2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yok canim yakiniz biz yurume mesafesinde. Zaten gelen tipler degiller oyle ama gelince de kilolu oldugu icin cokuyo koltuga kalio. Yok ymk yok kahve pasta, esniyorum agzim acik artik kalkmiolar. Benim sinirlendgm sey hala algilayamio 8. Ay icinde oldugumu. Gecen hfta 1 hafta yattım evde hastaydim bikere aramadi. Hep cagrio o da oglu icin gecen gun ario patatesli omlet sever oglum omlet yapıcam gelin demioki bebek nsl sen nasilsin bseye ihtiyacin var mi? Cikabilir msn fln yok. Bana da sormuo gelebilir msn okdr merdiven cikabilir msn diye oglunla muhatap. Acikcasi Kapicisi varvyapsin ymk yollasin yani bu kdr dert ediosa kendine. Bi hediyesini gormedim bebege ne bi ilgi ne bi alaka gicik oluyorum. Bizde de ymk fasli zor oluo artik. Ben ayaklarimi uzatmak istiyorum rahat esofmanimi giymek istiyorum onlarda mümkün dgl bize geldiklerinde de mumkun olmuo. Biraz saygi bekliorum hepsi bu! Almasin bisey herseyimizi aldik biz cok sukur de insan bi sey beklio yani. Hic bsey olmasa bi ilgi alaka beklio. Annemin cani yok mu kadin yuklenip gelio mutfaga girip ymkler yapio sonra aksam kizim dinlen diye cikip gidio ki annem yani zaten yurtdisinda yasio hep goremiyorum. Biraz saygi biraz empati bekliyorum. Dun tum gece verdim veristirdim kv ye uyyamadim sinirden :)

Bizim en büyük boy tekerlekli bavul var utanmasam ben onu hazırlıcam. Geniş geniş ferah ferah ama genelde herkes ufak çanta yapıyor. Daha bebeğin kıyafetleri yıkanacak işim çok.

O yuzden iste cagirmasinlarda. . Ymk yedirmekse dertleri yollasin bırakıp gitsin artik zaten sinirlerimiz tepede hassasiz bunlar da kadin diyemiolar mi bu kiz cikabilir mi rahat edio mu die dusunce bekliyorum ben. Yoksa bana gelsin derdinde hic dglm kendime zar zor cay yapiorum ben . Dusunuyorum benimde oglum olcak nsl bi kv olucam ama byle olmak istemiyorum.. hersey empatiyle cozulur. Hep el ustunde tutulmak istio yeter artik

Bence hiç bir konuda olmadığı gibi bu konuda da tek bir doğru yok herkesin fikri ve rahatlığı farklı. Ben lohusa külodu alacağım internetten baktım normal külotlardan pahalı ama 3 tane almayı düşünüyorum.

Ben hurafe derken kilo olayını kast etmiştim. Normal doğumda kolay kilo verilir sezaryendr verilmez dendiği için. Insanlar hep kötü şeyler duyuyor bende bizzat yaşadığım iyi bir örnek vetmek istedim. Bende dinlenmedim zaten benimde kızım sarılık sebebiyle hastanede yattı 2 kez yanında kaldım hep. Her bünye farklı olabilir tabi ki bana hemşireler de şaşırmıştı. Ben ilk ayağa kalktığım zaman bile dik ve tek başıma yürümüştüm. Kısacası aslında ben korkunç hikayelerin yanında böyle de var demek istedim. 38. Haftaya kadar nirmal doğuma kanalize olmuşken birdwn sezaryeni duyunca çok ağlamıştım. Hatta eşim ölüme gitmiyorsun bu ne böyle demişti. Çünkü sezaryen benim için korkunçtu. Bebeğime bakamıycaktım, yataktan kalkamayacaktım falan. O kadar kötü sezaryen hikayeleri okumuştum ki. Öyle olmadı demek istedim sadece. Bu demek değil ki ben hiç sorun yaşamadım kimse yaşamayacak yada sizin kötü olmuş herkesin kötü olacak. Allah, ister normal ister sezaryen tüm hamleleri o yolda çok uğraştırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin.

Kizlar hangi hastahanede ve normal mi sezaryan mi dogum ucretleriniz ne kadar paylasirsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler kizlar
diyarbakır memorial hastanesinde olcak doğum şimdilik normal görünüyo 1095 lira doğum ücreti

Aynıdsı bendede oluyo ya sinir oluyom teklsmdanmı sıtedemı yoksa tlfdanu anlamadım bir careee

anladm anladım cnm,zamanla belki idrak edicekler,ama ben doğurduktan sonraki dönemden daha korkar oldum,aramayn sormayan insanlar bebek sevecez deyip çıkıp çıkıp gelirlerse diye

Arkadaşlar bebek için ev tipi ana kucağı gerekli mi? Yatak odamızda ahşap beşikte yatıracağız birde oto koltuğumuz var ancak oto koltukları bebeği uyutmak için ideal gelmiyor bana. Tiny love ev tipi ana kucakları hoşuma gidiyor. Birde fisher pricenin ileride sallanan sandalyeye dönüşen modelleri var. Acaba hangisi daha iyidir bilemedim.??
İkinci sorum ise doğum odası ve bebek mevlütü hazırlıkları için birşeyler düşündünüz mü en hesaplı ne yapılabilir???

Canim anne kucaginda emme pozisyonunda olan bebege siringayla mama vermek en sagliklisi.

Ahhh kiz anneleri.. ne dusunceli ne tatli oluyolar. Bizimkiler de boyle iste, gelince saatlerce durmazlar, isimi gucumu yapar giderler. Kizim dinlenin siz gorduk iste sizi derler. Gecen kaynim geldi 1 hafta durdu, universite ogrencisi kendisi, zaten erken dogum riskim var diye raporluydum evdeydim, sen ne akla hizmet yolluyosun delikanli oglunu degil mi, kendime zor yetiyorum ben zaten, oyle herseyi yiyip icen bi cocuk da degil. 1 hafta kabus gibi gecti. Sonra da cumartesi onlar geldiler kv kp, 3 gun durdular. Daha 2 hafta once gelip 5 gub durmuslardi zaten. 1 saatlik mesafedeyiz bu arada. Ne diye gelip kaliyorsun sanki. Sabah gel aksam git, de mi yani, kat kat nevresim yikamistim, 2 hafta once, bu sefer tekrar yika kurut kaldir vakumla yorganlari vs. Ayyyhhhh oldum oldum dirildim yani 10 gun

canım ben oturma odası için küçük bir anakucağı almayı düşünüyorum odada ben oturduğum zaman yanımda olsun diye :)

haklısın ya misafir ağırlaması artık çok zor oluyor

selam annişler, çatı muayenesinden bahsedilmiş, nstye 32. haftama girdiğimde gitmiştim hatta 15 günde bir nstye bakcaz demişti doktorum ama çatı muayenesinden bahsetmemişti, o hangi hafta yapılıyor ona göre hazırlıklı olmak gerek :)

Moralini bozmak istemem ama iyice arastir sonra sikinti olmasin diye soyluyorum bence baska bir doktora daha sor Kardesimin dogumu normal olacaktı hatta doguma aldılar ama boynuna kordon dolanmis bu şekilde normal doğum olmaz deyip sezeryana aldılar. İnş sorun olmaz ve normal dogum yaparsın

Canım bnmde aynı sorun var ya sinir oldum 1 haftadır okuyamamıştm yelde bi sorun var zannediofum demek sennde öleymiş bi çözüm lütfen

Ne yazık ki herkes düsünceli değil canım, yazdıklarını okuyunca içime fenalık geldi, bu halde hemde yatılı misafir. Allah yardımcın olsun. İçlerine merhamet versin, umarım doğumdan sonra da böyle yapmazlar.

Yani var ya okudukça geriliyorum bunlar ne düşüncesiz insanlar yahu ayip.. eslerimizin de kabahati var ama birax onumuzde dursalar nolur sanki kızın karni burnunda fln deseler olurler sanki ! Anladim ki hepsi byle bu kayinvalide cinsinin ! Ne diyim canım gecmis olsun baya yormuslar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…