2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben nst ye 2 kere girdim 30. Haftada başladım girmeye sancım falanda yok 30.haftadan itibaren 2 haftada bir kontrole gitmeye basladım. Diğer hamilelere de sordum nst ye 30. Haftada başladık dediler doktora göre değişiyormus tabi ben özele gidiyorum devlet hastanesine de sordum orada da 30.haftadan itibaren kontroller siklasir nst ye başlanır dediler yanlış biliyorsam 37 yada 38. haftada çatı muayenesi basliyor ve 36. haftadan itibaren de kontroller de haftada bir olacak

Aynıdsı bendede oluyo ya sinir oluyom teklsmdanmı sıtedemı yoksa tlfdanu anlamadım bir careee
Teleondan bu siteye girince oluyo bence canım

İnşallah canım daha doğum konuşmak için erken zaten aslında da ben doktora normal istediğimi özellikle belirtmek için konuşuyorum. O haftaya kadar ne olur bilemem ama gereksiz yere Sezer'in olmak istemiyorum. Geçen ay bi arkadaşımın başına da geldi kordon olayı , dolanma sayısı önemliymiş bildiğim kadarıyla. Çok sağol canım uyarın için yine başka yerlerden de araştıriyim benim korkum karnımdayken bişi olması Allah korusun.

Benim krem 100 liraydi verdim parayi şu an çatlak yok ama bundan sonra çatlarsa bilemem sık kullanmadım ama günde bir kere bazende iki günde bir kullandım evLenince ilk 2 ay 9 kilo falan aldım o yüzden göbegimde çatlak olmuştu suan sadece onlar var yeni çatlak yok bende kilo alınca bile catladim hamilelikte yandım diyordum şükür iyi gidiyorum şimdilik

Ahhh kizlar aslinda kv kp dunya iyisi insanlar. Cok severim onlari. Onlar da beni cok severler. Hatta kiz cocuklari yok, ilk gelin de benim. Biraz fazla seviyorlar. Sorun da ordan kaynaklaniyo zaten. Surekli bir arada olalim istiyolar. Kv is guc yaptirmaz onlardayken, hamilelik oncesi de hic yaptirmazdi. Ben elden ayaktan dusunce yaparsin kizim der hep. Calisiyosun sen dinler der. Bize geldiklerinde de mumkun oldugunca yardimci oldu tabi ama ne kadar da olsa rahatca oturamiyosun, surekli ayakta ne ikram etsem ne yapsam derdi, uzanasin geliyo olmuyo, daral geliyo rahat rahat soyunup dokunemiyosun ne bilim. Zaten hamileligin son aylari artik agirlasiyo insan, tahammulu kalmiyo hic biseye. Eee bi de raporluyum yatmam dinlenmem lazim biliyosunuz de mi. 1 saatlik yoldan yatili gelinir mi yav, alyinizda araba var. Tatlica gel git de mi, sozde iste beni dusunuyolar, yardimci olalim, yalniz kalmasin vs diye ama onu bi de bana sor de mi ara bi de haftasonu gelio kalmayi dusunuyoruz bi kac gun, bir planiniz var mi diye, yok iste dusuncesizlik, arayip biz geliyoruz diyolar, biz de havaya ucup oleyyyy super falan dicez diye bekliyolar heralde..

canım şu süsten senyapıyordun sanırım ne durumda şuan ince mi kalın mı keçe kullandın içini ne ile dolurdun

Eklentiler

• pembe-balkabagi-arabali-kece-kapi-susu.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 123
Canımmm kıyamam ben sana .. Bu yazdıklarının hepsi doğru.. Bugün bir arkadaşımla konuştum bu nescafe olayı çok kötü ya .. Bebek emecek... bu kadar kafein yüklemek yazık değil mi? eşimde epidural anesteziye çok karşı asla olmaz diyor.. bakalım yinede neyin ne olacağı belli olmaz .. baş ağrısı çok oluyor. normal doğumu mumla ararsın diyip duruyor.. Sen yine de canını sıkmayacaksın ..Her sezeryanda bir olmaz bu sefer ki daha kolay geçer bakarsın.. içini karartma .. Bu çocuklar buradan bir şekilde çıkacaklar artık.. başından beri biliyorduk , bu ağrısız sancısız bir süreç değil.. Bir bir birimizi motive edeceğiz. En önemli şey hastaneden elimizde bebeğimizle sağlıklıca çıkmak ..Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın...

Canim saol bende aldim besigi yaa bu arada babyhood da da guzel seyler var guzelde indirim yapiyolar gelince bi bak istersen

İyi aksamlar kızlar... Bugun bende bir tembelliktir sormayın.. Gece uyuyamadıgımdan dolayı sanki..
Co halsızım kalktım 12 gibi kızımı doyurdum.. Yattım koltuga uyukladım.. Neyse saat 2:30 gibi kızıöı doyurdum yine ögle uykusuna yatırdım hala uyuyo bnde yanına yatöıstım.. Baktım oglum hiç hareket etmeıyo.. Bnm zıpır olum acıkmıs yawruö benim.. Şimdi kalktım bişiler atıstırdım süt içtim bir bardak yawrum hemen kendine geldi..;(
Annesi sevsin onu.. Anaaam ben yawrularımı bana beren rabbime kurban olayım ..;(
Şimdi masallah zıpzıp zıplıyo yawru ceylanım..
Su kapı süsünü bnde bitirsem.. Persembe günü hast için cıktıgımda malzemeleri alıp yapıcam..model bakayım tek tük bakalım..

kızlar az önce bi akrabamla konuştum yeni doğum yaptı göğüs ucu problemi yaşamış hep yara oldu bebeği emzirirken canm cok yandı ağlaya ağlaya emzirdim dedi bi arkadaşımdan duydum ayva çekirdeğini azcık suya koydum beklettim göysüme surdum dedi cok iyi geldi dedi bnde öğrendim size söylüyüm dedi bnde yapcam ya lansinoh krem sürüyorum şuan ama sol göğsüm çok ağrıyo ve acıyo bakalım deneyip görcem

Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmaya
Doğuma 1 ay kala gelmesini istedik yardimci olmasi için
Kalkti simdi geldi
15 sonra gidip ne zaman gelecek bilmiyorum
Bu halimle hizmet ediyorum erken kalkiyorum
Bir çorap bile getirmemiş bebeğe
Kendi annem 8 aydir doldurdu evi
Oda babaanne olacak ama kilini kipirdatmiyor
Sen sinir olmayayim da kim olsun

36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariyla

Bende yaptim koydum köşeye canim simdiden

raabbim yardımcın olsun canm yorma kendini ona bırak bazı işleride o yapsın

ayyy hatırlıyorum şuşe seni,gelicekler diyordun 1 ay önce,demek geldiler gittiler,şimdi yine sülalecek sana doğum yapınca kalmayamı gelcekler yine yoksa hayAllah

hey Allahım şimdi evde desene,ne işe yarıcaksa,ortada bebek yokken gelinirmi,sinir ola ola sinir olduğuna benzermiş ya birde küçük boylarını çıkarmayalım ayyy Allah korusun benzemesinlerr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…