2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaslar duşjeli nerelerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende daha kımseye solemedımm canım bı annem ablamlar esım bılıooo sen ıyı solemısın ben bıraz gecsın dıe beklıommm

sevincimi paylaşmadan duramazdım:)hem kalp atışlarını da duydum bugün,iyi ki söylemişim:)))

ayy canım bnmmm ole oluooo dımı cok zor sartlarda elde edınce kıymetlımız oluo bende 1 dusuk bır kurtajdan sonra buda bnm ıcın olee ne olursa kabulum bnmmm

aynen canım benimde ilki düştü çok halsizim birde lekelerim az da olsa devam ediyor .

Aynenn bnm yıldıIm çok düşük çunku hem nazar hemde iice bi bellı olsun bir düşük bir kurtajdan sonra ınsanlara acıklama yapmakda ayrı bı yıpratıo cunkuu

sen de haklsın canım.bol bol dua et zaten sağlıklı bir bebekse hiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.

ben 2,5 yıl sonra hamile kalabildim,herkes hani bebek yok mu diye sorup duruyordu,düğünlere gitmek işkenceye dönüşmüştü resmen...o yüzden söyledim kurtuldum:))

Ben demiyorum kalp atışını duyum şöyle 3 aylık olsun karnım belli olursa dicem eşim ben bide bir arkadasım dışında kımse bilmiyoo aaaa gerçi burda sanırsam vardır 50 kişi onlarda biliyor :))))

benimde sadece annem ve eşim biliyor,, iki tane arkadaşım da anladı,,,, bizde 3 ayı bekliyoruz,,,,,, bende onun için burayı çok seviyorum,,, burada dertleşiyorsun rahatlıyorsun,,,,
ben hatta doğum günümde söyleyeceğim haziran nın sonu,,,, tam 3 ay olmayacak ama 11 hafta hayatımın en güzel doğum günü olucak sanırsam

ayy canım bnmmm kıyamamm sende haklısın ıyı yapmıssın boswer solee ben bıraz gecsın ıstıomm bnmle candan cıgerdensevınecek ınsanlar zaten bılıo annem ablmlar, kayınvalıdem ve eltımde duymayı versın cokda fıfı

Ya kizlar ruyasinda bebegini, cinsiyetini goren var miiii? Ilk bebegim kesinlikle cinsiyet farketmez sagligi yerinde olsun yeter... ama uc gun arka arkaya kizimi gordum resmen ruyamda.. cok erken ama inanilmaz merak ediyorum, sizin de boyle bisey oldu mu hic??

Ayy süper olur dogum gunün bende Temmuz 3 bende ozaman dıyım ıyı fikir verdın :₺ zaten oruç tutamasam anlar herkes hadı 7 gunü hastalık uydursam gerisini çakarlar. ;₺

ana oruç var değil mi kızlar birsey soracağım sindi biz tutamadık ya parasını vereceğiz en az 2yıl böyle olacak sonra tutmak zorundamıyız yine

Yanii tekrar hamile kalmazsak tutcaz mecbur bn bu 3 yıl olcak hep ramazanda hamile oluorumm tutamıommm

Kizlar bugun 8+3 oldum.doktorum tahlil olarak sadece tokluk kan sekeri istedi.burdan bakiyorum rubella toksoplazma tsh karaciger enzimi tahlilleri yaptiranlar var. Ben de supheye dustum haliyle.acaba doktorumu mu degistirsem? Hic tahlil falan istememesi bana garip geldi

Yanii tekrar hamile kalmazsak tutcaz mecbur bn bu 3 yıl olcak hep ramazanda hamile oluorumm tutamıommm

canım parasını verdiğimiz halde borçlu olacakmıyız onu soruyorum.simdi gebelik sonrasında emzirme derken sanırım2yıl tutamayız

doktordan doktora değişiyor benimki hic birsey istemedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…