çok oldum,gebeliğimin başından beri enfeksiyonum akıntım eksik olmadı ama hiç bi zaman antibiyotik vermedi hep fitille atlattık,belki seninki çok yoğundurİii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
Masallah canım cok şık.. Cok güzel.. Böle odaları görünce üzülüyorum.. Bnmde imkanım el verse de şöle güzel bi oda yapavilsen. Ne kızıma yapabildim ne ogluma.. Nasip kısmet.. Rabbim bizlerde genc odalarını yapmayı nasip etsin nediyeyim arkadasın.. Odanız cok gusel huzurlu..basın agrısa gir odaya ohh ferah ferah...Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Ooh mis gibi valla.. Sade ferah huzurluu. Benmi girip yatsam neeBuda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
hadıya:)gercı bakalım bız neler yasıycaz.sen bızden deneyımlsın.yanı ılk gebelgnı yasayanlardan.ben sendn ogrenıym asıl.ogrenmeye cok acıgmdır:)hımm genelde bu ufak valiz çantalara konuyr o zmn . Bnde hmn yarın gdym alym bu çantalardan. Çunku bbk çantam koycgm seyleri almz . İlk bbkte kv poşete koydrtmuştu mnyk gbi koymştum içinde iç çamaşirları filanda var bi duşse hadee ama bnda bilinçliym artık.
anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumyaBen şimdiye kadar 3 kere girdim canım, ama sancı icin degil, bebeģin hareketlerine baktı drum.
Masallah canım cok şık.. Cok güzel.. Böle odaları görünce üzülüyorum.. Bnmde imkanım el verse de şöle güzel bi oda yapavilsen. Ne kızıma yapabildim ne ogluma.. Nasip kısmet.. Rabbim bizlerde genc odalarını yapmayı nasip etsin nediyeyim arkadasın.. Odanız cok gusel huzurlu..basın agrısa gir odaya ohh ferah ferah...
Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin canım..
anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya
cok saol canım bılgılerın ıcın.bu haftada olup ntsye gırmeyen tek kısı benım galıbaBen iki kere girdim kontroller 2 haftada bir olunca her kontrolde nst ye de girdim. Karnını açıp uzanıyorsun karnına iki tane aparat koyuyorlar dursun diye de lastiklerle tutturuyorlar bebeğin kalp atışı hareketi sancı sıklığı falan ölçülüyor 15 dk falan sürüyor aparatları bağlı olduğu makineden aynı anda sonuç kağıda yavaş yavaş döküm halinde çıkıyor. Bitince kağıdı koparıp veriyorlar hemen bitti. Hiçbir zorluğu yok sadece dakikalarca yatmak sıkıntı veriyo biraz onun disinda birsey hissetmiyorsun taktikleri aparatları içerde sesleri makineye ulaştırmak için sadece.
Birkaç resim ekledim bak böyle
Eki Görüntüle 1322381 Eki Görüntüle 1322382 Eki Görüntüle 1322383
Cokkk saol canıım... Amin inşallah cok haklısın.. İnş yawrularımıza sefkat sevgi saygı merhamet yolunda yoldas oluruz..Canim guzel dilejlerin icn tsk ederim ama bilio musun bunlar hep bos seyler aslinda. rabbim en mühimi sağlıki gunler versin bebeklerimize ve bize.. onlar bu odalarin mobilyalarin hiiic farkinda degiller aslinda tek ihtiyaclari sevgimiz.. bi manav sandiginda bile yatarlar onlar sevgi hzur olsun onlara verecegimiz seyler.. ne arkadaslarim var 3 katli evlerde 50 m2 odalar yapmislar evlatlarina huzurlari yok.. hic uzulme guzel anne :) kucagina alacagin bebegnin gozu senden baska bsey gormicek rabbim en en en guzelini sizler gibi kalbi temiz olanlara versin
cok saol canım bılgılerın ıcın.bu haftada olup ntsye gırmeyen tek kısı benım galıba
@Bdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallahorda taşlı bi taç var one güzel bişey yahuuuuuu yakından ceksene bi foto doğumdan sonramı takıcaksın güzel anne maşaallahhhhhhEki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
Cokkk saol canıım... Amin inşallah cok haklısın.. İnş yawrularımıza sefkat sevgi saygı merhamet yolunda yoldas oluruz..
Ama yinede odam cok güzel
hayatım odanız süper bayıldım güle güle büyüsün minik bebeğinnBuda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Aslında ben erken doğum riskim yüzünden girdim yani erken girmek zorunda kaldım. Sen stres yapma canım daha bir çok arkadaş girmemiş henüz.anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya
bende ole dusunuyorum o kadar beklemeyıp gtcem.yanı belkı dogurdum o tarıhe.bak kızdım smdı doktora:)canım o kadar değil 20 sinde doğurup doğurmıcağımızı kim biliyor töbe töbe sen git 1 hafta falan sonra ne olur ne olmaz
benim dr hep 1 ayda gel dedi ama ben en geç 3 haftada gidiyorum umrumdamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?