saol canim ins bekliyoruzzhayırlısıyla alır inş bebeğini kucağına :)
ayy meraklı sana dün yazıcaktım eşim girmin dibime habire okuyo ne yazıyorum diye cvp yazamadım sana o yüzden yakalanmıyım diye,ev aralığınız ne kdr uzajklıkta bilmiyorum ama bizim aramız 35 km kdr,ayy valla bende tam senin tersi fikrinde oldum,bana onların gelmesi daha elzem eziyet geliyor çünkü,sen 2 hafta önce ayy canınız çekmesin yazmıyorum adını zahmetli yapılan bir yemek söylüyor,sana gelelimde sende yapalım,sanki ben artık sofra kurmaya halim var,sanki yemek partisinin zamanı,amaç işte ara uzamasın,gelinip gidilsin,bende eşime bana bak dedim bnm artık saatlerce oturcak halim yok,kimseye hizmet edemem,biz dedim gidelim o zmn,mecbur biz gittik yani,yine 6 saate yakın oturuyorsun,ben kendi annemin evi gibi rahat edemiyorum,uzanamıyorum,pijama ile oturamıyorsun,hamile pantolonunun beli sıktı sıktı o kdr saat,zorlada koyup koyup beslediler o gece 2 kg almışım zaten ,o yüzden cnm ben yine gideyimde iş çıkmasın taraftarıyım ama her 2 şeklide sıkıntılı bu halimizde o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum dert etme sen
Bizim en büyük boy tekerlekli bavul var utanmasam ben onu hazırlıcam. Geniş geniş ferah ferah ama genelde herkes ufak çanta yapıyor. Daha bebeğin kıyafetleri yıkanacak işim çok.çok değil ki gayet normal hepsi kullanılıyor ama hepsi, bebeğin eldiveni düşse yere daha kullanamazsın , kaka olur çiş olur,süt lekesi olur, annenin çamaşırı kan olur vs.
bende iki çanta yaptım bir spor birde böyle bebek çantası gibi ama tıklım tıklım oldu valize koyucam birini en güzeli
canım bende senin düşüncendeym halim yok gidince oturmaya bile ki
gelecekler onlara sofra hazırlayıp çay koyıyım
o yüzden ben hiç konusunu bile açmıyorum gelin diye
arada bir gediyoruz onda da ağrımayan yerim kalmıyor
dediğin gibi bende uzanamıyorum anca oturuyorum
Bence hiç bir konuda olmadığı gibi bu konuda da tek bir doğru yok herkesin fikri ve rahatlığı farklı. Ben lohusa külodu alacağım internetten baktım normal külotlardan pahalı ama 3 tane almayı düşünüyorum.sezeryan olacaklar için normal kilot olmaz diye düşünüyorum
çünkü normal kilotların boyu tam sezeryan kestikleri yere denk geliyor
bi ikinciside hasta bezi biraz kalın bişe bebek bezi gibi
normal kilotla hasta bezini kullanamıyosun cünkü hasta beziyle beraber normal kilot dahada aşağı inmiş oluyor
onun için battal boy kilot aldım ben
hem hasta bezini daha iyi tutar hemde sezeryan cizgisine denk gelmez.
tabi sen daha önceden deneyimlisin daha doğrusunu bilirsin
canım enfeksiyonda bulantı kusma yapar bakıldı mı?
canım çok sevindim kızınla güzel vakit geçirmene hep böyle mutlu olun inşaallah
canım evde yapabilirim anca
canım günde 3-4 tanede bir şey olmaz, doğuma bir hafta kala yemeye başlayacaksın bir oturuşta bir kilo yiyeceksin ki içinde ki oksitosin etki etsin
canım ocak diyelim bencede:) sen benden önce görünüyorsun bakalım ne olacak:)
en güzeli susmamak ezilmemek herkes haddini bilecek
ay ne güzel sağolsun arkadaşın canım, biberonu ne kadardan verdin sipariş?
canım sağol hemen gıda boyası alıyorum:)
canım kampanyayı sordum ben 1,75 dedi 1 lira demedi o geçti dedi ben ayak şeklinde istiyorum sen ne kadar yaptırdın?
yok kolonya yapmıycam canım hastanede gelenlere dökücez ya onu mavi yapmak istiyorum şişemi eklemiştim albüme görmüştün sende
çok ağrıtır canım o iğne sakın ovalama kist oluşur
hayırlı olsun canım
maşaallah canım boylu bir bebek olacak seninki:)
canım son kararınız beğendim ben çok güzel olmuş
ayyy ne güzel oda olmuş böyle bayıldım canım çok çok
maşaallah kuzuna hadi hayırlı olsun tarihiniz
haklısın canım tabi ki tavrını belli et sıkma canını gelsin yapsın hayret bir şey güya düşünüyorlar
aynen canım yürümek çömelip kalkmak artırıyor
canım yap artık ama az kaldı bak enerjinde kalmıyor biliyorsun son zamanlar
ilkten yok mu küveti falan_
canım hastanede şırıngayla veriyorlar mamayı
sen yaşamamış olabilirsin hurafe mi oluyor o zaman, o kadar yaşayan ne oluyor, bende sezaryan oldum mecburen, tam bir hafta tek başıma doğrulamadım, yatamadım düzenli çünkü bebeğimi emzirmeye gittim iki saatde bir hastaneye, dinlenemedim hiç, bırak ev süpürmeyi yan dönüp yatamadım hiç dinlenemediğim için belki, ertesi gün nasıl ev süpürülür bende ona şaşırdım, evet bazısı erkenden toparlanır ama normal doğumda ki gibi ertesi gün kalkıp ev süpürüp silinmesi ironik, oğluma hep kendim baktım evet altını ben değiştim üstünü ben giydirdim hatta annemle yıkadım ama ev işi asla yapamazdım o halde
ben çok girdim
dengesiz dr mu o şimdi ayyy deli ediyorlar insanı gerçekten!!
diyarbakır memorial hastanesinde olcak doğum şimdilik normal görünüyo 1095 lira doğum ücretiKizlar hangi hastahanede ve normal mi sezaryan mi dogum ucretleriniz ne kadar paylasirsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler kizlar
Aynıdsı bendede oluyo ya sinir oluyom teklsmdanmı sıtedemı yoksa tlfdanu anlamadım bir careeeKıyamam yaa vakit ilerledikçe duygusallaşıyoruz bence canım bi de nasıl olacak sorusu kurcalıyor kafamızı o da asabileştiriyo bence . Aslında düşünsel de düşünmesek de herşey olacağı yere varacak üzmemeye çalış kendini. Eski mesajlarında bi ara kolonya nasıl boyanır diye sormuşsun cevap veren oldu mu göremedim ben Eminönü'nden aldım adam gıda boyasıyla boyadı, ele filan da rengi geçmiyo canım zaten çok az atıyo o hemen değiştiriyor rengini
Bana da oluyor aynı şey , bi de reklamı indiriyorum geri çıkıyor sayfaları indirirken filan ekranda duruyor
Yok canim yakiniz biz yurume mesafesinde. Zaten gelen tipler degiller oyle ama gelince de kilolu oldugu icin cokuyo koltuga kalio. Yok ymk yok kahve pasta, esniyorum agzim acik artik kalkmiolar. Benim sinirlendgm sey hala algilayamio 8. Ay icinde oldugumu. Gecen hfta 1 hafta yattım evde hastaydim bikere aramadi. Hep cagrio o da oglu icin gecen gun ario patatesli omlet sever oglum omlet yapıcam gelin demioki bebek nsl sen nasilsin bseye ihtiyacin var mi? Cikabilir msn fln yok. Bana da sormuo gelebilir msn okdr merdiven cikabilir msn diye oglunla muhatap. Acikcasi Kapicisi varvyapsin ymk yollasin yani bu kdr dert ediosa kendine. Bi hediyesini gormedim bebege ne bi ilgi ne bi alaka gicik oluyorum. Bizde de ymk fasli zor oluo artik. Ben ayaklarimi uzatmak istiyorum rahat esofmanimi giymek istiyorum onlarda mümkün dgl bize geldiklerinde de mumkun olmuo. Biraz saygi bekliorum hepsi bu! Almasin bisey herseyimizi aldik biz cok sukur de insan bi sey beklio yani. Hic bsey olmasa bi ilgi alaka beklio. Annemin cani yok mu kadin yuklenip gelio mutfaga girip ymkler yapio sonra aksam kizim dinlen diye cikip gidio ki annem yani zaten yurtdisinda yasio hep goremiyorum. Biraz saygi biraz empati bekliyorum. Dun tum gece verdim veristirdim kv ye uyyamadim sinirden :)
Kızlar dogum yaptıktan snra hastanede hmn sut gelmiyorya bebegi aç birakmamak için mamayı biberonlami vereceksnz çay kaşıgylami içircksnz . Kimisi dyr biberon verirseniz biberona alişir memeyi tutmZ dyr bnde sze soruyum ddm.
Yok canim yakiniz biz yurume mesafesinde. Zaten gelen tipler degiller oyle ama gelince de kilolu oldugu icin cokuyo koltuga kalio. Yok ymk yok kahve pasta, esniyorum agzim acik artik kalkmiolar. Benim sinirlendgm sey hala algilayamio 8. Ay icinde oldugumu. Gecen hfta 1 hafta yattım evde hastaydim bikere aramadi. Hep cagrio o da oglu icin gecen gun ario patatesli omlet sever oglum omlet yapıcam gelin demioki bebek nsl sen nasilsin bseye ihtiyacin var mi? Cikabilir msn fln yok. Bana da sormuo gelebilir msn okdr merdiven cikabilir msn diye oglunla muhatap. Acikcasi Kapicisi varvyapsin ymk yollasin yani bu kdr dert ediosa kendine. Bi hediyesini gormedim bebege ne bi ilgi ne bi alaka gicik oluyorum. Bizde de ymk fasli zor oluo artik. Ben ayaklarimi uzatmak istiyorum rahat esofmanimi giymek istiyorum onlarda mümkün dgl bize geldiklerinde de mumkun olmuo. Biraz saygi bekliorum hepsi bu! Almasin bisey herseyimizi aldik biz cok sukur de insan bi sey beklio yani. Hic bsey olmasa bi ilgi alaka beklio. Annemin cani yok mu kadin yuklenip gelio mutfaga girip ymkler yapio sonra aksam kizim dinlen diye cikip gidio ki annem yani zaten yurtdisinda yasio hep goremiyorum. Biraz saygi biraz empati bekliyorum. Dun tum gece verdim veristirdim kv ye uyyamadim sinirden :)
canım ben oturma odası için küçük bir anakucağı almayı düşünüyorum odada ben oturduğum zaman yanımda olsun diye :)Arkadaşlar bebek için ev tipi ana kucağı gerekli mi? Yatak odamızda ahşap beşikte yatıracağız birde oto koltuğumuz var ancak oto koltukları bebeği uyutmak için ideal gelmiyor bana. Tiny love ev tipi ana kucakları hoşuma gidiyor. Birde fisher pricenin ileride sallanan sandalyeye dönüşen modelleri var. Acaba hangisi daha iyidir bilemedim.??
İkinci sorum ise doğum odası ve bebek mevlütü hazırlıkları için birşeyler düşündünüz mü en hesaplı ne yapılabilir???
haklısın ya misafir ağırlaması artık çok zor oluyorCanim anne kucaginda emme pozisyonunda olan bebege siringayla mama vermek en sagliklisi.
Ahhh kiz anneleri.. ne dusunceli ne tatli oluyolar. Bizimkiler de boyle iste, gelince saatlerce durmazlar, isimi gucumu yapar giderler. Kizim dinlenin siz gorduk iste sizi derler. Gecen kaynim geldi 1 hafta durdu, universite ogrencisi kendisi, zaten erken dogum riskim var diye raporluydum evdeydim, sen ne akla hizmet yolluyosun delikanli oglunu degil mi, kendime zor yetiyorum ben zaten, oyle herseyi yiyip icen bi cocuk da degil. 1 hafta kabus gibi gecti. Sonra da cumartesi onlar geldiler kv kp, 3 gun durdular. Daha 2 hafta once gelip 5 gub durmuslardi zaten. 1 saatlik mesafedeyiz bu arada. Ne diye gelip kaliyorsun sanki. Sabah gel aksam git, de mi yani, kat kat nevresim yikamistim, 2 hafta once, bu sefer tekrar yika kurut kaldir vakumla yorganlari vs. Ayyyhhhh oldum oldum dirildim yani 10 gun
Slm kızlar ya ben dıteye tlfdan giriyorum 1haftafır siteye gördüğümde okadar yavaşlıyor yazıları okurken aşağı dogru Sayfayı çıkıyorum 10 saniye sonra iniyo yazı yazarken tuşlar ben bastıktan 5 saniye sonra yapılıyo başka sitede ol ıyı sadece burda oluyo bnm gibi bir sorun yaşayan varmı tlf adanda degil anlam veremedim bu yaxıyo size yaklaşık 5 fkda yazdım sinir oluyorum
Moralini bozmak istemem ama iyice arastir sonra sikinti olmasin diye soyluyorum bence baska bir doktora daha sor Kardesimin dogumu normal olacaktı hatta doguma aldılar ama boynuna kordon dolanmis bu şekilde normal doğum olmaz deyip sezeryana aldılar. İnş sorun olmaz ve normal dogum yaparsınAyyy bi yazılmadı mesaj yazabildiğim kadarını cevapla dedim. Burdan devam edeyim. Normal olabilir dedi Dr ama daha çatı muayenesi filan olacak. Bi de oğluşumun boynuna kordon dolanmış ben korktum ama önemli bişi değil hareketlerini takip et sadece dedi. Kontrol öncesi nst ye girdim.
Ne yazık ki herkes düsünceli değil canım, yazdıklarını okuyunca içime fenalık geldi, bu halde hemde yatılı misafir. Allah yardımcın olsun. İçlerine merhamet versin, umarım doğumdan sonra da böyle yapmazlar.Canim anne kucaginda emme pozisyonunda olan bebege siringayla mama vermek en sagliklisi.
Ahhh kiz anneleri.. ne dusunceli ne tatli oluyolar. Bizimkiler de boyle iste, gelince saatlerce durmazlar, isimi gucumu yapar giderler. Kizim dinlenin siz gorduk iste sizi derler. Gecen kaynim geldi 1 hafta durdu, universite ogrencisi kendisi, zaten erken dogum riskim var diye raporluydum evdeydim, sen ne akla hizmet yolluyosun delikanli oglunu degil mi, kendime zor yetiyorum ben zaten, oyle herseyi yiyip icen bi cocuk da degil. 1 hafta kabus gibi gecti. Sonra da cumartesi onlar geldiler kv kp, 3 gun durdular. Daha 2 hafta once gelip 5 gub durmuslardi zaten. 1 saatlik mesafedeyiz bu arada. Ne diye gelip kaliyorsun sanki. Sabah gel aksam git, de mi yani, kat kat nevresim yikamistim, 2 hafta once, bu sefer tekrar yika kurut kaldir vakumla yorganlari vs. Ayyyhhhh oldum oldum dirildim yani 10 gun
anladm anladım cnm,zamanla belki idrak edicekler,ama ben doğurduktan sonraki dönemden daha korkar oldum,aramayn sormayan insanlar bebek sevecez deyip çıkıp çıkıp gelirlerse diye
Canim anne kucaginda emme pozisyonunda olan bebege siringayla mama vermek en sagliklisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?