Kasılma derken çocuk taş gibi duruyor, sen dinlenmeye çekilince düzeliyorsa normaldir. Belli bir saatte sancı girer gibi giriyor seni kıvrandırıyorsa o zaman doktora git. Artık ağırlaşıyoruz canım, benim ilk hamileliğimde 35'te başladı 37'de doğum yaptım.. Şimdide kasılma var ama o zaman daha farklıydı... Sancı giriyor beni her ne şekilde olursa olsun kitliyordu. Mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :)
allah kurtarsın canım.saglıkla alırsın kucagna ıns.yalnız bıse sorcm.neden sene kaybetmesın dıye yılbasını beklemdınız.benımde doktorum normalde aralık sonu alırdım ama sene kaybemesın ddı.ocak 2 gbı benım
Kizlar ben molfix almayi düşünüyorum cok hesapli onunalmasam mecbur prima alicam oda ayda dort paket gidiyomus ayda 200 lirayi bukuyor molfix yenidogan 15 lira.ayda dort paket alsam 60 lira arada ucurum var.tek maas bisuru odeme olunca bemi molfixe itiyor ama kizima zarar veririmi diyede korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz molfix kullanan varmi icimi rahatlatin lutgen
İlk denemek için kalıpları boyaları netten aldım canım. Sonra kutuları, rafyayı, sabun bazını filan Eminönü'nden aldım. Kurdeleleri tuhafiyeden buldum. Öyle çok ucuza mal olmadı 2.5 liraya yakın tutuyo tanesi yaklaşık süsleriyle beraber. Hatta geçen şaşırdım facede 1-2 liraya satan olduğunu duyunca