2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayyy bunlar çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. Ne kadara mal oldu ve ne kadar malzem kullandın zahmet olmazsa yazar mısın :)
Canım senin mesajını görmemişim kusura bakma. Sabunun türüne göre değişiyo ne kadar kullanılacağı. İlk aldığım 1 kilo sabundan 22 tane filan çıkmıştı. Sonraki aldığım daha sulu gibiydi onun 1 kilosundan yaklaşık 15 gibi çıktı

Eski tayfa basta olmak uzere tum foruma merhabalar. Forumu birakmak zorunda kaldim. Simdiye dek neler paylastiniz oyle merak ediyorum ki. En son 2000li Sayfalarda birakmistim. Calkantili bir gebelik donemi gecirdim. Cok sukur bebegim icin dagilmamaya iyi olmaya calistim hep. Herkesler iyidir umarim.

Slm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste
bu gelgitler hepımızde oluyo.agırlıgmız gece uykusuzlugumuz kasılmalar flen banada heycanımı unuttryo yerıni strese bırakıyo.allah hepımızı kurtarsınya zaman gecmıyo.ben hep dıorum corabımı gıyemedgm zaman gucume gdıo ama bunları yasattıgı ıcınde rabbıme sukurler olsun dıorum

molfixten iyi bezmi var kız : ) bnde molfix alıcm oglumda bir tek o bez pişik ypmadıgı için.

Hayırlı geceler annişlerim. Herkes genel olarak iyi çok şükür.

Bende 34 haftadayım bende nst'ye bağlanmadım henüz. Doktorumun sekreterine sormak aklıma geldi bugün, daha sonlara doğru dedi. Tamam dedim bende S Sevdeangel

@Mrssuperfine canım yaaaa. Hadi hayırlısı hakkınızda inşallah. Ne olacak şimdi?
Ne zaman olur dedi doğum doktor? Eşin ne zaman gelebilecek? Ablanlar yetişebilecek mi?
Ayy heyacanlandım yahuu Su fazlalığı çok mu kötü bir şey yaaa.

Neyse olsun sağlıklı olunda bırak sezeryan olsun.
Senin doğum eğitiminden anlattığın bir şeyden ben çok etkilenmiştim.
Hani doktorun size isteklerinizle ilgili kartları verdiği, teker teker birinden birini bırakmanız gerektiği, ve en sonunda elinizde kalan kartın yalnız ve yalnız bebeğinizin sağlıkla kucağınızda olmasıyla ilgiyle.
Hepimizin durumu aslında tamda bu.
Süsler püsler, kıyafetler, odalar, eşyalar hiç biri önemli değil, hayırla sağlıkla kucağımıza almaktan başka...
Sakın strese girme Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı versin.

hihami yaa ama ne güzel olmuş öyle sabunlar bayıldım her şeyine.
Sen mi yaptın sabunları da ? Çok harika olmuş. Süslemesi de kendisi de maşallah.

S ssule07 canım Allah kolaylıklar versin. Çok haklısın ne kadar düşünceli olsalar da insanın kendi ailesi gibi olamıyor işte.
Çok zorlanırsan şayet, ağrım var sancım var de gerekirse birazda rol yap.
Kötü bir şey için söylemiyorum bunu, sadece kendini, misafir olarak geldiler hizmet etmekten paralama diye.

@eflalim canım yaaa aynen her şey zor geliyor insana bu zamanda. Ağrıların sıkıntıların yanında tahammülde azaldı ciddi olarak.
Senin en büyük sıkıntın tabi ki, ilk doğumunda da sıkıntı yaşadığın yavrunun küvözde kalması gibi bir çok sorunla karşılaştığın, tecrübe ettiğin için;
Şimdi birde küçük çocuğun varken başına ya buna benzer şeyler gelirse endişesi.
Çok haklısın Allah kolaylık versin. Ama sıkma kendini lütfen. Ben kayınvaliden de yardım eder diye düşünüyorum sana.

hatibulut aynı şikayetleri doktoruma söyledim bugün.
Çok az iş yapmamı, kendimi hiç yormamamı, çarpıntı durumunda ılık bir duş almamı vs şeyler önerdi.
Normal artık bu sıkıntılar dedi.
Birde ben kendim evde hep sandalyede oturuyorum. Koltukta oturunca yada yaygın oturunca çok sıkışıyor nefesim daralıyor. O yüzden hep dik oturuyorum, vücudumu dik tutuyorum.
Sende denemelisin faydasını gördüm ben.

Bdsayar , gkcnbrt _ minione Meraklii odalarınız bir harika. Maşallah sübhanallah.
Her şeylerini çok beğendim. Rabbi iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Bizimde gelse odamızda yerleştirsek artık hayırlısıyla... Oturma odam tepeleme dolu, karmakarışık..

@bugdaytanesi82 işte bu Benimde valizlerim böyle
Hatta bende 1 tane en büyük boy valizde var. Oda süslemesi için malzemeleri koyuyoruz ona da.
Dağıtılacaklar, tüller danteller Her ayrıntı var çantalarda. Amaaan fazlaysa da fazla. Geri getireceğiz nihayet inşallah

@Mrv5534 canım ağzına sağlık çok iyi yapmışsın. Neler söylemiş o el kadar çocuğa.
Sonra çocuklar neden böyle, sonra çocuklar böyle davranmayı nereden öğreniyor. Pes doğrusu, salak mısın aptal mısın, bunları diyen sen ne oluyorsun acaba
Kaşıntın içinde Allah şifa versin canım tez zamanda inşallah..

İkiz üçüz annelerimiz, hadi az daha sabır inşallah. Allah yardımcınız olsun

Şimdi gelelim doktor muayenemize.
Biz dün eşimle Acıbadem'e gittik, fiyat aldık, odaları gezdik. Bugünde doktorum bizim adımıza sezeryan için 8 Ocak 2015 Perşembe gününe randevu aldı.
Hamilelik takvimimde 7 ocak beklenen doğum tarihi olarak görünüyor. Gelişim olarak bu tarih doğru. Yani ultrason ölçümlerine göre diyeyim.
Ama tüp bebek olduğu için transfer tarihim belli olduğu için aslında beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Doktorumuz da 15 Ocağı baz alıyor. Ölçümden ölçüme göre fark ediyor diyor. Şimdilik 8 Ocak dedik ama değişebilir diyor tarih için.
Bakalım benim ve bebeğin durumuna göre karar verilecek yine.

Nihayet 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Bugüne kadar hep 1 ay arayla gidiyorduk. Bundan sonra sıklaşacak dedi. Sonunda!

Bebişimiz 2416 gram vee 46 santim olmuuuşşş. Büyümüş Mustafam, doğum pozisyonu almış. Kafası sağ kasığımda diyebiliriz.
İdrar tahlili sonucum da çıkan bakteriyi ciddiye almadı, ağrın ondan değil dedi.
Bebeğin başının sağ kasık tarafında olması, daha önce apandist ameliyatı geçirmiş olmam ve o tarafta çikolata kistimin olmasından dolayı olabilirmiş sancım.
Bu arada Cumadan beri çoook su içip çok sık idrara çıktım, kendimi ve ayaklarımı sıcacık tuttum. Eğer idrardan olma ihtimali varsa bile iyi geldi diyebilirim.
Suyu, kalp atışları, göbek kordonundaki kan akışı vs her şey yolunda dedi.
Ve tamamen dönmüş olduğunda dolayı yüzünü göremedik,. Hiç bir açıdan göremiyorum dedi.
Maalesef artık göstermeyecek herhalde

Bizden böyle bacılar. Elhamdülillah gittik nihayet doktora. Bu sefer çok uzun gelmişti 1 ay..

ooo larkincim senmi geldin inşllh memnun kalırsın snde cnm .

Geldim canım ama gidiyorum
Malum geçmişi okumak, cevap yazmak çok uzun sürüyor, ohh yazdım mesajımı şimdi gidebilirim

Bugünde hem doktor hem alış-veriş çok yordu beni.
Ananemiz uyku setimizi aldı. Evet erkeğiz ama anneden dolayı biraz kokoşuz Bu sebeple oğlumun uykus seti biraz güpürlü olmuş olabilir

Ve Mustafamın mevlütte giyeceği inşallah tabi, şehzade kıyafetinin kumaşını aldık bugün. Annem dikecek.
Ve süslü püslü birde pike takımı dikecek, bebek için. Mevlütte yanımda yatarken üzerine örtmek için
Benim mevlüt kıyafetim bitti
Çook paylaşacağım şey var çoook. Ama odamız gelsin yerleştirelim öyle inşallah

hoşgeldin canm :)
bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz :)

maşallah canım bebişe gözün aydın dönmüş mustafan :) hamilelerde oluyormuş enfeksiyon canım benimkide dert etmiyor bakterileri sadece su önemli diyor ihmal etme bak sana da iyi gelmiş şükürler olsun

hihami[/USER] yaa ama ne güzel olmuş öyle sabunlar bayıldım her şeyine.
Sen mi yaptın sabunları da ? Çok harika olmuş. Süslemesi de kendisi de maşallah.
Ben yaptım canım herşeyini teşekkür ederim senin süslerin kadar olmasa da idare ediyorlar işte

Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi

Aman Allah'ımmm
Ayy çok kötü oldum, nasıl ne zaman, sebebi var mıydı, nolur biliyorsan daha fazla anlat
Allah'ımmm sen yardım et

BEZ KONUSUNA GELİNCE ben daha öncede yazmıstım.. Bnm kızıma prima hiç iyi gelmedi .. Canbebe hediye geldigi için kullandım oda mahfetti..cocuktan cocuga degişiyo bu bez işi.. Denemek lazım.. Ben kızıma 3. Ayından bu yana bimdeki jenny wiily markasıı kullandım.. Kremli oldugu için hiç pişik olmadı.. Hiç sızdırmadı.. Hiç ama hiç.. Etrafımdaki arkadaslarımda bimden kullandılar.. Fiyat konusuna gelince su an primayla aynı fiyat numataı büyüdükce adet azalıyo.bnm aldıgm 5 numara 32 li 16 tl
Primada 60 34 lira gibi fiyat.. Ama kk boyları daha ekonomik..
Suan ben molfix aldım.. Hem ekonomik hemde kızıma iyi gekdi şükür..

İnanmıyorum... Ama alıcaklardı bebegi ... Suyu bitmişti de alıcaklardı.. Neden oldı.. Allahım cok zor bir durum.. Ben cok kötü oldum suan......

8
8 ocak mı tuh denk gelemeyecez :) benım 3 ocakta doluyor 40 hafta ama oglus 41 ı beklerse bilmem :) hayırlı uğurlu olsun canım Insallah sağlıkla kucağına alırsın bebısını :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…