2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
  • Merhaba kızlar ...okuyorum sizi ama nedense 2gündür keyfim yok yazamadım girip.Dün kontrolümüz vardı maşallah her şey yolunda sadece inatçı kızım daha dönmemiş. ..Bakalım hayırlısı tabiki hakkımızda Allah herşeyin en iyisini bilir.Biraz bunu takıyorum daha dogrusu hemen ayaga kalkamamak bebekle ilgilenememek falan filan canımı sıkıyor.Birde etrafımdaki umursamaz yakınlarım

Sezeryan konusunda tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz ilk gün neler oluyor..Haliyle kalkamamışınızdır tuvalet ihtiyacı için bunun için idrar torbası falanmı takılıyor.Birde arkadaşım dedi ilk gün ameliyat önlügü ile kaldım dedi.Bunlar olursa ben tabiki sezeryan olursam ilk gün ailem dışında ziyarete gelmek isteyenleri kibarca kabul etmeyecegim yaa.Hiç hoşlanmıyorum beni öyle görmelerinden üffff ((

Canim benimkiler de gelicekmis ocak basi. Kayinvalidem kalicakmis bizde. Bi sor bakalim ama demi. Dogum tarihim 22si gorunuyo, benim dogumdan once degil ki dogumdan sonra ihtiyacim var sana. Zaten gelip cok fazla kalabilecek durumda degil. Ayrica bi de beni arayin sorun de mi, kizim boyle dusunduk ama ne diyosun falan diye. Sinir oluyorum yaa, tamam oglunun evi de ayni zamanda benim de evim burasi de mi yani

ayyy hatırlıyorum şuşe seni,gelicekler diyordun 1 ay önce,demek geldiler gittiler,şimdi yine sülalecek sana doğum yapınca kalmayamı gelcekler yine yoksa hayAllah

Evet canim 1 ay olmadi daha 2 hafta falan oluyo heralde, ocak basinda tekrar gelip kalcaklarmis

Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee

Canim cok ama cok guzel, cok ferah bi oda olmus. Bayildim odaniza. Allah saglik sihhat agiz tadi versin insaallah..

halamın kızı sezeryan oldu genel anestezi ile ameliyattan sonraki gün ev süpürdü ne kadar tanıdığım varsa sezeryandan sonra hemen ayağa kalktılarrrrr korkulacak bişiy diil yani bünye meselesi eğer kuvvetliysen çabuk ayağa kalkarsın

Insallah canım yaa egerki olursa sezeryan bende hemen toparlanmak istiyorum.Bünyem kuvvetlidir yani doktorum demişti vaginal bir yarayı lazerle tedavi etmiştide benim sesim hiç çıkmamış dedi ne kadar kuvvetli bir bayansınız şimdiye kadarbütün bayanlar sorup durdular bitene kadar siz hif oralı degilsiniz diye ama bakalım tabiki

iste tamda bu yuzden sezeryan olmak ıstıyorum:) yanı benımde etrafımda herkes nerdeyse sezeryan ve hepsı ayaga kalktı hemen

2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
Benim de bazen artiyor o sivi sonra bir sure gelmiyor erken dogumla alakasi yok bence doktor normal dedi

Merhaba annişler,

Biz çok şükür bu zamana kadar gelebildik 34+5 ama ultrasonda bi hafta ileri
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.

Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.

Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...

Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..

Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn

İyi aksamlar kızlar.. Yemeklerimi yaptım..
Kızımı doyurdum.. Şükürler olsun.. Kızım böleöügnülerini tam ynince cok öutlu oluyorum.. Meyvemiz bitmişti babaya sipariş cektik.. Hava soguk olmasa cıkcam alıcam ama tek degilim yanımda b prenses var.. Onu gözetmem lazım..
Bıgun mutfakta meyve arıyo anne üzüm yood anne ema yood anne oyta(portakal)yood.. Muz vardı verdim.. Yedi ohh diyoXz meyve delisi bi kızım var..
Bugun arkafasım geldi siirimi bozdu gitti.. Cokta görüştügüm biti degil burdan bi komsu..bişi istemeye geldi bnde hazırlayana kadar buyur ettim ewe.. Ocugu var kızı3 yasına yakın.. Cocuk bişi soruyo aekadas bana onu bunu anlatıyo coxuk annesinin cenesii tutuo anne az bak dedi böle arkadas coxuga bi bagırdı ama nasıl biz kaldık böle.. Cocuga neler neler diyo.. Kızım sen gerizekalımısn salakmısın sussana bilşi konusuyorum.. Bidaha cenemi tutma mal kafalı falan..
Bnde kızdım yeter n... Dedim.. Nasıl bagırıyosun cocuga öle hemde bnm evimde.. Cocıuın aklında kalır içine kapanık olur.. Nasıl için gitmiyomu argo argo konusulurmu cocuga tutamadım kendimi ya. Bnm kızımda kulakları kapattı herzaman ki gibi.. Ayy merve snir etti bni diyo. Dedım cocuk kıcını yırttı bi bak egendim de cocuga deger ver bırak mılleti konusmayı dedim.. Walla kızım bana bişi sorcak dünya umrumda olmaz ii dk cvp ver coxuga ya dedim.. Cocoukta zaten annesinden korkup gitti koltugun kenarına oturdu
Zaten hassasım duygusalım agladım.. Onlar gidince.. Evimdeki birine böle dawranmak istemesdim.. Arkadasında moreli bozuldu ama analık bu degil.. Cocuk kenara sinince korkudan cok zoruma gitti.. Şimdi diyom karısmasamıydım.. Dahada gelmez bana belki.. Ama oda belki kafasına dank eder..
Ulan bnm adam kızıma ben uyu artık dedigim kızımnda babasının sesını duydugu agladıgı için tartısıyoz.. Böle bagırsam bosar bni
Bosamasın diye degilde ben yawruma kıyamam..o bnm parcam ya.. Neler yasıyoruz hiçmi kıymeti yok bilmiyorum ki.. Emanet onlar bize ya.. Şimdi kızımla ben sarkı söleye söleye iş yaptık.. Aklıma geliyo sürekli küçük kızın koltugun kenarına sinmesi oturup aglıyprum.. Co duygusal dönemdeyim cok....

Dogumun
Ne zaman nasipse dogum tam anlamadım canım.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.. Normal veya sezeryan hepsinin zorlugu var.. Canım dogum şeklin degil saglıklı dogum yapmn önmli..
Dr güven.. Dikkat et kendine .. Tarıh bellimi

Bugun oglusum pek bı yorgun.. Zor hareket edıyo

bende ole dusunuyorum o kadar beklemeyıp gtcem.yanı belkı dogurdum o tarıhe.bak kızdım smdı doktora:)

bende kızıyorum arada ama yapcak bişi yok artık :) biz bildiğimizi yapalım boşver canm

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım hiç üzülme nasıl olduğu önemli değil önemli olan o mis kokan cennet kokan yavrularımızı kucağımıza almak

Bence de en önemlisi bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak canım, normal sezeryan fark etmez, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Eşine tez zamanda kavuşman dileğiyle...

Bizim odamizin aynisindan :) tek fark bizimki buyuyen besik :) bi de ben duvarlarina sticker yapistirdim :) ayy sadeyken de pek guzelmis haa guzel secim yapmisiz hihi gule gule buyusun bebislarimizzz

:) amin canim saglikla buyusunler insallah.. cok begenerek aldik biz de bu takimi.. saglik sevgi ve huzur olsun yeter mobilyalar muhim dgl

insan gerçekten sinir oluyor cnm . Ne varsa bu anneannelerde var. Benim annemde bir valiz kıyafet almiş bebişe kargoyla gondermiş . Kaynnmda almiş bişeyler battaniye body pjama filan onuda beni çocuga dogru bişey almamiştr kesin diyerekten almiş duydum . Almiş sonuçta . Ama almasaydı bnde sinir olurdum . Ha eksigimz yok çok sukur her seyimi dort dortluk yaptım ama insan bekliyor yani. O kadarıda oyle duşundugu için almiş ama bna gelipte hiç sormadı kızm bi eksigin varmi alincak bişeyin varmi diye zaten soguguz pk anlaşamayız. Ama olsun bnden uzak dursunda varsn bir çop almasın yeterki huzurum kaçmasın. Zaçaninda çk çektm bu yuzden . Çok sukur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…