2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mervecim bnde oda yapmadım gerek gormedim çunku iki gun sonra genç odası yapmk gerekecek zaten şuanda yanımda yatırıyorum. Kendim istemedim yapmayı ben. Zaten yeni ev aldık seneye taşincaz . O zamanda iki bazali genç odası yapcm inş.

Canim grupta ilk dogum yapan arkadas sezeryaninin cok rahat gectigini, ertesi gun hemem kalktigini 2-3 saat alisveris yaptigini, 100 kere bu sekilde dogum yapabilecegini, cok rahat oldugunu soylemisti..

Canim sen ve bebisin sagliki olun da varsin sezeryan olsun artik napalim. Esin de gelir ins hemencik, bebisinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Rabb'im hakkinizda en hayirlisini nasip etsin..

Canım sagol içim rahatlıyor iyi örnekleri duydukça..tabiki biraz zorlugu olacakta kendimi bu ihtimalede hazırlayım diyorum

Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım

Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım

Canim dr bana oyle zamanlarda uzan ama yastigini yukselt demisti.. ise yariyor mu cok dgl ama nispeten daha iyi oluyordum. Salonda hep o sekil uzanarak tv izliyorum artik

iyi akşamlar annişler.
Nasılsınız biz iyiyiz çok şükür iki gündür pek giremiyorum hayırlısıyla yarın eve geçicem geççmişi anca ozaman okurum bugün eşimle kv dede geldi annemlerdeyim hala yarın döncez bugün eşimle gezdik kızıma bi iki bişey aldık yarın çekerim inşallahh.Kendinize çok iyi bakın Kızım ve benden selamlar

canım hadı hayırlısı saglıkla kucagına al bebegını haber etmeyı unutma..@kity79 hadı bakalım senınde gozun aydın

Sekerler bende 33 haftalıkken gırdım nst ye ama kızımda 35ten sıonra alıyordu devlette bu ozel oldugu ıcın erken aldı sanırım.... Esım evde ben evde ama yemek ıcmekten hıc bısey yapamıyorm ..bu arada gun ıtıtbarıyla 89oldum zaten 75ıle hamıle kalmıstım dogum sonrası ıns gıdecek zaten kırk cıkınca emzıren anne dıyetı yapıcam dıyetısyene gıdıp hayırlısı

Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Ne güzel canım bebişlerimiz sırayla gelmeye Başlıyor sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşallah :)

Korkma sakinligini koru canim.. benim de oluyordu ilik dus ve yatak istirahati dedi dr. Hatta braxton kasilmalari bunlar dedi. Yaz googleda bak canim. Allah korusun kanama vs olmadigi surece bu kasılmalar normal

Allah senden razı olsun hemen araştırıyorum :)

Slm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste

Slm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste

Oluyo arada sebepsiz depresif haller.. al bebisinin ultrason fotosunu eline op konus :) canim hatta ben buzdolabi ustune yapistirdim gidip gelip opuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…