Canım senin mesajını görmemişim kusura bakma. Sabunun türüne göre değişiyo ne kadar kullanılacağı. İlk aldığım 1 kilo sabundan 22 tane filan çıkmıştı. Sonraki aldığım daha sulu gibiydi onun 1 kilosundan yaklaşık 15 gibi çıktıAyyy bunlar çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. Ne kadara mal oldu ve ne kadar malzem kullandın zahmet olmazsa yazar mısın :)
bu gelgitler hepımızde oluyo.agırlıgmız gece uykusuzlugumuz kasılmalar flen banada heycanımı unuttryo yerıni strese bırakıyo.allah hepımızı kurtarsınya zaman gecmıyo.ben hep dıorum corabımı gıyemedgm zaman gucume gdıo ama bunları yasattıgı ıcınde rabbıme sukurler olsun dıorumSlm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste
molfixten iyi bezmi var kız : ) bnde molfix alıcm oglumda bir tek o bez pişik ypmadıgı için.Kizlar ben molfix almayi düşünüyorum cok hesapli onunalmasam mecbur prima alicam oda ayda dort paket gidiyomus ayda 200 lirayi bukuyor molfix yenidogan 15 lira.ayda dort paket alsam 60 lira arada ucurum var.tek maas bisuru odeme olunca bemi molfixe itiyor ama kizima zarar veririmi diyede korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz molfix kullanan varmi icimi rahatlatin lutgen
molfixten iyi bezmi var kız : ) bnde molfix alıcm oglumda bir tek o bez pişik ypmadıgı için.
Ay çok feci heyecanlandım :)Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
ooo larkincim senmi geldin
Bende molfix aldım, çok istiyorum bende memnun kalmayı inşallah
ooo larkincim senmi geldininşllh memnun kalırsın snde cnm .
Eski tayfa basta olmak uzere tum foruma merhabalar. Forumu birakmak zorunda kaldim. Simdiye dek neler paylastiniz oyle merak ediyorum ki. En son 2000li Sayfalarda birakmistim. Calkantili bir gebelik donemi gecirdim. Cok sukur bebegim icin dagilmamaya iyi olmaya calistim hep. Herkesler iyidir umarim.
Şimdi gelelim doktor muayenemize.
Biz dün eşimle Acıbadem'e gittik, fiyat aldık, odaları gezdik. Bugünde doktorum bizim adımıza sezeryan için 8 Ocak 2015 Perşembe gününe randevu aldı.
Hamilelik takvimimde 7 ocak beklenen doğum tarihi olarak görünüyor. Gelişim olarak bu tarih doğru. Yani ultrason ölçümlerine göre diyeyim.
Ama tüp bebek olduğu için transfer tarihim belli olduğu için aslında beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Doktorumuz da 15 Ocağı baz alıyor. Ölçümden ölçüme göre fark ediyor diyor. Şimdilik 8 Ocak dedik ama değişebilir diyor tarih için.
Bakalım benim ve bebeğin durumuna göre karar verilecek yine.
Nihayet 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Bugüne kadar hep 1 ay arayla gidiyorduk. Bundan sonra sıklaşacak dedi. Sonunda!
Bebişimiz 2416 gram vee 46 santim olmuuuşşş. Büyümüş Mustafam, doğum pozisyonu almış. Kafası sağ kasığımda diyebiliriz.
İdrar tahlili sonucum da çıkan bakteriyi ciddiye almadı, ağrın ondan değil dedi.
Bebeğin başının sağ kasık tarafında olması, daha önce apandist ameliyatı geçirmiş olmam ve o tarafta çikolata kistimin olmasından dolayı olabilirmiş sancım.
Bu arada Cumadan beri çoook su içip çok sık idrara çıktım, kendimi ve ayaklarımı sıcacık tuttum. Eğer idrardan olma ihtimali varsa bile iyi geldi diyebilirim.
Suyu, kalp atışları, göbek kordonundaki kan akışı vs her şey yolunda dedi.
Ve tamamen dönmüş olduğunda dolayı yüzünü göremedik,. Hiç bir açıdan göremiyorum dedi.
Maalesef artık göstermeyecek herhalde
Bizden böyle bacılar. Elhamdülillah gittik nihayet doktora. Bu sefer çok uzun gelmişti 1 ay..
Ben yaptım canım herşeyini teşekkür ederim senin süslerin kadar olmasa da idare ediyorlar iştehihami[/USER] yaa ama ne güzel olmuş öyle sabunlar bayıldım her şeyine.
Sen mi yaptın sabunları da ? Çok harika olmuş. Süslemesi de kendisi de maşallah.
Nasıl yaaa çok kötü oldum şu anKizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
ayy yarabbim sen yardımcısı ol arkadaşımızınKizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
8 ocak mı tuh denk gelemeyecez :) benım 3 ocakta doluyor 40 hafta ama oglus 41 ı beklerse bilmem :) hayırlı uğurlu olsun canım Insallah sağlıkla kucağına alırsın bebısını :*Şimdi gelelim doktor muayenemize.
Biz dün eşimle Acıbadem'e gittik, fiyat aldık, odaları gezdik. Bugünde doktorum bizim adımıza sezeryan için 8 Ocak 2015 Perşembe gününe randevu aldı.
Hamilelik takvimimde 7 ocak beklenen doğum tarihi olarak görünüyor. Gelişim olarak bu tarih doğru. Yani ultrason ölçümlerine göre diyeyim.
Ama tüp bebek olduğu için transfer tarihim belli olduğu için aslında beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Doktorumuz da 15 Ocağı baz alıyor. Ölçümden ölçüme göre fark ediyor diyor. Şimdilik 8 Ocak dedik ama değişebilir diyor tarih için.
Bakalım benim ve bebeğin durumuna göre karar verilecek yine.
Nihayet 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Bugüne kadar hep 1 ay arayla gidiyorduk. Bundan sonra sıklaşacak dedi. Sonunda!
Bebişimiz 2416 gram vee 46 santim olmuuuşşş. Büyümüş Mustafam, doğum pozisyonu almış. Kafası sağ kasığımda diyebiliriz.
İdrar tahlili sonucum da çıkan bakteriyi ciddiye almadı, ağrın ondan değil dedi.
Bebeğin başının sağ kasık tarafında olması, daha önce apandist ameliyatı geçirmiş olmam ve o tarafta çikolata kistimin olmasından dolayı olabilirmiş sancım.
Bu arada Cumadan beri çoook su içip çok sık idrara çıktım, kendimi ve ayaklarımı sıcacık tuttum. Eğer idrardan olma ihtimali varsa bile iyi geldi diyebilirim.
Suyu, kalp atışları, göbek kordonundaki kan akışı vs her şey yolunda dedi.
Ve tamamen dönmüş olduğunda dolayı yüzünü göremedik,. Hiç bir açıdan göremiyorum dedi.
Maalesef artık göstermeyecek herhalde
Bizden böyle bacılar. Elhamdülillah gittik nihayet doktora. Bu sefer çok uzun gelmişti 1 ay..
Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?