sade ama gosterişli beyazın verdigi bi ihtişam var bnce odada. Ben bayılıyorum ya beyaz renge çok guzel olmuş çok iyi bi seçim gule gule kullan cnm.Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Insallah canım saglıklı sihhatli kavuşursun bebegine.Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Sezeryan konusunda tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz ilk gün neler oluyor..Haliyle kalkamamışınızdır tuvalet ihtiyacı için bunun için idrar torbası falanmı takılıyor.Birde arkadaşım dedi ilk gün ameliyat önlügü ile kaldım dedi.Bunlar olursa ben tabiki sezeryan olursam ilk gün ailem dışında ziyarete gelmek isteyenleri kibarca kabul etmeyecegim yaa.Hiç hoşlanmıyorum beni öyle görmelerinden üffff((
Merhaba annişler,
Biz çok şükür bu zamana kadar gelebildik 34+5 ama ultrasonda bi hafta ileri
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.
Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.
Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...
Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..
Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn
Canım sagol içim rahatlıyor iyi örnekleri duydukça..tabiki biraz zorlugu olacakta kendimi bu ihtimalede hazırlayım diyorumCanim grupta ilk dogum yapan arkadas sezeryaninin cok rahat gectigini, ertesi gun hemem kalktigini 2-3 saat alisveris yaptigini, 100 kere bu sekilde dogum yapabilecegini, cok rahat oldugunu soylemisti..
Canim sen ve bebisin sagliki olun da varsin sezeryan olsun artik napalim. Esin de gelir ins hemencik, bebisinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Rabb'im hakkinizda en hayirlisini nasip etsin..
Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım
canım hadı hayırlısı saglıkla kucagına al bebegını haber etmeyı unutma..@kity79 hadı bakalım senınde gozun aydınMerhaba annişler,
Biz çok şükür bu zamana kadar gelebildik 34+5 ama ultrasonda bi hafta ileri
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.
Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.
Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...
Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..
Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn
Canim dr bana oyle zamanlarda uzan ama yastigini yukselt demisti.. ise yariyor mu cok dgl ama nispeten daha iyi oluyordum. Salonda hep o sekil uzanarak tv izliyorum artik
Kasilmalarim da var çok korkuyorum
Ne güzel canım bebişlerimiz sırayla gelmeye Başlıyor sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşallah :)Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Korkma sakinligini koru canim.. benim de oluyordu ilik dus ve yatak istirahati dedi dr. Hatta braxton kasilmalari bunlar dedi. Yaz googleda bak canim. Allah korusun kanama vs olmadigi surece bu kasılmalar normal
Allah senden razı olsun hemen araştırıyorum :)
Sayılı günler kalmış, ne guzel ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almanî nasip etsin.Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Slm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste
Gecer Inşallah ya 2 gündür böyle mutsuz gergin bir halde dolanip duruyorum ahh bu hormonlar ahhhOluyo arada sebepsiz depresif haller.. al bebisinin ultrason fotosunu eline op konus :) canim hatta ben buzdolabi ustune yapistirdim gidip gelip opuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?