,senin prensinde sarı odasında huzurla büyüsün inşallah,tamm yakından çekip atıyorum tacı
o tüylü topuklu terlik aslında sözlendiğimde bohçaya koymuşlardı 1 kere bile giymedim,kısmetse şu 40 bebek mevlütü kayınvalidenin evinde olcak 100 kişi gelceklermiş bende delirdim,otobüsmü tutcaksın dedim,aramız 35 km,neyse oğluşumu arabaya koyup biz gidicez artık onlara,ben hayatımda hiç bebek mevlütüne gitmedim,ne giyilir ne yapılır,hepsi kv anlattı,ister dedi pijama takımı giy,taytlı bir kıyafet olur,elbise olur,madem yatakta yatıcam guzel bir pijama takımı aldım yatayım yatağa hiç çıkmayım ezilirim zaten 100 kişinin içinde,sonra o pijama taşlar yapıştırdım süsledim,dedim aa o giymediğim süslü terliğede bir zımbırtı yapıştırdım,birde bir taç uydurdum,bunları giymeyi düşünüyorum kısmetse,diğerleri hastane pijama takımım ile geceliğim olcak kısmetse

anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya
Aslında ben erken doğum riskim yüzünden girdim yani erken girmek zorunda kaldım. Sen stres yapma canım daha bir çok arkadaş girmemiş henüz.

İşte şimdi yaz olsaydı cok sıcaklardık ama cıvıl cıvıl olurduk.. İyice agrlastık.. Havada bir rehavet.. Aman rabbm!!!!
Gerçi kıs cocugunun bi artısı cocuk yaza kadar ele avuca geliyo..
Bnm kızım 2012 agustos kuzusu.. Tam yaz.. Allahım..15 gün sonra bayramdı.. Hümoşum daha 15 günlük düşnünü.. Zordu zor.. Neyse en fazla bir ayım kaldı.. Azcık daha sabredeyim.. daha da kıcımı kasımaya vaktım olmıcal nasılsı

canım o kadar değil 20 sinde doğurup doğurmıcağımızı kim biliyor töbe töbe sen git 1 hafta falan sonra ne olur ne olmaz
benim dr hep 1 ayda gel dedi ama ben en geç 3 haftada gidiyorum umrumdamı
bende ole dusunuyorum o kadar beklemeyıp gtcem.yanı belkı dogurdum o tarıhe.bak kızdım smdı doktora:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…