- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmaya
Doğuma 1 ay kala gelmesini istedik yardimci olmasi için
Kalkti simdi geldi
15 sonra gidip ne zaman gelecek bilmiyorum
Bu halimle hizmet ediyorum erken kalkiyorum
Bir çorap bile getirmemiş bebeğe
Kendi annem 8 aydir doldurdu evi
Oda babaanne olacak ama kilini kipirdatmiyor
Sen sinir olmayayim da kim olsun
36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariyla
Bende yaptim koydum köşeye canim simdiden
ayyy hatırlıyorum şuşe seni,gelicekler diyordun 1 ay önce,demek geldiler gittiler,şimdi yine sülalecek sana doğum yapınca kalmayamı gelcekler yine yoksa hayAllah
Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
halamın kızı sezeryan oldu genel anestezi ile ameliyattan sonraki gün ev süpürdü ne kadar tanıdığım varsa sezeryandan sonra hemen ayağa kalktılarrrrr korkulacak bişiy diil yani bünye meselesi eğer kuvvetliysen çabuk ayağa kalkarsınSezeryan konusunda tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz ilk gün neler oluyor..Haliyle kalkamamışınızdır tuvalet ihtiyacı için bunun için idrar torbası falanmı takılıyor.Birde arkadaşım dedi ilk gün ameliyat önlügü ile kaldım dedi.Bunlar olursa ben tabiki sezeryan olursam ilk gün ailem dışında ziyarete gelmek isteyenleri kibarca kabul etmeyecegim yaa.Hiç hoşlanmıyorum beni öyle görmelerinden üffff((
Insallah canım yaa egerki olursa sezeryan bende hemen toparlanmak istiyorum.Bünyem kuvvetlidir yani doktorum demişti vaginal bir yarayı lazerle tedavi etmiştide benim sesim hiç çıkmamış dedi ne kadar kuvvetli bir bayansınız şimdiye kadarbütün bayanlar sorup durdular bitene kadar siz hif oralı degilsiniz diye ama bakalım tabikihalamın kızı sezeryan oldu genel anestezi ile ameliyattan sonraki gün ev süpürdü ne kadar tanıdığım varsa sezeryandan sonra hemen ayağa kalktılarrrrr korkulacak bişiy diil yani bünye meselesi eğer kuvvetliysen çabuk ayağa kalkarsın
iste tamda bu yuzden sezeryan olmak ıstıyorum:) yanı benımde etrafımda herkes nerdeyse sezeryan ve hepsı ayaga kalktı hemenhalamın kızı sezeryan oldu genel anestezi ile ameliyattan sonraki gün ev süpürdü ne kadar tanıdığım varsa sezeryandan sonra hemen ayağa kalktılarrrrr korkulacak bişiy diil yani bünye meselesi eğer kuvvetliysen çabuk ayağa kalkarsın
Benim de bazen artiyor o sivi sonra bir sure gelmiyor erken dogumla alakasi yok bence doktor normal dedi2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
Ne zaman nasipse dogum tam anlamadım canım.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.. Normal veya sezeryan hepsinin zorlugu var.. Canım dogum şeklin degil saglıklı dogum yapmn önmli..Merhaba annişler,
Biz çok şükür bu zamana kadar gelebildik 34+5 ama ultrasonda bi hafta ileri
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.
Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.
Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...
Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..
Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn
Bizim odamizin aynisindan :) tek fark bizimki buyuyen besik :) bi de ben duvarlarina sticker yapistirdim :) ayy sadeyken de pek guzelmis haa guzel secim yapmisiz hihi gule gule buyusun bebislarimizzzBuda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
bende ole dusunuyorum o kadar beklemeyıp gtcem.yanı belkı dogurdum o tarıhe.bak kızdım smdı doktora:)
Merhaba annişler,
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.
Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.
Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...
Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..
Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn
Bence de en önemlisi bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak canım, normal sezeryan fark etmez, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Eşine tez zamanda kavuşman dileğiyle...Merhaba annişler,
Bizim odamizin aynisindan :) tek fark bizimki buyuyen besik :) bi de ben duvarlarina sticker yapistirdim :) ayy sadeyken de pek guzelmis haa guzel secim yapmisiz hihi gule gule buyusun bebislarimizzz
insan gerçekten sinir oluyor cnm . Ne varsa bu anneannelerde var. Benim annemde bir valiz kıyafet almiş bebişe kargoyla gondermiş . Kaynnmda almiş bişeyler battaniye body pjama filan onuda beni çocuga dogru bişey almamiştr kesin diyerekten almiş duydum . Almiş sonuçta . Ama almasaydı bnde sinir olurdum . Ha eksigimz yok çok sukur her seyimi dort dortluk yaptım ama insan bekliyor yani. O kadarıda oyle duşundugu için almiş ama bna gelipte hiç sormadı kızm bi eksigin varmi alincak bişeyin varmi diye zaten soguguz pk anlaşamayız. Ama olsun bnden uzak dursunda varsn bir çop almasın yeterki huzurum kaçmasın. Zaçaninda çk çektm bu yuzden . Çok sukur .Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmaya
Doğuma 1 ay kala gelmesini istedik yardimci olmasi için
Kalkti simdi geldi
15 sonra gidip ne zaman gelecek bilmiyorum
Bu halimle hizmet ediyorum erken kalkiyorum
Bir çorap bile getirmemiş bebeğe
Kendi annem 8 aydir doldurdu evi
Oda babaanne olacak ama kilini kipirdatmiyor
Sen sinir olmayayim da kim olsun
36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariyla
Bende yaptim koydum köşeye canim simdiden
Ben de daha girmedim panik yok kizlar 36 da gireriz benim 37 de olcak gerci tabi o da baglarsa bakalim :)cok saol canım bılgılerın ıcın.bu haftada olup ntsye gırmeyen tek kısı benım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?