Ben nst ye 2 kere girdim 30. Haftada başladım girmeye sancım falanda yok 30.haftadan itibaren 2 haftada bir kontrole gitmeye basladım. Diğer hamilelere de sordum nst ye 30. Haftada başladık dediler doktora göre değişiyormus tabi ben özele gidiyorum devlet hastanesine de sordum orada da 30.haftadan itibaren kontroller siklasir nst ye başlanır dediler yanlış biliyorsam 37 yada 38. haftada çatı muayenesi basliyor ve 36. haftadan itibaren de kontroller de haftada bir olacakayyy buğday tanesi çok güldüm sana çünkü bu detyalar titizlikler kendimi benzettim sana birazda anneme,oğlak burcumusun yoksa başak mı ????
bu arada nst ye 33.haftanda girmeni bir ağrınmı vardı da dr.burcu istedi ? bana çünkü 36.cı haftadan sonra gireceksin dedi de
Teleondan bu siteye girince oluyo bence canımAynıdsı bendede oluyo ya sinir oluyom teklsmdanmı sıtedemı yoksa tlfdanu anlamadım bir careee
İnşallah canım daha doğum konuşmak için erken zaten aslında da ben doktora normal istediğimi özellikle belirtmek için konuşuyorum. O haftaya kadar ne olur bilemem ama gereksiz yere Sezer'in olmak istemiyorum. Geçen ay bi arkadaşımın başına da geldi kordon olayı , dolanma sayısı önemliymiş bildiğim kadarıyla. Çok sağol canım uyarın için yine başka yerlerden de araştıriyim benim korkum karnımdayken bişi olması Allah korusun.Moralini bozmak istemem ama iyice arastir sonra sikinti olmasin diye soyluyorum bence baska bir doktora daha sor Kardesimin dogumu normal olacaktı hatta doguma aldılar ama boynuna kordon dolanmis bu şekilde normal doğum olmaz deyip sezeryana aldılar. İnş sorun olmaz ve normal dogum yaparsın
Benim krem 100 liraydi verdim parayi şu an çatlak yok ama bundan sonra çatlarsa bilemem sık kullanmadım ama günde bir kere bazende iki günde bir kullandım evLenince ilk 2 ay 9 kilo falan aldım o yüzden göbegimde çatlak olmuştu suan sadece onlar var yeni çatlak yok bende kilo alınca bile catladim hamilelikte yandım diyordum şükür iyi gidiyorum şimdilikayyy kız çok güldürdün beni
bende 80 tl yi çatlak kremine vermedim diye kendimi akıllı zannediyodum bugün aynadan bi baktım göbegime, korkup kazagımla hemen geri örttüm
çatır çatır çatlamamış yarılmış resmen her yeri
Ne yazık ki herkes düsünceli değil canım, yazdıklarını okuyunca içime fenalık geldi, bu halde hemde yatılı misafir. Allah yardımcın olsun. İçlerine merhamet versin, umarım doğumdan sonra da böyle yapmazlar.
Yani var ya okudukça geriliyorum bunlar ne düşüncesiz insanlar yahu ayip.. eslerimizin de kabahati var ama birax onumuzde dursalar nolur sanki kızın karni burnunda fln deseler olurler sanki ! Anladim ki hepsi byle bu kayinvalide cinsinin ! Ne diyim canım gecmis olsun baya yormuslar seni
Hehehe benim de böyle bir fobim varanladm anladım cnm,zamanla belki idrak edicekler,ama ben doğurduktan sonraki dönemden daha korkar oldum,aramayn sormayan insanlar bebek sevecez deyip çıkıp çıkıp gelirlerse diye
Teleondan bu siteye girince oluyo bence canım
İnşallah canım daha doğum konuşmak için erken zaten aslında da ben doktora normal istediğimi özellikle belirtmek için konuşuyorum. O haftaya kadar ne olur bilemem ama gereksiz yere Sezer'in olmak istemiyorum. Geçen ay bi arkadaşımın başına da geldi kordon olayı , dolanma sayısı önemliymiş bildiğim kadarıyla. Çok sağol canım uyarın için yine başka yerlerden de araştıriyim benim korkum karnımdayken bişi olması Allah korusun.
Canımmm kıyamam ben sana .. Bu yazdıklarının hepsi doğru.. Bugün bir arkadaşımla konuştum bu nescafe olayı çok kötü ya .. Bebek emecek... bu kadar kafein yüklemek yazık değil mi? eşimde epidural anesteziye çok karşı asla olmaz diyor.. bakalım yinede neyin ne olacağı belli olmaz .. baş ağrısı çok oluyor. normal doğumu mumla ararsın diyip duruyor.. Sen yine de canını sıkmayacaksın ..Her sezeryanda bir olmaz bu sefer ki daha kolay geçer bakarsın.. içini karartma .. Bu çocuklar buradan bir şekilde çıkacaklar artık.. başından beri biliyorduk , bu ağrısız sancısız bir süreç değil.. Bir bir birimizi motive edeceğiz. En önemli şey hastaneden elimizde bebeğimizle sağlıklıca çıkmak ..Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın...Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu günler olsun
Dün biberon sorulmuş kaynatma işi cevapladım sandım ama cevaplamamışım, kaynatılacak her zaman, cam asla zarar görmez plastik biberon zaten ne marka olursa olsun kullanmayın, emzik ve biberon ucu zaten 3 ayda bir değişmek zorunda kızlar yani öyle bir sene kullanamazsının, ben çooook emzik kullandım biberon ucu değiştirdim
Sabah sabah zaten gergin başladım güne, şu sezaryan mevzuzu canımı sıktı, kimseyi korkutmak için yazmıyorum sadece polyanacılığa gerek yok bazı gerçekleri bilmek lazım diyorum özellikle gönüllü sezaryan olanlar iyi düşünsün derim, sezaryan sonrası bir kere tek başınıza kalkamazsınız kızlar bu bir hafta sürer hadi en az üç gün olsun, tek başına doğrulmak hayal, dümdüz sırt üstü yatamazsınız çift yastık kullanacaksınız bir ay sürüyor bu durum, sağa sola dönüp yatmak rahat olmuyor dikiş yeriniz ağrıyor, spinal ya da epidural sezaryan olacak olanlar doğum sonrası bol bol kahve içecekler ki baş ağrısı olmasın, ilk gün asla ama asla başınızı sağa sola çevirmeyeceksiniz ki baş ağrınız olmasın, bütün bunlara rağmen ilk günden itibaren oğluma hep ben baktım evde bir sürü kişi vardı ama istemedim yardım, altını değiştim yıkadım üstünü giydirdim, gece eşim verdi oğlumu hep ilk bir hafta ben emzirdim, ben emzirirken eşime sen uyu dinlen dedim ki hep uykusuzdu o da, emzirmem zaten yarım saat sürüyor çünkü bebek yorulduğu için dinlene dinlene emiyor, sonra altını değişip uyuttum, o uyurken ben pompayla sütümü sağıp birde biberonla sütümü verdim aç kalır endişesiyle yani bir saat sürüyordu ama yinede uykusuz kaldım diyemem gayet güzel dinleniyordum o uyurken
Bunları niye yazdım bilemiyorum doğum yaklaştı evde bir çocuğum daha var ikinci sezaryanımda nasıl olacak ikisiyle ilgilenmem bilemiyorum, tükenmişlik sendromu dediklerimidir nedir ondan oldu galiba
Canim saol bende aldim besigi yaaCanım geç oldu ama arkadaşlar kartı bulamadı, birilerine sordu falan derken en sonunda yine biz Antalya'da dolaşırken bulduk dükkanı. http://favoribebek.com/tr/hosgeldiniz . İletişim bilgileri var. Dükkanda örnek odalar var, sipariş üzerine sizin seçtiğiniz odayı da yaparız dediler. Umarım işine yarar.
Evet canım bitti benim süsüm. İnce keçeyle yaptım, içini elyafla doldurdum. Atsız haliyle fotosunu çekmiştim ekliyimEki Görüntüle 1322700
Teşekkür ederim canım, kolay gelsin sanaçok saol canım şahane olmuş bende yapıyım o zamn :)
Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmayaO yuzden iste cagirmasinlarda. . Ymk yedirmekse dertleri yollasin bırakıp gitsin artik zaten sinirlerimiz tepede hassasiz bunlar da kadin diyemiolar mi bu kiz cikabilir mi rahat edio mu die dusunce bekliyorum ben. Yoksa bana gelsin derdinde hic dglm kendime zar zor cay yapiorum ben . Dusunuyorum benimde oglum olcak nsl bi kv olucam ama byle olmak istemiyorum.. hersey empatiyle cozulur. Hep el ustunde tutulmak istio yeter artik
36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariylaselam annişler, çatı muayenesinden bahsedilmiş, nstye 32. haftama girdiğimde gitmiştim hatta 15 günde bir nstye bakcaz demişti doktorum ama çatı muayenesinden bahsetmemişti, o hangi hafta yapılıyor ona göre hazırlıklı olmak gerek :)
Bende yaptim koydum köşeye canim simdidenkızlar az önce bi akrabamla konuştum yeni doğum yaptı göğüs ucu problemi yaşamış hep yara oldu bebeği emzirirken canm cok yandı ağlaya ağlaya emzirdim dedi bi arkadaşımdan duydum ayva çekirdeğini azcık suya koydum beklettim göysüme surdum dedi cok iyi geldi dedi bnde öğrendim size söylüyüm dedi bnde yapcam ya lansinoh krem sürüyorum şuan ama sol göğsüm çok ağrıyo ve acıyo bakalım deneyip görcem
Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmaya
Doğuma 1 ay kala gelmesini istedik yardimci olmasi için
Kalkti simdi geldi
15 sonra gidip ne zaman gelecek bilmiyorum
Bu halimle hizmet ediyorum erken kalkiyorum
Bir çorap bile getirmemiş bebeğe
Kendi annem 8 aydir doldurdu evi
Oda babaanne olacak ama kilini kipirdatmiyor
Sen sinir olmayayim da kim olsun
36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariyla
Bende yaptim koydum köşeye canim simdiden
İii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
ayyy hatırlıyorum şuşe seni,gelicekler diyordun 1 ay önce,demek geldiler gittiler,şimdi yine sülalecek sana doğum yapınca kalmayamı gelcekler yine yoksa hayAllahCanim anne kucaginda emme pozisyonunda olan bebege siringayla mama vermek en sagliklisi.
Ahhh kiz anneleri.. ne dusunceli ne tatli oluyolar. Bizimkiler de boyle iste, gelince saatlerce durmazlar, isimi gucumu yapar giderler. Kizim dinlenin siz gorduk iste sizi derler. Gecen kaynim geldi 1 hafta durdu, universite ogrencisi kendisi, zaten erken dogum riskim var diye raporluydum evdeydim, sen ne akla hizmet yolluyosun delikanli oglunu degil mi, kendime zor yetiyorum ben zaten, oyle herseyi yiyip icen bi cocuk da degil. 1 hafta kabus gibi gecti. Sonra da cumartesi onlar geldiler kv kp, 3 gun durdular. Daha 2 hafta once gelip 5 gub durmuslardi zaten. 1 saatlik mesafedeyiz bu arada. Ne diye gelip kaliyorsun sanki. Sabah gel aksam git, de mi yani, kat kat nevresim yikamistim, 2 hafta once, bu sefer tekrar yika kurut kaldir vakumla yorganlari vs. Ayyyhhhh oldum oldum dirildim yani 10 gun
Benim kaynanamda dun geldi 15 gün kalmaya
Doğuma 1 ay kala gelmesini istedik yardimci olmasi için
Kalkti simdi geldi
15 sonra gidip ne zaman gelecek bilmiyorum
Bu halimle hizmet ediyorum erken kalkiyorum
Bir çorap bile getirmemiş bebeğe
Kendi annem 8 aydir doldurdu evi
Oda babaanne olacak ama kilini kipirdatmiyor
Sen sinir olmayayim da kim olsun
36-38 haftada yapiliyor bildiğim kadariyla
Bende yaptim koydum köşeye canim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?